30 najboljših kratkih odbitkov

Kot vsi veste, da je ravnanje z dolgimi lasmi težko delo in tega lahko stori zelo malo ljudi. Kratki lasje imajo vedno prednost pred dolgimi lasmi in večina deklet želi imeti kratke lase. Razlog za kratke lase je, da jih je mogoče enostavno obvladati, enostavno jih je vzdrževati, kjer koli so, in kar je najpomembneje, kratki lasje vam dajo dostojen, pameten, trendovski in kul videz. Ko se bliža novo leto, si vsi želijo dobiti novo podobo, da bodo lahko navdušili druge ljudi. Tukaj jih je nekaj najboljši kratki odbitki ki jih lahko poskusite letos:

Leta 2013 bo asimetrična frizura zaigrala povsod. Večina zvezdnikov in zaposlenih žensk je to frizuro sprejelo, saj vam daje dostojen in trendovski videz. Poleg videza je enostaven za vzdrževanje in za njegovo vzdrževanje ni treba porabiti ur.

Najboljše kratke pričeske za ženske 2013

Če imate ovalni obraz, morate poskusiti asimetrično frizuro skupaj s udarcem. Je tudi trendovsko in kul. In kar je najpomembneje, bo ovalnemu obrazu žensk in deklet dala lep in cenjen videz.

Kratke pričeske za ovalne obraze 2013

Pixie frizura skupaj s stranskim udarcem je tudi v trendu. Daje vam funky in trendy videz in ljudem bo vaš novi videz zagotovo všeč in ga bodo cenili.

Kratke blond pričeske za leto 2013

Ženske leta 2013 želijo videti bolj funky in trendy videz, zato morajo poskusiti pixie frizuro. Je kul in bo prikazal tudi novo plat vaše osebnosti.

Najnovejše kratke ženske pričeske 2013

Dekleta 2013 želijo bolj funky videz in ne srčkan videz. Poskusiti morajo z dolgo pixie frizuro, ki bo zagotovo izpolnila vse njihove zahteve glede funky videza.

Najboljša kratka frizura za dekleta 2013

Leta 2013 lahko poskusite striženje bob. Vsekakor vam bo dala srčkan in trendovski videz in ljudje okoli vas bodo cenili vas in vašo novo frizuro.

Kratke obrnjene bob pričeske za tanke lase

Če se morate udeležiti kakšnega priložnostnega srečanja ali funkcije, poskusite z updo pričesko. To vam bo dalo kul in spodoben videz, ki je pogoj za priložnostne funkcije ali srečanja.

Ležerne updo pričeske za kratke lase

Če imate kodraste lase, jih morate skrajšati. Kratka kodrasta frizura vam bo dala trendovski in funky videz.

Kratke pričeske za dekleta z lepimi lasmi

Če si želite klasičen, srčkan in dostojen videz, poskusite s kratko frizuro bob. Ta frizura je najbolj primerna za zaposlene ženske in dekleta, ki želijo ohraniti dostojen, a trenden videz in se želijo izogniti funky frizuri.

Klasične fotografije kratke bob frizure

Če res želite ostati v trendu in želite imeti funky in trendovski videz, se morate odločiti za pixie frizuro ali asimetrično. Oba kratka odbitka sta v trendu in vam dajeta trendovski in funky videz.

Trendi kratkih las jeseni zima 2013

Pixie je danes v trendu, zato se lahko postrižemo pixie, vendar ni priporočljivo za priložnostne funkcije.

Pixie kratke pričeske za ženske

To je nova kratka pričeska, ki je kombinacija kratke večplastne frizure z nekaj poudarki temne barve. Prav tako je v trendu in daje kul videz.

Afroameriške kratke pričeske in barve

Kratke bob pričeske za azijske ženske

Kratke kodraste pričeske 2013 za ženske

Slike trendovskih pričesk za ženske

Slike blond kratkih las

Znane osebe s srčkanimi kratkimi lasmi

Priljubljeni kratki odbitki za ženske 2013

Slike umetnega jastreba za ženske

Slike kratkih valovitih odbitkov

Podrezane frizure na sliki ženske

Katherine Heigl kratki lasje 2012

Kratke pričeske za tanke tanke lase

Mandy Moore pogled s strani na kratke lase

Kratke pričeske jesen zima 2012

Kratke bob pričeske od zadaj

About the author