Kratki in modni odbitki

Modne pričeske se drastično spreminjajo, tako kot spreminjanje letnih časov. Vendar pa obstajajo trendovske pričeske, ki nikoli ne zaidejo iz mode, kot so nekatere kratke trajne trendovske frizure; vedno so ostali modni in priljubljeni tudi s časom. V tem članku je predstavljenih nekaj teh kratkih trendovskih pričesk, na katere lahko pogledate in izbirate.

Zelo očarljiv diplomirani Bob Cut

Za ta super bob kroj so značilne plasti na hrbtu in ob straneh. Te plasti ustvarjajo dovolj volumna za te srednje debele lase. Prav tako hladne nazobčane šiške ustvarijo zelo očarljivo avro, ki je na pogled zelo ljubka in privlačna. Z veseljem priporočam ta očarljiv bob kroj.

Zelo očarljiv diplomirani Bob Cut

Čudovit diplomirani Bob Cut

Ta krasen bob kroj je vsekakor zelo privlačen in očarljiv. Opredeljujejo ga tisti čudoviti prameni blond las, ki jih je prav lepo videti. Prav tako plasti ob straneh in zadaj ustvarjajo dovolj volumna in teksture za te čudovite lase. Poleg tega so čudovite šiške precej očarljive in vabljive na pogled ter dodajo dovolj privlačnosti temu čudovitemu bob kroju.

Čudovit diplomirani Bob Cut

Čudovit kroj Pixie z dolgimi šiškami

To ljubka piksica je precej mikavna s temi kul prameni ravnih las, ki jih obdajajo tiste ljubke šiške, ki delno pokrivajo obraz. Ta pixie kroj je zagotovo zelo trendovski in privlačen in rad bi priporočil ta super pixie kroj.

Čudovit kroj Pixie z dolgimi šiškami

Cool Messy Pixie Cut

Ta neverjetna pričeska je vsekakor zelo kul in očarljiva. Zanj so značilne neurejene stranice in vrh, ki dajejo tej pričeski edinstveno privlačnost. Strani in hrbet sta skrajšana, kratke šiške pa dajejo tej pričeski nekoliko fantovsko privlačnost. To je vsekakor očarljiv način, da izgledate fantovsko in očarljivo hkrati.

Cool Messy Pixie Cut

Zelo očarljiv Pixie kroj z nazobčanimi šiškami

Všeč mi je ta zelo očarljiv pixie kroj s tistimi nazobčanimi šiškami, ki ustvarijo zelo ljubko avro, ki jo je prav osupljivo opazovati. Strani in hrbet sta kratka, kratke nazobčane šiške pa omogočajo jasen pogled na obraz. Ta fantastična pričeska je vsekakor zelo očarljiva in mikavna na pogled, zato bi rada to neverjetno pixie poigrala za lepo spremembo videza.

Zelo očarljiv Pixie kroj z nazobčanimi šiškami

Eleganten in očarljiv Bob kroj

Za ta bob kroj so značilni tisti elegantni in ravni lasje, ki so potegnjeni nazaj, kar ustvarja jasen in ljubek pogled na obraz. Ta kul bob kroj ustvarja čeden in urejen videz, ki ga je prav lepo videti. Ta pričeska je dobra za tiste z dobro omejenimi oblikami obraza. Zagotovo mi je všeč ta elegantni bob kroj.

Eleganten in očarljiv Bob Cut

Ljubka blondinka Bob Cut

Ta super bob kroj je zelo čudovit in lep na pogled. Poudarjajo ga tisti čudoviti prameni blond las, ki naravno tečejo navzdol. Učinek je vsekakor zelo vabljiv in lep s hladnimi ljubkimi šiškami, ki padajo tik nad obrvmi. Zagotovo bi rad preizkusil ta fantastičen bob kroj za kul in glamurozno spremembo pričeske.

