13 idej za striženje moških, ki so v trendu leta 2021

Frizura s srednjim izpadanjem je vrsta zbledelega striženja, ki se začne na ravni med templji in ušesi. Zagon pojemanja do polovice vam daje prednosti dolžine in kontrasta hkrati, kar omogoča popolno ravnovesje v vsakem kroju.

Vsakodnevno oblikovanje je prepihano, če imate takšno zbledelo v kombinaciji z dolgim ​​odtenkom na kratkih straneh. Ne bi bilo težav, če se odločite za razkazovanje quiffa, pompadourja, čopiča in celo preprostega stranskega dela ali ostrega podreza.

Če ste tip, ki kopa kratke odbitke, je srednja bleda še vedno vaša glavna izbira. Verjemite, ko vidite podpis Willa Smitha, Jakea Gyllenhaala, Justina Bieberja in Toma Hardyja, se ujema s tem primernim zbledelom!

Ne glede na to, ali se za svojo grivo odločite ohraniti volumen, teksturo ali urejenost – ta zbledelost vedno pokaže, kako vsestranska je lahko. Z rednimi obiski brivcev in oblogami je odkrito enostavno ohraniti želene dolžine zbledelih strani in hrbta.

Pred naslednjim sestankom za lase si oglejte te fotografije priljubljenih moških odbitkov na sredini!

Mid Fade + Long Hair with Slicked Back Style

Mid Fade + Long Hair with Slicked Back StyleInstagram @nickbarford

Čisto platno, kot je srednja plešavost, je neprekosljiv partner za dolge lase, ki so počesani naravnost. Lahko ga celo oblikujete z uporabo glavnikov s širokimi zobmi za ustvarjanje vzorcev.

Trdi del glavnika s srednjim izpadanjem kože za debele lase

Trdi del glavnika s srednjim izpadanjem kože za debele laseInstagram @abu_barber

Frizura s trdim delom s srednjim bledenjem kože ustvari veličasten okvir, tako da je počesano ali počesano po vrhu res zvezda. Seveda je treba narediti gladko srednje bledo britje okoli glave, da uravnotežite celoten videz. Gospodje z debelimi lasmi bodo z veseljem nosili ta kroj.

Short Top Crew Cut s srednjim zoženjem

Short Top Crew Cut s srednjim zoženjemInstagram @morgthebarber

Geometrijski robovi dajejo tej srednji konusni fade frizuri obliko, ki jo potrebuje, da se zdi popolnoma urejena glede na celoten kroj posadke. Tudi s kratkimi obrobami je mogoče vrh oblikovati na kakršen koli način, na primer s strani, kot je ta.

Pričeska Mid Fade za črne moške s kratkimi valovi

Pričeska Mid Fade za črne moške s kratkimi valoviInstagram @vicblends

Da, lahko naredite valove na kratkih laseh s to lepo oblikovano frizuro za črne moške. Zagotovite si najnovejše čiščenje s čistimi robovi, brez britja okoli glave in nekaj posebnimi valovi. Zasedba je še bolj ostra.

Mid Fade Cut na kodraste lase

Mid Fade Cut na kodraste laseInstagram @zackthebarber

Čist, obrit lok predstavlja čudovito podlago za srednje bledo frizuro za izstopajoče kodraste lase. Poskrbite, da boste stranice dovolj kratko obrezali, nato pa pustite, da je kodrast vrh dolg, da se bolje pokaže tekstura.

Medium Fade Quiff na ravnih laseh

srednje bled Quiff na ravnih lasehInstagram @josielschaper

Srednja srednja fade frizura je bistveni partner tega brušenega quiffa, ki ima na vrhu daljše lase. Kirurška črta na bledenju dodatno poudarja kratke stranice. Ko oblikujete tako sredinsko bledenje z dolgim ​​vrhom, uporabite vosek za lase z mat površino, da dobro zgradite strukturo sloga.

Odklopite Undercut s Mid Bald Fade

Odklopite Undercut s Mid Bald FadeInstagram @bolly.c.u

Ta srednja plešavost in teksturirana valovita pričeska, podobna mohawku, je ločena s topo črto. Pometanje las spredaj jih naredi napredne in inovativne.

Odklopljena srednja zbledelost na kratki teksturirani frizuri, kot je ta, je moška frizura, ki je revolucionarna in prinaša moškost na drugo raven.

Mid Drop Fade na valovitih kratkih laseh

Mid Drop Fade na valovitih kratkih lasehInstagram @ramirez.el.barbero

Tudi s kratkimi lasmi lahko še vedno dosežete želeno frizuro z izpadanjem, ki se postopoma spusti za ušesa. Potrebovali boste le malo slojev in teksture. Oblikujte to sredinsko zbledelo z valovi in ​​očistite vzdolž templjev in brade za celoten videz.

