12 najboljših bleščečih črnih pričesk za leto 2021

Fade z visokim vrhom (ali zbledelo na vrhu) je frizura za črne moške z dolgim ​​afrom na vrhu, ki je oblikovan ravno in postopoma zbledi na zelo kratke stranice. Ta kroj, ki izvira iz osemdesetih let prejšnjega stoletja, je med črnimi moškimi priljubljen zaradi svojih nedoločenih variacij stilov, med katerimi lahko izbirate! Svoj videz lahko celo združite s hipstersko brado in impresivno bledečo umetnostjo, da dopolnite svež videz!

Eden od klasičnih hi-top fade videzov je populariziral legendarni Will Smith, zdaj pa je njegove sodobne različice mogoče videti na sinu Jadenu Smithu in košarkarskem zvezdniku Nicku Youngu!

Oblika obraza igra veliko vlogo pri odločanju o obliki vašega visokega vrha in o tem, kako visoko bi morali iti, ker ne želite na koncu doseči neuravnoteženega rezultata. Odločite se lahko za vrsto zbledenja, s katerim boste sodelovali, odvisno od vašega sloga in osebnosti. Občasno obiščite svojega frizerja, če želite, da bodo vaši zgornji lasje videti ostri, stranice pa čiste.

Ko se odločite za te stvari, ste pripravljeni imeti izjemno frizuro. Oglejte si te drogiške videze, kako nositi visoko fade frizuro!

Kratek visok vrh s konusnimi stranicami

Kratek visok vrh z zožitvijoInstagram @los_the_barber

Veseli, da so ohranili tisti grmasti afro na vrhu, ki ohranja visoko zgornjo kožo tako gladko.

Hi-Top za dolge lase z izginjanjem

Hi-Top za dolge lase z izginjanjemInstagram @deucebarbershop

S to pričesko naj rastejo vrste kodrov. Naj bo vaš visoki vrh zbleden debel in poln, hkrati pa naj bo kratek.

Afro Fade s trdim delom

Visoka afro bleda s trdim delomInstagram @quincy.jones1

Obstaja veliko stilov in krojev, ki jih lahko naredite z afro. Vzemite si to vrhunsko fade frizuro, koža zbledi in kirurška linija je igriv način za popestritev.

High Top Fade s kirurško linijo

High Top Afro s Temp Fade in Surgical LineInstagram @barbershop.one

Čudite se tem črtam, ko ta škatla zbledi na visoki frizuri z zbleditvijo. Zdaj ste hojo umetnine! To visoko bledenje poudarja kirurške linije po glavi.

Plenice visoki vrh s Temp Fade

Plenice visoki vrh s Temp FadeInstagram @xbigwesx

Jaz sem za frizzy videz! Neurejen rez z visokim odtenkom daje odnos k slogu, pri čemer je zbledelo kot njegov zanesljiv pomočnik. Ta visoka fade pričeska pritegne pozornost spredaj in ob strani obraza.

Pozdravljeni ravni vrh z Drop Fade

Visoka ravna plošča z izpadanjemInstagram @binhobarbeiro

Z vsemi vrstami zožitev in britja ta frizura za živo mejo izstopa. Vsekakor obvezno za vse frizure z bleščanjem z vrhunskimi afro kodri.

Visoki top za debele lase z izpadanjem

Visoki top za debele lase z izpadanjemInstagram @travisanthonyhair

Odstranite zgornjo grivo in se postopoma obrijete s strani. Ta mohawk visoki vrh boste v trenutku zamajali.

Kinky Hair High Top z bleščanjem

Kinky Hair High Top z bleščanjemInstagram @andyauthentic

Pustite te tesne kodre proste z zoženimi stranicami. Na ta način se lahko še vedno igrate s oblikovanjem visokega vrha in se osredotočite na polnejše lase.

Visoka fade frizura s črtami

High Top s srednjim bledenjemInstagram @sami_barbershop

Polnost na vrhu nagibov do čistega britja, ki daje ta gladki srednji prehod. Visoka zbledelost na tem visokem vrhu daje večji dvig od lasišča in se lahko oblikuje okoli linij las.

