33 najboljših kratkih pričesk za dekleta 2018

To je obdobje mode in kot je nekoč rekla Coco Chanel: “Ženska, ki si striže lase, bo spremenila njeno življenje”. Torej, če boste spremenili svoje življenje in popestrili svoj videz, potem naš Najboljše kratke pričeske za dekleta 2018 vam bo kar zmešalo. Kratke pričeske so edinstvene in zelo popolne, če cenite izvirnost. Te pričeske so lahko kratke, vsekakor pa edinstvene. Da bi vam pomagali najti najboljšo kratko pričesko, tukaj so najboljše ideje za kratke lase leta 2018. Gladki policaji so preprosti, a sladki. Ta slog je tako enostaven za vzdrževanje, da ga je mogoče zgolj počesati po strani in potegniti za uho. Potem lahko nanesete svoj zanesljiv lak za lase in ste pripravljeni.

Zaokroženo bob je še ena kul ideja za vsa izvirna dekleta. Če ste zaposleno dekle, morate priznati, da je to preprosta in elegantna pričeska. Okrogli bob trenutno prevzema to dobo, saj je videti prefinjeno, a ne preveč zadušeno. Si želite videz slavne osebe? Če da, potem izberite to pričesko, saj se za to pričesko odloči veliko zvezdnikov. Asimetrični pixie ali bob daje enako dimenzijo in osebnost kot daljša dolžina, vendar je zaradi asimetričnega lobanja nekoliko bolj zanimiv. Če želite nekaj drugačnega, je čas, da se spremenite, kajti bob frizuro, ki se pase na bradi, sledi največja umetnica Jennifer Lopez. Druge dame, ki so poskusile to pričesko, so preprosto navdušene. Kratki bob na sredino je še ena ljubka možnost. Enostavna, pomembna, jasna, ta pričeska je lahko kot nalašč za tiste dame, ki imajo naravno ravne lase. Ta slog ima zelo uravnotežen videz. Če imate sestanek ali kakšno uradno delo, bi vam to veliko pomagalo.

Čudovite so tudi kratke pixie pričeske. Lahko se odločite tudi za nagnjene pixie lase, če želite ustvarjalnejši slog. Pričeske Pixie so zelo enostavne za vzdrževanje in z nekaterimi ustvarjalnimi dotiki boste izstopali povsod. Če imate tanke lase, je neverjetno, da izberete swoopy plasti. Večplastne pričeske povečujejo slog vsake ženske, zato je vredno poskusiti swoopy sloje. Tako lahko ustvarite neverjetno lepo zaobljeno obliko, ki vašim lasem daje bogat videz. Zbrali smo najboljše ideje, ki vas bodo navdihnile. Zato izberite svojega najljubšega in uživajte!

1-Lepi lasje

Ljubki lasje

Vir

2-siva barva las

Siva barva las

Vir

3-kodrasti lasje

Skodrani lasje

Vir

4-modri lasje

Modri ​​lasje

Vir

5-lepi lasje

Lepi lasje

Vir

6-čudoviti lasje

Čudoviti lasje

Vir

7-seksi lasje

Seksi lasje

Vir

8-ombre lasje

Ombre lasje

Vir

9-vijolična barva las

Vijolična barva las

Vir

10-zelo kratki lasje

Zelo lasje

Vir

11-beli lasje

Beli lasje

Vir

12-poletni lasje

Poletni lasje

Vir

13-zeleni lasje Pixie

Kratke pričeske za dekleta

Vir

14-blond lasje

Blond lasje

Vir

15-kratki lasje umazane šiške

Lasje umazane šiške

Vir

16-slojni lasje

Večplastni lasje

Vir

17-kratki valovi blond las

Blond lasje valovi

Vir

18-Bob las

Kratke pričeske za dekleta

Vir

19-obrijani lasje

Obrijani lasje

Vir

20-temni lasje

Temni lasje

Vir

21-slojni lasje

Večplastni lasje

Vir

22-blond lasje ombre

Blond lasje ombre

Vir

23-Lepi lasje

Ljubki lasje

Vir

24-platinasti blond lasje

Platinasti blond lasje

Vir

25-ravni lasje

Ravni lasje

Vir

26-ljubka barva las

Simpatična barva las

Vir

27-slojni lasje Bob

Kratke pričeske za dekleta

Vir

28-lepi lasje

Lepi lasje

Vir

29-blond lasje

Blond lasje

Vir

30-mavrična barva las

Mavrična barva las

Vir

31-slojni Bob lasje

Kratke pričeske za dekleta

Vir

Poudarki 32-Balayage Ombre

Balayage Ombre poudarja lase

Vir

33-belilo blond lasje

Beli blond lase

Vir

About the author