Geometrijske tetovaže živali z nizko poli, belgijskega umetnika Svena Rayena

Geometrijske tetovaže živali Sven Rayen

Belgijski umetnik Sven Rayen ima neverjetno sposobnost ustvarjanja edinstvenih geometrijskih tetovaž živali. Delal je v svoji trgovini v Antwerpnu Studio Palmero, Rayen je s svojimi slogovnimi enobarvnimi oblikami in ovojnico spodbujal ustvarjalnost. Rayenov eklektični portfelj sega od hiperrealističnih portretov do inovativnih geometrijskih mešanic. Zdi pa se, da je vsem skupna podrobnost njihova navidezna odsotnost barve. Čeprav je znano, da se Rayen tu in tam dotika barv, očitno daje prednost svojim črnim in sivim črnilom.

Rayen je že zgodaj vedel, da ima nagnjenost k oblikovanju in ilustraciji. V srednji šoli se je začel potapljati v svet tetovaž in se kmalu resno zamislil nad kariero tetovatorja. Toda šele pozneje v življenju je imel tisti trenutek »žarnice«, je zapustil službo in se najprej odpravil v industrijo. Ostalo je zgodovina.

“Risam že odkar pomnim, a nikoli nisem vedel, da bom 15 let kasneje tudi sam tetoviral, kar je zelo kul,” je povedal Rayen Save My Ink.

Če ste upali, da boste kmalu zdrsnili na Svenov stol, premislite še enkrat. Po navedbah Svenov Instagram profil, je “polno zaseden”, kar je pričakovati od nekoga s skoraj 80.000 zvestimi privrženci.

Oglejte si Svenovo delo Facebook & Instagram.

Geometrijska tetovaža orla

Geometrijska tetovaža bivolov

Geometrijska tetovaža kamele

Rayenovo delo je poželo nešteto priznanj po vsem svetu. Umetnik tetovaže do zvezd dr. Woo navajal Rayena kot enega svojih najljubših umetnikov, kar je največji zagon ega, ki ga lahko prejme vsak umetnik tetovaž.

Geometrijska tetovaža morskega psa

Geometrijska tetovaža volka

V svetu grafike se ta poseben slog oblikovanja imenuje “nizki poli” ali “nizek poligon”, kar kaže na številne majhne poligone, ki se prilegajo skupaj in tvorijo poli mrežo. Verjetno si mislite: “Ti modeli izgledajo nenavadno znani.” To je verjetno zato, ker je upodabljanje poli mrež ena najpogosteje uporabljenih metod za modeliranje tridimenzionalnih slik v računalniku. Ti nedokončani upodobitve se pogosto pojavljajo v TV in video segmentih, ki dokumentirajo proces ustvarjanja animiranih likov.

Geometrijska tetovaža flaminga

“Ne razmišljam o sebi kot o inovatorju, samo imam jasno vizijo, kako želim videti tetovažo … Poskušam ohraniti svoje delo osebno in se vsakič izboljšati,”

Geometrijska tetovaža pingvina

Geometrijska tetovaža labodov

Geometrijska tetovaža dinozavrov

»Mislim, da je pri mojem delu poseben kontrast svetloba/temno in kontrast v debelih in tankih črtah, pa naj gre za minimalistični kos, ilustracijo ali portret. Vedno se trudim izboljšati in rasti v tem, kar počnem, mislim, da sta tehnika in sestava na telesu res pomembni. V bistvu sem še vedno ilustrator … “

Geometrijska tetovaža povodnega konja

Geometrijska tetovaža želve

Geometrijska tetovaža lisice

“V studiu se želim osredotočiti na sinergijo med oblikovanjem tetovaž, grafičnim oblikovanjem, modo in glasbo,”

Geometrijska tetovaža leva

Geometrijska tetovaža mačk

Geometrijska tetovaža psov

Geometrijska tetovaža mačk

Geometrijska tetovaža lisice

Geometrijska tetovaža medveda

Geometrijska tetovaža ptic

Geometrijska tetovaža triceratops

Geometrijska tetovaža psov

Geometrijska tetovaža lisice

Geometrijska tetovaža gavran

Geometrijska tetovaža prašičev

Geometrijska tetovaža slonov

About the author