155 najboljših tetovaž prijateljev, ki negujejo tvoje prijateljstvo (s pomeni)

Prijatelji so bistveni del vašega življenja; so družina, ki si jo izberemo. Vedno obstaja ena oseba, s katero se lahko pogovarjaš, ki te razume in ti da ramo za jok. To je tvoj najboljši prijatelj. Ni nujno, da so vaši najboljši prijatelji vaš prijatelj iz otroštva ali oseba, ki jo poznate od vrtca. Lahko so vaši bratje in sestre, starši ali celo tete. Ker vez med vami in vašim najboljšim prijateljem nenehno raste, želite preizkusiti nekaj novega, kar vam bo pomagalo bolj ceniti vaše prijateljstvo. To lahko storite tako, da si privoščite ustrezno tetovažo najboljšega prijatelja.

S toliko različnimi vrstami tetovaž najboljših prijateljev se lahko preprosto odločite za pravo, ki bo pomenila vašo ljubezen in vez. V pomoč vam je spodaj nekaj najbolj simpatičnih tetovaž najboljših prijateljev, zaradi katerih boste obsedeni. Zato se pripravite, da svoje prijateljstvo označite z nekaterimi od teh najbolj kul tetovaž najboljših prijateljev.

tetovaže najboljših prijateljev

Pomen najboljših prijateljskih tetovaž

Tetovaže najboljših prijateljev bi lahko pomenile veliko stvari, vendar je eden od glavnih razlogov, zakaj si privoščiti tetovažo najboljšega prijatelja, simbolizirati neverjetno vez, ki sta jo z leti ustvarila. Tetovaže najboljših prijateljev so bolj podobne simbolom, ki predstavljajo vaše prijateljstvo, zato če nekdo opazi, da imate iste tetovaže z drugo osebo, bo takoj razumel, da ja, ta dva sta najboljša prijatelja.

Včasih si ljudje tetovirajo najboljšega prijatelja, da se spomnijo prijatelja, ki so ga izgubili, zato ljudje v spomin dobijo ime svojega najboljšega prijatelja in datum, ko sta se nazadnje srečala ali izgubila, na telesu. Te tetovaže simbolizirajo tudi vzpone in padce, ki jih doživljajo, in njihova prizadevanja za boj za prijateljstvo. Torej, kadar gredo skozi grobo zaplato, si lahko ogledajo tetovažo in se spomnijo, da jo bomo premagali, ker so na koncu.

Če se vaš najboljši prijatelj strinja, da si bo z vami naredil ujemajočo se tetovažo najboljšega prijatelja, to pokaže, koliko verjamejo in cenijo to prijateljstvo. Zato ne zamudite te priložnosti in si oglejte fantastične ideje za tatoo najboljših prijateljev spodaj.

tetovaže najboljših prijateljevtetovaže najboljših prijateljev

Popolna umestitev za tetovaže najboljših prijateljev

Izberete lahko, da si tetovažo najboljšega prijatelja raztrgate kjer koli na telesu, saj obstaja toliko različnih vrst tetovaž najboljših prijateljev, ki so na voljo v različnih stilih in velikostih. Če si privoščite majhno tetovažo, ki je bolj podobna simbolu, so idealna mesta za nanašanje zapestja, gležnja, blizu ušesa ali na prste. Prav tako ga lahko naribate na rami, podlakti, stopalih, hrbtu, prsih, hrbtenici, v bližini kolka ali stegen, še posebej, če so tetovaže velike.

Poskrbite, da bosta oba tetovaža dobila na istem mestu, saj se na ta način lahko ujemata skupaj, na primer nekatere tetovaže vključujejo polovico srca, zato, če obema polovico srca nataknete na zapestja, lahko oba združite roke in osrečite srce. Včasih so različne umestitve videti tudi kul, če se modeli tetovaž ujemajo.

