25 najbolj vročih črnih las s poudarki v trendu leta 2021

Črni lasje s poudarki so, ko se pramenom najtemnejše barve las doda svetlejša barva. Lahko jih barvamo s folijo, balayage ali drobljenjem.

Če želite kar najbolje izkoristiti svoje poudarke, je ključni dejavnik, da dobite pravo količino kontrasta proti vaši vranovi grivi, ki lahko brezhibno dopolni vašo polt. Temni lasje naredijo vašo barvo obraza bolj izrazito, dodajanje prave barve poudarkov pa močno vpliva na celoten slog.

Tako je – vaš ton kože igra veliko vlogo pri zibanju črne barve las. Nevtralne in svetle barve kože se najbolje ujemajo s toplimi poudarki, kot so zlata in rdeča. Temnejša polt pa se odlično meša s hladnimi in toplimi toni.

Če iščete bolj naraven videz, lahko črni poudarki, trakovi temno rjave barve in temnejši odtenki, kot je kostanj, ustvarijo obsežen in dimenzijski videz, še posebej, če so oblikovani z valovi in ​​plastmi. Upoštevati morate tudi, da bo prava nasičena črna podlaga vedno v močnem kontrastu, tudi če so dodani klasični poudarki za črne lase mehki in subtilni, zaradi česar je to barvanje res dosegljivo in zelo enostaven postopek!

Zato si pred naslednjim sestankom za lase oglejte te priljubljene fotografije črnih las z idejami za poudarjene barve.

Črni lasje s platinastimi poudarki

Črni lasje s platinastimi poudarkiInstagram @tommyamazinghair

Nošenje črnih las s platinastimi odtenki je eleganten način za razkazovanje dimenzijske barve. Zahteva minimalno vzdrževanje, če imajo prameni naraven temen odtenek. Te dodane proge ustvarjajo takojšnjo teksturo, ki bo zagotovo pritegnila pozornost. Vsakodnevno poudarite platinaste poudarke na črnih laseh z oblikovanjem pramenov z valovi.

Črni lasje s svetlo blond ombre poudarki

Črni lasje z blond ombre poudarkiInstagram @texasbalayage

Črni lasje z blond ombre poudarki ustvarjajo globino in lahkotnost na vseh pravih mestih. Tehnika ombre je odlična za ženske s temnimi lasmi, ker daje mešanico od temne do svetle, ki zahteva malo vzdrževanja. Blond ombre poudarki na temnih laseh dajejo rjavolaskam visoko kontrastne blond svetlobe, hkrati pa pustijo razsežnost in globino.

Medene blondinke na črnih laseh

Medene blondinke na črnih lasehInstagram @thaoandhair

Medene blond svetlobe na črnih laseh so odlične za temnolaske, ki potrebujejo nekaj sonca v laseh. Topli, zlati, medeni toni so dosegljiv cilj barve las za naravno temnolaske ženske. Balayage in babylights so tehnike, s katerimi lahko vaš stilist pomaga doseči največjo moč in svetlost, ko si prizadevate za posvetlitev črnih las.

Kratki črni lasje s poudarki

Kratki črni lasje s poudarkiInstagram @summerevansstudio

Kratki črni lasje s poudarki so pikantni in polni gibanja. Mehki, tonirani odtenki dajejo čudovito mešanico temno rjavim ali črnim lasem. Preizkusite frizuro s plastmi, ki dodaja teksturo in izstopajo poudarki barve toffeeja.

Subtilni poudarki za Dark Mane

Subtilni poudarki za temno grivoInstagram @igorkhonin

Subtilni poudarki temne grive vključujejo uporabo toplih rjavih tonov. Kostanjevo rjavi odtenki izgledajo osupljivo na črnih laseh in dajejo subtilen ton obarvanosti tona. Mehki, bogati, rjavi odtenki so realni in dosegljivi za ženske z naravno črnimi lasmi in so relativno nizko vzdrževani.

Naravni poudarki na črnih oblekah

Naravni poudarki na črnih pramenihInstagram @romeufelipe

Popolni naravni poudarki na črnih pramenih so topli blond odtenki. Za mehak, sončen videz na naravno globokih temnih laseh se raje odločite za peščeno zlate odtenke nad hladno toniranimi poudarki za naraven, realističen zaključek. Svojega stilistka prosite za zlate, temno blond svetlobe, ki bodo uokvirile vaš obraz skupaj z ročno poslikanim balayageom, ki bo vašim lasem pustil razsežnost in omogočil, da se medeni odtenki lepo razlikujejo od vaših temnih las.

