30 Kratkoplastni odbitki

Ko gre za striženje las, so ženske nekoliko zaskrbljene. Razmišljali bodo o dolžini, volumnu in gostoti las, ki bi jih izgubili zaradi striženja las. Toda s pravimi možnostmi ženskam ni treba skrbeti, da bi kaj izgubile. To je večplastna frizura. Plasti povečajo gostoto in volumen las. Prav tako daje čudovit in izjemen videz vaši pričeski. Izgleda elegantno, elegantno in daje popoln slog. Sloji so tudi univerzalni. Sloji ustrezajo vsaki vrsti pričeske in obstaja veliko različnih vrst slojev. Tu je nekaj priljubljenih načinov, kako lahko uporabite plasti v največji možni meri.

Kadar koli govorimo o kratke pričeske, pixie nikoli ne zgreši na seznamu. To je odlična pričeska, ki ne potrebuje vzdrževanja. Zaradi tega izgledate moderno in elegantno. Toda ljudje se ne odločajo pogosto za pixie striženje, ker je dolžina las izjemno manjša. Lasje so zadaj krajše ostriženi, spredaj pa daljši lasje. Ljudje se bojijo gostote las, ki bi jih izgubili. Toda s plastmi vam ni treba skrbeti, da boste pri tej pričeski izgubili glasnost. Eden izmed priljubljenih načinov je friziranje na dolge in kratke sloje. Kombinacija dolgih in kratkih daje vtis, da imajo lasje več volumna. Prav tako ustvarja moden videz in izgleda super elegantno. Če želite to pričesko pobarvati na naslednjo raven barve, samo dolge plasti z dobro izbiro barve in povečajte vaš glam.

Rezi pixie lahko dodate tudi mehke plasti. Mehki sloji dodajo lepo teksturo vaši pričeski in naredijo pričesko modno. S takšnimi plastmi pixie cut naredi zelo lepo kratko pričesko.

Ženske včasih skrbijo tudi glede dolžine. Ko so lasje kratki, dolžine ni veliko, zato se ljudje izogibajo kratkim pričeskam. Toda z lobom je tudi to mogoče. Lob je dolg bob. To je kot klasičen bob slog, vendar so dolžine las do ramen. Izgleda lepo, modno in daje tudi želeno dolžino, ki zadovoljuje ženske. Ko se odločite za sloje z lasnimi odbitki, je videz zvezdniški. Eden od priljubljenih načinov dodajanja slojev tej pričeski je dodajanje kratke plasti tu in tam. Medtem ko je večina las postrižena do ramen, so nekateri stojniki odrezani do dolžine ušesa. To ne daje le elegantnega videza, ampak tudi poveča volumen las. Še en odličen način za povečanje volumna las je poskusiti nagnjeni lok. Kotni lok je nagnjen proti eni strani. Ko pa imajo sprednji lasje dolge plasti, pritegnejo pozornost in naredijo lase gostejše.

Na spodnjih slikah lahko pričeski dodate sloje na veliko drugih načinov:

1-kratna večplastna frizura

Kratkoplastna frizura, kodrasto kratka debela debela

2-kratki do srednje plasti las

Kratki do srednje slojni lasje, Bob Layered Brunette Balayage

3-razredni večplastni Pixie

Elegantne večplastne Pixie, Pixie slojevite starejše ženske

4-slojni dolgi Bob

Slojni dolgi bobi, slojevito odbitki lasni sloji

5-slojna blondinka Pixie Bob

Slojevita blondinka Pixie Bob, večplastna blondinka Pixie Balayage

6-

Večplastni Bob Modern Short

7-

Večplastno zabavno poletje Bob

8-

Hair Hairtyles Short Layered

9-

Bob Layered Modern Bobs

10-

Večplastni lasje Bob Purple

11-

Blondinka Bob Layered Pixie

12-

Hair Hairtyles Short One

13-

Lasje s kratkimi plastmi

14-

Blond blond karamel za lase

15-

Pixie Tapered Messy Layered

16-

Lasje s kratkimi lasmi

17-

Dolžina Layered Blonde Mid

18-

Hairtyles Pixie za kratke lase

19-

Hair Short Hairtyles Fun

20-

Pixie kratki Bob Hairtyles

21-

Pixie voluminozni lasje na napi

22-

Blondinka Bob Layered Balayage

23-

Bob Layered Blonde Bronde

24-

Kratkoplastni hairtyles 40

25-

Blondinka Bob Slojevite ženske

26-

27-

28-

29-

30-

About the author