11 čudovitih moških pričesk z zamikom za leto 2021

Moška punčka zbledi je moška pričeska, ki združuje dve pričeski skupaj. Najprej se moška punčka ustvari tako, da se daljši lasje na vrhu potegnejo v zgornji vozel, znan tudi kot moška punčka. Nato bledenje nastane z britjem hrbta in stranic las s ščipalkami, britvico ali škarjami. Moška punčka zbledi z obritimi ali zoženimi tehnikami, ki ustvarijo razkošno in sodobno moško pričesko. Moške pričeske so se z leti razvijale.

Zbledele stranice in hrbet vam omogočajo, da nosite žemljico, ne da bi se vsi neurejeni občutki las dotikali ušes in zatilja. Ponuja hladen, čeden videz, ki lahko poveča vaše močne obrazne poteze in kote, ter popolno svobodo, da svojo dolgo zgornjo grivo oblikujete na kakršen koli način.

Vnesite svojo dušo v svojo osnovno punčko tako, da zbledi, kar bo zagotovo popestrilo vašo igro z dolgimi lasmi, tako da ji bo dalo presenetljiv kontrast in pozornost. Redno vzdrževanje je bistveno, če želite, da bo dlje časa čista in elegantna. Upoštevati je treba nekaj zbledelih: konus, koža/plešavost, razpoka in vsaka od njih je lahko visoka, srednja ali nizka. Spodaj boste našli veliko primerov.

Spodnje fotografije prikazujejo najboljše pričeske, ki jih boste našli v tem trenutku, in točno to, kar potrebujete, da svojemu slogu dodate resen moški rob!

Man Bun Fade with Cornrows

Cornrows moška punčka z bledenjemInstagram @jasmingotyou_

Ta pleteni vzorec bo zagotovo obrnil glavo in vprašal, kako brez napora pretresate ta slog. S tem impresivnim videzom izgledajte neverjetno modno in modno.

Z nizkim bledenjem

žemlja z nizkim bledenjemInstagram @amazing_cuts_color

S tem krojem poglejte lepe! Na preprostih ravnih laseh moška punčka izgleda rustikalno in brez napora.

Z zbledelim dizajnom

žemljica z zbledelim dizajnomInstagram @babz_da_barber

Svoje naravne lase popestrite z zapletenimi umetninami, zaradi katerih boste videti v bokih in vedno pripravljeni na zabavo.

Z bledenjem brade

pričeska z bledenjem bradeInstagram @blendzmasterbarber30

Nadgradite svoj slog s frizuro z zgornjo moško punčko z bleščanjem. Pokažite vse v ostrem bledenju, ki sega do vašega templja in se gosto spušča do brade. Imeti punčko in brado je pridobilo veliko privržencev za frizure moških punčk.

Top Knot z zbledelostjo

Zgornji vozel z bledenjemInstagram @ezesouzas

Pridobite to super kul samurajsko vzdušje s tem hipsterskim slogom, ki je oster kot rezilo.

Pričeska s punđo z bleščanjem

undercut zblediInstagram @kimberlycolorist_

Ta slog popelje pletenice na naslednjo stopnjo! Te pletene pletenice, ki ustvarijo halo okoli vašega vrhunskega rezultata v tem hrustljavem videzu.

Bun With Fade Skin

zbledi kožna punđaInstagram @barberjhiggins

Ta sodoben styling se odlično ujema s toplo rjavimi lasmi. Te obrito stranice so idealne za bolj sestavljen vsakdanji videz.

Z izpadanjem visoke peciva

puhasta pričeska visoko zblediInstagram @oliver.tv

Ko se sprehajaš s svetlimi lasmi, je to, da greš s tisto seksi in grdo moško punčko s hladno obritimi stranicami.

Z zbledelostjo

Z zbledelostjoInstagram @gradeadre

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Andrejem Clarkom

Licenciran brivec @ Grade A Dre v Greensborou, NC

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz je trendovski. Daje nekakšen oster videz. Največja stvar pri tem bi morala biti zožitev. Zaradi tega je frizura pop.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Edini nasvet, ki ga imam, je, da me obiščete, ko ste pripravljeni na ta videz. Jaz bom poskrbel za vas!

Pletenica Man Bun

Pletena žemljicaInstagram @yaasssriah

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Mariah Lenox

Kozmetolog z licenco @ Sola Salons v Arlingtonu, TX

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz je pletena moška punčka. Najbolj kul pri tem videzu je vzorec, ki sem ga uporabil za pletenje. Celotnemu videzu doda občutek prostega teka. S tem slogom se lahko oblečete gor ali dol.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Za ta videz je najpomembnejši nasvet, ki ga lahko dam stranki, da si redno lasi lasišče in si lase zavije ponoči. Mazanje lasišča bo ohranilo rast las v tem zaščitnem slogu. Zavijanje las ponoči bo ohranilo slog, tako da jih lahko nosijo dlje.

Z plešasto bleščanjem

Z plešasto bleščanjemInstagram @drewcutyou

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Andrewom Milanijem

Licenciran salon Barber @ Hairworks & Brivec v ameriškem kanjonu, Kalifornija

Kako bi opisali ta videz?

Ta frizura je preprosto srednje plešasto zbledelo s punđo. Fade je popolnoma odklopljen od žemljice, zaradi česar je zelo preprosto. To je najboljše iz obeh svetov. Čista ostra linija z bleščanjem in brado z dolgimi neurejenimi lasmi na vrhu. Brade so bile priljubljene pri pričeskah z moškimi punčkami.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta pričeska z zbledelimi moškimi punčkami je kot nalašč za tiste, ki si želijo dolge lase, vendar si ne želijo, da bi jih morali ves čas oblikovati. Res je nizko vzdrževanje. Samo vrzi v žemljico in pojdi. Če razmišljate o tem videzu, predlagam, da si lase na vrhu pustite dovolj dolgo, da se zvežejo, preden jih odklopite s strani. To vam bo preprečilo, da bi se morali spopasti z nepovezano pričesko, dokler lasje niso dovolj dolgi, da se lahko zavežejo. Ta slog lahko nosite tudi z zoženim vratom in zalogami, če se še niste zavezali, da bo koža zbledela.

About the author