Črni lasje s kostanjevimi poudarki

Črni lasje s kostanjevimi odtenkiInstagram @theconcept_salons

Črni lasje s kostanjevimi odtenki so popoln način, da temnejšim lasem dodate razsežnost. Dodajanje v svetlejšem odtenku ustvarja razsežnost in lep kontrast, hkrati pa žensko ohranja v družini rjavolask.

Balayage poudarki za črne lase

Balayage poudarki za črne laseInstagram @andrewthedenton

Balayage poudarki na črnih laseh ustvarjajo izjemen trend las! Kdo bi si mislil, da imajo temne dlake še vedno lahko razsežnost? Zahvaljujoč naravnim poudarkom. Če dodate te subtilne poudarke, naredite mehko dimenzijo, ki je primerna za subtilne valove.

Črni lasje s svetlo blondinkami

Črni lasje s svetlo blondinkamiInstagram @romeufelipe

Odtenek sončnih blondinkastih odtenkov na črnih laseh je trenden in vedno izgleda osupljivo. Razsežnost, ki jo daje, temnim pramenom doda toplino in sijaj. Če želite obdržati svetlost obraza, prosite za denar.

Črni lasje z rdečimi poudarki

Črni lasje z rdečimi odtenkiInstagram @hair.by.taz

Črne lase z rdečimi odtenki je treba poskusiti za drugačno alternativo navadnim blondinkam. Temnejelasim ženskam je toniranje vrhuncev v rdeč odtenek bolj dosegljivo kot pepelkasto blondinka. Ko se temni lasje posvetlijo, morajo potegniti skozi vse te tople barve, zaradi česar je toplejši ton idealna možnost za ohranitev celovitosti las..

Srebrni poudarki na črnih laseh

Srebrni poudarki na črnih lasehInstagram @get_nellafyd

Srebrni madeži na črnih laseh ustvarjajo globlji pepelnati ton in dimno dimenzijo. Ti poudarjeni prameni na črnih laseh lahko naredijo zabavno in dramatično spremembo. Lase dvignite s teksturo in valovi, da poudarite srebrne proge.

Pepelka blondinka na črnih laseh

Pepelka blondinka na črnih lasehInstagram @colorbysandraaa

Nekaj ​​pepelkastih blond odtenkov na črnih laseh ima dimni učinek. Takšen odtenek laska hladnim in rožnatim tonom kože. Izdelki z UV zaščito zagotavljajo, da črni lasje z blond odtenki trajajo dlje.

Temni lasje s peščenimi rjavimi poudarki

Temni lasje s peščenimi rjavimi poudarkiInstagram @hairbysaiphetkhosa

Valovi na plaži na temno rjavih laseh so odlično dopolnjeni s toplejšimi poudarki. Peščeno rjavi odtenki na črnih laseh kažejo gibanje in teksturo las.

Temnejši lasje s sivimi poudarki

Črni lasje s sivimi poudarkiInstagram @hairxrae

Sivi odtenki na črnih laseh dajejo hladen, dimen učinek barvi las. Ni vam treba iti skozi barvni prehod samo zato, da temnim ključavnicam dodate sijaj. Namigi sive barve so videti bolj naravni in sanjski, poleg tega pa se lahko ujemajo z drugimi odtenki, kot je modra.

»Črni lasje s sivimi odtenki so balayage s temnim koreninskim raztezkom in sivim tonerjem. Poudarki dajejo pramenom svetlejši odtenek, ne da bi postali blondinki, «pravi frizerka Rachel Spindle iz Herndona, VA.

“Balayage je možnost barvanja z nizkim vzdrževanjem,” dodaja. “Uporaba demi-permanentne barve za raztezanje korenin in toner je idealna za dekleta, ki se niso pripravljena zavezati. Sčasoma bo počasi zbledel, tako da bodo posvetljeni kosi balayage spet tonirani. Ali v isti barvi ali v nečem drugačnem. “

Črni lasje z rožnatimi poudarki

Črni lasje z rožnatimi poudarkiInstagram @teasedandtaylored

Črni lasje z rožnatimi odtenki ustrezajo glasni in zabavni osebnosti. Roza temnim pramenom doda spogledljiv, a ognjen pridih. Stilisti priporočajo umivanje las s hladno vodo, zato njihova živahnost ostane nekaj časa. Če pa zbledi, uporabite priložnost, da preizkusite drugo barvo, saj ne potrebuje posvetlitve. Precej priročno, kajne?

