255+ ljubkih tetovaž za dekleta, ki so neverjetno živahne in žive

Prve tetovaže so zelo zastrašujoče. Ko pa ga dobite, dobite zelo osvobajajoč občutek, ki ga nič ne more nadomestiti. Ker je pridobivanje tako zastrašujoče, se vam mora nekaj stvari vrteti po glavi. Če govorite o tetovažah pri moških in ženskah, se med seboj zelo razlikujejo. Moški se običajno odločijo za drzne in dominantne tetovaže. Ker ženske običajno dobijo tetovaže, ki kažejo družbeno sprejetost, opolnomočenje, malenkost ali moč deklet itd..

V preteklosti so bila dekleta, ki so si tetovirala, tako bizarna, kot si mislite. The umetnost tetoviranja je bila oblika tabuja, še posebej za dekleta. Vendar pa sčasoma ljudje sprejemajo to fantastično body art. Sprejemajo jo kot pravo umetnost, kar je odličen dosežek za tetovažno skupnost.

Preden si naredite tetovažo, morate upoštevati eno stvar. Tetovaža je umetnina, ki bo ostala na telesu za vedno. Ko gre za odstranitev, je to mučen postopek. Torej, preden si naredite tetovažo, ne pozabite, da boste dobili takšno, za katero vam v prihodnje ne bo žal. Torej, poskrbite, da boste dobili tetovažo, ki odraža vašo osebnost.

Življenje metulja

življenje metulja

Metulj je trendovsko oblikovanje tetovaž pri dekletih. Dobra stvar te tetovaže je, da jo je enostavno narediti; tako da obstaja velika verjetnost, da vaš tattoo umetnik ne bo pokvaril dizajna.

Simbolika

Metulj simbolizira svobodo; to prikazuje dekle, ki izhaja iz svojega mehurčka in se prelevi v odraslo, lepo žensko, tako kot metulj vstane iz kokona in se spremeni v čudovitega metulja.

Namestitev

To je tetovaža, ki jo lahko napišete na katerem koli delu telesa in bo videti dobro. Na hrbtu lahko dobite ogromno, majhno na zapestju in majhno na prstu.

Cvetlični lovilec sanj

Lovilec sanj-tetovaža

Prav tako lahko preizkusite to fascinantno cvetlično tetovažo Dream Catcher. Ta tetovaža vključuje lovilec sanj s črnim črnilom s cvetjem v odprtini in veliko senčenja, ki ga lahko dodate v globino.

Simbolika

Lovilec sanj je sprva simbol zaščite. Ljudje postavljajo lovilce sanj nad svoje postelje, da se zaščitijo pred uničujočimi mislimi in slabimi sanjami. Ljudje jim pravijo tudi filtri negativnosti. Torej, tetovaža lovilca sanj bo zaščitni simbol na vašem telesu. Tetovaža vas bo spomnila, da ne glede na vse ostanete pozitivni.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na vašem hrbtu; ker pa ima v sebi veliko elementov, se lahko odločite tudi, da ga napišete na trebuh ali roko.

Postelja iz vrtnic

Vrtnica je trendovska oblika tetovaže pri moških in ženskah in običajno vsebuje različne predmete ali živali v tetovaži.

Vrste tetovaž vrtnic

Izbirate lahko med različnimi modeli tetovaž vrtnic in večina vam pusti nekaj vznemirljivih in lepih posnetkov na telesu. Tukaj je nekaj idej za tetovaže vrtnic za vas.

tetovaža velike vrtnice

 • Majhna črno -bela gleženjska vrtnica
 • Velika rdeča vrtnica
 • 3D vrtnica
 • Lobanja Rose
 • Vrtnice s polnimi rokavi
 • Enobarvna vrtnica

Simbolika

Vrtnice simbolizirajo znak upanja in obljubo za nov začetek. Rože trna kažejo na obrambo, nepremišljenost in izgube. To je čudovit dizajn tetovaže, ki ga lahko zmešate s svojim zingom, da bo oblikovanje bolj edinstveno in tetovaži dalo drug pomen.

Namestitev

Tetovažo vrtnice lahko naredite na vseh delih telesa, kot so hrbet, roke, prsti, pod ustnico, vratom, spodnjim delom hrbta, stopali in kjer koli želite.

Tetovaže pava

Peacock zdaj postaja priljubljeno oblikovanje tetovaž. Izdelava te tetovaže zahteva veliko talenta in izkušenj. Zato poiščite tetovatorja, ki je dobro znan po tem dizajnu pava.

