18 osupljivih kodrastih pričesk za maturantski ples za leto 2021 – Updos, Down Do’s & Braids!

Ne glede na to, ali se pojavlja z naravnimi kodri ali pa doda nekaj vrtinčkov s kodralnikom, bodo kodri zagotovo eden najbolj vidnih slogov na maturantskem plesu letos. Kodri na maturantski večer so zanesljiv način, da obrnete glavo, ko hodite po sobi.

Mnoga naravno kodrasta dekleta vidijo maturantski ples kot posebno noč, da bi te valove umirili in šli naravnost, vendar ne pozabite, da je z vašimi naravno kodrastimi ključavnicami veliko ustvarjalnih idej!

Oglejte si vse te priljubljene & osupljive ideje o kodrastih maturantskih pričeskah!

Peekaboo pletenica iz ribjega repa

Slika peekaboo ribje repne pletenice kodrasta pričeska za maturantski plesInstagram @katie__gonzales_glam

Oddajte poletno toplo vzdušje s to osupljivo polovico pletenice iz ribjega repa! Zaradi teh lepih valov se boste počutili kot princesa, ki čaka, da jo okronajo na maturantskem plesu!

Simpatični kodri za srednje dolge lase

Simpatični kodri za srednje dolge laseInstagram @talmoshko_taltalim

Vprašanje&A z ustvarjalcem sloga, Tal Moshkovits

Poročni frizer @ Taltalim Hairstyle v Palmachimu v Izraelu

Kako bi opisali ta videz?

Moja stranka me je prosila, naj ji naravno uredim lase tako, da ohrani njene lepe kodre ohlapne, a tudi domišljijske. Ta videz je moj najljubši za kodraste deklice, ki želijo videti posebno, ne da bi spremenile svoje naravne lase.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Najprej bi morali izbrati frizerja, ki ve, kako ravnati s kodri.

Začnite z mokrimi lasmi. Med tuširanjem ga operite in operite. Za sušenje las ne uporabljajte brisače, saj zavira kodre. Nanesite nekaj pene (uporabljam Silhouette Mousse Super Hold By Schwarzkopf). Začnite stiskati od robov do glave, ne da bi se dotaknili lasišča. Lase posušite z difuzorjem, nato obrnite glavo in jo stisnite z difuzorjem. Ko so vaši lasje popolnoma suhi, uporabite 19 mm kodralnik in kodrajte navihane kodre (jaz uporabljam NG Digital Ceramic Curling Iron).

Sedaj lahko svoje kodre obdržite divje ali pa vzamete pramen s sprednje strani in ga pripnete z naglavnikom. Lahko ga tudi spletete in nosite nekaj rož.

Nanesite nekaj laka za lase, da se prepričate, da bodo kodri ostali čudoviti ves večer. Moj najljubši je Schwarzkopf Professional Silhouette lak za lase Super Hold.

Lovely Down Do za dolge lase

Lovely Down Do za dolge laseInstagram @yochevedgross

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Yochevedom Grossom

Samostojni frizer v Brooklynu, NY

Kako bi opisali ta videz?

Najboljše pri tem videzu je, da sem uporabila njene naravne kodre in jih samo okrepila. Zdi se mi, da je tako škoda, ko ima nekdo naravne kodre in jim ne povečuje lepote. Namesto tega ga bodisi gelirajo ali posušijo s sušilcem za lase, nato pa ga preidejo s kodralnikom, ki ustvari bolj umeten videz.

Blagovna znamka te neveste so njeni lasje. Nikakor ne bo naredila nič drugače s svojimi lasmi za največji dan svojega življenja, zato sem na poročni dan uporabila nekaj izdelkov Matrix, da sem ustvarila njen naravni kodrast, vendar bolj poliran poročni videz.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Če so vaši kodri vaša osebnost, toplo priporočam, da delate z njimi, namesto da bi spremenili darilo, ki ste ga dobili.

Kodre z akcentom na pletenici

Slika kodrov s poudarkom na pletenici za maturantski plesInstagram @tasha.scissorhands

Vprašanje&A z ustvarjalko sloga, Tasha

Stylist @ Eric Fisher Salon v Wichiti, KS

Kako bi opisali ta videz?

Enostavno in organsko.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Morali bi imeti srednje do debele lase. Izdelke, ki sem jih uporabila, so bili suhi šampon in termično zaščiten lak za lase.

Enostavni, preprosti, organsko lepi slogi, kot je ta, so mi najljubši, ker stranke, ki to želijo, običajno odražajo vse te lastnosti.

