14 najbolj kul moških odbitkov z ravnim vrhom leta 2021 + kako jih oblikovati

Ravni vrh je moška frizura s pokončnimi lasmi na vrhu in obritimi ali ožjimi stranicami, ki ustvarijo škatlasto oblikovan vrh. Ta starinska frizura, ki izvira iz petdesetih let in se je ponovno pojavila v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, znova kroži na letošnjih lestvicah!

Možnosti tega rezanja so neskončne! Nekdaj priljubljen videz vojakov je zdaj mogoče videti pri vseh vrstah fantov – od črnih fantov z afro lasmi do tistih z naravno valovitimi ali ravnimi lasmi.

Znan je tudi po natančno izrezani kvadratni obliki, vendar sodobne različice vključujejo zaobljene škatle in asimetrične ravne vrhove, ki olajšajo združevanje tako z debelimi lasmi kot s tankimi lasmi. Za ohranitev ostrih kotov in volumna te frizure so obiski brivcev nujno potrebni, odvisno od tega, kako hitro rastejo vaši lasje.

Če iščete sveže in hrustljavo dejanje, je čas, da si ogledate te trendovske slike odbitkov z ravnim vrhom!

Cool Flat Top za male dečke

Cool Flat Top za male dečkeInstagram @jorelscott_official

In če pomislite, da še nikoli niste bili tako mrzli z ravnimi lasmi! Oglejte si tega malega fanta s hladnimi modrimi lasmi.

Visoki ravni vrh

Visoki ravni vrhInstagram @pavelmoiseev_

Tako diskreten način nošenja frizure z ravnim vrhom! Oblikovanje je izvrstno in izstopa med večino odbitkov na ravnih vrhovih.

Retro čevlji s konjskimi čevlji

Retro čevlji s konjskimi čevljiInstagram @jarviskuts

Stilist Kristian ima božanske roke, da naredi ta ekscentrični ravni vrh čudovit. To bi lahko naredil le lep norec!

Flat Top Fade

Flat Top FadeInstagram @sailingbarber

Ustvarite popolno ravno pričesko, nato pritisnite zgornji del, da izravnate lase.

Ravni vrhovi za črne moške

Ravni vrhovi za črne moškeInstagram @queenofbraids_leslie

Moj fant izgleda sparno! Nekaj ​​vzorčastih pletenic na ravnem vrhu? Ali lahko pride do kakšnega škrlatnika?

Boogie z ravnim vrhom

Boogie z ravnim vrhomInstagram @bogvay

Imejte tisto energijo Johnnyja Brava, ki vas popelje v preteklost in prihodnost! Imeti blatnike z ravnim vrhom pomeni daljši in previdnejši styling, vendar naj vas to ne ustavi pri tem, da ne boste zibali.

Kodrasti ploski vrh s konusom

Kodrasti ploski vrh s konusomInstagram @slickjameshill

Sproščen slog z ravnim vrhom, začinjen s prehodno obritimi stranicami. Kodrasti lasje dopolnjujejo paket in dajejo celotnemu slogu volumen in življenje.

Kratek ploski top z bledenjem kože

Kratek ploski top z bledenjem kožeInstagram @rafahairbarber

Na ulicah oblikujte vojaški slog, saj mini pompadour na vrhu naredi eno najmodernejših pričesk z ravnim vrhom.

Visoka ravna plošča za črne fante

Visoka ravna plošča za črne fanteInstagram @picazo_93

Se počutite nostalgično? S to čisto frizuro z ravnim vrhom prinesite 90 -letni ploski vrh. Gladki robovi in ​​britje uravnotežijo poskočen vrh.

Rockabilly ploski vrh

Rockabilly ploski vrhInstagram @21_nik_one

Moral bi biti drugačen tip kul, da bi zibal na tem ravnem vrhu!

Frizura Old School Flat Top

Old School Flat Top Haircut High-Top FadeInstagram @sailingbarber

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Raymondom DeCandio

Frizer / lastnik @ True North Barber Shop v Phoenixu, AZ

Kako bi opisali ta videz?