Simbolika

Ta tetovaža simbolizira spolnost, kraljestvo, plemenitost in vitalnost. Če torej ciljate na nekaj kraljevskega in bogatega pomena, je to tetovaža za vas.

Namestitev

Ta tetovaža je običajno pomembne velikosti in vključuje veliko elementov; zato ga nanesite na telo, kjer je dovolj prostora, da se tetovaža zlahka prilega. Lepo izgleda na hrbtni strani rame.

Tetovaža peacock pero

Pavovo pero je zelo čutna oblika tetovaže in ga je relativno enostavno ustvariti.

Simbolika

Ta tetovaža simbolizira nesmrtnost, duhovnost, lepoto in nepokvarljivost. Grška mitologija pravi, da je pav ustvaril Argus s sto očmi na svojem lepem pernatem repu.

Namestitev

Pavova tetovaža je čudovit ogromen dizajn tetovaže; lahko pa je pero manjše oblike. Na prstu lahko dobite preprosto tetovažo perja.

tetovaže za dekleta

Tetovaža cvetja in lobanje

Tetovaža cvetja in lobanje je zelo punk rock tetovaža, ki bo upodabljala koncept življenja in smrti. Ta tetovaža vključuje črno -belo lobanjsko črnilo z rdečo vrtnico, ki je obrobljena v bližini lobanje. To tetovažo lahko prilagodite na različne načine. Za boljše tetovaže cvetja in lobanje se pozanimajte pri svojem umetniku za tetovaže.

Simbolika

Lobanja kaže konec življenja; na drugi strani pa rože kažejo žarek svetlobe in lepote. Dandanes postaja trendovsko oblikovanje tetovaž, saj prikazuje ravnovesje življenja in smrti ter lepote in propadanja.

Namestitev

Ta tetovaža je običajno pomembne velikosti, zato se prepričajte, da izberete mesto na telesu, ki se bo prilagodilo velikosti tetovaže. Lepo bo videti na roki, na strani telesa in pod prsmi.

Čebelje življenje

Čebelja tetovaža je še ena, ki te dni postaja trendovska tetovaža deklet. Večina ljudi ga dobi v manjši velikosti. Ta tetovaža vključuje majhno barvno čebeljo črnilo, ki je prikazano v žigosani obliki.

Simbolika

Čebele so med najbolj pridnimi žuželkami. Iz tega razloga dizajn simbolizira sodelovanje in trdo delo. Čebela spada med tiste žuželke, ki ogrožajo njeno življenje, da za vas pridela med. Kar pomeni, da je tudi zelo pogumno in zvesto bitje. Vidite, da je čebelji panj izjemno primeren. Njegov paket ima popolne šesterokotne stene.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo v vašem zapestju, saj se lepo prilagaja velikosti. Prav tako se lahko odločite, da ga napišete na gleženj ali obraz.

Tetovaža oblikovanja cvetja v akvarelu

Akvarelne tetovaže so zloglasne zaradi krvavitve in izginotja, vendar so videti tako lepe in drobne. Vsako dekle, ljubiteljice tetovaž, sanjajo, da bi si privoščilo tetovažo v akvarelu. Iz tega razloga izgleda super prosto in lepo.

Simbolizirajte

Akvarelne tetovaže običajno simbolizirajo, ljubijo upanje in srečo. Ker imajo te tetovaže široko paleto barv, prikazuje, kako je vaše življenje polno barv, in vas spodbuja k ohranjanju pozitivnih vibracij.

Namestitev

Idealno mesto za to tetovažo bi bilo na stegnu, trebuhu, zapestju, rokah, prstih in na katerem koli drugem mestu.

tetovaže za dekleta

Oblikovanje tetovaže ptic

Tetovaže ptic niso zelo priljubljene; izgledajo pa ljubko in drobno. Veliko ptičjo tetovažo lahko naredite tako, da izgleda kot jata ptic, ki leti po nebu in se seli iz enega kraja v drugega. Te tetovaže so običajno črne barve; lahko pa svojega umetnika za tetovaže prosite, naj doda nekaj barvnega črnila za dodaten dotik.

Simbolika

Ta tetovaža simbolizira koordinacijo, enotnost, zvestobo, duhovnost, harmonijo, razumevanje in samosmernost. To je nekaj glavnih lastnosti, ki bi se jih morali vsi zavedati, in ta tetovaža ptic vam pri tem pomaga.

