Modne kratke pričeske 2013

Svet pričesk je neverjeten svet, polno barv in stilov, in vsekakor zelo umetniški in inovativen svet. Frizerji vedno iščejo nove pričeske in mislim, da jim ustvarjalni sokovi nikoli ne zmanjka ustvarjanja. Vsake toliko časa obstajajo nove trendovske pričeske ki se pojavijo in sčasoma lahko pričakujemo več. V tem članku je nekaj modne kratke pričeske so predstavljeni, da jih cenite in izbirate.

Fantastičen asimetrični Bob rez z različnimi poudarki

To fantastičen asimetrični bob kroj je res lep in privlačen na pogled. Ob straneh ima hladne plasti, da poveča teksturo in volumen. Prav tako so poudarki kestenjasto rjave in bakreno rdeča temu v bistvu dodaj slog in odtenke kratka pričeska. Poleg tega asimetrične stranice definirajo ta očarljiv bob kroj. Poleg tega ljubke in privlačne šiške dodajo privlačnost in čar temu čudovitemu asimetričnemu bobu.

Fantastičen asimetrični Bob rez z različnimi poudarki

Vir

Očarljiv kroj Pixie

Ta očarljiv pixie kroj ima tiste srednje debele pramene rjavih las z odtenki bakrene blondinke. Strani in hrbet sta skrajšana, medtem ko so stranske šiške res privlačne na pogled. Na straneh in na hrbtu so plasti za povečanje volumna in teksture las. Kul in privlačen, ta čudovit pixie kroj je resnično trendovska pričeska.

Očarljiv kroj Pixie

Vir

Kul in fantovski valoviti Pixie kroj

Na prvi pogled sem mislil, da je model deček zaradi fantovskega videza, ki ga je ustvaril ta pixie kroj. Pa vendar v frizerstvu ni nič fantovskega ali dekliškega. Vsakdo lahko športno nosi in nosi, kar mu je všeč. Za ta pixie kroj so značilni tisti tanki prameni valovitih las. Ker so lasje zelo v redu, je treba teksturo in volumen povečati, to pa naredijo valoviti lasje. Kul in očarljiv, ta fantovski pixie kroj je prav tako v trendu.

Kul in fantovski valovit Pixie Cut

Vir

Očarljiv in ljubek neurejen Bob Cut

Ta čudovit bob kroj je narejen neurejeno in ustvari očarljiv in mikaven učinek. Ta pričeska ima tiste debele pramene črnih las in neurejen način, na katerega je urejena, ji doda več teksture in volumna. Posebna značilnost te frizure so čudovite šiške, ki se razlikujejo od neurejenega vrha in hrbta. Vsekakor bi v prihodnosti rad te privlačne in privlačne neurejene bob kroje.

Očarljiv in ljubek neurejen Bob Cut

Vir

Messy Pixie Cut Winone Ryder

Wynona ima debele lase, kar je v tem pixie kroju zelo očitno. Skrajšala ga je in pustila sled konic na vrhu in spredaj. Zgornji del je urejen neurejeno, stranice in hrbet pa lepo dopolnjujeta vrh. Kul in očarljiv, ta pixie kroj je res trendovski.

Messy Pixie Cut Winone Ryder

Vir

Čudovit valovit Bob Cut

Ta fantastičen bob kroj je resnično v trendu s svojimi ljubkimi valovitimi prameni las in obrnjenimi stranmi. Volumen in tekstura, ki jo ustvarijo valovi, in neurejena ureditev zadostujeta, da bo ta bob rez očarljiv in privlačen. Podobno hladne ščetkane šiške in obrnjene strani definirajo ta privlačen bob kroj.

Čudovit valovit Bob Cut

Vir

Neverjetna blondinka Pixie Cut

Ta očarljiv in privlačen pixie kroj ima tiste čudovite pramene srednje debelih blond las. Nazobčane šiške ustvarijo zelo očarljiv videz, ki ga je težko prezreti. Prav tako hladne stranice in hrbet lepo dopolnjujejo nazobčane šiške. Privlačen in čudovit, ta pixie kroj je resnično zelo trenden in eleganten.

Neverjetna blondinka Pixie Cut

Vir

Awesome Brushed-up Pixie Cut

Ta srčkan in očarljiv pixie kroj ima tiste brušene srednje debele pramene las, ki so res kul in vznemirljivi na pogled. Pobarvan vrh dopolnjujejo elegantne stranice in hrbet. Kul in očarljiv, ta pixie kroj je dober dodatek k našemu seznamu trendovskih pričesk.

Odličen brušen Pixie Cut

Vir

Očarljiv in privlačen neurejen Bob Cut

Ta bob kroj je opredeljen s temi finimi prameni svetlo blond las. Strani so groteskno razporejeni, vrh pa izžareva nespremenljivo kakovost. Šiške, ki pokrivajo celotno čelo, so res očarljive in čudovite na pogled. Kul in nespremenjen, ta privlačen neurejen bob kroj je resnično zelo trendovski.

Očarljiv in privlačen neurejen Bob Cut

Vir

Čudovit geometrijski asimetrični Bob kroj

Ali niste navdušeni nad tem fantastičnim bobom? No, zagotovo vas bo navdušil čisti slog in čar te fantastične pričeske. Strani sta asimetrični, šiška in stranice pa tvorijo geometrijske vzorce, ki jih je res videti mučno. Noben drug primernejši pridevnik, ki bi opisal ta asimetrični bob kroj, je beseda “super”.

Čudovit geometrijski asimetrični Bob rez

Vir

Čudovit in očarljiv klasični Bob Cut

Ta kul in očarljiv bob kroj je opredeljen s temi ljubkimi prameni fino svetlo pepelasto rjavih las. Podobno šiška tej pričeski doda stil in glamur, stranice pa lepo dopolnjujejo šiške. Kul in očarljiv, ta bob kroj je res privlačen in trendovski.

Lep in očarljiv klasični Bob Cut

Vir

Čudovit in ljubek Bob Cut

Ta bob kroj ima tiste debele pramene črnih las. Odločilne lastnosti tega ljubkega kroja pa so čudovite simetrične stranice in šiške. Geometrijski vzorec, ki ga ustvarijo stranice in šiške, je res osupljiv in vabljiv. Ta bob kroj je vsekakor zelo trenden in eleganten.

Čudovit in ljubek Bob Cut

Vir

Fantastičen kul in privlačen Bob Cut

Za ta očarljiv bob kroj so značilne tiste elegantne stranice, ki so v nasprotju z valovitim vrhom, ki doseže vrhunec v vetru. Strani so čedni in elegantni, vrh pa nekoliko neurejen. Vendar ta kontrast ustvarja glamurozen slog, ki je vsekakor zelo trendovski in vznemirljiv na pogled.

Fantastičen kul in privlačen Bob Cut

Vir

Platinum Blondinka Pixie Cut

To zelo trendovski platinasti blond pixie kroj je res neverjetno in očarljivo na pogled. Ima tiste čudovite pramene srednje debelih blond las, ki so skovani v a pixie pričeska. Strani in hrbet sta skrajšana, šiška pa voljna in elegantna. Kul in očarljiv, ta ljubki pixie kroj je res trendovski in eleganten.

Platinum Blonde Pixie Cut

Vir

About the author