Na plakatu za striženje Schorem se ta imenuje “scumpadour”. Čeprav je to samo smešen način, da bi rekli, da je britvica zbledela frizura z ravnim vrhom, ki se nagiba spredaj. Moja najljubša stvar pri tem striženju je no, celotna frizura. Moja najljubša frizura je ravno. Pri njih velja, da obstajajo vse vrste različic, dolžin in različic frizure z ravnim vrhom. Všeč mi je tudi dejstvo, da se zdi, da jih v današnjem času veliko brivcev ne želi narediti ali zmorejo. Zaradi tega jih želim narediti še bolj.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

To je moški kroj. Res ima “kvadratno” obliko, ki je oblika vseh tradicionalnih moških krojev na najvišji ravni. Ko odraste, ne bo videti tako natančno, zato boste morda želeli priti na rez vsaka dva ali tri tedne. Uporabite močan izdelek, da vrh ostane na svojem mestu. Običajno bom za oblikovanje najprej uporabil mat glino. Če želim zasijati, bom z glino dodal še pomado. Osebno mi je všeč in želim si, da bi jih dobilo več fantov. Na žalost je to lahko frizura, ki je povezana z učiteljem telovadbe ali policistom. To je sranje. Obstajajo vse vrste ljudi, ki nosijo stanovanja, ki so z njimi videti kul. Pridobite ravne vrhove! Želim narediti več!

Visoka in tesna ravna plošča

Visoka in tesna ravna ploščaInstagram @antonis.outsiders

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga, Antonisom

Barber @ Outsiders Barbershop v Atenah, Grčija

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz izvira iz klasične visoke in tesen frizure z ravnim vrhom z zasukom psihobilly infuzije, na katero vplivajo psihobilly in hardcore glasbeni prizori in glasbeni žanri.

Najbolj kul pri tem je, da je zelo podrobna in težka frizura in je vedno izziv za popolnost.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Prvič, stranka, ki bi zahtevala to frizuro z ravnim vrhom, bi morala imeti okroglo obliko obraza, v bistvu ravne lase in ne kodraste, in bi morala uporabiti oljnato vrsto trdne pomade (ne pomade na vodni osnovi).

Običajno sta življenjski slog in osebnost osebe s to frizuro lahko tudi za običajen tip moškega, vendar jo večinoma lahko vidite pri ljudeh iz podzemnih urbanih stilov.

Vojaška frizura z ravnim vrhom

Vojaška frizura z ravnim vrhomInstagram @ave_kiddy

Vprašanje&A z ustvarjalcem sloga, Avetisyanom Lernikom

Barber @ Barabas Barbershop v Rusiji, Bryansk

Kako bi opisali ta videz?

To je stara vojaška vojaška frizura z ravnim vrhom in ta stil mi je všeč. Drugič, ta frizura prikriva nekatere posebne značilnosti rasti las, na primer izpadanje las. Gladko, čeprav dokončno zbledelo z ravnim vrhom se popolnoma ujema z obliko glave in poudarja izrazite obrazne poteze.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Najprej, če se odločite za frizuro z ravnim vrhom, ne pozabite na nujnost obiska pri frizerju približno enkrat na teden, saj je krajša frizura pogostejši obiski. Izbira izdelka je popolnoma odvisna od vašega priljubljenega sloga. Na primer, če želite svojemu videzu dodati nekaj rockabilly občutka, izberite kakšno višjo psiho ploščico z ravnim ali ravnim vrhom, ki jo oblikujete z mastjo z visokim sijajem ali pomado na vodni osnovi. Pravzaprav na obliko vplivajo poklic, življenjski slog, vaše osebne želje itd. Na žalost je to frizuro redko videti v Rusiji, običajno jo nosijo drzni in pogumni ljudje.

Kodrasti ploski top za črne fante

Kodrasti ploski top za črne fanteInstagram @m_arcoscristo

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga, Marcos de Almeida

Barber @ Syrian Barbers Club v Parani, Brazilija

Kako bi opisali ta videz?

To je priljubljena frizura z ravnim vrhom tukaj v Braziliji, že imamo nekaj referenc, kot so Babu frizer, Dedblack in Rafael Mota.

To frizuro z ravnim vrhom sem naredil v svojem brezplačnem sušilniku za lase, potem ko sem striženje končal z nudread pričesko z gobo za oblikovanje in pigmenti v liniji bliskavice.

Najbolj mi je všeč, da izrezujem, ko delam proste roke, tako da pustim domišljiji tok.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Stranke, ki imajo afro lase, morajo uporabljati izdelke, primerne za to vrsto las, in poiskati odlične strokovnjake na tem področju. Ličila za lase, ki se uporabljajo pri tem striženju, so običajno profesionalno ravnanje, danes pa obstajajo ličila za lase, ki jih lahko stranke uporabljajo doma.

Uporabljam vlakna za lase, svinčnik in zračno krtačo (izključno za profesionalno uporabo).

About the author