Namestitev

Odvisno od velikosti tetovaže lahko naredite tetovažo ptic, ki jo lahko narišete kjer koli na telesu, na primer na rami, gležnju, podlakti, vratu, ključni kosti, želodcu in na drugih mestih, ki jih želite tetovirati.

Pomenljivi datumi

V vašem življenju je nekaj datumov, ki jih preprosto ne morete pozabiti; nekateri iz dobrih razlogov in nekateri iz napačnih ali tragičnih razlogov. Vendar pa bo pridobivanje tetovaže na zmenku zelo osebno. To tetovažo lahko dobite v poklon določenemu datumu. Te tetovaže preprosto vključujejo celoten zmenek, ki je na telesu natrgan s črnim črnilom. V bližini datuma lahko dodate več stvari, na primer začetnice ali srce.

Simbolika

To je lahko datum rojstva vašega prvorojenca, dan, ko ste kupili sanjsko hišo, materin rojstni dan ali kateri koli datum, ki vam je pri srcu. Običajno so tetovaže z datumi manjše, vendar to storite vi. Vsak pomemben dogodek, ki vam je morda spremenil življenje, lahko dobite datum.

Namestitev

Te tetovaže se običajno pojavijo na strani prsta, zapestja ali na strani vratu.

ženske tetovaže

Življenje v vesolju

Tetovaže vesoljske ladje vključujejo neverjetne umetnine in nekatere se zdijo preproste, vendar imajo veliko pomena.

Simbolika

Ta tetovaža simbolizira neustrašnost in vam pomaga spoznati sposobnost, da osvojite svet. Kaže, da vas nič ne more prestrašiti, niti neznanka vesolja. Nekateri pa razumejo, da priznavajo tovarištvo.

Tetovaže simbolov

Obstaja več simbolov, ki so v vašem življenju zelo pomembni. Če ste zelo religiozni, lahko dobite tetovažo križa. Tetovaže simbolov imajo majhen pomen, ki vam pomaga pri uresničevanju različnih stvari ali vas opomni na osebo, ki ste postali in ste lahko.

Vrste tetovaž simbolov

 • Križna tetovaža
 • Začetnice
 • Pike
 • Znak neskončnosti
 • Trikotniki
 • Simboli astronomije

Namestitev

Simbolične tetovaže so običajno natrgane na prstu, saj je velikost primerna za območje prstov. Lahko pa se odločite tudi, da na obrazu, zapestju in vratu nalepite simbole.

Mehki zajček

zajček

Tetovaže zajčka vključujejo zelo ženstven pridih, zato je priljubljena oblika tetovaže med dekleti. Ta tetovaža je sestavljena iz zajčka s črnim črnilom z risanko, z veliko podrobnostmi, ki v tej tetovaži sprožajo realizem.

Simbolika

Tetovaže zajčka simbolizirajo plodnost in moškost. Mnogi kristjani gledajo na zajčje noge kot na blaginjo in srečo. Če torej upate na srečo v svojem življenju, poskusite s to tetovažo.

Namestitev

Ker je ta tetovaža majhna, je idealno mesto za to blizu ušesa ali na zapestju.

‘Prava smer

Te kompasne tetovaže so precej znane in pomorščaki so to tetovažo nosili tradicionalno. Ta tetovaža vključuje majhen črni obris kompasa s pravilno navigacijo.

Simbolika

Ta tetovaža simbolizira iskanje prave smeri v življenju, še posebej, če greste v obdobju, ko ste izgubljeni in se ne zavedate, kje začeti. Izberete lahko kompas, ki kaže v smeri vašega doma. To vas bo spomnilo, kam ste prišli, in nikoli ne pozabite na svoj izvor.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na gležnju, zapestju ali vratu. Namestitev je močno odvisna od velikosti tetovaže.

Dove Love Bird

Dove tetovaže so precej pogoste tetovaže deklet, ki vam pomagajo doseči subtilen in miren pridih umetnosti na telesu. Ta tetovaža vključuje majhen črni obris golobice z listom v ustih.

Simbolika

Ta tetovaža simbolizira mir, ljubezen, harmonijo in nove začetke. Če začenjate nekaj novega v svojem življenju, še posebej, če se poročite, je to popolna tetovaža za vas. Ta tetovaža simbolizira tudi svobodo.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi moralo biti na zapestju ali na strani trebuha.

tetovaže za dekleta

Samorogi in Mavrica

Tetovaže samoroga so ena najbolj ženskih tetovaž, na katere boste kdaj naleteli. Sanjati vsakega dekleta je voziti samoroga. Vendar je manj verjetno, da se bo to zgodilo. Tako lahko preizkusite to tetovažo samoroga. Ta tetovaža vključuje samoroga z belim črnilom in nekaj barvnimi značilnostmi črnila.