Temni lasje s poudarki iz rožnatega zlata

Temni lasje s poudarki iz rožnatega zlataInstagram @paintinghair4ev

Temni lasje z odtenki rožnato zlata so ženstveni in rahlo spogledljivi. Ti poudarki za črne lase so odlični za dodajanje dimenzije temnejši rjavolaski. Dodajte kodre na konce in tudi z vsako dolžino las bodo videti osupljivi!

Če nameravate črnim pramenom dodati vrhunce, ne mislite, da je blond edina senca. Črte rožnatega zlata je tudi zabavno nositi.

Črni lasje z rjavimi poudarki

Dolgi črni lasje z rjavimi poudarkiInstagram @kaseybertucci

Ti črni lasje z rjavimi odtenki balayage so bogati in dimenzionalni, a še vedno videti naravno. “Poudarki dopolnjujejo temnejši ten kože in naravno barvo las,” pravi stilistka Kasey Bertucci iz Newtona, MA.

“To so svetlo črni lasje, ki ne potrebujejo vzdrževanja, za žensko, ki barva le 2-3 krat na leto,” dodaja Bertucci. “Balayage je kot nalašč za dekleta na poti, odraščanje pa je zelo mehko in ne pušča ostrih linij ali korenin.”

Če poudarite črne lase, Bertucci pravi, da za dolgo življenjsko dobo barve uporabite profesionalni šampon in balzam. “Nadaljnji poudarki lahko postanejo medeninasti, zato bo vključitev šampona vijoličastega ali modrega tona v vašo rutino vaše poudarke ohranila sveže in zveste.”

Zlati poudarki na črnih laseh

Zlati poudarki na črnih lasehInstagram @silvestrihair

Zlati odtenki na črnih laseh so nedvomno zelo prefinjeni in vsestranski. Oblikovanje je velika stvar, ko gre za visoko kontrastne črne lase z blond odtenki. Nosite jih s plažnimi valovi in ​​teksturo, lasje pa bi bili kot nalašč za priložnostni zmenek. Če pa z glamuroznimi in brezhibnimi kodri, rezultat naredi lase pripravljene za uradni dogodek.

»Zlati odtenki s črnimi lasmi ustvarjajo barvo las z večdimenzionalno zlato blond balajo. Mešanica zlato blond odtenkov s čokoladno rjavimi trakovi poudarja vzpone in padce las, «pojasnjuje specialist za balayage in barve Michael Silverstri iz Toronta, ON.

“Ohranite temne korenine, da boste ob pogledu nazaj vedno videli nekaj naravnih las,” ugotavlja. “Poleg tega bo ohranjanje temne korenine omogočilo, da bodo vaši lasje postali mehkejši in bolj mešani.”

Če razmišljate o tej barvi, je potrebna ustrezna nega na domu, da bodo lasje sijoči in zdravi.

Ko vaši naravni temni lasje posvetlijo, je resničnost takšna, da jih spremlja nov režim nege las.

»Za blondinke s srednje dolgimi ali dolgimi lasmi uporabite vijolični šampon vsaka 3-4 umivanja, da ohranite lase brez medenine. Začnite uporabljati šampon brez sulfatov in parabenov, da ohranite svojo barvo. Poleg tega bodo pomagali ohraniti vaše lase zdrave in močne, «dodaja.

Bele blondinke na črnih laseh

Bele blondinke na črnih lasehInstagram @jess_society201

Belo-blond poudarki na črnih laseh lahko poudarijo valovite sloge. Če nosite večplastno rezino, lahko te blondinke poudarijo plasti. Poleg svoje lepote in razsežnosti bodo ženske s tankimi prameni navdušene nad tem trendom črnih blond las. Ti mehki poudarki so tisti, zaradi katerih se zdijo fine, naravne temne pramene debelejše in polnejše.

Ti beli blondinci na črnih laseh so srebrno/pepelnati balayage in jih je ustvarila frizerka Jess Bolella iz Mahwaha, NJ.

Za ohranitev te barve, Bolella pravi, da dobite temno vijoličen šampon in filter za tuširanje. “To bo pomagalo izničiti vse neželene tone iz mineralov v vodi.”

