15 najboljših idej za frizuro Caesar

Frizura Caesar je moška frizura, ki ima vodoravno odrezano kratko obrobo, oblikovano naprej. Imenovan po zgodovinsko znanem rimskem cesarju Juliju Cezarju, včasih ga imenujejo tudi francoski pridelek.

Tradicionalni Caesarjev rez so nosili moški, ki so doživeli zgodnjo plešavost ali redčenje las. Čeprav je v sodobnem svetu ta rez mogoče videti z različnimi slogi, oblikami in teksturami. Še vedno je priporočljivo za fante s tankimi lasmi, še posebej zdaj, ko so sodobne različice tega kroja oblikovane tako, da so bolj teksturirane in zbledele.

Za ta cesarski francoski pridelek niso potrebni nobeni popravki in le malo vzdrževanja in oblikovanja. Ni čudno, zakaj so vodilni hollywoodski filmski igralci Zac Efron, George Clooney in Russell Crowe to klasično pričesko nosili na snemanju in zunaj njega!

Pred naslednjo frizuro si oglejte te trendovske slike moških odbitkov in pričesk Cezar.

Kratka Cezarjeva frizura z visokim bledenjem

Kratka Cezarjeva frizura z visokim bledenjemInstagram @bogdan.barberr

Čista linija, zbledelost, večplastni lasje na vrhu – verjetno ne boste zahtevali več, če nosite visoko zbledelo in Caesarjevo poljščino, kot je ta. Zaradi vseh kontrastov je to ena izmed najbolj trendovskih odbitkov Cezarja, ki jih boste videli.

Buzz Cut in Caesar Cut

Buzz cut in cezar rezInstagram @thebarberroomofficial

Buzz cut in caesar cut sta najboljša, če jih dopolnite z ostro črto. Običajno enakomerna frizura naredi čudeže. Stransko stran lahko vedno prilepite, da spremenite ta preprost slog v privlačen videz. To je dobra izbira za moške vseh starosti.

Ravno obrobje na Caesarjevem rezu z modernim bledenjem

Ravno obrobje na Caesarjevem rezu z modernim bledenjemInstagram @therazorsbarberclub

Ravno postrižene šiške na frizuri Cezar so idealne za daljšo obliko obraza kot iluzijo krajšega čela. Obrobje vam je morda preveč, vendar bo sredinsko bledenje ob straneh vse izravnalo, kar bo povzročilo čist rez.

Cezar za kodraste lase

Cezar za kodraste laseInstagram @_srlucaslima

Cezarjeva frizura, ki v tem kroju naprej razkrije seksi valovito teksturo.

Klasični Cezar z bleščanjem za črne moške

Klasični Cezar z bleščanjem za črne moškeInstagram @themarstouch

Zbledelost škatle je prišla trdo, kar je klasični frizuri Cezar omogočilo lepši zaključek! Tehnika britja je nerealna in je ena izmed bolj priljubljenih Caesarjevih pričesk za črne fante.

Temna Cezarjeva frizura za črne fante

Temna Cezarjeva frizura za črne fanteInstagram @bean_yourfavorite_barber

Prelomna frizura Cezarja za tega lepega čokoladnega moškega. Bledenje valov in vodoravni rez dopolnjuje paket.

Valovita frizura Cezar s postavo

Valovita frizura Cezar s postavoInstagram @bossfadezbarbershop

Ti valovi v tem čudovitem Cezarjevem rezu so fenomenalni! To je linija, ki ohranja resničnost okoli lasišča. Ta valovit slog Cezarja ponuja črnim moškim z naravnimi teksturiranimi lasmi čeden zaključek.

Sodobna frizura Cezar s tankim bleščanjem

Sodobna frizura Cezar s tankim bleščanjemInstagram @abbie_vanessa

Ta Cezar z zbledelimi stranicami je sodoben pogled na klasično pričesko. Stilistka Abbie je gladko stransko zbledela, vrh pa ohranila kratek in poln, da je ustvarila sodobno Cezarjevo pričesko.

Caesar Cut z zoženimi stranicami in valovitim vrhom

Caesar Cut z zoženimi stranicami in valovitim vrhomInstagram @bolly.c.u

Cezarji ali topi kosi se odlično podajo valovitemu vrhu, še posebej, če so stranice čiste z obritim fade stilom. Nedvomno dodajanje teh stožčastih strani daje Cezarju močnejši pridih. Poglejte tudi, kako prijazno je to – teksturirani Cezarjevi rezi s konusom se dobro ujemajo z brado.

