Najboljši trendovski kratki odbitki za leto 2013

Letošnje leto je pri frizurah preboj zaradi očitne umetniške nagnjenosti k oblikovanju pričesk, ki omogoča bolj raziskovalne načine ustvarjanja pričesk. To je še posebej očitno pri različnih trendovske pričeske ki so izšli in so jih popularizirale znane osebnosti in znane osebnosti. Iz tega razloga tukaj navajamo nekaj najbolj modni odbitki za leto 2013.

Ljubka ravna frizura Bob Cut

To super bob kroj Zanj so značilni dolgi ravni lasje, ki z vrha štrlijo kot močna vlakna. Podobno je ta graduirani bob kroj opredeljen s plastmi, ki dajejo tej pričeski dovolj teksture. Všeč mi je ta čudovita pričeska za očarljivo spremembo mojega videza.

Lovely Straight Hair Graduated Bob Cut

Očarljiva valovita pričeska z neurejenim aranžmajem

Za to čudovito pričesko so značilni tisti ljubki valoviti prameni las, ki dajejo tej pričeski toliko teksture in sloga. Strani in hrbet so kratki, zgornji robovi pa s kratkimi valovitimi lasmi. Prav tako dodajanje blond odtenkov ustvarja ustvarjalni odtenek, ki je prav prijeten za opazovanje. Rada bi imela to neverjetno pričesko za spremembo.

Očarljiva valovita pričeska z neurejenim aranžmajem

Awesome Messy Pixie pričeska s platinastimi in črnimi barvami

Za to zelo ljubko in očarljivo pričesko so značilni tisti ljubki prameni valovitih platinastih las, ki jih je prav neverjetno opaziti. Prav tako neurejen način urejanja las doda čudovito pričesko in slog tej fantastični pričeski. Poleg tega majhne konice zadaj ustvarjajo čudovit odtenek, zaradi česar je ta pixie rez videti bolj fantovski in kul.

Čudovita neurejena pričeska Pixie

Očarljiv diplomirani Bob kroj s simetričnimi šiškami

Všeč mi je ta super bob kroj zaradi njegove naravne preprostosti in šarma. Všeč so mi tudi fantastične šiške, ki naravno padajo simetrično in ustvarjajo zelo privlačen videz. Prav tako je celoten učinek te čudovite pričeske vsekakor zelo privlačen. To očarljivo pričesko bi rad oblekel za lepo spremembo.

Očarljiv diplomiran Bob kroj s simetričnimi šiškami

Zelo srčkan Bob kroj s stranskimi šiškami

Ta čudovita pričeska je zelo ljubka in ljubka za opazovanje. Zanjo so značilni tisti prameni večplastnih las, ki ustvarjajo več volumna in teksture za to pričesko. Prav tako stranske šiške ustvarjajo neverjetno avro, ki je zelo kul in očarljiva. Vsekakor bi bil rad, da bi imel ta zelo privlačen bob kroj.

Zelo srčkan Bob kroj s stranskimi šiškami

Očarljiv kroj Pixie

Ta pixie kroj je precej kul in očarljiv s temi ljubkimi sivkastimi prameni las, ki dajejo ton tej fantastični pričeski. Kratke nazobčane šiške ter večplastne stranice in hrbet so vsekakor dovolj primerne za to čudovito pričesko. Prav tako majhne konice na vrhu ustvarjajo dodatno privlačnost, kar prispeva k splošnemu učinku tega pixie kroja.

Očarljiv kroj Pixie

Čudovit valovit kroj Pixie

Ta čudovita pixie pričeska je zelo srčkana na pogled. Valoviti lasje, ki so neurejeno kovani, so zelo kul in privlačni. Prav tako lepe poletele šiške dodajo slog in čar temu preprostemu, a ljubkemu pixie kroju. Ta kul in očarljiv pixie kroj vam bo zagotovo všeč.

Čudovit valovit kroj Pixie

Zelo ljubek Black Pixie kroj

Ta čudovita pričeska je zelo ljubka in očarljiva. Zanj so značilne mehke ob strani pometane šiške ter hladne kratke stranice in hrbet. Všeč mi je, kako stranice in hrbet dopolnjujejo sveže in očarljive šiške. Celoten vpliv te neverjetne pixie je zelo privlačen.

Zelo ljubek Black Pixie Cut

Ljubka in očarljiva blondinka Bob Cut

Resnično mi je všeč ta čudovit in očarljiv bob kroj z mehkimi blond lasmi, ki naravno tečejo od vrha. Hladne in zelo očarljive plati, ki nežno božajo brado, so očarljivo privlačne. Prav tako odletele šiške na eni strani ustvarijo hladen in nespremenjen značaj, kar je prav lepo videti. Resnično bi rad igral ta zelo eleganten in očarljiv bob kroj.

Ljubka in očarljiva blondinka Bob Cut

Čudovita frizura Pixie z umazanim vrhom in nazobčanimi šiškami

Kul in osvežujoč na pogled, ta čudovit pixie kroj je zelo lep in očarljiv na pogled. Kul neurejen vrh je označen s temi ljubkimi nazobčanimi šiškami. Strani in hrbet so prav tako zelo kratki, kar zagotovo ustvari zelo lepo in privlačno avro. Ta fantastični pixie kroj vam bo zagotovo všeč.

Neurejen vrh in nazobčane šiške

Lovely and Awesome Wavy Bob cut

Resnično mi je všeč ta zelo eleganten in očarljiv bob kroj s hladnimi valovitimi lasmi in čudovitim volumnom, ki ustvarijo fantastičen videz, ki je čudovit in čudovit na pogled. Ta bob kroj ustvarja zelo očarljivo in zelo ženstveno avro, ki je res zelo ljubka in privlačna. Rada bi imela to zelo očarljivo in lepo pričesko za lepo spremembo.

Čudovit in osupljiv valovit Bob rez

Barvit Pixie Cut z osupljivimi konicami

Ta neverjetna pričeska je zelo nekonvencionalna s svojo čudovito izbiro barve, ki je zelo privlačna. Prav tako so fantastični trni, zaradi katerih je ta zelo privlačna pričeska edinstvena, vsekakor zelo privlačni in čudoviti na pogled. Zagotovo bi rad imel to fantastično in barvito pričesko za korenito spremembo.

Barvit Pixie Cut z osupljivimi konicami

Zelo privlačen Pixie kroj

To eleganten pixie kroj je res zelo očarljiv in privlačen na pogled. Zanj so značilne kratke stranice in hrbet ter hladne stranske šiške. Splošna privlačnost te frizure je vsekakor čudovita in privlačna. Vsekakor bi rad to super in zelo očarljivo pričesko razgibal za kul in lepo spremembo.

Zelo privlačen kroj Pixie

Čudovit Pixie kroj s simetričnimi šiškami

Všeč mi je ta zelo preprost, a očarljiv pixie kroj. Njegova preprostost je neverjetna in govori o lepoti in šarmu. Za to fantastično pričesko so značilne tiste simetrične šiške, ki ustvarjajo ljubko nedolžno avro. To je vsekakor kul in očarljiv dodatek k našemu trendovskemu seznamu srčkanih kratkih pričesk.

Čudovit Pixie kroj s simetričnimi šiškami

Lep in očarljiv Bob Cut

To eleganten bob kroj vsekakor je zelo privlačen in očarljiv na pogled. Zanj so značilni mehki ravni lasje in postrane šiške, ki so vsekakor zelo čudovite in očarljive na pogled. Prav tako je ta zelo glamurozen in privlačen bob kroj res očarljiv.

Lep in očarljiv Bob Cut

About the author