28 najbolj kul fantovskih odbitkov za šolo leta 2021

Mali fantje so polni umazanije, kaj pa bi jim dali striženje, ki ustreza njihovi zabavni osebnosti? Obstaja na stotine ljubkih in elegantnih odbitkov za fante. Od kratkih šiljastih pramenov do dolgih slojev, zbledelih, teksturnih, trdih delov in linij, bodo letošnje najbolj priljubljene fantovske pričeske in fotografije odbitkov navdih, ki ga potrebujete za naslednjo frizuro vašega mladega fanta.

Šolski odbitki za mlade fante

Šolska frizura za fanteInstagram @chanthebarber

Če iščete kul šišanje fantov za šolo, so kratke pričeske pametna izbira. Kratke pričeske izgledajo dobro tudi po dolgem dnevu in jih je enostavno prati in oblikovati. Striženje z bleščanjem je kul pričeska za male gospode.

Dolga, stransko pometana pričeska

Dolga stranska pričeska za fanteInstagram @ian.g.martinez

Dolga pričeska s strani je popolna dolga frizura za dečke. Daljši lasje so bolj edinstveni za fante, vendar jih je običajno enostavno oblikovati in jih ni treba striči tako pogosto, kot jih je treba rezati. Daljši postrig s strani je odličen prehod za fanta, ki si poskuša izrasti lase.

Simpatičen kodrast visok vrh

Zavit visok vrhInstagram @scammellsbarbershop

Visoki vrh ustreza kodrastim lasem, otroška različica. Čeprav verjetno ne bo trajalo dolgo, so odbitki zasnovani za posebne priložnosti. Klasika se sreča s srčkanim, na koncu se splača. Kodri zagotavljajo dodaten dotik, ki je potreben za ta videz.

Popolnoma vzorčasti valovi

Instagram @alan_beak

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga, Alanom Beakom

Brivec @ Ruger Barber v Tamesideu v Veliki Britaniji

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Fantje si v šoli želijo kul pričesk, ta slojevita pričeska pa je zelo modna. Najboljši način za opis tega videza bi bil poudarek na teksturi in ločitvi. Pri svojem delu se rad osredotočim na kontrast. Lasje tega fanta imajo neverjetne naravne tone, zato ustvarjanje ločitve in izboljšanje naravne teksture le še izstopajo.

Za to obliko las in glave je bilo pomembno, da ohranimo dolžino okrog krošnje, in to je moj najljubši del celotne frizure. V kroni je nekaj tako estetsko prijetnega, da je bilo dlje časa cenjeno njeno naravno obliko.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Videz, ki ga ponavadi ustvarjam, je veliko bolj naraven in to se odlično ujema z našo blagovno znamko RUGER. Ko gre za oblikovanje krone, ki je lahko precej težavno, se nagibam k temu, da območje posušim s sušilcem za lase, tako da ostane ravno ob glavi, in preusmerim gibanje proti sprednjemu delu obraza.

Nanos razpršila z morsko soljo pred sušenjem mi omogoča, da lase predhodno oblikujem in mi daje dodatno moč, preden lase oblečem v mehko mat glino na vodni osnovi. Tu sem uporabil RUGER Essential, ki je naš najbolje prodajani izdelek.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

S posebno okroglo glavo mu je bil ta slog popoln. Da bi ohranil pravokotno in moško obliko, sem poskrbel, da sem obdržal težo okoli vogalov glave, vdrl v kvadratno plast in ohranil obrezovanje. Za hrbet in stran sem uporabil ščitnik 1,5, ki sem ga s ščipalko zmešal po glavniku. To mi je omogočilo več dela na vrhu. Starši, ki iščejo šolske odbitke, se bodo zdeli kot nalašč za razredne slike.

Izboljšanje naravne teksture las pomeni, da slog ni silovit in ga lahko nosite tako vsak dan in za vsako priložnost. Za striženje otrok bo obisk salona in stilist, ki ima izkušnje z striženjem otrok, prijeten čas.

Elegantne kirurške črte Buzz

elegantne kirurške linije za majhne dečkeInstagram @jaf_barbers

Biti otrok omogoča svobodo, zato se ne bojte izbrati teh drznih krojev za najmlajše. Če sploh kaj, ga bo izpostavilo, kaj pomeni imeti slog in to bo skozi leta delalo čudeže.

Kot vedno se lahko prilagodite vizualnemu učinku tako, da izberete med ali brez kirurških linij na straneh. Odsek ob strani in zadaj dopolnjuje daljše lase na vrhu.

