155+ tetovaž podlakti za moške in ženske (s pomenom)

Podlaket je tako vsestranska namestitev za tetovaže. Na tem področju lahko narišete vse, od ogromnih zmajevih tetovaž do manjših tetovaž z enim trakom. Ker tetovaža kaže veliko, naredi podlaket kul mesto za pridobivanje smiselne tetovaže. Te dni lahko na podlakti najdete veliko ljudi s tetovažami s polnimi rokavi. In iz odličnih razlogov lahko najdete tudi številne znane osebnosti. Rokav za tetoviranje izgleda super ledeno in je končna oblika samoizražanja. S to tetovažo postavite svoje misli pred svet in jih objemite.

Če ste nekdo, ki si prvič tetovira podlaket, vam moram povedati, da ta tetovaža veliko pove o osebnosti nosilca. Zato morate to narediti osebno. Poskrbite, da bo del pripovedoval vašo zgodbo svetu. Imate svojo zgodbo, zato ni dobro, da v celoti kopirate izjavo nekoga drugega.

Podlaket je idealen kraj za veliko tetovažo. Tetoviranje je tako vsestranski šport; od velikih kompleksnih modelov do subtilnih miniaturnih kosov lahko podlaket okrasite z vsemi vrstami tetovaž. Lahko imate celo skladen kos, ki povezuje mini tetovaže in jih spremeni v poln rokav.

Šesterokotna čebela

Tetovaža šesterokotne čebelje podlakti

Geometrijske oblike nikoli ne gredo iz mode. Na podlakti si lahko narišete tetovažo velikega šesterokotnega dizajna in poskrbite, da bodo vsa oblačila videti dobro. Ta tetovaža vključuje črno črnilo s čebelo v šesterokotni obliki. Obstaja še veliko drugih šesterokotnih tetovaž, ki se bodo odlično prilegale vaši podlakti. Zato si privoščite to fantastično tetovažo in si podlaht zažari.

Pomeni

Morate vedeti, da so čebele ena najbolj pridnih bitij, ki jih človek pozna, čebele in šesterokotniki pa so zelo tesno povezani. Čebelji panj je odličen primer naravnih perfekcionistov. Njihovi panji imajo nekaj idealnih šesterokotnikov, ki jim boste kdaj priča.

Krmarite skozi življenje

Ta kompasna tetovaža je precej impresivna in je ravno prava za podlaket. Ta tetovaža vključuje črno -beli vintage kompas, obkrožen s črtkanimi črtami, in majhno ladjo. Senčenje te tetovaže je čudovito, saj prinaša realnost te tetovaže. Zato se pripravite na odkrivanje sveta s tem čudovitim umetniškim delom na telesu.

Pomeni

Kompas je znak potovanja. Popotnik uporablja kompas za navigacijo in iskanje prave poti. To pomeni, da tetovaža kompasa pomeni, da iščete pravo smer. Če radi potujete in raziskujete, ta tetovaža simbolizira vašo strast do potovanja po vsem svetu.

Umetniška tetovaža z grafiti

Grafiti so umetniška oblika revnih, šibkih in gangsterjev. To ni najbolj izpopolnjena oblika umetnosti. Vendar pa pove veliko. Manjšinske družbene skupine uporabljajo to obliko umetnosti, da bi večino osvetlile svoje težave in tragedije. Če ste ljubitelj grafitov, bi morali dobiti to tetovažo z grafiti, najboljši del pa je, da lahko dodate svoj dotik tako, da svoj dizajn ustvarite na papirju in ga podarite svojemu umetniku za tetoviranje, da ga nariše po telesu.

Ta umetnost je ena najbolj izrazitih oblik umetnosti. Ima veliko barv in občutkov. Vsi modeli grafitov so lepi in glasni, zaradi česar so zelo edinstveni. Svoje najmočnejše čustvo lahko na podlaket napišete v tetovaži z grafiti.

