25 kratkih trendovskih pričesk

V letih 2012 – 2013 kratke pričeske z veliko najnovejšimi slogi in tehnikami so v trendu. Njegovi nadaljnji kroji in slogi se izumljajo iz dneva v dan ne le za dekleta, temveč so se spremenile tudi pričeske in odbitki za dečke. Za dekleta so spodaj navedeni najboljši slogi kratke frizure, ki so lahko v pomoč tistim dekletom, ki so želela posvojiti zadnji trend pričeske.

Vsi dobro vemo, da je v tem letu najbolj priljubljena pričeska za dekleta so kratki odbitki z veliko različnih stilov in trendov. Blond barva las je tudi letos priljubljena barva las.

Kratki trendovski odbitki 2013

Kelly Carlson je znana hollywoodska zvezdnica in je tudi zelo elegantna in trendovska dama. Letos, da bi izgledala bolj elegantno in modno, nosi kratko modno pričesko, zaradi katere so tudi bolj elegantne in trendovske.

Modne kratke kodraste pričeske

Bob frizura je eden izmed trendovskih odbitkov doslej. Letos je večina trendovskih žensk sprejelo ta trend, da je videti srčkan, dostojen in eleganten.

Simpatične trendovske bob frizure

Leta 2013, večina elegantnih in trendovskih žensk nosi tudi ta trend. Z lahkoto jo nosi kratka frizura z različnimi slogi in trendi, samo da bi izgledali edinstveno in trendovsko.

Modni kratki odbitki za ženske 2013

Večina mladih trendovskih deklet nosi to trendovsko pričesko s katerim koli odtenkom blond barve las. Svetla barva las je letos najbolj priljubljena in trendovska barva.

Modni kratki odbitki za dekleta

Ker vsi zelo dobro vemo o tem trendu, je svetla barva las priljubljena med modnimi dekleti, ne glede na to, ali uporabite temnejši ali svetlejši ton.

Modne kratke blond pričeske

Ravni in kratki lasje so prav tako v trendu. Dekle na spodnji sliki je v tej kratki ravni frizuri videti preveč trendovsko in elegantno. Lasem daje tudi neurejen videz.

Modne kratke ravne pričeske

Črne ženske lahko tudi enostavno nosi kateri koli trend kratke frizure v katerem koli slogu, da izgleda bolj seksi in trendovsko.

Modni kratki lasje za črne ženske

Kratki odbitki izgledajo bolj elegantno in lepo na okroglih obrazih.

Modne kratke pričeske za okrogle obraze

Bob je eden najboljših kratkih trendovskih odbitkov tega leta.

Modne kratke bob pričeske 2013

Kratke modne pričeske

Kratke modne pričeske

Kratke trendovske pričeske-1

Kratke trendovske pričeske-2

Kratke trendovske pričeske-3

Kratke trendovske pričeske-4

Kratke modne pričeske-5

Kratke trendovske pričeske-6

Kratke trendovske pričeske-7

Kratke trendovske pričeske-8

Kratke trendovske pričeske-10

Kratke trendovske pričeske-11

Kratke trendovske pričeske-12

Kratke trendovske pričeske-13

Kratke modne pričeske

About the author