Nove trendovske kratke pričeske

2013 gre za nove trende. Ko se začne leto, bi opazili drastično spremembo trendov oblačil, trendov ličenja, trendov pričesk in vseh drugih stvari. Skoraj vsi sprejemajo spremembe v svojem življenju. Kar se tiče pričesk, so leta 2013 v trendu kratke pričeske. Kratke pričeske upodabljajo modernizem in nov videz. Torej, tukaj je galerija nekaj novih trendovskih kratkih pričesk, ki jih lahko poskusite letos.

Ženske z valovitimi lasmi morajo poskusiti to elegantno kratko pričesko. To je kul pričeska in vam bo dala glamurozen videz.

Kratki elegantni odbitki za valovite lase

Rdeča barva izgleda čudovito na kratki pixie pričeski. Ta barva bo na primeren način opredelila vašo pričesko in izgledala trendovsko.

Modne kratke rdeče pričeske

To je ena izmed najbolj trendovskih pričesk leta 2013. V njej boste videti seksi in privlačni. Ta pričeska je na modni sceni leta 2013, zato jo lahko poskusite videti trendovsko in kul.

Simpatični kratki trendovski odbitki

Kot veste, so slavni tisti, ki uvajajo nove trende. Tako se je letos preobrazila večina slavnih. Julianne Hough je preizkusila tudi bob pričesko in v svojem novem videzu izgleda srčkano.

Julianne Hough kratka frizura

Neurejene pričeske so najboljše za ženske in dekleta, ki si letos želijo sprejeti funky pričeske. V njej bodo videti kul in trendovsko.

Kratki neurejeni odbitki za ženske

Če želite poskusiti nekaj novega in kul, se morate odločiti za to raztrgano pričesko. To je čudovita pričeska, zaradi katere boste videti lepe.

Kratki sekani odbitki za ženske

Azijske ženske in dekleta so znane po svojem ljubkem nedolžnem videzu. Zato morajo vse azijske ženske in dekleta preizkusiti to trendovsko pričesko, da bodo videti bolj srčkane.

Modne kratke azijske pričeske

Obrezana pričeska je najboljša za profesionalne ženske in dekleta. Ta pričeska jim bo dala bolj zrel in profesionalen videz.

Pričeske za kratke podrezane lase

V trendu so tudi slojevite pričeske. izgledajo kul in vam bodo dali seksi videz.

Trendi slojevite bobs pričeske

Nove trendovske kratke pričeske

Nova trendovska kratka pričeska-1

Nova trendovska kratka pričeska-2

Nova trendovska kratka pričeska-3

Nova trendovska kratka pričeska-4

Nova trendovska kratka pričeska-5

Nova trendovska kratka pričeska-6

Nova trendovska kratka pričeska-7

Nova trendovska kratka pričeska-8

Nova trendovska kratka pričeska-9

Nova trendovska kratka pričeska-10

Nova trendovska kratka pričeska-12

Nova trendovska kratka pričeska-13

Nova trendovska kratka pričeska-14

str

About the author