Naravno kodrasti lasje z izpadanjem las

Visoki vrh za naravno kodraste lase z izpadanjem lasInstagram @johnnyfades

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga, Jonathanom Johnsonom

Samostojni brivec v Los Angelesu, CA

Kako bi opisali ta videz?

To je srednje do visoko bledenje kože z naravnimi kodri na vrhu, dopolnjenim s temno mešano brado. Ko gre za ustvarjanje te visoke fade frizure, uživam v vsakem koraku postopka – zamegljenost bledi, da naredim linijo za oblikovanje in izpopolnitev brade. Moj najljubši del pri vsem tem pa je britje na suho britvico. Če na bradi odstranite delček laka za lase in ga prebrskate z britvico, dobite to hrustljavo linijo, ki bo imela rez toliko dlje.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Stranke, ki razmišljajo o tej visoki fade frizuri, bi si želele nekaj mesecev rasti lase na vrhu, odvisno od dolžine, na kateri so začele. Ta vrsta las velja za tesne kodre. Če ga želite oblikovati, potrebujete le rahlo pomado, ki jo nanesete na vrh, nato pa za bolj izrazite kodre uporabim glavnik Twist It Up. To je oster videz – kombinacija neurejenega vrha in čistih zbledelih strani je sinonim za organiziran kaos. Ta kroj lahko kombinirate z obleko ali če se želite udobno družiti ob vikendih.

Kodrasti lasje z oblikovanjem linije

Curly High Top Fade z linijsko zasnovoInstagram @djerrycutz

Vprašanje&A z ustvarjalcem sloga, Rudjerryjem Medorjem

Mojster brivec @ brivnica My Spot v Montréal-Nord, QC

Kako bi opisali ta videz?

Zame sveža pričeska dobro izgleda pomeni začetek nečesa novega, dober dan ali nova avantura se bo kmalu zgodila. Ko so vaši lasje urejeni, se človek počuti bolj samozavesten, kdo so, pripravljeni osvojiti karkoli in kar je še pomembneje, se počuti precej čednega ali lepega.

Moja najljubša stvar pri tej visoki fade frizuri je, kako pustim, da prevzamejo moja ustvarjalnost, strast, edinstvenost in izzivi. Zelo rad tvegam, ko gre za zadovoljstvo moje stranke. Všeč mi je, da pozneje vidim ta srečen obraz. Za to posebno je moja stranka želela svežo novo frizuro, moderno, nekaj edinstvenega in modnega

Takrat sem pustil domišljijo in ustvaril to čudovito umetniško delo. Visoka zbledenost omogoča večjo pozornost oblikovanju linij.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Odvisno je od različnih stvari, kot so njihove vsakodnevne rutinske dejavnosti, okolja, da se dnevno družijo, sloga in osebnosti. Poleg tega se zavedajte, kakšen je njihov tip las, izdelki, ki jim najbolj ustrezajo, saj se vsak tip las med seboj razlikuje, tako kot tip kože. Določite, ali so njihovi lasje tanki, kodrasti, gosti itd. Nazadnje, kako se bo ta videz prilegal njihovemu vsakodnevnemu slogu in osebnosti glede na obliko obraza, kot so ovalne, dolge, okrogle itd..

Dreads with Skin Fade

Visoki strahovi z izginotjem kožeInstagram @skalashy_next_tho__gallant

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Oluwaseyijem Omoyenijem

Frizer & Profesionalni brivec @ Skalashy Next Tho Gallant v Dubaju, ZAE

Kako bi opisali ta videz?

To frizuro z visokim odtenkom lahko opišemo kot nizko zbledelo z lepimi detajli. Frizura vedno prihaja od profesionalnega frizerja, ki sem jaz.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ko se dobro postrižeš, bodo ljudje samodejno prosili, da poiščejo tvojega profesionalnega frizerja. Moja stranka je vedno vesela tega izreza. Zaradi frizure je priletel k meni v Združene arabske emirate v Dubaju. To je zato, ker sem si vedno vzela čas in nasmeh na obraze moje stranke.

About the author