Slike kratkih trendovskih odbitkov

Ste pripravljeni na videz, ki bo gotovo spremenil vaše življenje in vašo domišljijo glede vsega, kar se trenutno dogaja? Potem bi morali pogledati kratki odbitki ki so zaenkrat v modi. Da, morda je čas, da se odločite za vrsto frizure, zaradi katere boste videti manj preproste, modernejše in opaznejše. Nočeš, da te ljudje gledajo, ko greš mimo, kajne? Potem ni nič preprostejšega kot pridobiti številko odličnega stilistke, ki lahko spremeni to podobo. Težji del je tisti, kjer morate poiskati vse vrste odbitkov in izbrati tistega, ki vam je najbolj všeč. Ta del je zahteven, ker je toliko stilov, da ne veste, kje začeti. No, danes imate srečo, ker smo sestavili seznam najbolj vroči odbitki ki so trenutno v trendu. Vse kar morate storiti je, da si ogledate in izberete.

Kratki Pixie lasje

Čeprav se vam ta frizura morda ne zdi kot pixie frizura le pobližje si oglejte. To je res daljša različica pixie frizura ki smo ga vsi vajeni, doda malo glasnosti in neurejen učinek. Odlično je!

Modni kratki lasje Pixie

Vir

Trendi Kratek Bob

Ko želite preprosto trendovsko pričesko, ki pa res odlično vpliva na vaš celoten videz, si vsekakor oglejte bob odbitke. Če se odločite za kratek bob, boste zagotovo videti odlično!

Modni kratki bobovski lasje

Vir

Kratka asimetrična pričeska

Če želite različico videza pixie, ki vam bo pomagala, da se odločite za bolj izvirne pričeske, potem morate svoje lase postriči na ta način. Daljša pramena las vam bo omogočila, da si lase ves čas oblikujete drugače.

Modna kratka asimetrična pričeska

Vir

Kratki lasje s šiškami

Ko pogledate to frizuro, ne vidite samo rdečih las ali boba. Vidite kombinacijo elementov, zaradi katerih je videz res zanimiv in čudovit. Imate tudi volumen in odlične šiške!

Modni kratki lasje s šiškami

Vir

Športni lasje

Če ste tip človeka, ki uživa v telovadbi, se raje odločite za pričesko, ki vam omogoča tek in opravljanje vseh vrst dejavnosti, ne da bi vas skrbelo, da vam bodo lasje ves čas stopili v obraz.

Športni kratki lasje

Vir

Kratki asimetrični bobovski lasje

To je res zanimiva frizura, ki je ne vidite pogosto. Mogoče ga uporabljate na modnih revijah, ampak to je to. Le najti morate odličnega frizerja, ki vam bo vzel lase in delal na umetnini!

Asimetrični kratki lasje

Vir

Kratka frizura s kratkimi šiškami

To je vrsta frizure, za katero bi se morali odločiti, če želite videti nevarno in hkrati drzno. Dodajte prava očala in morda boste v filmu o Bondu! Skrajšajte si lase in uživajte v videzu!

Kratki lasje s kratkimi šiškami

Vir

Seksi kratka frizura

To je vrsta boba, ki bo omogočila, da bo polovica vašega obraza trajno pokrita, kar pa ne bo dovolilo, da bi vas kdorkoli pogledal v obe očesi hkrati. Izgledali boste skrivnostno in seksi!

Seksi kratki lasje

Vir

Kratki skalnati lasje

Čeprav se vam morda zdi, da je Elvisov videz samo za moške in da se s tem ne morete igrati, samo poglejte to pričesko. S pravim izdelkom za lase boste v le nekaj sekundah videti odlično!

Ženske skalnate lase

Vir

Lasje slavnih

To je vrsta frizure, ki jo zaključi res lep ombre. Zanimivo pri tem je dejstvo, da gre za preprosto frizuro. Prepričati se morate le, da se odločite za ravno črto in to je to!

Trendi slavni lasje

Vir

Enostranski Pixie

Na eni strani glave boste imeli daljše lase, na drugi strani pa res kratke. To je res sodoben pristop pričeske pixie, vendar je zaradi velike prostornine res lepo videti!

Kratki enostranski lasje

Vir

Neurejeni kratki lasje

Čeprav morda verjamete, da je takšen videz res težko doseči, si oglejte odlično barvo las in dejstvo, da je oblikovanih le nekaj pramenov las. S pravim izdelkom bo videti fantastično!

Trendy neurejeni kratki lasje

Vir

Bela Pixie

Čeprav so lasje ob straneh in zadaj zelo kratki, boste imeli veliko koristi od dejstva, da bodo vaši lasje precej drugačne barve od tistih, ki jih vidite na ulici vsak dan.

Bela Pixie Cut

Vir

Večplastni lasje

To je vsekakor daljša različica pixie frizure in zaradi številnih plasti imate veliko več volumna, kot bi ga imeli brez plasti. Lahko ste videti seksi in srčkani hkrati brez preveč težav.

Tredny večplastni lasje

Vir

Originalni rez

Ta frizura resnično vsebuje le črte. Ravne črte in plasti se zelo dobro ujemajo, še posebej, če barve obarvate v različne odtenke. Če želite izviren videz, potem je to zagotovo prava pot. Zato pokličite svojega stilista!

Originalni rez

Vir

About the author