20 čudovitih modelov las za moške v trendu leta 2021

Oblikovanje las za moške je vsak umetniški vzorec, strižen na kratke ali ostrižene lase z rezalnimi orodji, kot so škarje in rezila za skalpel. Če se igrate z gostoto in debelino, ni omejitev za oblikovanje, ki ga lahko ustvarite vi in ​​vaš brivec za izravnavo frizure!

Ne glede na to, ali je sestavljen iz preprostih linij ali zapletenih vzorcev, so obrijani modeli enostaven način, da si sami naredite tetovažo las! Poleg tega ga lahko dobite na skoraj vseh vrstah odbitkov – mohawk, mohawk fade, undercut, pleten, pompadour ali brušen nazaj – in še vedno izgleda neverjetno kul. To je odličen trik za dodajanje zabave staremu navadnemu rezu.

Ko si tetovirate obrite lase, bi moralo biti na vašem seznamu opravil najprej poiskati profesionalnega frizerja, saj je rezultat v celoti odvisen od spretnosti in ustvarjalnosti vašega brivca..

Če se želite odločiti, kateri vzorec boste dobili pri naslednji frizuri, si oglejte te fotografije najbolj priljubljenih moških las trenutno.

Diamantno oblikovanje

Diamantno oblikovanjeInstagram @airamcutz

Tukaj je presenetljivo diamantno oblikovanje las, in da – gledate v rudnik zlata, prijatelj! Bledenje kože je tudi trenden dodatek, ki olepša vaš videz.

Rose Hair Design

Oblikovanje rožnatih las za moškeInstagram @hairmastertanya

Oblikovanje las Rose je polno zapletenih podrobnosti. Za pridobitev tega sloga je potreben zelo izkušen brivec. Če boste sami poskusili s tem dizajnom, bo prišlo le do velike zmede, edina možnost, da se mu prilega, pa bi bila visoka bleda koža.

Oblikovanje ptic na moških laseh

Ptičja oblika na moških lasehInstagram @ultimate_barber

Ptičja oblika na moških laseh najbolje izgleda s podrezami in temnim odtenkom las. Zasnova je zelo zapletena. Za dosego tega končnega sloga se uporabljajo strižniki, trimerji in britvice z odprtim rezilom. Za vzdrževanje zasnove so potrebni redni izleti k frizerju. Lahko se odločite, da boste naslednjič zrasli in imeli kaj drugega.

Oblikovanje las s 3D učinkom

Oblikovanje las s 3D učinkom za moškeInstagram @moohammad_hamze

Oblikovanje las s 3D učinkom je namenjeno moškim, ki želijo dati umetniško izjavo. To ni vaša navadna frizura. To bi moral narediti profesionalni frizer, ki je specializiran za ravne britvice in škarje za lase. Učinek je dosežen z uporabo strižnikov za lase do lasišča, ki se počasi zbledijo. Ko je to doseženo, se za rezanje zasnove uporablja ravna britvica, pri čemer je treba upoštevati vzorce rasti in gostoto. Odvisno od hitrosti rasti bi bilo treba zasnovo prenoviti v nekaj tednih.

Oblikovanje las in brade

Oblikovani lasje in brada za moškeInstagram @barbershop_kozir

Obrit lasje in brada oblikujejo funky spin vsakemu stilu buzz. Lasje morajo brenčati, da obrit dizajn zaskoči. To je zabavna pričeska za vsak priložnostni dogodek.

Visoki ključ

Visoki ključInstagram @nazercuts

Sprostite glasbenika v sebi in pustite celemu svetu vedeti, da lahko tako pretresite tresoče lase! Tako obrit lasje za moške zagotovo obračajo glavo.

Tetovaža las z lobanjo

Tetovaža las lobanjeInstagram @juniorthebarber15

Želite zapleteno in hipnotizirajočo tetovažo lobanje na laseh? Tukaj je en navdih za vas. Modeli frizura za takšne moške so vedno zabava.

Obrita zvezda na moški pričeski

Obrita zvezda na moški pričeskiInstagram @haircrafterseastgate

Dosežite svoje zvezdniške sanje s tem zvezdniškim vzorcem oblikovanja las zvezd! Doseganje zvezd je dvignjeno na povsem novo raven.

Strižna frizura z oblikovanjem svetlobnih vijakov

Taper Fade pričeska z zasnovo svetlobnega vijakaInstagram @diogo_silvastudio

Po tem, ko je čista konica zbledela, bi lahko nekatere ukrivljene črte na vaših laseh zagotovo izstopale. Oblikovanje las s strelo ob strani glave, ki se povezuje z obrvmi, jih bo zasenčilo vse!

