16 najboljših moških frizur, ki jih boste videli leta 2021

Gospodska frizura je klasična moška frizura, ki je običajno krajša in oblikovana s stranskim delom ali s česanjem. Navdihnjena s starinskimi odbitki, ki poosebljajo lastnosti gospoda, ta frizura skozi čas ostane rafinirana in elegantna.

Hollywoodski zvezdniki Colin Farrell, Henry Cavill in Orlando Bloom so bili pionirji tega kroja, ki je primeren ne le za formalni videz, ampak tudi za dramatične in odhajajoče sloge.

Brivec Alexis Nikollaou na svojem krmi vsebuje različne variacije striženja za vse vrste las – valovite, ravne in debele lase.

Skrivnost za gospodske frizure je dober izdelek za držanje. Priljubljene brivnice vključujejo pomado, gel, vosek in glino ter priročen glavnik, ki zlahka zmoti in naredi vsako strukturirano pričesko enostavno ponoviti.

Pred naslednjo frizuro si oglejte te trendovske podobe najboljših kolekcij gospodske frizure!

Dolgi gladki zadnji lasje

Gentlemanova dolga, gladka frizuraInstagram @emma_ccbs

Tudi dolgi lasje lahko ustvarijo urejen, gladek videz nazaj. Preprosto ga oblikujte in ga obdržite z gelom ali svojo najljubšo pomado za ta čeden, uglajen zaključek.

High Fade Haircut na afro

Visoko bleščeča frizura na afroInstagram @alexwoods.barber

Frizura z visokim bleščanjem na afru je odlična možnost pri iskanju novega afro sloga. Obvestite svojega frizerja, naj ne bo previsoko zbledel, saj lahko hitro zbledi hitro v nepovezano moško punčko.

Sodobni gospod

Sodobna frizura GentlemanInstagram @envybarbers

Rez ne naredi gospoda. Pravi klasični moški ima v lasti celo navidez običajen brivski kroj. Najboljša stvar pri sodobnem gospodskem striženju je, da deluje tako na ravnih kot na valovitih vrstah las.

Gentleman Cut za valovite lase

Gentleman Cut za valovite laseInstagram @_srlucaslima

Rahlo zbledelo in večplastno rezanje za ulov, kot ste vi. Ta gospodski kroj bo zagotovo razkril vašo naravno valovito teksturo las.

Črna gospodska frizura

Črna gospodska frizuraInstagram @cal_newsome

Ta gospodski kroj ne potrebuje nobenega uvoda. Čista zbledela frizura in udarni valovi naredijo prijetnega črnega gospoda.

Kratki glavnik čez frizuro

Kratek glavnik čez frizuroInstagram @maisie_mrobinsons

Preprost moški videz, ta klasični glavnik z delom ni nič drugega kot ležernost in pamet. Nošeni z oblekami, izstopajo iz množice in naj poudarijo vaše obrazne poteze.

Stranski del z brado za gospodo

Stranski del z brado za gospodeInstagram @eddie_rtb

Bledo povežite z brado tako, da imate rahlo območje stranskih žil. To služi, da lasje ostanejo polirani, ne da bi žrtvovali slog in modo.

Quiff pričeska s stranskim delom

frizura s stranskim delom quiffInstagram @lucas_kemper_hair

Eleganten in prikrit – quiff z določenim delom in spodnjim česanim gumbom je čeden način, da potegnete rokav za kul frizuro gospoda. To je odlično za skrivanje tistih dolgih ključavnic, ko imate v pisarni strogo kodo oblačenja.

Undercut s Fade Haircut za debele lase

Undercut s Fade Haircut za debele laseInstagram @theheroine_

Gradacija v podrezanem glavniku je tisto, zaradi česar ta gospodska pričeska izgleda sveža. Dolgi lasje na vrhu ohranjajo zelo živahno držo. Dodajanje teksture bo ustvarilo več gibanja v ravnih laseh.

