Kratke in modne pričeske

Leta 2013, kot bi videli, da se odločajo skoraj vsa dekleta in ženske kratki lasje. Kratke pričeske so v trendu in vsi iščejo osupljive pričeske, ki jih lahko imajo. Tukaj jih je nekaj modne kratke pričeske ki jih lahko poskusite:

Ženske in dekleta z valovitimi lasmi bi se morala odločiti za to pričesko. Je kratek in trendovski, najpomembneje pa je, da vam daje funky videz.

Modne kratke pričeske za valovite lase

Vir

Profesionalne ženske lahko preizkusijo to kratko trendovsko pričesko leta 2013. V tem novem videzu bodo videti elegantno in dostojno.

Kratke pričeske za ženske za leto 2013

Vir

Dekleta in ženske, ki želijo imeti srčkan videz, lahko poskusijo z dolgim ​​bobom in kratkimi sprednjimi šiškami. V tej pričeski ne bodo videti le srčkani, ampak bodo videti tudi trendovsko.

Modne srčkane kratke pričeske

Vir

Tudi Helena Christensen, znana zvezdnica, ima nedavno kratko in trendovsko pričesko. V svojem novem videzu izgleda osupljivo.

Modne kratke pričeske slavnih osebnosti

Vir

Ženske in dekleta s kodrastimi lasmi morajo poskusiti slojevito pričesko. Na njih bo videti odlično, njihovi kodri pa bodo tem večplastnim dlakam dali dodaten običajen videz, kot vidite na sliki.

Modne kratke kodraste pričeske 2013

Vir

Ljubitelji Kristine Cavallari morajo poskusiti to frizuro. Pred kratkim je dobila bob frizura s stranskimi šiškami. V tej novi pričeski je videti srčkana in osupljiva. Ta pričeska je leta 2013 postala trendovska.

Kratki modni blond odbitki

Vir

Najboljša pričeska leta 2013 za dekleta in ženske, ki se želijo odločiti za klasičen videz. To je prikupna trendovska pričeska, ki jo lahko poskusite letos.

Modne kratke pričeske za ženske 2013

Vir

Azijske ženske, ki so naveličane svojega videza, lahko poskusijo to kratko modno pričesko. Je edinstven in zagotovo bo videti kul.

Modne kratke azijske pričeske za ženske

Vir

Če že imate kratka modna frizura a bi vseeno rad nekaj naredil s tem. Na njih lahko preizkusite barvo las. Dala vam bo edinstven videz in na boljši način opredelila vašo pričesko.

Trendi barve kratkih las 2013

Danes so v trendu tudi zelo kratke pixie pričeske. Zaradi njih boste videti kul in vam dali trendovski funky videz.

Modne zelo kratke pričeske za ženske

About the author