Klasični Pompadour

Klasični otroški pompadourInstagram @bastardoldschool

Klasični pompadour je odlična izbira za otroke z debelimi in rahlo valovitimi lasmi. Izdelki, kot sta gel in lak za lase, bodo zagotovo potrebni, da bodo lasje ostali pri tej klasični frizuri. Če so lasje vašega otroka zelo ravni, ta rez morda ne bo primeren.

Klasični francoski pridelki z zasukom

Klasičen francoski pridelek z zasukom za dečkeInstagram @chanthebarber

Klasičen francoski pridelek z zasukom za malčke je prav kul. Zjutraj pred šolo je enostavno oblikovati. Rez je oster z večjo dolžino na vrhu za dodatno teksturo. Ni ga treba prilepiti na svoje mesto. Torej, tudi če lasje postanejo umazani od igranja z drugimi otroki na igrišču, bodo še vedno videti elegantno.

Klasična kombinacija

Klasična kombinirana otroška frizuraInstagram @silwaya.barber.shop

Klasična kombinacija bo vedno v trendu, da bo fantovski frizuri dala več volumna. Dolžino lahko na straneh lepo zožite, na vrhu pa pustite več dolžine, da se razčesate navzgor. Poskusite uporabiti srednji lak za lase, ki bo ves dan v slogu.

Odrezan zadnji del strani

Odrezan zadnji del stranskega delaInstagram @naira_olqinyan

Zarezana stranska frizura pri mladem dečku je ugledna in klasična. Tesno bledenje z dolgim ​​vrhom je enostavno upravljati, prav tako pa daje videz vsakemu mlademu fantu.

Vesel glavnik končan

Glavnik za fanteInstagram @js_the_barberx

Fantov kratki glavnik je prefinjena pričeska in mlademu fantu daje občutek odraslosti. Pri česanju je pomembno oblikovanje, zato se pred striženjem prepričajte, da je primerno za starost in da bo malček lahko ali pripravil oblikovati lase skoraj vsak dan.

Mohawk Man

Pričeska Mohawk ManInstagram @sailingbarber

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Raymondom DeCandio

Licencirana brivnica/pirat @ Male Ego Barber Cafe v Tempeju, AZ

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To rad imenujem “gremlin’s mohawk”. Če se spomnite filma “Gremlins”, je bil slab gremlin, ki je imel malo mohawka. Upoštevajte, da strani nismo odnesli do kože, zato je na straneh njegove glave še nekaj las. Lasje se s strani lepo dvignejo.

Katere izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Pravzaprav sem uporabil le malo pomade iz vlaken Reuzel in nekaj tonika za negovanje, da se je počutil. Za takšne odbitke ponavadi uporabljam mat izdelke.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Kdorkoli! Če na svoj stol postavite fante ali dekleta, ki so dovolj pogumna, da nosijo mohawk, to storite! Zabavno je! Ni nujno, da so otroške pričeske varne in preproste.

Ivy League Cut z zoženimi stranicami

Ivy league cut z zoženimi stranicamiInstagram @salon_bergler

Poskusite kroj Ivy League z zoženimi stranicami za oster in eleganten videz. Sodobno odrezano listje ima na vrhu malo več dolžine, kar omogoča, da se lasje razmaknejo na stran, pri čemer ostane čist, negovani konec. Ta slog je najbolje držati z malo gela ali voska. Ne glede na to, ali se ukvarjajo s športom ali na igrišču, ostane na svojem mestu ves dan.

Sodobna linija Pomp Line up

Sodobna frizura pomp line up z linijoInstagram @javipthecfbarber

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Javierjem Peralesom

Mojster brivec @ Barbershop Changing Faces v Lockhartu, TX

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To frizuro bi opisal kot vintage videz s sodobnim pridihom, ker je trdi del za poudarjanje ostrih linij. Moja najljubša stvar pri tej frizuri bi bil zadnji korak, kjer si oblikujem lase za želeni podpisni videz.

Katere izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Za oblikovanje teh odbitkov sem uporabil lokalno izdelan izdelek, imenovan Aqua 512 Pomade. Ko lase oblikujem, jih dopolnim z nekaj sijaja las, da dobim ta sijajni moker videz. Pomaga pri zaklepanju vsega, kar mu daje faktor WOW.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Te pričeske ne bi priporočal fantu s kodrastimi ali zelo grobimi lasmi. Običajno najbolj ustreza tistim z ravnimi teksturiranimi lasmi.