Pomen

Tetovaže z grafiti so zelo priljubljene med tolpami ali uličnimi fanti. Mnogi ljudje te tetovaže simbolizirajo in se spomnijo na svoje korenine in ulice, na katerih so odraščali. Grafiti vam omogočajo, da izrazite vso jezo v sebi. Zato ta tetovaža prikazuje tudi vašo ostro stran.

Bradati gozdar

podlakti

Ko vidite bradatega moškega, se vam zdi, da so močni, surovi in ​​drzni. Dame se zdijo pri bradatih moških nekaj zelo privlačnega. Gozdovi pa so znak skrivnosti in kdo ne mara male skrivnosti? Ta tetovaža vključuje povzetek črno-belega črniškega moškega obraza z gozdno brado in drevesi, ki rastejo iz njegove glave. Na čelu je tudi majhen očesni znak Iluminatov.

Pomeni

Ta tetovaža simbolizira rustikalno in robustno osebnost v vas, tudi če ste mirni in hladni. Ta tetovaža ima tudi dotik Iluminatov. Običajno ljudje, ki se močno zanimajo za svet Iluminatov, dobijo to vrsto temne tetovaže.

Očarljiv rokav za tetoviranje podlakti

ženske tetovaže podlakti

Če ste nekdo, ki se ukvarja z estetiko, bi želeli v oblikovanje tetovaže vnesti tudi veliko elementov, da bi izgledali estetsko. Zato bi morali dobiti tetovažo, ki ima veliko funkcij. V eno veliko tetovažo lahko zmešate nekaj očarljivih manjših modelov. Lahko sestavite kos, ki vsebuje veliko elementov iz vaših najljubših izmišljenih filmov ali pa ima izvrstne rekvizite, kot so piksi prah, vile, palice, klobuk čarovnic in še kaj.

Pomeni

Očarljive tetovaže imajo velik pomen. Vsak pomen je odvisen od vrste očarljive tetovaže, ki jo dobite. Na primer, če vaša tetovaža vključuje vile, bo simbolizirala vso nedolžnost, lepoto, milost in ženskost v vaši osebnosti.

tetovaže podlakti

Drevesne veje

Narava je lepa in nič ne more premagati njene preprostosti in šarma. Če imate radi naravo, vam bo ta preprost, a lep dizajn zagotovo všeč. Drevesno vejo lahko naredite tako, da vas ovije v roko. To je tako vsestranski dizajn, ki bo videti lepo v barvah in črnem črnilu.

Pomeni

Drevesna veja simbolizira srečo, novo življenje in rast. Če greste skozi novo življenjsko fazo in iščete več razvoja, je ta tetovaža najboljši način, da vas motivira za rast. In nikoli ne veš, morda boš našel tudi nekaj sreče.

Tetovaža modrega kita

tetovaža podlakti modrega kita

Modri ​​kit je veličastno bitje. Kljub svoji ogromni velikosti in moči ostaja v harmoniji z vsemi morskimi bitji. Ta tetovaža vključuje črnega kita s kitom z odtenkom modre in majhno geometrijsko obliko v kitu. Ta tetovaža je resnično očarajoča in edinstvena.

Pomeni

Ta tetovaža simbolizira mir in mir, kot je oceansko okolje. Nikoli pa ne veš, kdaj kit znori in te uniči. Morda tega ne veste, vendar se mnogim zdi glas kitov zelo pomirjujoč, nekaterim pa zelo grozljiv. Vendar pravijo, da so kiti simbol notranjega miru. Torej, če si ga narediš kot tetovažo, boš našel svoj notranji mir, tudi če nekdo razmišlja drugače. Pokazal bo tudi vašo ljubezen do morske odprave.

Tattoo na podlakti drevesa

drevesna podlaket

Zasnova drevesa je preprosta minimalna zasnova. Ta tetovaža ima vzdolžno drevo s črnim črnilom s koničastimi robovi, ki so tetovirani vzdolž podlakti. Uporaba črnega črnila prinaša realnost in globino tetovaže.

