Modne nove kratke pričeske

Letos neverjetno kratke pričeske so priljubljeni pri trendovskem novem videzu. Dekleta radi nosijo te kratke pričeske. Z novimi slogi izgleda edinstveno in trendovsko. Tukaj je nekaj priljubljenih primerov trendovskih kratkih pričesk, ki so v modi leta 2013.

Bob frizura je ena izmed zelo starih in zelo trendovskih a = kratka frizura. Dekleta radi nosijo bob frizuro z neverjetnimi in edinstvenimi slogi.

Kratki trendovski odbitki bob

Vir

Tudi super kratki odbitki so letos trendni in priljubljeni in dekleta lahko nosijo te kratke odbitke z neverjetnimi barvami las.

Modni super kratki odbitki

Vir

Valovite pričeske so priljubljene tudi pri trendovskih kratkih odbitkih. Blond barvni odtenek las doda več lepote tej kratki valoviti pričeski in izgleda bolj trendovsko in elegantno.

Modni kratki valoviti odbitki 2013

Vir

Ženske radi nosijo te kratke in neverjetne odbitke s čudovitimi in edinstvenimi slogi. Zaradi teh pričesk bodo leta 2013 videti mlade, elegantne in trendovske.

Modne kratke pričeske za ženske

Vir

Azijska dekleta nosite tudi kratke odbitke s trendovskimi in neverjetnimi slogi. Zaradi teh odbitkov so videti privlačnejši in elegantnejši. Nosijo tudi te kratke odbitke z neverjetnimi srčkanimi barvnimi toni las.

Modne kratke frizure za azijce

Vir

Tukaj je neverjetna kratka pričeska, ki jo nosi modna mlada dama.

Modne nove kratke pričeske-1

Vir

Te modne nove kratke pričeske so enostavni za nošenje in rokovanje. Ti lasje so prav tako dobri za ta poletja, ker so enostavni za rokovanje in izgledajo tudi trendovsko.

Modne nove kratke pričeske-2

Vir

Tukaj je še ena trendovska pričeska s kratko frizuro. Te kratke pričeske so leta 2013 priljubljene z neverjetnimi in edinstvenimi slogi.

Modne nove kratke pričeske-3

Vir

Še ena priljubljena kratka pričeska izgleda modno in elegantno. Ženske radi nosijo te čudovite kratke odbitke s privlačnimi barva las tone.

Modne nove kratke pričeske-4

Vir

Tukaj je še ena edinstvena in priljubljena letošnja pričeska, ki jo nosi večina elegantnih in trendovskih žensk.

Modne nove kratke pričeske-5

Vir

Modne nove kratke pričeske-6

Vir

Modne nove kratke pričeske-7

Vir

Modne nove kratke pričeske-8

Vir

Modne nove kratke pričeske-9

Vir

Modne nove kratke pričeske-10

Vir

About the author