Sodobni kodri

Slika sodobnih kodrov za maturantski plesInstagram @betsyreyeshair

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Betsy Reyes

Frizer / soustanovitelj @BetsyElisaBeauty v New Yorku, NY

Kako bi opisali ta videz?

Temu stilu pravim “kodrasti šik!” Všeč mi je, da je to dodatek posebej za naravne kodre. Za takšen slog pogosto uporabljam Living Proof Prime Style Extender, ki deluje neverjetno dobro na vseh naravnih kodrih. Ličila naredi Elisa Tallerico (@elisatallerico).

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Če teh naravnih kodrov, kot je Amy Miyako (@aymeyaks), nimate, lahko za dosego videza uporabite zelo majhen kodralnik. Za najboljše rezultate poskusite s sodom 3/8 palca ali 1/2 palca. Vroča orodja so moja najljubša in vam lahko pomagajo doseči ta videz! Mislim, da so ti kodri čudovita izbira za tako velik dogodek, kot je maturantski ples ali vaš poročni dan & stranke, ki želijo na poročni dan eleganten, a eleganten slog, bi morale razmisliti o tem videzu.

Teksturirano umazano updo

Slika teksturiranega neurejenega navzgorInstagram @heatherpsoras

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Heather Psoras

Profesionalni umetnik & Solastnik @ Meraki Studio v Richborou, PA

Kako bi opisali ta videz?

To je teksturiran updo. To je eden mojih najljubših formalnih stilov! Pri tem videzu mi je všeč, da je namenjen povečanju naravne lepote kodrastih las, ki dela s teksturo in ne proti njej. To je mogoče doseči tudi na ravnih laseh, tako da najprej ustvarite naravni videz s-vala za teksturo z uporabo palčke ali kodralnika. S tem slogom res ne morete zgrešiti. Nikoli ne izgleda pretirano ali premalo, zato je vedno zmaga!

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Strankam s kodranimi lasmi, ki razmišljajo o tem videzu, priporočam, da svoj kodr pripravite za svojega stilista, kar pomeni, da je čist, suh in ga nosite navzdol, da bo vaš stilist videl vaš naravni vzorec valov.

Konjski rep in žemljice motijo ​​naravni tok kodrov in valov in bi delovali proti temu videzu.

Po čiščenju obvezno nanesite izdelek za kodranje in ga posušite na zraku ali nežno razpršite s sušilcem za lase. Moj najljubši izdelek za krepitev kodrov je Bouncy & Razpis podjetja L’Oreal Professionnel. Delno je krema in delno gel, ki teksturiranim lasem daje popolno kombinacijo za definicijo brez praskanja. Moj lak za lase za vsako updo je Extreme Lacquer, tudi znamke L’Oreal Professionnel. Omogoča mi, da lase prosto oblikujem z rokami in jih nato z zatiči pritrdim na svoje mesto. Držanje me nikoli ne pusti na cedilu in prepričan sem, da bodo moji slogi preživeli pestro noč! Vsak kodr ima svojo osebnost, zato mu dajte nekaj ljubezni in ga pustite, da nas vodi!

Brez napora Lepa & Super vsestranski

Brez napora Lepo & amp; Super vsestranska pričeskaInstagram @cheyhair

Vprašanje&S ustvarjalko sloga, Cheyenne Hairston

Curl Stylist @ Salon Evan Joseph v Columbusu, OH

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz je brez napora lep in vsestranski. Moja najljubša stvar pri tem videzu je, kako enostavno je to narediti!

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Manj je več, ne komplicirajte preveč. Ta videz deluje na vseh vrstah las in teksturah. Le zabavaj se z njim!

Totalna boginja

Pričeska Total GoddessInstagram @chrissyt.hair

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Chrissy Tsang

Lastnik / Stylist @ Charter Coffeehouse v Brooklynu, NY

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz je zelo romantičen in ima popolno božansko vzdušje. Moja najljubša stvar pri tem videzu je, da je pravzaprav zelo preprosta!

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta videz je odličen za naravno kodraste lase. Delajte s tem, kar imate, in to sprejmite!

Edini predmeti, ki jih potrebujete, so nekaj lasnic, lak za lase in roža ali srčkan kos glave, če tako želite!

Zviti kodri

Frizura Twisted Up CurlsInstagram @stacey_updoo

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Stacey Johnson

Frizerka @ Updoo v Woottonu, Bassett

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz je kot nalašč za naravno kodraste ali valovite lase. Je teksturiran, živahen in zelo trenden za to sezono.