“To je nujno za vsako žensko, ki želi ohraniti pepelnati ton,” svetuje. »Vsaj enkrat na teden opravite globinsko nego, da ohranite zdravje las. Pridobite si profesionalni šampon in balzam ter profesionalne izdelke za oblikovanje. “

Zadnja stvar, ki jo Bolella želi, da upoštevate, je, da te barve ni mogoče doseči, če ste uporabili barvilo, kano ali katero koli drugo barvo v lekarni. »Posvetujte se s frizerjem. Prosite, da opravite testni pramen, da preverite, ali so vaši lasje sposobni dovolj dvigniti svetlobo, ne da bi bili ogroženi. Vaš frizer najbolje ve! Zaupajte njihovi presoji, poleg tega pa poznajo vaše lase bolje kot vi! “

Črni lasje z vijoličnimi poudarki

Črni lasje z vijoličnimi poudarkiInstagram @nicolemarie_doeshair

Oživite črne lase z vijoličnimi odtenki in pustite drugim damam, da se jim slinijo! Dotik vijolične barve na koncih prinaša čudovito barvo. Če želite videti drzno in elegantno, je ta trend las najbolje kombinirati s priložnostnimi in elegantnimi oblekami.

Balayage črni lasje s kestenjastimi poudarki

Balayage črni lasje s kestenjastimi poudarkiInstagram @aestheticartist_angelina

Te živeče balayage auburn poudarke na črnih laseh je ustvarila stilistka Angelina Navarro iz Clearwaterja, FL.

»Najlepše pri tem je, kako bogata rjava barva dopolnjuje naravno barvo las. Valovi pomagajo prikazati dimenzijske barve in omogočajo estetsko prijeten videz, «pravi Navarro.

Ta balaya temnih las z rjavimi odtenki je namenjena ženskam, ki želijo barvo, ki ne potrebuje vzdrževanja, le nekajkrat na leto jo je treba vzdrževati v primerjavi s tradicionalnimi poudarki vsakih 6-8 tednov. Valovi so preprost način za oblačenje las.

Bakreni poudarki na črnih laseh

Bakreni poudarki na črnih lasehInstagram @hairbyamandarewri

To bakreno foilacijo z teksturiranim bobom za črne kratke lase je postrigla in pobarvala frizerka Amanda Wright iz San Diega, CA.

“Lepo je, ko poskušaš zresti zelo kratko, kot je pixie,” pravi Wright. “Najboljše pri tem je, da se barva pojavi, da je ni treba dotikati vsakih 6-8 tednov. Kratke črne lase s takšnimi poudarki je treba poskusiti! “

»Ti bakreni odtenki na črnih laseh so bili dosegljivi na odmrlih laseh v črni škatli, saj smo vedeli, da se blond svetlobe najverjetneje ne bodo zgodile ob prvem obisku, hkrati pa ohranile celovitost las. Je tudi videz, ki ne potrebuje vzdrževanja, tako kot vsaka balayage, medtem ko že ustvarja ta zakoreninjen videz, “pojasnjuje.

Črni lasje z modrimi poudarki

Črni lasje z modrimi poudarkiInstagram @tkalie.hair

Šopirite črne lase z modrimi odtenki in dobite edinstveno dimenzijsko barvo! Kombinacija črnih in modrih odtenkov naredi grivo bogatejšo, hkrati pa ji doda drugačno sijaj. Če želite resnično poudariti vrhunce, oblikovanje las z valovi ustvarja čarobnost.

Črni lasje s poudarki karamele

Črni lasje s poudarki karameleInstagram @suetyrrellstylist

Zažgite s temi karamelnimi poudarki na črnih laseh, ki prinašajo bogato, vročo svetlost. Topel ton barve las dopolnjuje nevtralno in zlato polt kože. Z mehkimi valovi in ​​kodri je osupljiva dimenzija še bolje poudarjena.

Ti črni lasje s karamelnimi odtenki naredijo dimenzijsko barvo las, ki ne potrebuje vzdrževanja. “Ima visok kontrast, ki ga ustvarjajo svetlo označeni trakovi. Globina je v korenu, tako da lahko obarvate 4-5 mesecev, ne da bi jo morali predelati, «razlaga lastnica salona in frizerka Sue Ryrrell s Kajmanskih otokov.

“Te barvane črnaste lase s karamelnimi odtenki je bila dosežena med prvim sestankom,” ugotavlja. “Vendar pa za večino žensk lahko traja več sestankov in je lahko drago. Pomembno je, da se pogovorite s svojim koloristom, da ugotovite, ali je to prava barva karamele za vaš tip las. “

Temno bordo poudarki na zelo temnih laseh

Temno bordo poudarki na črnih lasehInstagram @ashlovebeauty

Nosite temno bordo poudarke na črnih laseh in si ostrite v slogu! Eden najboljših poudarkov za črne lase je rdečkast odtenek, ki ustvarja privlačen rezultat. Zaključek je tako močan, da daje dodaten pridih dolgim, valovitim lasem. Ohranjanje vlage in izogibanje oljem ohranja njeno najbolj živahno stanje.

About the author