Dobra izbira kratkih odbitkov s šiškami

Kratki odbitki s šiškami so novi trend, o katerem se boste pogovarjali v letu 2018, ki bi vam bil verjetno tudi všeč. Če radi preizkušate nove stvari, ste zagotovo na pravem mestu, saj vam bomo dali ideje o dobri izbiri pričeske. A kratka frizura obstaja že od nekdaj in se je bistveno izboljšala in do sedaj je to najboljša stvar, ki so jo nosili številni, vendar ne omejeno na umetnike, manekenke in mlade dame, in če jih vidite, so res videti čudovito in fantastično s temi Dobra izbira kratki odbitki s frizuro šiška. Če so vaši lasje kratki in želite uporabiti nove ideje o slogih, lahko s ponosom rečemo, da smo z vami na vsakem koraku, da svoje kratke lase popeljete na naslednjo stopnjo brez odlašanja. Ta pričeska vas bo pretresla in izgledala boste brezhibno lepa in očarljiva.

1. Debeli kratki lasje s šiškami

Z debelimi lasmi se je težko spoprijeti, saj zahteva veliko časa za vzdrževanje, vendar s pravim frizerjem, ki vam bo strigel lase do kratkih las, vam ne bo treba skrbeti, da ne boste več izbirali kratkih las s šiškami in to bo popolnoma prihranilo zjutraj si vzamete čas in še vedno izgledate čudovito.

2018 Kratki lasje s šiškami

2. Frizura do ramen z Šiška

Tudi ta pričeska ni prekratka in je dolga in pade naravnost na popolno mesto in vam bo dala več pogledov, od ravnih in elegantnih do valovitih in zabavnih, pa tudi srčkanih in kodrastih. Navdihnite se s to frizuro.

Kratek Bob s šiškami

3. Kratek pixie kroj s šiškami

Če ste odhajajoča ženska in ste nekako fantovski ter želite zmešati stvari in jih otresti in vam ni treba skrbeti, da bi si strigli lase, se odločite za to pričesko in zagotovo boste videti čudovito.

Kratki odbitki s šiškami

4. Kratki lasje do šiška

Kratka frizura s šiškami

5. Hipstersko dekle s kratkimi lasmi

Kratki odbitki z dolgimi šiškami

6. Kratkoplastna Bob Blunt Bangs

Kratki odbitki s šiškami-6

7. Dekle s kratkimi blond lasmi

Kratki odbitki s šiškami-7

8. Loose Classic Bob

Kratki odbitki s šiškami-8

9. Kratek kosmat Bob za fine lase

Kratki odbitki s šiškami-9

10. Kratke tupe šiške

Kratki odbitki s šiškami-10

11. Hipster bangs kratki lasje

Kratki odbitki s šiškami-11

12. Debeli lasje

Kratki odbitki s šiškami-12

13. Bledo vijolična barva las

Kratki odbitki s šiškami-13

14. Ashley Benson

Kratki odbitki s šiškami-14

15. Simpatične šiške kratki lasje

Kratki odbitki s šiškami-15

About the author