Všeč so mi detajli zvijanja zadaj. Ne samo, da izgleda lepo, ampak tudi kaže, da lahko s kodrastimi lasmi ustvarite teksturo.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Najpomembnejši nasvet je osredotočen na uporabo pravih izdelkov za vaš tip las. Ta slog sem ustvarila s serumskimi razpršilci za ukrotitev kodrov, dodala pa sem tudi malo toplote iz kodralnega jezika, da sem zgladila konce kodrov.

Ne čutite, da morate imeti dolge lase, da ustvarite ta videz. Dolžina ramen je vse, kar potrebujete! Tudi če so vaši lasje le rahlo valoviti, lahko s kleščami za lase ali paličico ustvarite bolj gladek kodr za bolj strukturiran kodran. Spet ta videz lepo deluje z lastnimi naravnimi kodri.

Pleteni stranski upstyle

Frizura Side Upstyle s pletenicoInstagram @firstlookartistry

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Amy Loope

Frizerka @ First Look Artistry v Charlottesvilleu, VA

Kako bi opisali ta videz?

To je mehak in romantičen pleten stranski vzpon za naravno kodraste lase. Moja najljubša stvar je, kako izgleda tako enostavno in zapleteno hkrati.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta slog je odličen za sproščeno, naravno kodrasto dekle, ki želi enostaven, udoben in dolgotrajen videz.

Nanesite mokre lase z izdelkom za krepitev kodrov in pustite, da se kodri posušijo na zraku. Vrnite se in okrepite suhe kodre z 1-palčno palico, zlasti okoli kosov, ki uokvirjajo obraz. To je hiter in enostaven slog z minimalnimi zahtevami priprave!

Preprost teksturiran Chignon

Lahka teksturirana pričeska ChignonInstagram @taylovesbombshell

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Taylor Roose

Mlajši stilist @ Bombshell v Richmondu, VA

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz bi opisal kot lahek teksturiran chignon.

Moja najljubša stvar pri tem je, kako prikazuje njene klasične kodre v konservativnem slogu, hkrati pa poudarja uredniški pridih z bolj mehko teksturo na vrhu. To je skoraj dekonstruiran zasuk elegantnega sloga.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta slog je bil narejen na zelo finih kodrih in ta videz bi bil idealen za izdelavo te lahke, puhaste teksture. Moj model res ni imel veliko las! Če torej vaši kodri niso tako gosti in iščete upstyle, bi bil to čudovit videz za vas.

Če na koncu rezervirate takšen slog, se prepričajte, da opravite svojo običajno kodrasto rutino, da zagotovite, da bo vaš stilist uporabil vašo vrhunsko teksturo kodra. To želimo pokazati in graditi na vaši naravni podlagi!

Občutek brez napora

Frizura Feellessss FeelInstagram @tropicalbeauty_hairandmakeup

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Shae Howlett

Samostojni frizer in vizažist @ Tropical Beauty v Port Douglasu, QLD

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz bi opisal kot mehak in romantičen z občutkom brez napora. Z dodajanjem cvetličnih posnetkov ali svežega cvetja dobi videz povsem novo dimenzijo.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Če želite doseči ta videz, morate imeti nekaj dolžine v laseh ali pa uporabite podaljške, ki jim dajejo polnost in zahtevano dolžino. Spodaj sem uporabil tudi nekaj oblazinjenja, da bi naredil iluzijo debelejših las. To tudi olajša pritrditev vaših bobby zatičev.

Za dosego tega videza bi morali ravne lase postriči. Naravno kodrasti lasje bi lahko dobro delovali!

Slapovi Curls

Pričeska Waterfall CurlsInstagram @nancystylistmt

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Nancy Bernal

Stilist @ Mario Tricoci v Chicagu, IL

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz bi opisal kot slap curl. Je vmes med kodrom in valom in izgleda čisto in romantično. Najljubša stvar pri tem videzu je, da je zelo raznolik. Nosite ga lahko ležerno ali kot uradni stil nočnega izhoda.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Začnite z lepo podlago. Priporočam gostu šamponiranje, nato pa z okroglo krtačo posušite. Pred sušenjem dodamo izdelek za volumen in za fiž. Za ta videz sem uporabila Rene Furterer Volumea za ojačanje las. Od srednjih pramenov do koncev sem uporabil Reneja Furtererja Lissea za glajenje las in ukrotitev pramenov. Izdelke vedno nanašajte na lase, posušene z brisačo, in jih pred sušenjem za lase enakomerno porazdelite.