Ljubka blondinka Bob Cut

Zelo kul in očarljiv Pixie kroj

Ta pixie kroj je res zelo kratek s temi finimi prameni kratkih las, ki ustvarjajo zelo kul fantovski videz. Ta pričeska je vsekakor zelo očarljiva in ljubka. Zelo kratke šiške komaj presegajo linijo las. Vseeno bi se mi zdela ta kul pričeska zelo čudovita na pogled, ker omogoča, da človek izstopi iz naravne lepote.

Zelo kul in očarljiv Pixie kroj

Fantastičen večplastni Bob rez

Za ta fantastičen bob kroj so značilni tisti tanki prameni platinastih las, ki naravno tečejo navzdol. Dodatek plasti doda zelo volumen in teksturo tem zelo lepim lasem. Poleg tega stransko razčlenjene šiške ustvarijo glamurozen videz, ki je zelo lep in privlačen za opazovanje. Zagotovo bi rad športal ta bob kroj za čudovito spremembo videza.

Fantastičen večplastni rez Bob

Messy in Spiky Pixie Cut

Za ta neverjeten pixie kroj je značilen neurejen in šiljast vrh, ki daje tej pričeski edinstveno privlačnost. Podobno ima ta fantastična pričeska kratke stranice in hrbet, podobno kakšni fantovski pričeski. Poleg tega kul nazobčane šiške dodajo slog tej čudoviti pričeski. Če želite biti drugačni, lahko zagotovo delate to pričesko, ki izgleda fantovsko.

Messy in Spiky Pixie Cut

Cool Shaggy pričeska

To osupljivo pričesko naredijo ščetkani lasje, ki dajejo vrhunski volumen. Strani in hrbet sta kratka, v nasprotju z vrhom. Toda način, kako so postavljeni zgornji lasje, ustvarja veliko razliko v tej pričeski. Ta pričeska je po mojem mnenju neverjetno kul in privlačna.

Kul dlakava pričeska

Funky blond pričeska z obritimi stranicami

Ta čudovita funky pričeska je vsekakor neverjetna, saj se radikalno razlikuje od običajnih ženskih pričesk. Razlika je v tem, kako so zgornji lasje razporejeni. Izgleda kot en sam konic, ki teče v nasprotju z obritimi stranicami in hrbtom. Kul in fantastična, ta pričeska je vsekakor nekonvencionalen način nošenja las.

Funky blond frizura z obritimi stranicami

Ta kul fantovska pričeska Pixie

Na prvi pogled sem mislil, da je to dekle fant zaradi kratkih stranic in las na hrbtu. Pa vendar na tem svetu ni nič tipično fantovskega in dekliškega. Ta pričeska je kul s tistimi kratkimi stranicami in hrbtom ter čudovitimi stransko razcepljenimi šiškami, ki ustvarjajo očarljivo avro za to dekle. Kul in privlačen, zagotovo bi rad poskusil ta čudovit pixie kroj.

Cool Boyish Pixie pričeska

Očarljiv Flip Out Bob Cut

Za ta frizerski bob kroj so značilni tisti ljubki srednje debeli prameni črnih las, narejeni na bob način. Šiška zagotovo dodaja čar tej pričeski. Podobno način, kako so obrobljene obrobe, ustvari osupljiv videz, ki je zelo ženstven in privlačen za opazovanje. Zagotovo bi rada imela to zelo privlačno pričesko.

Očarljiv Flip Out Bob Cut

Lep in očarljiv Bob Cut

Ta super bob kroj je zagotovo lep dodatek k našemu seznamu kul trendovska pričeska. Zanjo so značilni tisti debeli prameni las, ki dajejo tej pričeski dovolj teksture in volumna. Poleg tega lasje z ločeno stranjo dajejo hladen in čist pogled na obraz. Vsekakor bi preizkusila to fantastično pričesko, da bi spremenila svoj videz.

Lep in očarljiv Bob Cut

About the author