Undercut z vzporednimi črtami

Undercut z vzporednimi črtamiInstagram @abbas_ahmadifard

Po tem, ko ste lase podrezali, zarežite v nekaj črtah, ki segajo vse do vašega zatilja za geometrijski videz. Dolgim ​​lasem na vrhu dodajte več volumna, da se bolje ujemajo s trikotno obliko obraza.

Oblikovanje lasnih delov

Oblikovanje lasnih delovInstagram @r.braid

Kul modeli las se lahko odlično prilegajo tudi slogu trdih delov! Frizura se je razvila v umetniško delo. Zato ti vzorci posnemajo tudi ustvarjalno linijo in slog.

Edinstven plemenski vzorec

Edinstven plemenski vzorecInstagram @mikaelbarbeiroevolution

Ta moška frizura ima edinstvene plemenske odtise in oblikovanje las na grških nalepkah. Kakšen način za izražanje prizemljenega, preprostega življenja, vendar z vsem pridihom in drznostjo.

Zig-Zag oblikovanje las

Zig Zag oblikovanje lasInstagram @turbo_barber

Preizkusite to cik-cak geometrijsko obliko las za fante za hudobno podrezovanje.

Mohawk s kul dizajnom

Mohawk s kul dizajnomInstagram @metanastis_thescumbag

Osvežite svoj slog tako, da skočite na oster mohawk rez z mehkimi obritimi črtami! Klasičen mohawk, ki je povezan s tetovažo las, je tako razburljiv.

Sodobna in priložnostna V linija

Sodobna in priložnostna V linijaInstagram @philippelusi.foxchapel

Preprosto pove veliko. Ta geometrijska v-linija naredi izjavo o celotni ostri frizuri.

Oblikovanje križnih las na srednjem zbledelem rezu

Oblikovanje križnih las na srednjem zbledelem rezuInstagram @las.speaks.volumes

Če vam je z običajnimi kratkimi lasmi malo dolgčas, potem je tukaj poskus križanja las na srednjem zbledelem kosu, ki ga je vredno poskusiti!

Visoko bledo in obrito abstraktno oblikovanje

Visoka bleda in obrito abstraktno oblikovanje za fanteInstagram @hairmastertanya

Visoka bleda in obrit abstraktna oblika je sodoben kroj, kjer sta hrbet in stranice glave obrit z vzorcem. Pritegne pozornost, daje lasem ustvarjalnost in izjemen slog.

Tanya iz Moskve v Rusiji je frizerka, ki je ustvarila to posebno tetovažo las. Poudarja: »Vzorec je bil narejen v dolžini do 0,5 mm, nanesen s trimerjem. Jasnost takega vzorca bo ostala približno nekaj tednov. “

Cvetlično oblikovanje las

Oblikovanje cvetnih las za moškeInstagram @angela_skullptures

Oblikovanje cvetličnih las je odličen način za popestritev moških odbitkov. Stilistka Angela Jansen iz Avstralije je pri oblikovanju uporabila mini ščipalke Wahl Beret.

Jansen pojasnjuje: “Za ta rez sem uporabil prostoročno metodo. Za vaš profil je zelo laskavo, saj bo delovalo z naravno obliko glave in ima učinek dviganja. “

Oblikovanje pernate frizure za fante

Oblikovanje pernate frizure za fanteInstagram @cjcutmyhair

Ta oblika las je ustvarjalnega razreda. Izdeluje ga brivec Charles Jones iz Vinelanda, NJ. Dodajanje zbledelih pričesk, kot je ta tetovaža las s perjem, je preprost, a izjemen način, da spremenite svoj videz.

To je pripravljena pričeska z zasnovo drognega perja. Uporabite lahko balzam za puhanje ali kremo za kodranje, počistite stranice in pojdite.

“To je dizajn, ki ustreza vsakemu obrazu, obliki glave, osebnosti ali življenjskemu slogu,” pojasnjuje Jones.

Ustvarjalno geometrijsko oblikovanje

Ustvarjalno geometrijsko oblikovanjeInstagram @nikk.savvyskulls

Obrito geometrijsko oblikovanje las izgleda drzno in je trendovsko!

Ta pričeska, ki jo je ustvarila frizerka Nicole Boucher iz Massachusettsa, vključuje več tehnik, s katerimi je edinstvena.

»Moja najljubša stvar pri takšnih rezih je, da mi omogoča celoten obseg svobodnega izražanja mojega umetniškega talenta in to zagotovo izven norme. To je tudi brivski način prodajanja, ker so ti rezi zunaj povprečja, “navaja Boucher.

About the author