Pomeni

Drevesna tetovaža simbolizira znanje, nesmrtnost, večnost, modrost, zaščito, rast, moč, obilje, odrešenje in odpuščanje. To tetovažo lahko dobite, razmišljate o tem, da bi šli skozi težko življenjsko fazo. Zasnova je tako preprosta, da ljudje morda ne bodo takoj razumeli njenega pomena. Vendar bo imel za vas pomemben pomen, kar je pomembno.

Tetovaža podlakti ljubiteljev psov

Psi so ene najbolj priljubljenih živali pri ljudeh. Morate vedeti, da so psi najbolj zveste živali. Vaš pes je vaš najboljši prijatelj, ki vas zagotovo nikoli ne bo poškodoval ali zbežal. Torej, ne škodi, če se psu poklonite, in če ga natisnete na roko, boste pokazali svojo ljubezen do njega. Večina pasjih tetovaž vključuje črno podobo psa. Obraz vašega ljubljenčka lahko tudi narišete na roko.

Pomeni

Pasja tetovaža je simbol ljubezni, naklonjenosti, zaščite, zvestobe, zvestobe in poštenosti. Če imate v sebi vsa ta čustva, potem morate narediti to tetovažo. Velik kos lahko dobite po vsej roki ali pa na roko dobite subtilno pasjo šapo.

Bori se kot medved

medved tetovaža podlakti

Medved je mogočna in močna žival. Morate vedeti zaradi njegove velike velikosti, vstajenja in poguma. Če iščete obliko tetovaže večje velikosti, potem je popolna za vas. Ta tetovaža vključuje črnega medveda z masivno stranjo. Rdeče črnilo v tej tetovaži pokaže agresivno stran medveda.

Pomeni

Medvedi so ena žival, ki zelo ljubi svoj pakt in so zelo zaščitniški do svoje družine. Torej ta tetovaža simbolizira ljubezen in skrb, ki jo imate do svoje družine, in da lahko zanje celo umrete.

tetovaže podlakti

Gozdna tetovaža

tetovaža gozdnih podlakti

Gozdne tetovaže v teh dneh pridobivajo veliko pozornosti kot idealna velika tetovaža za podlakti. Gozd je čarobno mesto. Ta tetovaža vključuje črno pisano pokrajino gozda na podlakti z drevesi, ki rastejo od spodaj in veliko podrobnosti.

Pomeni

Gozd v sebi skriva številne skrivnosti in ta tetovaža simbolizira podobne stvari. Gozd predstavlja rast, življenje, pomlajevanje in spokojnost. In iskreno, iz gozda lahko vzamete vse pomene. Njegove posledice so tako raznolike, kot si lahko predstavljate.

Tetovaža Jezusa Kristusa

tetovaža podlakti Jezus

Tetovaža Jezusa Kristusa je prepričljiv dizajn tetovaže. To je znak, da verjamete v Jezusovo moč in ste strastni do njegove ljubezni. Ta tetovaža vključuje črno -belo podobo Jezusovega obraza, ki gleda zgoraj. Senčenje, narejeno v tej tetovaži, vam pomaga doseči skico podoben dotik.

Pomeni

Tetovaža simbolizira vašo vero in odločnost do vaše vere. To kaže, da upate, da se bo vaše življenje izboljšalo. Verjamete vanj, da je z vami v vaših stiskah, imate globoko zakoreninjeno duhovnost in verjamete vanj in v njegovo moč.

tetovaže podlakti

Obraz tvoje punce

Če imate radi svojo punco, je čas, da ji pokažete ljubezen. Obraz lahko narišete na roko in jo presenetite s svojo ljubeznijo. Poiščite njeno najboljšo sliko, jo pokažite svojemu tattoo umetniku in jih prosite, naj vam jo nariše na roko. Ne pozabite, da vas bo realistična tetovaža stala veliko denarja. Iz tega razloga boste potrebovali strokovnjaka za tatoo, ki lahko popolnoma nariše isti obraz in lastnosti na podlakti.

