Lepe trendovske kratke pričeske

Vedno je bolje spremeniti slog in videti vsakih nekaj mesecev, če se želite počutiti sveže in čudovito vsakič, ko se pogledate v ogledalo. Če ste se navadili na dolge lase, je morda čas, da jih skrajšate. Zaradi dramatične spremembe videza se boste zagotovo počutili drzni, samozavestni in lepi hkrati. Opazili boste, da vam bo sprememba videza samodejno pomagala, da spremenite svoje mnenje o sebi. Očitno bodo drugi na vas gledali drugače. Vse je odvisno od tega, kaj mislite o sebi in kaj vidite v ogledalu. Seveda bo frizura, ki jo boste izbrali, vplivala tudi na podobo v ogledalu. Zato začnite brskati po teh lepe trendovske kratke pričeske in naredite spremembo. Odločite se za frizura kar ste si vedno želeli, a nikoli niste imeli poguma za izbiro!

Kratek raven rez

To je vrsta sloga, ki se lahko ujema z vsemi vrstami dogodkov. Morda boste šli na prvi zmenek, v nakupovanje ali celo na kosilo s svojim najboljšim prijateljem. Ta frizura bo vsem povedala, da ste lepi in ljubki!

Kratek raven rez

Kratek Pixie Cut

To je vsekakor frizura, zaradi katere boste videti zanimivi zaradi dejstva, da imate pokrita ušesa in kratke šiške opozarjajo na vaše oči. Za največji učinek pojdite krajše!

Kratek Pixie Cut

Kratki asimetrični kroj

Če želite imeti veliko volumna in se prepričati, da je vaš videz blizu uporniškemu, se raje odločite za ta asimetrični kroj. Lepo je in zagotovo bo ljudem obrnilo glavo.

Kratki asimetrični kroj

Kratek umazan pogled

Ne glede na to, ali se odločite za tistega na levi ali tistega na desni, boste razkrili neurejen videz, zaradi katerega boste videti nekoliko uporni, medtem ko boste imeli to romantično privlačnost. Zagotovo je a fantastična frizura!

Kratek umazan pogled

Čudovit asimetrični Bob

Ta bob je vsekakor fantastičen, ker izgleda tako svež in drugačen od vsega, kar vidite na ulici. To je običajno vrsta frizure, ki jo dobite, ko želite dramatične spremembe.

Čudovit asimetrični Bob

Kratki rdeči lasje

To je vsekakor eleganten videz, ki vam bo pomagal obrniti veliko glav med hojo po ulici. Na voljo je z romantično in srčkano privlačnostjo, ki jo dobite le iz popolnoma urejenih las. Pridobite ta videz in se počutite čudovito!

Kratki rdeči lasje

Kratek dramatičen pogled

Spet lahko izbirate med dvema različnima videzoma, ki sta dramatični in hkrati izgledata izjemno zanimivo. Če želite biti takšna ‘slaba dekleta’, ki jih lovijo vsi moški, izberite ta drzen videz.

Kratek dramatičen pogled

Kratek lep videz

To je vsekakor eden najlepših videzov, ki jih lahko dobite, ko si ostrižete lase. Zaradi pramenov las, ostriženih na različnih dolžinah, se lahko odločite za nekakšen neurejen in ljubek videz, zaradi katerega vas bodo vsi občudovali.

Kratek lep videz

Platinasti nasičeni lasje

Ne boste le lepi, ampak boste tudi občutili vaše zaupanje. Vse je odvisno od konic in res svetle barve vaših las. Čim krajši boste, bolj samozavestni se vam zdijo. Odločite se za ta fantovski slog!

Platinasti nasičeni lasje

Čist asimetrični Bob

Ravni lasje in način oblikovanja naredijo model skrivnosten in čudovit. Ta videz lahko dobite tudi vi in ​​vam ga ni treba preveč stilizirati. Samo poravnajte lase in si privoščite nekaj izdelka, da jih drži.

Čist asimetrični Bob

Naravni mokri videz

To je zagotovo drzen slog, zaradi katerega boste videti super, hkrati pa se boste počutili izjemno lepo. To je vrsta frizure, ki vam omogoča, da si oblikujete lase tako, kot da ste pravkar prišli iz bazena.

Naravni mokri videz

Kratki ljubki lasje

Da bi bili videti zanimivi in ​​se počutili seksi, vam ni treba imeti striženih las ali dolgih šišk. S prameni različnih dolžin boste zagotovo v vsakem trenutku videti fantastično!

Kratki ljubki lasje

Valoviti umazani lasje

Neurejen videz v kombinaciji z valovitimi lasmi ima zanimiv rezultat. Če običajno imate ravni lasje, potem lahko preizkusite nekaj novega, tako da ga nekoliko zvijete in nato oblikujete, da bo videti nekoliko neurejeno.

Valoviti umazani lasje

Kratek fantovski pogled

Ko imate na straneh zelo kratke lase, na vrhu pa daljše, jih lahko oblikujete tako, da boste še vedno videti ženstveno in seksi. Zato izberite to pričesko za različne možnosti oblikovanja las!

Kratek fantovski pogled

Čeden asimetrični bob Ni vam treba imeti striženih las ali dolgih šišk, da bi izgledali zanimivo in se počutili seksi. S prameni različnih dolžin boste zagotovo v vsakem trenutku videti fantastično!

About the author