28 Kratke pričeske za maturantski ples

Vprašajte katerega koli srednješolca, na kaj iščejo in verjetno je, da bi rekel svoj “maturantski ples”. Maturantski večer je poseben za večino srednješolcev. To je pravljični trenutek, še posebej za dekleta. Veliko denarja porabijo le za to, da so na maturantskem plesu videti kar se da čudovito. To je več kot le družabno srečanje. To je letni čas, ko so tisti, ki so ‘samski’, pogosto nadgrajeni v ‘vzeti’. To je dogodek, vreden denarja. Dekleta si še posebej želijo, da bi jih zaljubljenost povabila na maturantski ples. In želijo se prikazati najboljše med vsemi drugimi dekleti svojih let. Zato med seboj tekmujejo pri porabi več denarja, da bi le izgledali čim boljši.

Ampak samo obleka te ne more nikamor pripeljati. Na splošno morate izgledati lepo. In tu na pomoč priskočijo pričeske. Z odlično pričesko so vaše možnosti, da na maturantski ples pritegnete največ, ogromne. Edini razlog je, da so vaši lasje najbolj seksi lastnost vašega telesa in bolj poudarjajo vašo lepoto. Če nameravate kmalu iti na maturantski ples, preberite, če želite izvedeti, kako bi se lahko pripravili in izstopili od konkurence.

Vintage kodri so ena največjih pričesk, ki jih lahko poskusite. Kot že ime pove, je to pričeska, ki je bila priljubljena v 1900 -ih in se je v zadnjem času nenadoma uveljavila. Številni vrhunski modeli in igralke so se po rdeči preprogi odpravili s to pričesko. Nekateri med njimi vključujejo jezero Veronica in Lana Del Rey. To je retro videz, ki se poda k vsaki obleki. Je eden izmed najboljše pričeske zvečer za športne zabave. Še več glamura lahko dosežete z mačjim črtalom za oči in rdečo šminko. Tudi doseganje te pričeske ne traja toliko časa, kot si mislite.

Za dosego te čudovite pričeske potrebujete le klešče, zatiče, sponke in mehko krtačo. To pričesko lahko celo začnete nositi takoj, ko končate s tuširanjem.

Še ena odlična pričeska za vaš maturantski ples bi bile nizke žemljice. Nizke žemljice so a preprosta pričeska to lahko storite na hiter in enostaven način. Niso komplicirani lasje, ampak porabijo več časa kot običajni konjski rep. Toda nizke žemlje so vsestranske. Lahko ga nosite kadarkoli in kjer koli in naredi najboljšo pričesko za večerne zabave. Tudi nizka punčka ne stane veliko denarja. Ljudje bi lahko mislili, da ste takoj iz salona, ​​čeprav bi to storili, ne da bi za to porabili denar. Takšna je eleganca te frizure. Čeprav se zlahka zlije na maturantski ples, strokovnjaki svetujejo tistim, ki poskušajo z nizkimi žemlji dokončati pričesko z lakom za lase, da bo videti še bolje.

Za maturantski ples lahko preizkusite tudi nekaj srčkanih izboljšav. Vse te pričeske so dovolj, da postanete ‘kraljica«. Spodaj je še nekaj navedenih, ki jih lahko poskusite. Pomaknite se, če želite izvedeti:

1-kratka pričeska za maturantski ples

Kratek Hairtyle za maturantski ples, Balayage Blond Hair Hairtyles

2-Vintage kodri

Vintage kodri, posebni starinski lasje Dos

3-nizka punčka za kratke lase

Nizka punčka za kratke lase, Hairstles za lase Pixie Updo

4-Cute Updo

Cute Updo, Hair 20 Prom High

5-stranski pleteni

Stranski pleteni, Hairtyles pleteni lasje Bobs

6-

Hair Updo Chignon Prom

7-

Maturantski lasje Naomi Long

8-

Hair Prom Curly Short

9-

Makeup Beauty Hair Prom

10-

Kratki lasje Stewart Kristen

11-

Long Prom Updo Updos

12-

Hairstles Love za maturantski ples

13-

Hair Prom Updo Low

14-

Hairtyles Hair Prom Poroka

15-

Kodrasti Bob Bronde Hairtyles

16-

Hair Hairtyles Pixie Prom

17-

Hairtyles Wedding Hair Lob

18-

Hair Emma Special Up

19-

Lase nazaj Pixie Frisuren

20-

Las Scarlett Johansson 50

21-

Maturantski lasje srednje dolžine

22-

Kratki lasje Gwen Styles

23-

Hairtyles Prom Down Hair

24-

Hair Hairtyles Braid Balayage

25-

Hairtyles Hair Cute Short

26-

27-

28-

About the author