40 kratkih ženskih pričesk

Ko gre za pričesko, so ženske vedno zmedene. Lasje naredijo žensko srčkano. Ženske se želijo spremeniti, vendar se ne želijo znajti s slabo frizuro in izgubiti svojo “ljubkost”. Zato pri izbiri frizure ravnajo previdno. Znano pa je, da so kratke pričeske trend tega obdobja. Ko so lasje kratki, jih je mogoče enostavno vzdrževati in tudi videti modno. V svetu, kjer imajo ženske vsak dan delo, ne želijo porabiti časa za vzdrževanje las.

Toda tudi pri izbiri kratkih las lahko vedno pride do zmede. Čeprav so kratki lasje ljubki, nekatere frizure morda ne ustrezajo vaši pisarniški obleki, nekatere pa. Vse te naloge morate upoštevati in ne izbirati pričeske. Sorte je seveda na voljo v izobilju. Oglejmo si nekaj odličnih kratkih pričesk, ki bi vam ustrezale.

Eden od velikih trendov, ki so jih ujeli, je pixie bob. Pričeska Pixie bob je mešanica pixieja in boba, ki sta eni najpomembnejših pričesk. Kombinacija daje eleganten in čudovit videz. Pričeska izgleda kot bob. Toda pixie element las je narejen zadaj. Lasje so na zadnji strani kratko ostriženi, spredaj pa dolgi lasje kot navadna pikica. Strani so narejeni kot bob. To frizuro sprejema več modelov in znanih osebnosti. To je pričeska, ki ustreza vsaki priložnosti in ne potrebuje vzdrževanja. Lahko ga nosite in bodite brez skrbi.

Stranski ločeni kratki lasje so še ena pričeska, ki vaš videz popelje na naslednjo stopnjo. To je zelo luštna pričeska in dobro pristaja tistim z podolgovatim obrazom. Pri stransko ločeni kratki frizuri je ena stran las skrajšana kot druga. Ena stran je kratka, druga pa dolgi lasje. Ko se loči, daje seksi videz. Nekateri prosijo, da se sprednji pramen skrajša in si sprednji pramen položijo na obraz. Lahko pa greste še malo dlje, če samo obarvate ta pramen. Je še hladnejši in se odlično poda k vsaki priložnosti. Prav tako je odlična pričeska za vašo pisarniško obleko.

Ležerna pričeska je še ena vrsta, ki naredi odličen slog. Ležerni slog je videti, kot da pričeska ni bila narejena z glavnikom, ampak s prosto roko. Izgleda ležerno, a tudi lepo in kul. Primerno za tiste, ki imajo brezskrben odnos. The kratka pričeska Dovolj je, da govorite namesto vas, prav tako pa vas popestri na več ravneh. Ženske lahko poskusijo tudi z večplastnimi odbitki, da povečajo volumen in gostoto las. Obstaja veliko različnih vrst plasti, ki jih lahko poskusite. Če želite trendovsko, hladno pričesko, se lahko odločite za razcepljeno plast ali mehko plast.

Spodaj je nekaj drugih pričesk, ki jih boste morda želeli preizkusiti.

1-kratka pričeska

Short Hairtyle, Bob Fine Blonde Sesekljan

2-mehki sloji

Mehki sloji, Bob Layered Blonde Short

3-Pixie-Bob Cut Trend

Pixie Bob Cut Trend, kratka bobnasta plast

4-blond priložnostna pričeska

Blondinka Casual Hairtyle, Blondinka Bob White Razored

5-stranski ločeni kratki lasje

Stranski ločeni kratki lasje, pričeske za lase kratke fine

6-

Kratke ženske hairtyles Bob

7-

Bob Brown Women Balayage

8-

Balayage blond lasje kratki

9-

Pixie Grey Hairtyles Kratke

10-

Slogi kratkih las na kratkih laseh

11-

Pixie dame res lasje

12-

Pixie kratki lasje

13-

Pixie Anne s kratkimi lasmi

14-

Pixie Square Faces Square

15-

Hair Pixie Styles Črna

16-

Lasje Šiška Dolga Visoka

17-

Kratki lasje Blondinka Special

18-

Hair Pixie Long Choppy

19-

Hair Hairtyles Kratki slogi

20-

Bob Layered Black Summer

21-

Večplastna Pixie Blonde Messy

22-

Kratki lasje Yoongi Nasveti

23-

Pixie Hair Messy Short

24-

Tanka karamelna balayage za lase

25-

Hairtyles Hair Bob Special

26-

27-

28-

29-

30-

31-

32-

33-

34-

35-

36-

37-

38-

39-

40-

About the author