Frohawk z Burst Fade

Frohawk z rafalom za otrokeInstagram @redbeard_the_barber_

Frohawk z burst fade je kul in ostra frizura, ki ustreza zabavni osebnosti. Frizer in stilist Gerred Curwick iz Arizone pravi, da je kot nalašč za naravne kodre.

Curwick pri delu na frohawku vedno upošteva obliko glave in teksturo las. »Pri zvijanju uporabljam veliko grabljenja in na obeh straneh postavljam dobre smernice. Nato začnem mešati, da ohranim simetrično obe strani, «ugotavlja.

Trendsetter High Fade With Lines

Modna frizura z visokim bledenjem z linijami ob straniInstagram @sarahdoesdooz

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Sarah Taylor

Salon Manager @ Impressions Salon v Mequonu, WI

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Takšnim odbitkom pravim bledenje. Moja najljubša stvar pri tem slogu je oblikovanje. Fade linije so lahko specifične za obliko glave ali želje osebe. Nekateri si želijo, da bi njihovo zbledelo visoko in napeto, spet drugi si želijo zbledele linije z daljšimi lasmi, ko se dvignejo. Je zelo personaliziran in vsaka stranka lahko vanj vnese svojo osebnost. Ta mladenič je zahteval, da postavim dizajn ob strani, da bi bilo bolj zabavno, in to mi je všeč!

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Kar zadeva izdelke, bi uporabil nekakšno pomado ali pasto za čvrsto držanje, da ohranim vrh. Poleg tega z lakom za lase držite ves dan na mestu z aktivnim življenjskim slogom majhnih otrok. Osebno imam rad Redken Outplay ali Workhard, čemur sledi Forceful lak za lase za visoko odbitke.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ti odbitki so zagotovo za trendseterko. Zbledeli odbitki lahko odlično delujejo na ljudi, ki so pripravljeni vzeti malo časa in se počutiti udobno. Mladenič, ki sem si to naredil, si vsak dan sam oblikuje lase, zato sem vedel, da bo uspelo.

Osebno menim, da lahko zbledelost izgleda dobro na večini oblik obraza, z izjemo podolgovatega. Videz ustvarja višino, zato, če je obraz dolg, ni idealen. To pričesko je tudi nekoliko težje odstraniti, če so lasje ravne.

Črna Retro Visoka Top

Retro visoka bleščica za mlade črne fanteInstagram @f4fade

Vprašanje&A z ustvarjalcem sloga, F4Fade

Barber @ F4Fade Hair Designs v Londonu, Združeno kraljestvo.

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je visok vrh/raven vrh, ki ima zelo retro občutek.

Katere izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Priporočam afro glavnik, pršilo za sijaj, da ohranite sijaj, in morda pred sušenjem posušite lase. Priporočam tudi gobico za kodre, če imate raje grob videz ali napreden kiparski gel za mehkejši kodrast videz.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ti odbitki so idealni za vitke otroke, vendar lahko resnično delujejo na skoraj vsakogar. Idealen je za tiste z mehurčasto osebnostjo.

Konice trdih delov

Koničasta frizura s trdim odbitkomInstagram @nicski508barver

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Nic Alexandrom

Licenciran brivec @ The Chop Shop v Milfordu, MA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta pričeska je prevzela vaše osnovne “fantovske navade” in te mlade moške je resnično spremenila v gospoda. Ta videz odlikuje 1/4-palčno zbledelo do dela in mešanje na drugi strani ter jasna linija okoli ušes in hrbta. Ta vrh se razreže na želeno dolžino, nato pa ga počeše na stran s peno. Del je tudi razoren.

Katere izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Za to pričesko priporočam uporabo pomade. Rada uporabljam vodotopne pomade, ker imajo lep lesk in odlično oprijemljivost. Tudi čez dan ga je mogoče preprosto znova aktivirati, da frizuro preuredite z malo vode in glavnikom. Za razliko od tradicionalnih pomad, topne v vodi z lahkoto sperejo lase.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta pričeska je odlična za vsakogar z ravnimi lasmi, ampak iskreno, s pravim izdelkom je vse mogoče! To je vrsta frizure, ki jo je treba oblikovati, zato morate to upoštevati, ko se odločite za ta videz. Ta frizura ne bo videti enako brez izdelkov za lase in oblikovanja. Ne glede na to, ali opravljate vsakodnevne dejavnosti ali imate poseben dogodek, vas ta pričeska nikoli ne ostre in elegantne.