Simbolika

Tetovaže samoroga simbolizirajo moč in pogum, zato, če iščete način, kako najti te bistvene lastnosti v svojem vsakdanjem življenju, bi morali dobiti to tetovažo.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na rami, hrbtu ali podlakti, saj so te običajno velike.

Lunin cikel

Če iščete astronomske tetovaže, ki vam bodo pomagale doseči edinstven in kul dotik, ne iščite več, saj je ta tetovaža luninega cikla popolna tetovaža za vas. Ta tetovaža vključuje črno zasenčeno luno, ki se giblje od polmeseca do polne oblike in spet nazaj do polmeseca. Ta proces je precej razsvetljen in vam pusti osupljivo tetovažo.

Simbolika

Ta tetovaža simbolizira ponovno rojstvo, življenjski cikel in nesmrtnost. Ta tetovaža vam pomaga opaziti spremembe v življenju, ki ste jih doživeli, in vas opozarja, da so nekatere od teh sprememb na bolje, tudi če vam morda niso všeč.

Namestitev

Popolno mesto za to tetovažo bi bilo na vaši podlakti, saj se oblika in velikost popolnoma prilegata.

Geometrijski modeli

Geometrijske tetovaže so zaradi neverjetnih in elegantnih podrobnosti, ki jih tatoo vsebuje, precej znana vrsta tetovaž deklet. Ta tetovaža je na voljo v različnih oblikah, na primer ta je geometrijsko oblikovan s srebrnim in črnim črnilom, ki izgleda precej subtilno.

Simbolika

Geometrijske tetovaže imajo različne simbole in večino si lahko izmislite sami. Večina teh tetovaž pomeni sveti ritual, ki se izvaja. Če ste del nečesa svetega ali smatrate svoje telo za sveto mesto, potem ta tetovaža sploh ne bi bila slaba ideja!

Namestitev

Geometrijske tetovaže se lahko pojavijo kjer koli. Ne glede na to, kje ga preizkusite, bo videti čudovito in elegantno kot vedno. Postavitev je odvisna tudi od velikosti, saj so geometrijske tetovaže različnih oblik in velikosti.

Vintage lok in puščica

Te vintage tetovaže z lokom in puščico so precej impresivne in so popolna tetovaža za dekleta. Ta tetovaža vključuje vintage lok in puščico s črnim črnilom, z veliko podrobnostmi za dosego tega vintage pridiha.

Simbolika

Mnogi ljudje dobijo to tetovažo, ker imajo radi lokostrelstvo. Nekateri pa ga dobijo zaradi visokega pomena, ki ga ima. Ta tetovaža simbolizira moč, moč, smer, smisel za oglas. Ta tetovaža vam ne samo pomaga, da se počutite močne, ampak vas tudi spomni, da se premikate v pravo smer.

Namestitev

Popolna postavitev te tetovaže bi bila na vašem hrbtu, saj se popolnoma ujema z velikostjo tetovaže in je bolj vidna drugim, če nosite nekaj zapestnic ali z nizkim hrbtom.

Pogosta vprašanja

Ali boli toliko, kot pravijo ljudje??

Žal mi je, da sem vam razložil, res pa je, da tetoviranje zelo boli. Med oblikovanjem tetovaže vam bo večina umetnikov tetovaž rekla, naj se osredotočite na svoje dihanje, saj pomaga pri prenašanju bolečine. Ko se boste tetovirali, si morate zapomniti eno stvar: “Lepota je bolečina.” Vendar bolečina ponavadi kmalu mine, toda lepa oznaka telesa bo ostala z vami za vedno. Ko greste na postopek s to miselnostjo, bo bolečina kmalu minila.

Zakaj je pomembno najti salon za odstranjevanje tetovaž?

Ko načrtujete tetovažo, morate biti odprti. Zaradi tega se lahko ob prvem pogledu na tetovažo zgodita dve stvari. V tetovažo se boste zaljubili ali pa jo želite takoj odstraniti. To je glavni razlog, zakaj ljudje novincem svetujejo, naj poiščejo salon za odstranjevanje tetovaž, preden najdejo salon za tetoviranje.

Ali se moram obrisati pred imenovanjem tetovaže?