Bistvo ujemanja tetovaž najboljših prijateljev je, da jih prikažemo in naredimo vidne vsem, kot da smo BFFS za vse življenje! Zato je najbolje, da ga dobite na mestih, ki so bolj vidna, kot so zapestje, roka, prst in v bližini vratu; vendar je to v celoti odvisno od vas in vašega najboljšega prijatelja. Ne glede na to, kje si natetovirate tetovažo, bo še vedno videti smiselno in zaradi vas bo vaše prijateljstvo negovano bolj kot kdaj koli prej.

tetovaže najboljših prijateljev

Vrste najboljših prijateljskih tetovaž

Izbirate lahko med različnimi vrstami tetovaž prijateljstva, večina teh pa ima nekaj kul podrobnosti in močan pomen. Ta seznam vam bo morda pomagal pri izbiri popolne tetovaže najboljšega prijatelja, ki jo bosta tako vi kot vaš najboljši prijatelj oboževala za vedno.

  • Tetovaže simbolov
  • Risanka tetovaža
  • Smešne tetovaže simbolov
  • Tetovaže z imenom
  • Tetovaže na dolge razdalje
  • Tetovaže živali
  • Cvetlične tetovaže
  • Spominske tetovaže
  • Tetovaže neskončnosti

Ta seznam je morda nekoliko prevelik, vendar se seznam ne konča tukaj, saj obstaja veliko drugih vrst tetovaž najboljših prijateljev, ki jih boste morali raziskati v naslednjem razdelku.

Tetovaža najboljši prijatelj nasproti seksa

Najboljši prijatelj nasprotnega spola je eno najlepših prijateljstev, ki jih boste kdaj imeli. Pomembno je, da negujete takšno prijateljstvo, najboljši način za to pa je, da si tetovirate strelo. Ta tetovaža vključuje dva strela, označena s črnim črnilom. Moški ima v vijaku napolnjeno črno črnilo, medtem ko je ženski le preprost obris, ki razlikuje oba med seboj.

Na obeh prstih bi izgledalo neverjetno. Ta tetovaža simbolizira moč vašega prijateljstva in zagotavlja, da sta oba pripravljena premagati in okrepiti svojo vez, ne glede na ovire. Lahko dobite tudi drug simbol najboljšega prijatelja, podoben temu, ki je natrgan na prste ali zapestje.

Vedno in za vedno

tetovaže najboljših prijateljev

Če želite simbolizirati dolgoživost vašega prijateljstva, se odločite za neskončno tetovažo, ki bo predstavljala citat ‘Vedno in za vedno.’ Ta tetovaža vključuje črni znak neskončnosti s črnilom, ki se konča s puščico. To so eden najboljših prijateljev, ki se ujemajo s tetovažami. Ta tetovaža simbolizira, da ne glede na to, v katero smer greš ali na katero pot greš, to ne bo vplivalo na tvoje prijateljstvo, ker bo ostalo enako vedno in za vedno. Ta tetovaža je kot nalašč za tiste, ki imajo prijateljstvo na dolge razdalje.

Angel Wings

Če želite svojemu najboljšemu prijatelju dodati mističen pridih, je ta tetovaža angelskih kril odlična izbira za vas. Ta tetovaža vključuje črno angelsko krilo s črnilom na vsaki roki, in ko si s prijateljem združite roko, dopolni krilo, zaradi česar je popolna ujemanje najboljše prijateljice.

Ta tetovaža simbolizira, kako se dvigujete drug v drugem pri vsem, kar počnete. Predstavlja tudi stiske in preizkušnje, s katerimi ste se soočali skupaj, da bi okrepili vez. Ta krila imajo angelsko lastnost, kar pomeni tudi izgubo prijatelja.

Venec Srce

Popolna tetovaža, ki simbolizira vez z vašim najboljšim prijateljem, je, če si naredite tetovažo srca. Lahko preizkusite to tetovažo s srčnim vencem, da dosežete fantastično body art, ki označuje pomen in ljubezen vaših najboljših prijateljev. Ta tetovaža vključuje črni obris srca z vrtnicami po vsem. Ta tetovaža je kot nalašč za vse najboljše prijateljice, saj ima zelo ženstven pridih.

Tetovaža ni le lepa, ampak je tudi precej simbolična, saj prikazuje ljubezen in naklonjenost, ki jo imate drug do drugega. To je preprosta tetovaža, vendar izgleda lepo, ko jo naribate. Obstaja veliko različnih modelov srčnih tetovaž, ki jih lahko prilagodite tako, da vanj dodate nekaj barvnega črnila.