Pomeni

Ta tetovaža simbolizira ljubezen in naklonjenost do druge polovice in vsakič, ko se zjutraj zbudite, vas spomni, kako blagoslovljeni ste, da jo imate v svojem življenju.

Mehanska tetovaža oči

mehanska tetovaža očesne podlakti

Ta mehanična tetovaža oči je precej tehnična in je kot nalašč za vse inženirske čudake. Ta tetovaža vključuje modro črnilo z nekaterimi astronomskimi značilnostmi in nekaj sivih mehanskih predmetov, ki obkrožajo oko.

Pomeni

Oko simbolizira vid, moč, življenje, natančnost, osredotočenost, jasen um in vero. Mnogi ljudje mislijo, da je oko umirjeno znanje, zaščitnik, prihodnost in iluminati. Mehansko oko je futuristični simbol. To kaže, da verjamete v prihodnost, ki ima po svetu robote in vedro moč. Če verjamete v tehno-prihodnost, potem je ta tetovaža kot nalašč za vas.

Lobanja vrtnice podlakti

Tetovaža lobanjske vrtnice je precej pogosta tetovaža in izgleda odlično na podlakti. Ta tetovaža vključuje črno -belo lobanjsko lobanjo s črno rožnato vrtnico na dnu.

Pomeni

Lobanje pomenijo gnitje, smrt, teror in propadanje. Po drugi strani vrtnice pomenijo življenje, neskončno ljubezen, večnost in lepoto. To je zelo smrtonosna kombinacija in prikazuje življenje in smrt, propadanje in lepoto drug ob drugem. Ta dvojni simbol ima veliko pomenov in ima dostojno ravnovesje zla in dobrega. Ta punk rock tetovaža kaže ravnotežje. Filozofija tetovaže se razlikuje od uporabnika.

Mornar

mornarska podlaket

Pred mnogimi leti so pirati pluli po morju v iskanju zaklada. Presegli bi svoje poti, da bi našli in dobili zaklad ter pokazali svoje velike ladje mornarjem. V viktorijanskih časih so bili pirati najbolj zastrašujoči ljudje. Ta tetovaža vključuje črno kolo s črnilom z majhnim okostjem na sredini.

Pomeni

Ta tetovaža predstavlja svobodo, pogum, enotnost, pogum, potepljivost, prevaro in harmonijo. Če čutite kakšno od teh čustev, je čas, da si naredite to tetovažo.

Pogosta vprašanja

Je tetoviranje podlakti bolj boleče kot na drugih delih telesa?

Ko si tetovirate, morate imeti v mislih eno stvar, da so tetovaže boleče, ne glede na to, kje jih dobite. Vendar se stopnje bolečine razlikujejo v vseh delih telesa. Tetovaže na podlakti so manj boleče v primerjavi z drugimi deli telesa. Na notranji strani roke boste čutili več bolečine v primerjavi z zunanjo, ker je znotraj podlakti več receptorjev za bolečino.

Koliko stanejo tetovaže na podlakti?

Prva stvar, ki jo morate vedeti o tetovažah, je, da so drage. Majhna tetovaža na roki vas lahko stane okoli 100 dolarjev, stroški pa se le povečajo. Če pa nameravate narediti tetovažo večje velikosti, vas lahko to stane več kot 200 dolarjev, glede na izbranega tetovatorja in zapletenost oblikovanja. Ti dejavniki lahko povzročijo, da bodo stroški višji od 200 dolarjev. Povprečen tetovažni rokav vas bo stal okoli 1200 dolarjev. In če želite podroben rokav, bi vas to lahko stalo še več.

