Razkošne kratke pričeske in kosi

Večina žensk bo dobila kratki odbitki občasno, da popestrijo svoj videz in ohranijo obliko, se nekateri za nekaj časa držijo enega posebnega sloga. Ampak to ne velja za vse ženske, saj si jih bo večina privoščila frizersko tono, da spremenijo svoje pričeske, da bodo videti nekoliko drugače. Ta kratka razkošna pričeska je postala priljubljena za oba spola, saj bi jih večina rada nosila ozke in kratke odbitke, vendar so spet dolgi lasje idealni in jih lahko tudi z odličnim frizerjem oblikujejo kot napete. Upoštevajte, da je ta vrsta pričeske še posebej narejena z valovitimi lasmi, narezanimi na plasti. Če so vam dolgčasti z navadnimi ravnimi lasmi, vas lahko tukaj povežemo z vsemi slogi ostra kratka pričeska in kosi in vam bo pomagal povečati volumen in pravilno oblikovati lase. Čas je, da svoje britvice ne dobite s tako tanko konico, da boste imeli bolj gladek videz. Tukaj smo, da vam ponudimo alternativo za moške in ženske, zato si oglejte naše ideje spodaj.

1. Kratki lasje s quiffom

To je ena od pričesk, ki ima dobro prednost, kako? To je zato, ker ima sposobnost, da je čeden in dobro poliran ter ima tudi nekoliko neurejen videz, vendar je v tem sodobnem odbitku za oba spola neverjetno priljubljen. Če želite spremeniti svojo trenutno frizuro in preizkusiti nekaj novega, kar je elegantno, drzno in trendovsko kratki lasje s quiffom je treba poskusiti, saj združuje ostre in dobro oblikovane sloge. To je nekaj, kar želite narediti čez in ker vas resnično vedno naredi veličastnega

Kratki ostri lasje

Vir

2. Kratek razkošen Pixie Cut

To je večinoma a kratka pričeska to imajo raje ženske po vsem svetu, ampak zakaj? Preprosto, vroče in priljubljeno, da ga preprosto želite preizkusiti. Prednosti te frizure so, da bo dala prostor za čudovit videz kot pri dolgih pričeskah. To pomeni, da je večinoma predstavljen v kratkih plasteh, ki jih je mogoče oblikovati tako, da se prilegajo kakršnim koli oblikam obraza, naj bo ovalna ali dolga ali katera koli druga. Vabljeni k ogledu naše galerije za najboljši kratki pikantni rez in močno verjamemo, da vam bo všeč.

Kratke razkošne pričeske

Vir

3. Pixie Cut

To je kratka pričeska, ki je še posebej kratka na hrbtni strani in ob straneh glave ter nekoliko daljša na vrhu glave, kot da je obrezana. Imamo stilista, ki lahko oblikuje, odvisno od tega, kako želite, naj bo od pol centimetra kratek na nekaterih mestih do dva do tri centimetre na drugih mestih. Odlična stvar pri pixiesih je, da so poceni in enostavni za vzdrževanje ter se popolnoma prilegajo vsaki priložnosti, ne glede na priložnostno ali uradno obleko.

Ostri kratki odbitki

4. Undercut Edgy Lasje

Kratki ostri lasje

5. Kratko ostro tanko striženje

Kratki ostri lasje

6. Dolga Pixie

Kratki ostri odbitki-6

7. Srčkan slog

Kratki ostri odbitki-7

8. Pixie z obritimi stranicami

Kratki ostri odbitki-8

9. Črni lasje

Kratki ostri odbitki-9

10. Frizura Charissa Thompson

Kratki ostri odbitki-10

11. Temne korenine Blondinka Pixie

Kratki ostri odbitki-11

12. Kratka pričeska s stranskim napihom

Kratki razkošni odbitki-12

13. Kul kratka pričeska za kodraste lase

Kratki ostri odbitki-13

14. Razdražljiv Pixie Bob

Kratki ostri odbitki-14

15. Curly Pixie Lila

Kratki ostri odbitki-15

Vir

16. Mohawk slog

Kratki ostri odbitki-16

17. Hladni kratki lasje

Kratki razkošni odbitki-17

18. Frizura za debele lase

Kratki razkošni odbitki-18

19. Edinstvena barva las

Kratki ostri odbitki-19

20. Večplastna daljša Pixie

Kratki ostri odbitki-20

About the author