Dapper Long na vrhu + kratke strani

Dapper Long na vrhu + kratke straniInstagram @nextlevel_barber_shop

S kratko frizuro na straneh imate toliko prostora za raziskovanje in igranje različnih tehnik oblikovanja. Lahko preizkusite različne izdelke za lase, ki ustrezajo vašim potrebam, pri tem pa ohranite naravnost videz.

Stransko pometanje obrobja za tanke lase

Stransko pometanje obrobja za tanke laseInstagram @leekaja.hanif

Če imate tanke lase, bi lahko imeli trendno stransko obrobljeno obrobo čez linijo las bolj popoln videz. In ker je takšne frizure enostavno ustvariti, zakaj ne bi poskusili?

Klasično džentlmensko striženje na kratke lase

Klasično džentlmensko striženje na kratke laseInstagram @buhair_frizerskisalon_maribor

Če se slavni Kapetan Amerika lahko umakne s to retro pričesko in je še vedno bleščeča vsa ta leta, potem lahko tudi vi! Pravijo, da je manj več, videz pa lahko prinesete toliko več, ne da bi se trudili.

Gospodski preprost stranski del

Gospodski preprost stranski delInstagram @bushmanbarber

Ah, klasičen stranski češalj. Dekleta nikoli ne pustijo, da občudujejo frizuro vašega svežega gospoda.

Kombinacija za srednje dolge lase

Kombinacija za srednje dolge laseInstagram @thugcuts

Ta srednje dolga frizura je klasična in profesionalna. Najboljša stvar te frizure, ki jo je ustvarila frizerka Isabelle Enei iz Kanade, je ta, da izgleda prefinjeno in kot da sta v to vložila čas in trud.

Tako kombinirana frizura zahteva čas za oblikovanje in izdelke. Enei pojasnjuje: “Ni primeren za moške z nizkim vzdrževanjem ali moške, ki se želijo” umiti in nositi “. Dobro deluje za tiste z valovito in ravno teksturo las. “

Ta videz je najbolje doseči, če ga za večjo količino posušite s fenirano krtačo ali okroglo krtačo. »Vedno priporočam, da pred vlaženjem las nanesete razpršilo za nego las, da zagotovite boljši oprijem. Po sušenju nanesite pasto na lase. Za mehkejši zaključek ga s prsti oblikujte, za bolj strukturiran videz pa ga počešite, «pojasnjuje Enei.

Ivy League

Ivy LeagueInstagram @_hairbypamela

Ta sodobna gospodska pričeska je frizura iz bršljana s stranskim delom, ki jo je oblikovala frizerka Pamela Panousis iz Avstralije. Pri tem je super, da je prefinjen, a hkrati zabaven in sodoben.

“Vedno bom pogledal na vrsto las in razmislil o vsem, kar je potrebno, da bo moj fant hodil ven in si lahko enostavno in učinkovito oblikoval lase, ko zapusti moj stol,” pojasnjuje Panousis.

Stranski del + klasični konus

Stranski del + klasični konusInstagram @romanspringfield

Ta klasična gospodska frizura je stranski del pompadourja z zožitvijo na hrbtu. Veliko moških je v petdesetih letih nosilo takšne odbitke, brivec Roman Tsubera iz Ukrajine pa je velik ljubitelj sloga.

»Kot frizer poskušam te odbitke svetovati vsem fantom, ker so praktični, elegantni, enostavni za česanje itd. Stranski deli so eden najbolj neformalnih odbitkov, na katere se lahko odpravite na razgovor za službo, zabavo, zmenek. Če veste, kako v njej razčešete ali nanesete kakšen izdelek za lase, bodo postali vaš slog. Zato imam rad takšne reze s klasičnim konusom! Na dolžnosti ali celo doma izgledajo odlično, «razlaga Tsubera.

Če ne veste, kakšno frizuro ali slog bi izbrali, Tsubera predlaga klasike, ker nikoli ne izginejo iz mode. »Zanimivo je, da si lahko vsak moški s katerim koli tipom las privošči klasično striženje. Vsako frizuro lahko najdete glede na obliko obraza, osebnost, življenjski slog itd., «Ugotavlja Tsubera.

About the author

Adblock
detector