Ko ste pripravljeni mahati po laseh, si lase razdelite za kontrolo in vsak del, ki ga boste pomahali, poškropite s termično zaščito in malo laka za lase. Vzemite dovolj majhne ločnice, da jih ovijete okoli 1-palčnega likalnika, držite pet sekund in jih spustite. Ko se ta val ohladi, ga samo malo razmaknite in pojdite na naslednjega. Za ta videz lase vedno mahajte stran od obraza in v isto smer.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz priporočam strankam z lasmi, ki so vsaj do ključne kosti ali daljše. Kot sem že rekel, je zelo raznolik slog in ustreza vsem oblikam obraza. Če ima vaša stranka lepe lase, bi bil to odličen videz, saj doda teksturo in polnost. Za tiste, kot je moj model s kodrastimi/kodrastimi lasmi, ji je to dalo čisto, klasično in ukročeno teksturo.

Pin Curled Princess

Ta ukrivljen videz bi dopolnil vsako obleko za maturantski ples in naredil izpopolnjeno ličenje. Ta slog je brezčasna klasika, ki nikoli ne bo stara!

Pin Princess kodraste pričeske za maturantski ples

Kako oblikovati:

1. Začnite s suhimi lasmi, ločenimi na želeno stran.

2. Lase pritrdite nazaj, pri čemer pustite en del, da se začne kodrati. Vsak del razpršite z lahkim zadrževalnim sprejem, preden ga zvijete.

3. Vsak del zvijte z 1 -palčnim kodralnikom. Ko spuščate lase okoli kodralnika, se izogibajte, da kodra pade, raje odstranite kodralnik in pustite, da so lasje zviti v zavoj, ali pa, če kodra nekoliko izpade, preprosto ponovno navijte ga okoli prsta, da ustvarite zavoj.

4. Zataknite pin pin na glavo, da se lahko “nastavi”. To lahko storite z zatičem ali zatičem.

5. Potem ko ste si zvili vse lase in vsak odsek pripeli v zavoj, pustite, da tako ostane želen čas. Idealno je kjer koli od 30 minut do dveh ur.

6. Odstranite vsak zatič in ga nežno zavrtite okoli prsta, da ponovno oblikujete kodre.

7. Vse poškropite s pršilom za srednje držanje.

Priporočeni izdelki:

Dober zaključni razpršilec je ključnega pomena za vaš stil in odličen videz celo noč. Všeč mi je Kenra lak za lase.

Najboljša oblika obraza in las:

Ta slog bo zmehčal močne linije čeljusti in laskal kvadratne oblike obraza. Ta slog je odličen tudi za ljudi z bolj finimi do srednjimi lasmi, ki ne držijo kodra dobro. Ustvarjanje pin kodrov in njihovo puščanje bo pomagalo vašim lasem, da držijo kodre bolje kot običajno.

Čudovit kodrasti zgornji vozel

Čudovit kodrasti zgornji vozelInstagram @jewejewebee

Nič ni bolj osupljivega kot teksturiran grand upstyle! Ta pričeska je kot nalašč za tiste, ki si želijo sladkega elegantnega videza.

Veliki seksi izpad

Nekaj ​​stvari imam rada bolj kot velika, seksi glava, polna las z ogromno volumna in gibanja. Zagotovo bo to pika na i krasne obleke in osupljivega ličila!

Velika seksi pihana kodrasta pričeska s stranskimi zavihki in zabavnimi šiškami

Kako oblikovati:

1. Začnite s suhimi lasmi, ki ste jih zgladili z okroglo krtačo.

2. Lase pritrdite nazaj, pri čemer pustite en del, da začnete vstavljati vroče valje.

3. Začnite z ovijanjem večjega dela las (približno 2 palca) okoli vročega valjčka srednje do velike velikosti. Privijte valjček in pustite sedeti. Nadaljujte, dokler niso vsi lasje v vročih valjih.

4. Ko se valji ohladijo, jih odstranite z las. S prsti speljite skozi lase, da ustvarite več telesa in se odbijate.

Priporočeni izdelki:

Dober pršilo za zgoščevanje takoj po umivanju las je ključnega pomena za pridobivanje velikega seksi voluminoznega videza. Obožujem Bumble in Bumble’s Thickening Spray.

Najboljša oblika obraza in las:

Ta slog je odličen za ljudi s srednjimi do debelimi lasmi, ki nimajo preveč naravnega vala ali kodra. Ker ustvarja volumen in naredi lase gostejše, se bo dobro obnesel vsem, ki imajo ozek ali podolgovat obraz.

Curly Waterfall Pletenica

Curly Waterfall PletenicaInstagram @braidedsecrets

Ta kostanjevo rjava barva las z medeno plavolaskimi odtenki bo na maturantski večer slepila vsakogar.

Eleganten slog za kratke lase

Eleganten slog za kratke laseInstagram @shakedbraids

Izdelek je ključen pri doseganju tega super srčkanega obsežnega videza in pri določanju ključavnic!

About the author