Caesarjeva frizura za tanke lase in lasje, ki se spustijo

Caesarjeva frizura za tanke lase in lasje, ki se spustijoInstagram @jennpompandproper

Tradicionalna frizura Caesar dopolnjuje fine, občutljive lase, saj opazite ta sijoč pogled spredaj. Za svež videz je treba tudi robove rezati naravnost. Ne samo za tanke lase, to naredi tudi lepo Cezarjevo frizuro za umikanje las.

Mod Caesar Style

Mod Caesar StyleInstagram @noisy_head_

Ta frizura Cezar je klasika, ki je vedno v porastu. Po besedah ​​brazilske brivke Raquel Saim je bil njen zadnji poudarek v 90. letih, zdaj pa ga inovirajo z novimi tehnikami, ki se spreminjajo in prilagajajo sodobnejšemu slogu, ne da bi pri tem izgubile retro slog..

“Pri tem kroju mi ​​je najbolj všeč, da je lahek, enostaven za pakiranje in naredi osebo zelo elegantno,” navaja Saim.

Pri tem kroju je Saim uporabil vse izdelke Paul Mitchell, ki se končajo z Super Sculpt in z voskom Reformer. Uporablja se tudi pri moških, ki imajo ravne lase z malo volumna, vendar je zelo zanimivo tudi pri kodrastih laseh, ko je šopek bolj odprt, da ne postane težek.

Cezarjeva frizura z dolgo teksturo

Cezarjeva frizura z dolgo teksturoInstagram @danielsamanohair

Če imate tako dolgo Cezarjevo pričesko, vam je všeč, da ste hkrati videti dlakavi in ​​čisti. Odlično pri tem bo, da je pri oblikovanju skoraj brez napora, odvisno od vrste teksture vaših las.

Za moške, ki imajo valovite ali kodraste lase, stilist Daniel Samano iz Kalifornije meni, da bi bila ta dolga frizura Cezar popolna, saj jo je zelo težko oblikovati, če poskušate narediti kaj drugega.

Samano dodaja: “S pridelkom lahko lase preprosto povoziš s pasto ali mat izdelkom, da ostanejo spuščeni.” Po potrebi lahko pustite malo več las na kroni ali navzdol ob tilniku (okcipitalna kost). Fade lahko prilagodi tudi vaš brivec.

Neredna frizura Caesar za srednje do dolge lase

Neredna frizura Caesar za srednje do dolge laseInstagram @the_globecutter

To neurejeno frizuro Cezar je ustvaril brivec Jack Regan iz Avstralije. Ustvari najboljši rezultat na srednjih do dolgih laseh.

Najbolj kul pri tej frizuri je, kako enostavno jo je narediti doma. Regan pojasnjuje: “Izgleda vizualno neverjetno z lepo čisto kožo, ki zbledi ob straneh, ostane lepa in težka skozi recesijsko črto, tako da ti kodri samo sedijo v koži, zbledijo lepo in brez napora.”

Po mnenju Regana je razlog, zakaj je obrobje lepo in dolgo, dopolniti obliko obraza. “Če bi ga skrajšala, bi bil obraz res dolg,” navaja Regan.

Moška liga Ivy League Caesar

Moški Ivy League CaesarInstagram @anthonydibarihair

Ta Cezarjeva frizura je precej pogosta. Danes veliko fantov ljubi, da koža zbledi. Najboljše pri zbledeli koži se nanaša na tip in barvo las, kot pravi ustvarjalec sloga Anthony Dibari iz Avstralije.

Dibari pravi, da s sušilcem za lase lase potisne na stran. Ugotavlja: “Tudi uporaba glavnika za ločevanje dela in vrha las resnično pomaga in ohranja videti nekoliko sveže.”

Črna Cezarjeva frizura z bledenjem templja

Črna Cezarjeva frizura z bledenjem templjaInstagram @curlyboyjosh

Tukaj je še ena Cezarjeva frizura, ki bo všeč vsakemu črncu! Caesar in tempelj zbledijo, je bližnjica, ki ne zahteva skoraj nič oblikovanja, odvisno od naravne teksture las.

About the author