28 kratkih trendovskih pričesk

Ne glede na vse, vsaka ženska želi ostati v modi. Z trendom mislim, da želijo biti v modi. Vedno želijo preizkusiti novo obleko, ki nenadoma opazi val, želi nositi čevlje, ki so v trendu, želijo kupiti torbico, ki je v trendu itd. V bistvu želijo stati s časom. Ne želijo biti staromodni in si želijo, da bi jih vrstniki omalovaževali. Radi dajejo modno izjavo in obožujejo pozornost, ki jo dobijo. Ljudje jih poskušajo posnemati in kar naenkrat postane slavna oseba v svojem krogu. To vključuje tudi njeno pričesko.

Kratke pričeske opredeliti žensko. Ljudje o ženski presojajo že po pogledu na njeno pričesko. To je zato, ker ima pričeska pomembno vlogo pri oblikovanju modne izjave. 21. stoletje se hitro spreminja z novimi trendi, ki vsake toliko prihajajo v modo. Zato se je pomembno hitro prilagoditi trendu in se imenovati elegantno in moderno. Kratki lasje so trend stoletja in obstaja veliko stilov, ki jih lahko poskusite, še posebej, če imate kratke lase. Tukaj je nekaj odličnih kratkih pričesk, ki so trenutno v modi.

Ko govorimo o kratkih pričeskah, bi pixie kosi vedno bili na vrhu. Pixie kosi so elegantne, modne in čudovite. So res luštna pričeska, ki ima krajše lase zadaj in ob straneh ter dolge lase spredaj. Moč te pričeske je mogoče zlahka izmeriti, saj so to slavno oblekle velike zvezdnice, kot so Mia Farrow, Ruby Rose in Katy Perry. Slog zahteva nizko vzdrževanje in podpira različne barve. Nekatere odlične barve za to pričesko so blondinka, bela, rjava itd.

Nered je še en trend stoletja. In danes ni samo neurejeno, je namenoma neurejeno. Ženske pravzaprav poskušajo namerno narediti neredne lase. Nekateri bi morda mislili, da ste odšli iz postelje. Ampak to so ljudje, ki o modi nimajo pojma. Pravzaprav je veliko žensk videti, kot da so hodile po vzletno -pristajalni stezi na letališču in ne na modni reviji. Ampak to je ena pričeska, ki izgleda seksi, kul in sproščeno. Ustvarjanje neurejenih las je precej lahka naloga. Začeti morate s temeljnim premazom in lase posušite. Sušenje las s fenom je ključ do neurejenih las in ko jih teksturirate, imate odlično in modno pričesko.

Plasti nikoli ne gredo iz mode niti v 21. stoletju. Razlog, zakaj se mnogi odločajo za plasti, je njegova sposobnost povečati volumen in teksturo las. Če imate krajše lase, je rezanje slojev velika prednost za vas. Mehki valovi so dokaj nov trend in jih dojemajo po vsem svetu. Mehki valovi imajo valovite lase proti koncu las. Mehki valovi izgledajo naravno in vam dajejo odličen slog. Samo barvanje valov je zdaj tudi trend, ko večina izbira blond ali rjave odtenke.

Na spodnjem seznamu lahko poskusite še veliko drugih odličnih pričesk:

1-kratka modna pričeska

1-Short-Trendy-Hairtyles-315

2-Pixie Cut Blondinka

Pixie Cut Blonde, Pixie Short Hair Blond

3-umazani kratki lasje

Neurejeni kratki lasje, Bob Trendy Layered Hair

4-slojni rez

Slojevit kroj, Pixie Cute Trendy Bob

5-mehki valovi

Mehki valovi, rjavi lasje Balayage Medium

6-

Bob Pixie lasje slojevito

7-

Kratki lasje Pixie 20

8-

Pixie lasje kratki

9-

Hairtyles Hair Wedge Short

10-

Ross 2013 Leto mlad

11-

Bob Hairtyles Layered Wavy

12-

Kratki lasje Trendy Pixie

13-

Lase Balayage Blonde Trendy

14-

Lasje kodrasti Nasveti

15-

Pixie Brown Messy Cut

16-

Bob blond karamelna plast

17-

Blondy Layered Layers Hairtyles

18-

Hair Balayage Burgundy One

19-

Slojevita kratka blondinka Bob

20-

Slavna Tyra Hair 35

21-

Kodrasti lasje kratki rjavi

22-

Balayage lasna dolžina

23-

Jeseni Hairtyles Barva las

24-

Bob Hair Hairtyles Messy

25-

Kodrasti lasje Bob večplastni

26-

27-

28-

About the author