Zvijanje z visoko bleščanjem kože

Visoka frizura z bledečo kožo z zvitki za male črne fanteInstagram @dogpatchbarber

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Christopherjem Eliaresom

Lastnik in mojster brivec @ Brivnik in britje Dogpatch v San Franciscu, CA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je visoka bleda koža z ostro črto navzgor in naravnim vrhom. Moja najljubša stvar pri teh odbitkih je, da so preproste, a elegantne. To je enostavno narediti kot stilist in enostavno vzdrževati tako za starše kot za otroka. Prav tako je zelo trenden in kul videz za trenutne čase.

Katere izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Kar zadeva dejansko rezanje tega videza, priporočam brezžični stroj za striženje Wahl Magic Clip, brivnik Wahl 5 Star in trimer Andis Slimline Pro. Kar se tiče oblikovanja las, bi za dosego naravnega videza zvijanja priporočil kateri koli izdelek za oblikovanje zvijanja, kot je goba Twist. Gobo lahko uporabite na suhih laseh ali pa pred nanosom gobice nanesete majhno količino balzama, gela ali kreme. Lahko ga dopolnite s pršilom za držanje, da ga resnično zaklenete.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Naravni videz zvijanja bo deloval le na afriško -ameriško teksturiranih laseh. To je edina tekstura, na katero se bo spužva prijela. Kar zadeva visoko bledenje in ton kože, bi te pričeske priporočil nekomu z bolj kvadratno obliko obraza. Višina las in oblika reza bosta dopolnjevali njihovo obliko obraza.

To je zelo poletni videz in odvisno od tega, kje nekdo dela, lahko deluje ali ne. Takšni odbitki so zelo priljubljeni med sodobno generacijo in se popularizirajo v hip hop kulturi in profesionalnem športu.

Otroški teksturiran

Teksturirana frizura za malčkaInstagram @switch_barbershop_nobe

Frizura za malčka je zabaven slog. Otroci v razredu bodo komentirali nov kroj vašega otroka. Prosite svojega stilistka, naj skrajša stranice in hrbet ter jih s škarjami zareže na vrh, da ustvari ta slog. Za pridobitev tega vrha je treba uporabiti gel. Otroški lasje hitro rastejo, zato jih boste morali podrezati vsakih 4-5 tednov, da bodo videti sveži.

Clean Disconnected

Čist odklopljen rez za dečkeInstagram @kartikhairsalon

Čista nepovezana frizura je čudovita in popolna pričeska za mlade fante. Če dodamo bleščanje in pustimo fantu, da izbere obliko zadaj, jim lahko pokaže svojo ustvarjalnost in slog.

Aktivni slog

srčkan krožnik za aktivne dečkeInstagram @masterlook_89

Odločite se za srčkan krožnik, če je vaš fant aktiven. Takšni odbitki so vsestranski.

To je popolna frizura za vse aktivne fante, ki želijo izgledati elegantno, vendar ne želijo porabiti časa za lase..

Preppy Faux Hawk

Preppy Faux Hawk frizura za mlajšega dečkaInstagram @snipinto

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Julijo Crowley

Frizerji @ Snip Into v Manly Vale, NSW

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Temu videzu pravim Preppy Faux Hawk. Najboljša stvar pri teh odbitkih je, da jih lahko počesate na svoje mesto in izgledajo čedno in urejeno, ali pa jih ohlapite, da dobite slog striženja las.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Za odbitke umetnega jastreba priporočam Eleven Australia’s Dry Powder Volume Paste, ker dobro deluje za suh teksturiran videz, ki je še vedno voljen. Za bolj prefinjen videz kombiniranja mi je všeč Schwarzkopf Osis Damped, ker daje rahlo moker videz z dobrim oprijemom.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ti odbitki dobro delujejo na otroke, ki si želijo videz, ki bi ga lahko spremenili. Lahko ga prilagodite za delo na tankih ali debelih laseh. Je enostaven za oblikovanje in izgleda odlično tudi brez oblikovanja.

Sodobni mohawk

Sodoben mohawk za otrokeInstagram @hairbyjessmitch

Poskusite sodobnega mohawka, če vaš otrok želi dodati značaj svojemu slogu. Obrito stranico izrežemo s ščipalko, vrh pa pustimo dlje, zato bo za premagovanje gravitacije verjetno potreben močan gel za močno držanje. Dokler se izdelek uporablja, bo ta rez delovala na kateri koli vrsti las.

