Resnično elegantno 15 enostavnih popravkov za kratke lase

Bobs in lobovi sta dva izmed najbolj priljubljeni odbitki takoj zdaj. Kakor koli že, čeprav so te “doze” nadvse pametne in po vzorcu, je praviloma lahko negotovo, če lase položite navzgor, ko imate krajši rez. Ko imate dolge lase, lahko grivo zlahka vržete v čop ali pleteno punčko in jo pokličete na dan. Kakor koli že, če ste v zadnjem času naredili poševnico in se odločili za krajšo frizuro, boste morda pomislili, ali sploh obstajajo lahki popravki za kratke lase. Poživljajoča novica je, da je povsem možno otresti srčkan updos za kratke lase, ne glede na to, ali so vaši prameni dolgi do ramen ali čeljusti.

Vse je v iskanju ustrezne žemljice (ali druge vrste updo!) Za vas kratka frizura. Nadaljujte z branjem še 15 enostaven updos za kratke lase!

1. Easy Updo za kratke lase

Takšno podobno je mogoče končati v nekaj minutah. Zato poskusite. Če se vam obeta čudovit dogodek, je to tisti formalni slog, ki ga iščete. Očiščen videz s kratkimi lasmi ni nepredstavljiv. Updo lahko nosite preprosto kot nekdo z dolgimi lasmi.

Easy Updos za kratke lase

Vir

2. Enostavno od kratkega do srednjega updo

To je priložnostni slog, ki ga lahko nosite v službi ali celo preprosto opravite stvari. Če vam je všeč, da vam je všeč, da so stvari ležerne, boste na tem mestu zagotovo oboževali ta slog. Neurejen je na vse pravilne načine in z veseljem ga boste nosili kamor koli greste.

Enostavno kratko posodabljanje

3. Enostaven naglavni trak za kratke lase

Lase vam ni treba ločiti, namesto tega si lase skrbno počistite na drugo stran, nato pa jih upognite proti hrbtu in jih pritrdite z bobi palicami zraven in naredite nizko, a tesno punčo na hrbtu.

Easy Upstyles za kratke lase

4. Enostavno Half Updo za kratke lase

Enostavni updos za kratke lase

5. Cute Easy Half Bun za kratke lase

Simpatičen enostaven updos za kratke lase

6. Polovica navzgor

Enostavni kratki popravki-6

7. Preprosta pecivo

Enostavna kratka posodobitev-7

8. Slog Low Bun

Enostavni kratki updos-8

9. Zvita pletenica

Enostavni kratki popravki-9

10. Long Bob Style

Enostavni kratki updos-10

11.

Enostavni kratki updos-11

12.

Enostavni kratki updos-12

13.

Enostavni kratki updos-13

14.

Enostavni kratki updos-14

15.

Enostavni kratki updos-15

About the author

Adblock
detector