Zadnji trendi kratkih pričesk 2012–2013

Z približevanjem leta 2013 se boste morali udeležiti številnih zabav in funkcij, ki jih boste potrebovali nove pričeske. Nekaj ​​pričesk, ki jih lahko poskusite letos:

Če imate kvadratni obraz, morate poskusiti pričesko Victoria Beckham. Je trendovsko in bo vaši osebnosti prineslo dostojen videz. Lahko si naredite bob frizuro, saj bo ustrezala vašemu obrazu. In če imate blond lasje kot bob je najboljša pričeska, ki jo lahko imaš.

Kratka pričeska za ženske s kvadratnim obrazom

Leta 2013 lahko eksperimentirate z lasmi. Ker mora biti letos vse novo, zakaj ne nova barva las. Lahko imate poudarjene lase ali pa samo celotne lase, narejene z drugo barvo.

Kratke blond pričeske bob 2013

Če ste siti svojih poravnanih las in želite poskusiti nekaj novega. Morate iti na kratke valovite lase. So kul in trendovski.

Kratke bob pričeske za goste valovite lase

Slike kratkih kodrastih pričesk za ženske

Asimetrična je letos tudi super kratka pričeska. Lahko poskusite videti lepo in kul.

Asimetrični odbitki za kratke lase

Dolge šiške so tudi zadnji letošnji trend kratkih pričesk. To vam bo dalo smešen videz in upajmo, da vas bodo cenili vsi, ki jih srečate.

Kratki lasje z dolgimi šiškami ženske

Nove kratke pričeske za ženske

Britva frizura je najboljša za odmrle ravne lase. Ta frizura ni všeč le novi mladini, ampak je tudi priljubljena med slavnimi.

Če obožujete kodraste dolge lase, se morate strižiti in poskusiti s kratko kodrasto pričesko. To vam bo dalo funky videz.

Ženski kratki odbitki na hrbtu

Modne kratke pričeske jesen 2012

Simpatične kratke spogledljive pričeske za ženske

Modna barva las za pomlad 2013

Trendi kratkih odbitkov za jesen 2013

Ideje za rdeče barve las za blondinke

Ženske pričeske s kratkim izrezom

About the author