2013 Kratke trendovske pričeske

Pravijo, da boste zagotovo videli pravo lepoto ženske, če ima kratko pričesko. Ja, morda je res; zagotovo, ker je v kratkih pričeskah nekaj ljubkega in edinstvenega, česar nikoli ne morete doseči z dolgimi pričeskami. Iz tega razloga tukaj navajamo nekaj najbolj trendovske kratke pričeske leta 2013.

Očarljiva pričeska blondinke Pixie

Zagotovo vam bo všeč ta pixie pričeska z zelo privlačnimi in spogledljivimi šiškami. Poglejte čudovite stranske lomljene šiške, ki segajo nekoliko čez oči: res je ljubka in privlačna! Nekaj ​​nezahtevno očarljivega v tej pixie pričeski s kratkimi stranicami in hrbtom, ki jo poudarijo hladne in privlačne šiške.

Očarljiva pričeska blondinke Pixie

Rahla kratka bobova pričeska

Obožujem to kul in očarljivo kratka pričeska z blond barvo in črne črte. Učinek je vsekakor čudovit in čudovit. Mehki blond lasje z rahlo dolgimi šiški so vsekakor očarljivi in ​​privlačni. Ta pričeska je idealna za poletje in vam daje privlačno in očarljivo avro, ki je težko ne opaziti. Zagotovo vam bo všeč ta čudovita kratka bob pričeska.

Rahla kratka Bob pričeska

Črna pixie z zelo kratkimi šiškami

V tej pixie pričeski je nekaj čudovitega, kar je čudovito videti. To kul neurejeno pixie pričesko poudarijo zelo kratke šiške. Učinek je očarljiv in osvežujoč. Kratke šiške osredotočajo pozornost na vaše oči in druge lastnosti obraza. To je zagotovo zelo trenden način nošenja pixie pričeske.

Črna pixie z zelo kratkimi šiškami

Kratka blond blond pričeska Bob

Kako si želim imeti takšno pričesko. Je zelo očarljiv in ljubek, z mehkimi blond lasmi, ki nežno tečejo tik nad ramo. Zelo privlačne in očarljive, mehke tekoče šiške nežno prekrivajo obraz, kar vam daje zelo navdušujoč in očarljiv videz, ki je zapeljivo privlačen. Zagotovo vam bo všeč ta kratka pričeska.

Kratka blond pričeska Bob

Očarljiva ostra pričeska Pixie

Rada bi imela te lase s snežno belo blondinko in ostrimi resicami. Očarljivo in privlačno, to pričesko še poudarijo ljubke šiške, ki presegajo obrv. S to čudovito pričesko boste zagotovo videti mlajši in sveži.

Očarljiva pričeska Sharp Pixie

Kratka elegantna pričeska

To je vsekakor očarljiv in osvežujoč način nošenja kratke pričeske. Eleganten hrbet britje in hladni blond lasje ustvarjajo zelo čudovit in zanimiv videz, ki je glamurozen in vznemirljiv. To je zagotovo dobra izbira za poletno pričesko. Podobno so ločene šiške, ki niso na sredini, zelo privlačne in vam dajo zelo privlačen in privlačen videz.

Kratka elegantna pričeska

Čudovit kroj Pixie s šiškami srednje dolžine

Ko se bliža poletje, postaja potreba po krajših laseh nujna. Ta kul pixie kroj je zagotovo ena najboljših odločitev pri ženskah. Ta lepa in očarljiva frizura omogoča čist pogled na tilnik in vrat. Prav tako mehke šiške nežno skrijejo čelo in ustvarijo privlačen, a nekoliko fantovski videz. Za spremembo lahko zagotovo preizkusite to trendovsko pixie pričesko.

Čudovit kroj Pixie s šiškami srednje dolžine

Kratka asimetrična frizura

Ali želite videti radikalno drugače? Ta izjemno radikalen videz vam lahko da tisto, za kar si prizadevate. Ti kratki črni lasje z dolgimi šiškami, ki pokrivajo eno stran obraza, so presenetljivo fascinantni. Asimetrične šiške ustvarjajo radikalno očarljiv videz, ki ga je težko prezreti. To je čudovito in nekonvencionalno, zaradi česar boste zagotovo videti edinstveni in vznemirljivi.

Kratka asimetrična frizura

Čudovita in valovita pričeska Pixie

Očarljiva in zelo elegantna, zagotovo vas bo očarala ta čudovita pričeska. Ta kratka piksica je poudarjena z mehkimi valovitimi lasmi, ki tečejo tik tik do tilnika. Stransko razčlenjene šiške nežno omogočajo hiter pogled na čelo. Poleg tega mehke kodraste resice ustvarjajo ljubek in zelo privlačen videz, ki je zanimivo moden in glamurozen. Zagotovo vam bo všeč ta fantastična pričeska.

Shaggy in Wavy Pixie pričeska

Asimetrična pričeska Pixie

To je neverjetno čudovita pričeska na pogled. Poglejte elegantne blond lase, ki dajejo obrazu sodoben videz: res je zelo trendovsko in neverjetno. Podobno asimetrični kroj ustvari geometrijsko osupljivo frizuro, ki še dodatno poudari vašo brado in obraz. Očarljiva in elegantna, zagotovo boste navdušeni nad to privlačno in vznemirljivo pričesko.

Asimetrična pričeska Pixie

Očarljiva blondinka Pixie

To je res odličen dodatek k dolgemu seznamu kratkih ženskih pričesk. Mehki blond lasje vas nežno božajo po glavi, stransko razčlenjene šiške pa vam dajo zelo eleganten in privlačen videz. Kul in privlačna, s to pričesko boste zagotovo videti glamurozno in očarljivo. Preizkusite to pričesko in se počutite in izgledajte privlačno zapeljivo.

Očarljiva blondinka Pixie

Cool Charming Messy Pixie

To je res privlačen in glamurozen način športa a pixie pričeska. Poglejte to nezahtevno neurejena pričeska: vsekakor je zelo očarljivo in privlačno. Asimetrične šiške ustvarjajo izjemno zapeljiv in privlačen videz. Zagotovo vam bo všeč ta zelo očarljiva pričeska.

Cool Charming Messy Pixie

Cool Feathery Messy pričeska

To je neverjetno fantastična pričeska. Ta neurejena pričeska ustvarja zelo umetniški videz, ki je vsekakor neverjeten na pogled. Pernati lasje so neverjetno očarljivi na pogled. Podobno dolgi hrbet in kodri ustvarjajo osupljivo privlačen videz, ki ga je težko prezreti. Zagotovo vam bo všeč ta očarljiva pričeska.

Cool Feathery Messy pričeska

Kratka elegantna blond pričeska Bob

V tovrstni pričeski je nekaj čudovitega in privlačnega. Najprej je snežno bela barva las, zaradi česar izstopajo v množici. Nato je dodatek kratke bob frizure zelo moden in glamurozen. Zagotovo vam bo všeč ta fantastična pričeska z obsežnimi šiškami, ki rahlo pokrivajo vaš obraz. Očarljiva in privlačna, ta ljubka pričeska je res a zelo trendovska pričeska leta 2013.

Kratka elegantna blond pričeska Bob

Lepa blondinka Pixie pričeska

To je fantastično očarljiv in precej blond pixie kroj za vsako žensko. To pričesko pixie še dodatno poudari njena blond barva. Lepa in zelo privlačna, ta kratka pričeska omogoča hladen pogled na vaš obraz in ustvarja v vas zelo očarljivo in privlačno avro. Zagotovo vam bo všeč ta zanimiva in očarljiva pričeska.

Lepa blondinka Pixie pričeska

About the author