16 najboljših odbitkov z nizko stopnjo izpadanja kože za leto 2021

Frizura z nizko bledenje kože je moška frizura, ki vključuje dolge lase na vrhu, ki se postopoma skrajšajo do ravni kože, ko se spustijo do strani in na tilniku. Običajno se imenuje tudi plešavost ali ničelno bledenje, zato zbledelost kože prinese svež kontrast.

Poleg tega, ker je nizka, se odlično ujema s sodobnimi pričeskami, kot so pompadours, faux hawks, quiffs, visoki vrhovi, podrezi in še veliko več drugih! Ne glede na dolžino zgornjih las, afro brivec Matej Odediran prikazuje, kako delati s čarobno zbledelo kožo na različnih stilih, teksturah in dolžinah.

S striženjem las do kože je ustvarjen nizek vzdrževan, umirjen in čist videz, ki lahko traja več tednov, kar pomeni, da je popoln zbledek tako za poslovno kot za priložnostno okolje.

Oglejte si, kako se slavni sanjači Cristiano Ronaldo, Zayn Malik, Tom Hardy in Adam Levine ponašajo s svojimi nizkimi kožami, ki bledijo, lepo v in izven akcije!

Za najnovejše in najbolj priljubljene primere si oglejte to zbirko nizko obarvanih odbitkov kože, zaradi katerih ne boste več videti!

Faux Hawk

Umetni jastreb z nizko kožno bleščanjemInstagram @andrei_staicu98

Oblikujte z gelom ali peno, da ustvarite pikčasto piščanca. Nizko obrito stranic uravnoteži polnost navzgor.

Odrezano nazaj

Zabrisani lasje z nizko bledenje kožeInstagram @cheobarberpr

Česana po hrbtu ustvari očiščen videz. Nizko bledenje kože je kontrastni dodatek, ki bi ga radi poskusili.

Nepovezan Undercut

Nizko bledenje kože je prekinjenoInstagram @barberamazan

Vprašajte svojega brivca za britje, ki je blizu kože, medtem ko ima zgornji del poln. Skladno s slogom.

Low Skin Fade + Comb Over

Glavnik čezInstagram @alexis_barber24

Po tem ostrem britju lahko ostaneš ves klobuk za lase ob straneh. Odstranite te proge!

High Top + Low Skin Fade

Visoki vrhInstagram @barberstylespain

Kodri tukaj opravljajo vse svoje naloge, vendar jih frizura z nizko kožo zbledi.

Nizko bledenje kože z brado

Nizko bledenje kože z medvedomInstagram @_srlucaslima

Malo grobo okoli robov ne bi škodilo. Raztrgajte te plasti, obrišite stranice namesto brade in prav vam bo šlo za to frizuro z nizkim bledenjem kože.

Cezarjev rez

Cezarjev rez z nizkim bledenjem kožeInstagram @ghostbarberjv

Revolucionaren in drzen, cezarjev rez z nižjo bleščanjem kože je ravno tisto, kar potrebujete za povečanje svojega sloga. Obrito stranico daje prijeten okus uravnotežene prostornine.

Nizko bledenje kože s Quiffom

QuiffInstagram @reyesthebarber

S partnerjem naredite vse, kar je polno, kot je prepir na nizko plešasto stran in zagotovo boste razveselili katero koli zabavo!

Dolgi lasje na vrhu

Nizka koža zbledi z dolgimi lasmi na vrhuInstagram @bryanfadezz

Če še vedno niste pripravljeni odpustiti dolgih pramenov, poskusite to nizko plešavost, ki vam bo v prihodnosti zagotovo olajšala krajše lase.

Valoviti lasje

Valoviti lasje z nizko bledenje kožeInstagram @mancavebarbershopaus

Očarljivi valovi, ki zbledijo v čist rez, vnesejo tisti ženski dejavnik, ki je zelo privlačen.

Pompadour

Pompadour z nizkim bledenjem kožeInstagram @real_barbers_

Pojdi domov ali res trdo! Ta kvif, ki išče pozornost, z nizkim bledenjem kože, je prava definicija dodatka.

Teksturirano in umazano

Teksturirana in neurejena frizura z nizkim bledenjem kožeInstagram @rabstarbuzz

Lase, pripravljene za uporabo. Posteljni lasje. Ne tako slab dan za lase. S polnimi lasmi na vrhu in minimalno oblikovanjem las ob straneh so možnosti za to izjemno enostavno vzdrževalno frizuro z nizkim bledenjem kože neskončne.