Obstaja ena skupna stvar, ki jo vidite na vseh svežih fotografijah tetovaže, da je mesto tetovaže modela brez las. Ko pa gre za tetovaže, je bolje, da vse pustite pri umetniku za tetoviranje. Umetnik tetovaže ve, kako vam bo obrijel točko; to počnete brez skrbi. Če pa ste super dlakavi, si lahko lase večer prej postrižete. Britje prejšnji večer pa ni dobra ideja. Umetniki tetovaže imajo svoje tehnike britja kože, zato je bolje, da to pustite pri tatuju.

Ali lahko naredim tetovažo na koži, nagnjeni k aknam?

Tetoviranje na koži, nagnjeni k aknam, ni problem. Vendar pa ni dobra ideja, da se tetovirate na aktivnem izbruhu aken. Zaradi tega so vzrok aken bakterije aken. In ko si tetovirate območje, prizadeto z aknami, se bodo bakterije razširile, kar bo povzročilo več izbruhov.

Kaj naj jem pred tetoviranjem?

Preden si naredite tetovažo, morate upoštevati bistveno. Pred tetovažo se prepričajte, da imate dober obrok. Ne hodite na zabavo pred tetovažo.

Če nameravam v prihodnosti zanositi, ali se na mojem telesu moram izogniti?

Mnoge dame se bojijo, da bo nosečnost raztegnila njihov dizajn tetovaže, kar je zelo natančno. Če nameravate v prihodnosti zanositi, se morate izogniti tetoviranju na nekaj mestih na telesu. Razlog je v tem, da v času rojstva otroka telo in koža doživljata številne hormonske spremembe. Kraji, kot so trebuh, prsni koš in najpomembneje, koža medenične regije se zelo raztezajo.

Kdaj se bo moja tetovaža zacelila? Kateri so najboljši varnostni ukrepi?

Iskreno, vse tetovaže potrebujejo različen čas, da se zacelijo. Zaradi tega so vse tetovaže različnih vrst in različnih intenzivnosti. Torej, ne morem povedati natančnega časa celjenja vaše tetovaže. Vendar pa v večini primerov traja približno 15 do 35 dni, da se vaša tetovaža popolnoma zaceli. Torej, obstaja nekaj ukrepov, ki jih lahko sprejmete za hitrejše okrevanje tetovaže. Najpomembnejša stvar, ki jo lahko naredite za hitrejše celjenje tetovaže, je, da si vsak večer operete in očistite tetovažo, kasneje pa nanesete tanek sloj losjona ali mazila, ki ga je predlagal vaš umetnik. Naj bo to navada in zagotovo vam bo v veliko pomoč.

Moja koža Tattoo se lušči, ali je to sprejemljivo?

Vaša tetovaža je kot vaša koža. Ko dobite rano, se vam koža začne luščiti, ko se začne celjeti. Na enak način se tudi vaša koža odlepi, ko se začne tetovirati. In to je bistveni del procesa zdravljenja.

Med tetoviranjem povzročite majhne poškodbe kože, kar je travma za kožo. Tako med zdravljenjem možgani signalizirajo vaši koži, da se znebi, da premaga travmo. Podobno se zgodi, ko se vaša koža poškoduje.

Ali mi bo faza luščenja zbledela tetovažo?

Absolutno ne! S pilingom se bo barva vaše tetovaže dobro popestrila in postala bo bolj živahna. Začel bo prikazovati prave barve tetovaže. Zaradi tega se tetovira na dermisu kože, povrhnjica pa se odlepi in odlepi. To pomeni, da je prava barva vaše tetovaže pod prvo plastjo kože.

Ali je res, da akvarelne tetovaže čez nekaj časa zbledijo in krvavijo?

Res je. Vendar vse tetovaže krvavijo in zbledijo s časom. Zaradi tega morate tetovažo čez nekaj časa osvežiti. Upoštevanje nasvetov tetovatorja je zelo pomembno. Bolje vedo, kateri modeli in barve ostanejo za vse življenje in kateri po določenem času zbledijo. Če pa resnično ljubite tetovaže v akvarelu, jih morate dobiti, saj izgledajo zelo lepo.

Zadnja beseda

Ustvarjanje prve tetovaže je zelo osvobajajoče. Ko si narediš prvo tetovažo, se ti zdi kot dosežek. Počutili se boste, kot da ste razbili neki neumni stereotip družbe, kar je že sam po sebi izjemen dosežek.

Ko si tetovirate, imejte v mislih eno stvar, da ste izbrali obliko tetovaže, ki vas definira. Zato poskrbite, da kasneje ne boste obžalovali tetovaže.

About the author