Križane puščice z začetnicami

Če iščete tetovažo z močnim pomenom in drznim videzom, ne iščite več, saj so križane puščice z začetnico popolna tetovaža najboljših prijateljev za vas. Ta tetovaža vključuje dve črni navzkrižni puščici s pridihom starinskega dizajna in prvo začetnico vašega imena ter najboljšega prijatelja na obeh straneh križa. Za dodaten dotik se lahko odločite, da dodate nekaj krepkega barvnega črnila. Ta tetovaža simbolizira potovanje vašega prijateljstva od vrtca do danes. Vsekakor ne bi smeli zamuditi te čudovite tetovaže s tako močnim pomenom in hvalisavim dizajnom.

Tetovaža Sonca in Lune

tetovaža najboljši prijatelj sonca in lune

Lahko se odločite tudi za to tetovažo sonca in lune in dosežete eno od popolnih tetovaž najboljših prijateljev. Ta je klasika in ima precej preprost videz. Ta tetovaža vključuje črno luno in sonce. Vsak od vas ga lahko natakne na roko ali zapestje. Ima precej smiselno ozadje, saj simbolizira popolno ravnovesje v vašem prijateljstvu, ne glede na razlike. Prav tako ponazarja, kako se medsebojno potrebujete za pravilno delovanje, tako kot zemlja za delovanje potrebuje tako sonce kot luno.

Moč rož

Ta cvetlična tetovaža je še ena minimalistična tetovaža, ki je kot nalašč za najboljšega prijatelja, ki se ujema s tetovažo. Ta tetovaža vključuje preprosto rožo, ki si jo drug drugemu naribata. Izberete lahko želeno vrsto rože in obliko, ki je lahko sončnica, vrtnica, marjetica ali roža, ki vas spominja na edinstven trenutek prijateljstva. Ta tetovaža pomeni večno ljubezen, ki jo imata oba drug do drugega, in vam daje upanje za več zabavnih in srečnih trenutkov, ki jih bosta oba ustvarila z leti. Če se želite odločiti za kaj subtilnega, je ta tetovaža kot nalašč za vas.

Tatoo lastovk ptic

Tatoo lastovka ptica je ena izmed najbolj priljubljenih tetovaž po vsem svetu, ki jo lahko ubijete tudi kot svojo najboljšo prijateljico. Tetovaža vključuje tri črne barvne ptice, ki letijo v eno smer. S svojo ustvarjalnostjo lahko dodate več barvnih črnil za večjo globino in funkcije. Ta tetovaža je kot nalašč za vas, če se s svojim najboljšim prijateljem ukvarjate na dolge razdalje, saj ta tetovaža predstavlja lastovite ptice, ki se po dolgem času vračajo domov.

Če se torej s svojim najboljšim prijateljem pogrešata, vam ta tetovaža daje upanje, da se boste kmalu spet združili. Predstavlja tudi zvestobo, saj se med seboj morda ne nahajata veliko kilometrov.

Citiraj svojo ljubezen

Če ste s prijateljem knjižni črvi in ​​se radi igrate z različnimi citati, bi morali to narediti citatna tetovaža. Ta tetovaža običajno vključuje vašo najljubšo vrstico iz knjige, tetovirane s črnim črnilom na podlakti. Ni nujno, da izberete citat iz knjige; na roko lahko dobite tudi besedila ali dialoge, ki predstavljajo vaše prijateljstvo.

Če ne želite, da sta si enaka citata drug na drugega, lahko oba izberete, da si polovico citata natisnete na roko. Ko torej združite roke, zaključite citat. Poskrbite, da izbrani citat ali fraza odraža vaše prijateljstvo in oba na nek način motivira oba.

tetovaže najboljših prijateljevtetovaže najboljši prijatelj

155+ najboljših idej za tetovaže prijateljev

Spodaj so omenjene različne vrste tetovaž najboljših prijateljev, ki bodo idealno ustrezale vezi in ljubezni, ki jo delite s svojim prijateljem. Vsaka oblika tetovaže je na svoj način drugačna, najboljši del pa je, da lahko izberete tetovažo, ki se ne bo ujemala le z dizajnom, ampak tudi pripovedovala o ozadju vašega fantastičnega prijateljstva. Bolj pomemben pomen ima tetovaža, bolj privlačna in privlačna je videti.