Zmanjšanje osebja

Zmanjšanje osebjaInstagram @dominic_d_barber

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Dominicom Grechom

Barber @ The Blind Barber v mestu Mosta, MT

Kako bi opisali ta videz?

Zbledeli mohawk bi opisal kot “super je to, kar je”. Ta frizura ima veliko prednosti pri oblikovanju. Ker je zgornji del las daljši od ostalih, ga olajša oblikovanje, odvisno od razpoloženja, obleke ali priložnosti stranke. Izbledeli mohawk vas bo vedno pokril.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

To pričesko z nizko bleščanjem kože bi priporočal nekomu, ki je moden, močan in ima lastno podobo. Dobro definirane lastnosti obraza bi prinesle najboljše iz te pričeske.

Kar zadeva izdelke, bi rekel, da bi bila krema v prahu najboljša možnost, da ustvarite volumen in sijoč videz brez napora. Druga primerna možnost bi bil mat suh videz, glina ali mat vosek.

Ivy League

Ivy LeagueInstagram @alexandra_barber92

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Alexandra Barber

Barber @ Suave Barber Club v Coventryju v Veliki Britaniji

Kako bi opisali ta videz?

To je resnično eleganten, sodoben in vsestranski videz. Zbledelost v tem slogu je ostala nizka in zelo kratka, nato pa se je začela mešati v več dolžine in volumna okoli templjev. Ta pričeska izgleda zelo dobro, če so lasje polizani in ustvarijo poliran in urejen videz.

Še posebej mi je všeč slog z nizko stopnjo izginotja kože, saj je v vsakem trenutku zelo priljubljen kroj. Vse blede izgledajo drugače in ustvarjajo drugačen učinek na vsako vrsto glave in lase.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Po pranju vedno posušite z obliko in glede na celoten videz uporabite močan vosek ali puder za lase (ki ima enak učinek, vendar bolj naraven videz).

Verjamem, da s to posebno striženjem ljudje vidijo sebe v drugačni, urejeni in polirani luči. Ustvarja občutek ponosa las, ki jih spodbuja, da bolj skrbijo za svoj videz – ta videz spremeni življenje.

Kot smo že omenili, je to izjemno vsestranska pričeska. Moški, ženske in otroci imajo lahko to pričesko. Deluje tudi na vseh vrstah las, zato je slog tako priljubljen.

Ker je ta slog tako kratek, zahteva redno vzdrževanje. Obisk frizerja vsaka 2-3 tedne bi zadostoval.

Za kodraste lase

Za kodraste laseInstagram @rdrgzhair_

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Lolín Rodríguez

Lastnik @ Supremo Professional Frizering v Malagi, Španija

Kako bi opisali ta videz?

V tem nizkem sloju zbledele kože me je navdihnila vrsta las, ki jih je v tem primeru predstavila, ena smer naprej in ena srednja valovitost. Tako poveča njegovo valovitost in ji da naraven učinek, ki ga spremlja zelo mehka zamegljenost, hkrati pa ohranja harmonijo.

Pri tem slogu mi je najbolj všeč, da izkoristim njegovo naravno obliko in je ne spreminjam ter tako iz dneva v dan dobim zelo udoben rezultat.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Za to vrsto stilov običajno nanesemo oblikovalsko podlago za krepitev kodrov in posušimo naravno.

Trdi del

Trdi delInstagram @capo_thebarber

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga, Joséjem Manuelom Guzmanom

Brivec / Stylist @ Skilled Barber v mestu Levittown, Portoriko

Kako bi opisali ta videz?

To je frizura z nizko bledenje kože z mešano brado in trdim delom ter frizuro pompadour. Moja najljubša stvar je, da s postopkom sušenja s fenom ustvarim ta čudovit klasičen videz z lepo definicijo z glavnikom po meri, ki ga je SJ preciznost ustvaril Sherwin.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Naj vaši lasje rastejo in poskrbite za njih s kakovostnimi izdelki, ki bodo lasem dali potrebno prehrano, da bodo zdravi, da bo pričeska lahko pravilno narejena in videti super. Lase ne izpostavljajte preveč soncu, ker se lahko poškodujejo. Za sušenje s sušilcem za lase uporabljam nekaj seruma ali balzama, ki ga pustim, in po sušenju s sušilcem za ustvarjanje pričeske uporabim Skilled Barber Hair Pomade za ustvarjanje lepega naravnega sijaja in oblikovanje pričeske, preden jo zaključim z lakom.

About the author