Pompadour z dolgim ​​zgornjim delom s sredino fade strani

Pompadour z dolgim ​​zgornjim delom s sredino fade straniInstagram @anthonythebarber916

Visok pompadour in srednji zbledek naredita odlično kombinacijo za moške z debelejšimi lasmi.

To je pompadour z zbledelo kožo z veliko teksturo, ki ga je izdelal brivec Anthony Giannotti iz Sacramenta, CA. »Resnično obožujem takšne klasične kroje. Omogoča sodoben pristop k slogu s klasičnim videzom, «pravi Giannotti.

“Poleg tega boste zagotovo potrebovali pravega frizerja in izdelek za ta videz,” pravi stilistka. »Šiška je treba rezati dlje od krone, zato se pravilno zloži. Za njegovo držanje boste potrebovali lahek, a trden izdelek, kot je moj Victory Crown Barber Co Matte. “

Po besedah ​​Giannottija: »Ta kroj je odličen za fante s širšimi obrazi. Dolg ozek vrh bo izravnal vogale glave in vam stanjšal obraz. “

Umazani lasje s srednjim izginjanjem na sredini

Umazani lasje s srednjim izginjanjem ničInstagram @theblackbeltbarber

S tem srednjim zbledelim rezom so plasti veliko bolj očitne. Tudi krajši okvir je kot preprosta zbledelost, vendar prispeva k bolj urejenemu rezu.

Ta videz je padec, ki ga je premagal stilist Luke Queen iz Zahodne Virginije. “Najboljša stvar pri tem rezu je sama kapljanje. Po mojem mnenju bolje dopolnjuje obliko glave kot le nizko bledenje, «ugotavlja Queen.

Pri oblikovanju uporabite izdelek, kot je pasta. Queen priporoča, da moški poskusijo Original By Blumaan Styling Meraki. Ima prijeten vonj sveže mete z dobrim oprijemom in nizkim sijajem.

Buzz Cut with Mid Skin Fade

Buzz Cut with Mid Skin FadeInstagram @jord_thebarber

To je zelo čist srednji bledi rez in pameten videz. Oblikoval ga je britanski brivec Jordan Giles,

»Všeč mi je ravno izrezan rob, ki ima le dovolj dolžine, da ga lahko nosimo tudi grdo in še vedno izgleda zelo kul in naravno. Tu sem na vrhu uporabil 8. razred, «razlaga Giles.

Bledenje kože je pametno in brezčasno, kar daje pridelku zelo moški pridih.

Giles pravi: »To je zelo enostavna frizura za vzdrževanje, če imate ravne lase. Vzemite izdelek za lažje držanje, da ostane na mestu, in morda kakšen lak za lase. Če imate kodraste lase, jih posušite s sušilcem za lase naprej, nato pa uporabite močno suho glino. “

Frizura Faux Hawk Crop s srednjim izpadanjem

Frizura Faux Hawk Crop s srednjim izpadanjemInstagram @gustavovieirabarber

Umetni jastreb s srednjim bledenjem je zelo sodoben kroj, ki je lahko tudi diskreten. “Je tudi zelo vsestranski kroj, saj ga lahko naredite v kateri koli vrsti las (gladkih, kodrastih ali valovitih). Prav tako je brezplačna za uporabo v vseh oblikah obraza, “pravi brazilski brivec Gustavo Vieira.

Glavna značilnost, ki jo ima Vieira pri odbitkih z umetnimi jastrebi, je priročnost in enostavnost česanja, saj gre za neurejeno striženje.

»Moj glavni nasvet je, da uporabljam mazila z mat učinkom ali mazilo v prahu. Vedno pa ne pozabite potegniti šopka, da ločite niti in da pade na čelo, «predlaga Vieira pri oblikovanju sredi zbledi.

Teksturirani špičasti lasje + srednje bledenje

Teksturirani špičasti lasje + srednje bledenjeInstagram @stevestyles__

Preverite, kako enakomerno teče kontrast med srednjim bledenjem in bledenjem brade po vsej glavi.

»Zaradi ostre teksture las vse to izstopa. Dodajanje prave količine teksture in sloga vam bo omogočilo pravo ravnovesje z bledenjem in slogom, “pravi brivec Steve Olivares iz Kalifornije.

»Ta srednja koničasta pričeska je bila ustvarjena za fante z dolgimi ovalnimi oblikami obraza. Moški brez ostrih robov ali umikajočih las pomagajo lasem dodati več volumna in gostote, «ugotavlja Olivares.

About the author