Mezinčkova obljuba

Eden glavnih atributov vsakega prijateljstva je zavezanost in obljuba. Prijateljstvo se vrti okoli dajanja in izpolnjevanja obljub. Dobivanje tega roza obljuba tetovaža je popoln način za označevanje obljub v vaši vezi. Ta tetovaža vključuje dve roki, ki obljubljata rožnato rožnati prst, natrgan s črnim črnilom. Oba ga lahko dobite na podlakti. Ta tetovaža predstavlja vse obljube, ki jih drži vaše prijateljstvo, in služi kot opomnik, da nikoli ne kršite obljub do dneva, ko umrete.

tetovaže najboljši prijatelj

Učinek metulja

Tetovaže z metulji so ena najpogostejših tetovaž najboljših prijateljev, ki predstavljajo povezavo med vami in vašim najboljšim prijateljem. Ta tetovaža vključuje črnega metulja s cvetjem na eni strani kril. To je popolna ujemajoča se tetovaža in bo videti čudovito kjer koli na telesu, če le ustreza oblikovanju vašega najboljšega prijatelja.

Ta tetovaža pomeni, kako se je vaše prijateljstvo razvilo in postalo vseživljenjska vez, tako kot se gosenica spremeni v metulja. Predstavlja tudi vse stiske in preizkušnje, ki sta jih morala preživeti.

Ključ do moje ključavnice

tetovaža ključavnice najboljši prijatelj

Če iščete minimalistično, a smiselno tetovažo najboljšega prijatelja, je ta tetovaža s ključavnico odlična izbira za vas. Ta tetovaža ima na eni strani majhen črni ključ, medtem ko roka tvojega prijatelja vsebuje ključavnico s črnim haloom. Velikost te tetovaže lahko vedno prilagodite, če želite, da izgleda bolj vidna in bo videti odlično tako na rokah kot na zapestju.

Ta tetovaža simbolizira, kako se lahko vsak od vas svobodno odpre drug drugemu in se dopolni. Ta tetovaža predstavlja tudi, kako oba pokažete najboljše drug v drugem, tako da odprete potencial drug drugega.

Best Friend Tribute Tattoo

Če ste izgubili najboljšega prijatelja in želite edinstveno označiti njihov spomin, je najbolje, da to naredite s tetovažo poklona najboljšemu prijatelju. Te tetovaže običajno vsebujejo črne začetnice vašega prijatelja ali datum rojstnega dne v rimskih številkah. Lahko bi dobili tudi kakšen drug pomemben zmenek, ki pomeni vaše prijateljstvo. V večini teh tetovaž so rože, kot so rdeče vrtnice, ki se povezujejo s spomini in predstavljajo, da vez in ljubezen med vami in vašim prijateljem presegata smrt. Ta tetovaža je čustven in lep način, da se spomnite svojega pokojnega prijatelja.

Pogosta vprašanja

Kako boleče je tetovirati prst?

Tetovaže s prsti so precej boleče, saj ima to področje veliko živcev. Deli telesa, ki imajo več živcev, se pri tetoviranju pogosto bolj bolijo, saj ti igla piči prav na živce; zato so v primerjavi z drugimi področji precej boleči. Toda to vas ne bi smelo preprečiti, da bi jih dobili, saj so zadnji rezultati čudoviti in vsekakor vredni bolečine.

Kaj je popolna roža za cvetlično tetovažo najboljšega prijatelja?

Tatoo najboljših prijateljev je lep kot vedno in je precej simboličen. Najboljša vrsta rože, ki jo lahko dobite za najboljšega prijatelja, je alstroemeria, saj predstavlja pravi pomen prijateljstva. Simbolizira tudi druge stvari, na primer blaginjo in srečo. Ti elementi so nekaj, kar si vsaka prijateljska vez želi in moli, da bi ostala živa. Pridobitev te vrste cvetja vam bo pomagala bolj ceniti in skrbeti za svoje prijateljstvo.

Zaključne besede

S pomočjo teh fantastičnih tetovaž najboljših prijateljev ni možnosti, da si ne bi zamislili, da bi si jih privoščili. Če ste blagoslovljeni s skupino najboljših prijateljev in želite narediti nekaj, kar jim bo pokazalo vašo ljubezen in hvaležnost, potem tega zagotovo ne smete zamuditi. Najboljši del je, da te tetovaže ne pustijo le nekaj privlačnih posnetkov, ampak predstavljajo tvojo močno, vseživljenjsko vez s tvojim najboljšim prijateljem.

About the author