Modeli frizure: linije

Moške frizure so lahko izdelane ali preproste. Glava je lahko platno za portret vašega najljubšega umetnika ali športnika. Ali pa, če želite nekaj bolj subtilnega, so ti modeli frizure s črtami kul zaključek vsake frizure.

Obstaja nešteto načinov nošenja moške frizure z linijami. Črta je lahko ravna, kotna, enojna, dvojna, v obliki črke V ali obokana, kar vključuje le videz, ki smo ga videli.

Drugi element obrijanih linij je namestitev. Povsod ob straneh in na zadnji strani glave deluje od templja do za ušesom do izreza. Linije se pogosto razrežejo, vendar so učinkovite pri kratkih laseh, zlasti pri temnih. Pojdite na naslednji korak tako, da nadaljujete črto skozi obrvi ali brado.

Nenazadnje, obrijana linija deluje z vsemi moškimi frizurami od modnega pridelka do a. Z ali podrezanimi linijami so lahko tudi del srednjih in dolgih pričesk. Zdaj pa si oglejte le nekaj kul načinov, kako priti do videza.

Javi frizerCal NewsomeScott’s BarberstoreWes StaucetBrady Adam

Ojačajte ta buzz cut z obokano črto, ki izstopa na vrhu visokega bledenja in se nadaljuje skozi čelo. Če ne želite, da je oblikovanje las vidno od spredaj, dodajte črto presenečenja za ušesom. Za še večji učinek nadaljujte s poševnico na obrazne lase, celo celo brado.

Tempelj je naravno mesto za oblikovanje las. Poudarja sredinsko bledenje in to kul teksturirano pometanje nazaj, čeprav ustreza vsaki pričeski. Majhna oblika las v obliki črke V je v nasprotju s kodrasto teksturo in na hladen način nasprotuje toku las.

Ryan CullenMichael RoweMichael RoweBrivci Kings MiamiHayden Cassidy lasje

Tukaj je še 5 načinov nošenja linijskih las. Lok deluje z neurejenimi konicami. Nosite ga z ali brez izrezanih obrvi. Postava gre vse do kirurškega dela vse do zadnjega dela glave. Ali pa na templju vzemite kratko črto.

Dvojne poševnice so tudi kul. Dodajte V na vrhu ali pojdite na par vzporednih črt. Ključno je, da deluje s tvojo pričesko.

Temple Slash + izrez obrvi

Gospod Liptrot

Ta hladna diagonalna črta zrcali kot padca padca na zadnji strani.

Frizura z nizko stopnjo fade

Cameron Tooyserkani

Ta velika pomladna bleda barva je dovolj, da doda obrito črto pri templju. Ravni kanal je v nasprotju z lokom nizkega zbledela in quiffa.

Črta ob strani

Victor Hugo

Kombinacija stranskega dela, obrito črto in trak las na koži zbledi izgledajo kot tri vzporedne črte. Oglejte si obe strani glave ali samo eno.

Spikes + Slash

Micky Graham

Zašiljeni lasje so se spet vrnili. Oblika te linije za britje je podobna koničastemu konici, vendar nastavljena pod kotom.

Line + Obrvi

Ramzes

Še eno mesto za nadaljevanje linijskega oblikovanja las je v obrvi.

Obrita črta + Drop Fade

Brivci Rockstars & Kava

Ta lok dopolnjuje zamegljenost pri visokem bledenju kože.

Dvojna frizura

Cameron Tooyserkani

In končno, nov vroč trend, oblikovanje las z izrezom. Ta različica združuje edinstveno obliko izreza z dvema poševnicama za dodatno ločilo.

Cool modeli las

Hossein Sarv

Zdaj je to drzen videz, tudi brez špičastega mohawka. Črtice v bradi las tvorijo trikotno obliko, ki se ponavlja v obliki obrito za ušesom.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author