Najboljše kratke pričeske za debele lase

Vsi vemo, da se slab dan lahko začne z dejstvom, da naši lasje niso videti tako, kot bi morali videti. To pomeni, da bo od takrat šlo vse narobe. Na srečo obstajajo načini, na katere bi se lahko izognili tem slabim lasem do konca svojega življenja. Da, to je res in zelo enostavno narediti. Vse, kar morate upoštevati, je vrsta las, ki jih imate. Torej, če imate goste lase, potem morate razmisliti o tem, da je prava rešitev za vas super lasje vsak dan je lahko prava frizura. Obstajajo določeni slogi, ki se ujemajo čudovito z debelimi lasmi. Še posebej, če ga želite obdržati na krajši dolžini, se morate prepričati, da ste izbrali pravo dolžino za vrsto las, ki jih imate, in za obliko obraza. Tukaj je nekaj najboljše kratke pričeske za te lase med katerimi lahko izbirate.

Asimetrična kratka/srednja pričeska

To je frizura, ki vam bo všeč, ker ima ena stran krajše lase, druga pa daljše lase, ki jih je mogoče oblikovati. Več tednov boste uživali v zelo izvirnem in lepem videzu!

Asimetrična kratka/srednja pričeska

Srednje kratka pričeska

Bogata šiška na tej frizuri je videti čudovito zaradi dejstva, da celoten videz poudarja res lepe lastnosti modela. Če želite, da si ljudje med obračanjem te kratke pričeske obrnejo glavo, pokličite svojega stilista!

Srednje kratka pričeska

Kratek romantičen videz

To je vrsta frizure, ki vam omogoča, da svoje lase oblikujete neurejeno in imate še vedno romantično privlačnost. Ko vas ljudje pogledajo, bodo takoj opazili, da ste drugačni od drugih.

Kratek romantičen videz

Kratki uporniški slog

Če želite imeti daljše lase brez odgovornosti, se lahko odločite za ta krajši in uporniški videz. Uživali boste lahko v kratkih šiškah in skuštrani lasje vsak dan, če si tega želiš.

Kratki uporniški slog

Kratek Pixie Cut

To je nekakšen slog, ki bo uokviril vaš obraz, dejstvo, zaradi katerega se bodo drugi osredotočili na čudovite lastnosti, ki jih prikazujete. Ne glede na to, ali gre za čudovit nasmeh ali čudovite oči, bodo vaši lasje pomagali, da jih bodo drugi opazili!

Kratek Pixie Cut

Kratek izviren videz

Nemirni prameni las različnih velikosti bodo zagotovo ustvarili res zanimiv učinek na vašem obrazu. Ta vrsta frizure bo zagotovo označena kot drugačna in drzna. Pridobite, če želite videti čudovito in drugačno.

Kratek izviren videz

Kratek fantovski slog

Čudovit kontrast med njeno poltjo in temnimi kratkimi lasmi je čudovit. Če želite s svojim videzom navdušiti ljudi, je ta kratka frizura v fantovskem slogu prava izbira. Lase skrajšajte!

Kratek fantovski slog

Spikes Short Haircut

Če se želite prepričati, da v celotnem slogu kriči beseda “slabo”, potem lahko izberete to kratko ostriženo frizuro, ki vam ne bo dala le uporniškega videza, ampak bo hkrati videti fantastično.

Spikes Short Haircut

Kratki elegantni lasje

Obstajajo določeni odbitki, ki so kot nalašč za ženske vseh starosti. Torej, če imate goste lase, se lahko odločite za to frizuro, ne glede na vašo starost oz barva las. Tako boste videti elegantno in lepo.

Kratki elegantni lasje

Kratka neurejena frizura

To je definitivno vrsta frizure, ki vam bo omogočila, da si lase uredite z le nekaj preprostimi potezami. Lahko se poslovite od ur urejanja las in pozdravite čudovit in neurejen videz!

Kratka neurejena frizura

Zelo kratek originalni videz

Zelo kratki lasje ob straneh v kombinaciji z daljšimi lasmi na vrhu ustvarjajo zelo izviren slog, zaradi katerega se boste počutili in izgledali drugače. Odločite se za to frizuro, če želite, da vas ljudje opazijo že od prvega trenutka.

Zelo kratek originalni videz

Zelo kratek in nasičen videz

To je hkrati fantovski in “slab” dekliški videz, zaradi česar je zelo izviren. Če res uživate v kratkih laseh, a vam je vseeno všeč, da jih malce oblikujete, se odločite za to frizuro in jo odložite!

Zelo kratek in nasičen videz

Skrivnostni videz kratke dolžine

Ta pričeska je zagotovo tista, ki je kot nalašč za ženske z debelimi lasmi. Ko dosežete to posebno dolžino las, imate veliko volumna, s katerim se lahko igrate. Oglejte si pogled in uživajte!

Skrivnostni videz kratke dolžine

Neurejena in elegantna kratka frizura

Če se vam na prvi pogled zdi, da je to neurejen videz, drugič, ko ga pogledate, opazite, da je lepo oblikovan, da bi bil videti neurejen in čeden hkrati. S to dolžino las imate veliko možnosti!

Neurejena in elegantna kratka frizura

Kratki lasje z volumnom

Če bi se spomnili besede, ki bi opisala to frizuro, je beseda volumen. To pomeni, da boste v trenutku, ko ste se odločili za ta slog, veliko uživali. Kdo ne želi glasnosti?

Kratki lasje z volumnom

About the author