16 najboljših moških odbitkov Pompadour leta 2021

Pompadour fade frizura je moška frizura, ki združuje klasični pompadour z zoženim bledenjem. Pomp fade odbitki imajo hladne kratke stranice in dolge, velike lase na vrhu. Pompadour fade je zelo vsestranski. Nosite ga zataknjenega nazaj ali ohlapnega in sijočega.

Ohlapni in neurejeni pompadurji dajejo videzu naravno, umirjeno vzdušje, lahko pa ga tudi stilizirate in polirate za bolj strukturiran učinek. Zaradi tega je ta kroj še bolj vsestranski in edinstven, saj lahko izbirate med različnimi izginjanji!

Nick Jonas, Bruno Mars, Brad Pitt in Justin Bieber so imeli vsak svojo različico pompoznosti, ki jo je dopolnjeval čeden zbledek, ki ga je oblikoval v podrezanem, trdem stranskem delu ali zalizanem hrbtu. Brivec slavnih Everson Perninha je poskušal delati vse vrste bledi s klasičnim pompadourjem, rezultati na njegovem viru pa so impresivni!

Volumen s podpisom pompadour lahko preprosto ustvarite z izdelki z močnim oprijemom, kot so pomada, glina in vosek. Brade lahko dodajo še dodatno hrustljavost v kombinaciji s sijajem in zbledijo.

Pred naslednjim potovanjem v brivnico si oglejte te fotografije najbolj priljubljenih moških pompadour fade odbitkov.

Sodobna Pompadour Undercut Fade

Sodobna Pompadour Undercut FadeInstagram @javi_thebarber_

Rock and rollin do jutra s tem modernim pompadour podrezanim bledenjem! Zdaj obstaja še en način za oblikovanje pompadourja z res kratkimi stranicami.

Zmanjšana bleščeča pompe na tankih laseh

Nizka konica zbledele pompe na tankih lasehInstagram @dylankoukishair

Nizka konica bleščanja na tankih laseh odstrani fokus od gostote in namesto tega sprejme lahke lastnosti, ki jih imajo redčeni lasje. Lase, ki pripeljejo stranice in se zožijo, ne potrebujejo toliko prostora in prinašajo poudarek elegantnemu, prefinjenemu volumnu na vrhu. Da bi lase spodbudili k oblikovanju las brez ločevanja, jih na vrhu posušimo z Demi ali srednje okroglo krtačo ter volumskim peno ali gelom za lase. Lahka pomada ali lak za lase zaključi videz in pomaga ohranjati lase na mestu ves dan.

Razor zbledel Pompadour

Razor zbledel PompadourInstagram @_paulinhobarber

Z britvico na tem pompadourju poteka gladek prehod s kože na srednje bledenje. Popolna oblika bleščečega pompadourja naredi videz skupaj!

Kratka frizura Pompadour Fade

Kratka frizura Pompadour FadeInstagram @rorrothebarber

Za to kratko frizuro z bleščanjem pompadourja so se res zdele fine linije. Na vrh ne gre preveč. Ravno prava višina za kratke lase je skromne.

Loose Pomp Fade za moške frizure

Loose Pomp Fade za moške frizureInstagram @josielschaper

Tukaj za lep čas in tudi za dolgo časa je ta ohlapna pompadour fade pričeska presegljiva za številne generacije. To ni tipična old school ali klasična pompadour pričeska, saj kaže na nadgrajen quiff zaključek.

Skin Fade Pompadour

Skin Fade PompadourInstagram @konstantinos_stavrou

Z zapletenimi plastmi in obritimi linijami ta pompadour zbledi tako gladko in ostro. Tako vaši lasje ostanejo polni in jih je malo hkrati!

Stranski del Pompadour

Stranski del PompadourInstagram @silvapeluquero

Ukrotite te divje zbledele pompadourje, tako da jih počešete ob straneh. Ta pompadour s stranskim delom daje sproščeno vzdušje, hkrati pa ohranja vse profesionalno.

Pompadour Comb Over Fade

Pompadour Comb Over FadeInstagram @pinoburronehair

Kot že ime pove, je glavnik pompadour nad bledenjem enostaven slog. Privoščite si glavnik, vosek in nekaj samozavesti in v kratkem boste zamajali ta klasični slog rezanja.

Trdi del Pompadour

Trdi del PompadourInstagram @tote_barber

Niti predstavljati si ne morem, da bi imel res poliran trdi del pompadourja z bleščanjem kože. Kirurška linija, ki definira robove dlake in obrito kožo, je bila zelo dobro sestavljena.

High Fade Pompadour za debele lase

High Fade Pompadour za debele laseInstagram @gabriele_iervolino

Idealen za fante z debelimi lasmi, to je visok zbledeli pompadour, ki ponuja čist in obvladljiv rez, ne da bi pri tem izgubil vso dolžino. Ustvarite ga tako, da skrbno obrijete stranice, pri dvigu pa pustite daljše lase. Ustvarite odsek na vrhu in ga ustrezno oblikujte za popoln videz bleščanja.

Low Fade Pompadour

Low Fade PompadourInstagram @lovebugjazzy

Mehkejši pristop k obritim stranem je, da se odločite za pompadour z nizko bleščanjem, kot je ta. Lasje v plasteh se zvijejo zadaj, ob straneh pa postopoma zbledijo.

Dolgo Pompadour Fade

Dolgo Pompadour FadeInstagram @renjworld

Na vrhu imejte pomp visoko, kar vam subtilno daje večjo višino in glasnost. Fade se lahko zelo dobro poveže z brado za bolj poliran videz. Ta dolg pompadour fade slog bo laskal moškim z ravnimi do valovitimi lasmi.

Pompadour Fade z brado

Pompadour Fade z bradoInstagram @4hairfocus

Ta pompadour zbledi z brado naredi slog, ki zagotavlja moški pristop k skrivanju starostnih obdobij. To dokazuje, da zbledela lasnica služi mladostnemu videzu!

Taper Fade Pompadour

Taper Fade PompadourInstagram @13barberia

Ta pompadour zožena frizura vam bo olajšala izpadanje, ki vam dejansko laska. Odlično je za moške, ki preizkušajo tiste, ki so blizu kosi lasišča. Odločite se za izginjanje britvice, ki posnema stranice, saj je to ena najlažjih tehnik za to.

Mid Fade Pompadour

Mid Fade PompadourInstagram @javi_thebarber_

Kratko striženje kože na srednji dolžini je odličen način za olajšanje pompadurja s srednjim izpadanjem. Ta frizura je kot nalašč za moške z ravnimi ali valovitimi lasmi, ki raje zbledijo sredi kože in se ujemajo z lasmi na obrazu.

Bald Fade Pompadour

Bald Fade PompadourInstagram @barberobengie

Samo ponjavljivi brivci so lahko obvladali ta pompadour plešast kroj! Povežite se z brado, robovi, s česanjem-to je popoln paket, ki ga lahko dobite kadar koli! Tudi ta pompadour z visokim bleščanjem kože ni popoln brez natančne postavitve.

About the author