Zapišite si, če želite rokav, vendar ne želite zlomiti banke. Ustvarjanje skriptnih tetovaž bo cenejše od pisanega in podrobnega rokava podlakti.

Ali bo velika tetovaža dobro izgledala na moji podlakti?

Podlaket je idealen kraj za veliko tetovažo. To je tako vsestransko mesto; na kraju samem lahko izgledajo vse vrste tetovaž, če ste nekdo, ki ima na roki veliko ohlapnih tetovaž. Lahko dobite koheziven kos, ki lahko poveže vse kose skupaj in ohlapne tetovaže obrne v polni rokav. Vedeti morate, da se tetovaže povprečne velikosti dolgo časa zacelijo, približno dva tedna do enega meseca in so zelo vzdrževalne..

Kaj naj storim, če mi tetovaža ni všeč?

Če niste zadovoljni s svojo tetovažo, jo boste morali zdržati vsaj mesec dni, preden greste na odstranitev, saj morate pustiti, da se vaša tetovaža zaceli. V tem času zdravljenja pa lahko tetovažo prekrijete z oblačili s polnimi rokavi. Medtem lahko iščete dostojnega umetnika za odstranjevanje tetovaž ali salon za odstranjevanje tetovaž. Vendar ne pozabite, da vas bo postopek odstranjevanja tetovaže stal dvakrat toliko, kot če bi tetovažo postavili na prvo mesto. Zaradi tega večina ljudi predlaga, da si tetovažo podlakti naredite pri izkušenem tatuistu samo zato, ker je odstranjevanje tetovaže boleče in zelo drago.

Kaj se zgodi v primeru neprihoda ali če pridem pozno na sestanek?

Običajno se ljudje ne pojavijo pozno ali se ne pojavijo. Vendar imajo vsi saloni za tetovaže drugačno politiko glede teh vprašanj. Toda v večini primerov, če na termin zamujate, vas bo tetovator vrgel na vrata, če pa ne pridete v salon za tetoviranje, vam bodo morda obdržali polog. Če pa tetovažo še vedno želite, bi lahko umetnik za tetovaže zaračunal 150% več od prvotnih stroškov. Iz tega razloga neprijavljenost in zamujanje nista gangsterska poteza pri sestankih za tetovaže.

Kako bo videti tetovaža, ko dobim gube?

To je v celoti odvisno od tega, kakšen dizajn dobite. Vsi modeli tetovaž se na telesu starajo drugače. Vendar pa obstaja nekaj modelov, ki bi se lahko starali bolje kot drugi. Modeli s krepkimi detajli se bodo starali bolje. Zaradi tega večina tetovatorjev ne priporoča tetovaž v akvarelu, ker se ne starajo dobro; krvavijo in sčasoma zbledijo. Ko pa si tetovirate, naj vas ne skrbijo gube. So del življenja; prišli bodo s časom, ne glede na vse.

Zadnja beseda

Tetovaže so zelo pomemben del vaše osebnosti. Ljudje se tetovirajo, da se izrazijo na zelo učinkovit način. Tetovaže kažejo, da ste močni in lahko prenesete bolečino, poleg tega pa tetovaže izgledajo zelo kul. Povečujejo vašo osebnost in na glas pripovedujejo vašo zgodbo.

Vaša tetovaža je zelo osebna; iz tega razloga bi morali dobiti le malo navdiha iz tetovaž, ki jih vidite na internetu. Kopiranje nečije zasnove ni privlačna ideja. Veliko ljudi jemlje navdih iz ene stvari, zato bo vaša tetovaža čez nekaj časa postala osnovna in ne želite, da bi bila vaša tetovaža videti gola.

Zato si oglejte nekaj neverjetnih inspiracij za tetovažo podlakti iz zgoraj omenjenih idej za tetoviranje in dosežite enega najbolj kul videzov podlakti vseh časov..

About the author