Cool Disconnected Undercut

Hladno odklopljeno spodrezovanje za fanteInstagram @theblack__barbeer

Hladno odklopljeno spodrezovanje je primerno za fante in moške, ki si želijo čistega in elegantnega kroja. Ravni lasje dobro komplimentirajo to striženje. Daje videz ločitve z mešano zbledelostjo. Ta rez ne potrebuje veliko izdelka, da ostane, da ostane.

Surfer Shag

Otroška frizura surfer shagInstagram @veromacnamara

Surferski rokav je srčkan kroj, še posebej, če se preprosto ne morete prikrajšati na kratko. Daljši videz je koristen tudi zato, ker raste manj opazno. Tako lahko raztegnete reze na 6-8 tednov.

Textured Crew Cut

Teksturiran kroj posadkeInstagram @thejoyofhairandmakeup

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Joy Joanne Say

Stylist @ The Joy of Hair v Londonu, Združeno kraljestvo

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je skrajšana različica odbitkov kože s kratkim, teksturiranim vrhom. Všeč mi je stopnja diplomiranja, ostrina, da je zelo aktualna in hudičevo kul. Ta slog rezanja posadke lahko deluje tako na mlajših kot starejših fantih.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Za dokončanje takšnih odbitkov sem uporabila pomado, ki ji je dala lep, sijajen in urejen videz. Pomada dobro deluje tudi s teksturiranim vrhom in poudarja nekaj definicij.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ti odbitki se zelo dobro podajo tistim z okroglejšim obrazom, saj dolžina na vrhu podaljša obraz, kar mu daje več strukture. Prav tako ustreza tistim z veliko debelimi lasmi. Idealen je za gospoda z zaposlenim življenjem, ki si želi trenutne frizure, ne pa tudi vzdrževanja na domu.

Stand Up Hard Lines

Sveža pričeska ComboverInstagram @baileybeauty_bykrista

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Krista Flores

Kozmetolog @ Salon škarij za rock papir v Nampa Idaho

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ti kosi so nov pogled na priljubljen slog kombiniranja, ki je zdaj v trendu. Izredno trdi del in tetovaža las dodata edinstvenost in dodaten slog.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Za ta slog priporočam trdo držite pomado ali gel, nanesen na suhe lase.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ti kosi so odlični za fante vseh starosti. Za vsako posamezno stranko ga je mogoče postopoma spremeniti, da bo brezhibno deloval.

Zmanjšanje z nizko konusnostjo z dolgo kirurško linijo

Frizura z nizko bleščanjem, ki se zožiInstagram @angie_trezza

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Angelo Siciliano

Višji stilist @ Smartstyle v Readingu, PA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Odtenki z zožitvijo (ali z dolgimi lasmi) so trendovski in vsestranski, zaradi česar so odličen kroj za fante vseh starosti. To mi je pri tem všeč! Te reze je mogoče doseči z različnimi vrstami zbledenj (srednja, temp, kožna ali plešasta), odvisno od osebnih želja.

Podobno se lahko zožitev zoži v kombinaciji z različnimi slogi (običajno s kombinacijo, mohawkom ali pihanjem), da ustvarite kakršen koli klasičen ali sodoben fantovski kroj. V tem primeru sem za enostavno vzdrževanje izbral kombo.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Za vzdrževanje in ponovno ustvarjanje teh kosov priporočam profesionalno glino za teksturiranje ali oblikovanje. Uporabil sem Designline’s Interrupt, ker odlično ohranja slog. “Frenzy” podjetja Sexy Hair je tudi odličen izdelek za uporabo, saj ima trden oprijem z določeno mejo sijaja, toda vsaka glina s trdim držanjem bo uspela! Samo na mokre ali suhe lase dodajte količino izdelka v velikosti kosov in po želji razčešite. Enostavno peasy!

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Po mojem mnenju dolga zgornja bleda izgleda najbolje z lasmi, ki so normalne do debele. Z lepimi lasmi se mi zdi, da slog ne izgleda tako natančno, kot je definirano. V tem primeru sem delal z zelo debelimi lasmi. Ta frizura dopolnjuje tudi ovalne, okrogle ali kvadratne oblike obraza. Ker je slog ob straneh tesen, na vrhu pa daljši, dodaja višino celotnemu videzu obraza, podaljša okrogle obraze in mehča kvadratne. Torej, če imate dolgo in ozko obliko obraza, to morda ne bo pravi za vas.

Če iščete trendovske, vsestranske in enostavne za nego kosov, potem je frizura z zoženim konom zagotovo prava pot!

About the author