17 najboljših moških odtenkov Hauk Hawk

Umetni jastreb (ali fauxhawk) je moška frizura s kratkimi stranicami in trakom daljših las, ki teče od sprednje do zadnje strani glave. To je mohawk minus obrito stran, vendar še vedno tako eleganten kot punk pričeska!

To odlično podobo predstavljajo vodilni moški slavnih Taylor Lautner, Elijah Wood, Josh Duhamel in Jeremy Renner, ki so celo postali njihov stil! In kdo lahko pozabi Davida Beckhama? Z dolgimi lasmi in s kratkimi stranicami, kot pri teh moških, boste videz zlahka poustvarili, kadar koli želite.

Predvajajte ga med delovnim časom in ga oblikujte zvečer – umetni odbitki jastreba vam omogočajo preklapljanje med profesionalnim in punkom, kadar koli se pojavi potreba. Preprosto s prsti oblikujte svoje pramene v greben z izbranim izdelkom.

Bea Petty, brivec s sedežem v Kaliforniji in lastnik brivnice Shear Addiction Barber dela moške fohawke in jih dopolnjuje z vsemi vrstami zbledelosti, kar ima za posledico močan kontrast, zaradi katerega je umetni jastreb še bolj seksi. Upoštevajte obliko obraza, dolžino in gostoto las ter če želite dodati ustrezno brado, zbledeti ali podrezati, da dokončate videz.

Obstaja veliko več razlogov, da vas ta sodobna pričeska preseneti, razen njene vsestranskosti. Ne prenehajte brati, dokler v tej posodobljeni galeriji najbolj seksi moških odbitkov iz umetnega jastreba ne najdete najboljšega sloga za vas!

Kratek umetni jastreb s pikantno teksturo

Kratek umetni jastreb s pikantno teksturoInstagram @kalin_barber

Konice na tem kratkem umetnem jastrebu izžarevajo teksturo. Bledenje ob straneh dopolnjuje slog špičastega jastreba. To je tako zabaven in svež videz, če ste utrujeni od dolgih las.

Faux Hawk za moške

Faux Hawk za moškeInstagram @kentaaaa.hairrrrrrrrr

Dolgi lasje so najboljši za pletene umetne jastrebe za moške. Ko so pletenice postavljene, lahko slog traja kar nekaj časa. Hrbet in stranice so zbledele do kože, da poudarijo slog. Idealen za moške na poti z dolgimi lasmi, ki si želijo nizkega vzdrževanja.

Oblikovanje obrijanih las na umetnem jastrebu

Oblikovanje obrijanih las na umetnem jastrebuInstagram @victorkanavarrooficial

Obrisani lasje na umetnem jastrebu so izjemen slog za tiste, ki radi ostanejo ostri. Ta oblika je bila razrezana, da bi poudarila ostrino zasnove in jo izboljšala

barvnih razpršil, da dokončate. Zgornji del potrebuje nekaj volumskega pršila in dober prašek za oblikovanje, da zadrži vrh. Za vzdrževanje oblikovanja bo potrebno redno striženje las.

Faux Hawk in Slick Pompadour

Faux Hawk in Slick PompadourInstagram @mattyconrad

Umetni jastreb in gladek pompadour je klasičen videz, ki ga moški nosijo skozi leta. Tesno je zbledelo okoli ušes, kar pušča močno pompoznost. Za ta slog so potrebni čas, trud in izdelki. Za višino je potreben volumen pršenja, posušen spredaj. Sijajna pomada za dokončanje oprijema in videza bi bila popolna.

Fohawk s kirurško linijo

Fohawk s kirurško linijoInstagram @sami_barbershop

Fohawk s kirurško linijo je kot nalašč za lase z gosto gostoto, ki jih drži tesno okoli ušes in težkih na vrhu. Bledenje je narejeno z ravno britvico, ki ustvari polirano površino. Dober sprej za držanje okrepi kodre, puder za oblikovanje pa še bolj popestri kodre.

Umetni jastreb s tempeljsko bledo in brado

Umetni jastreb s tempeljsko bledo in bradoInstagram @holygrailgrooming

Umetni jastreb z bleščanjem templja in brado ustreza tistim z debelimi lasmi, ki si želijo polirane barve. Bledenje je nizko in se popolnoma vlije v brado skupaj s konico reza. Posušite z nekaj volumna razpršila, da se posuši pasta.

Valovita pričeska iz umetnega jastreba

Valovita pričeska iz umetnega jastrebaInstagram @nunez.the.barber

Valovita pričeska iz umetnega jastreba ustreza tistim, ki imajo na vrhu dolžino in želijo iz nje ustvariti volumen in definicijo. Ta rez je po robovih močno zbledel in prešel v vrh, da komplimentira valove. Posušite z razpršilcem morske soli na vrhu in ga zaključite s praškom za oblikovanje, da še bolj okrepite kodranje.

Podrezani jastreb z nizkimi stroški vzdrževanja

Podrezani jastreb z nizkimi stroški vzdrževanjaInstagram @barber.theory

Priljubljen pri zgodnjih najstniških fantih, ta umetni jastreb s podrezano je kombinacija čedno obrijanih strani in vratu ter daljših, teksturiranih las na vrhu. Eleganten in enostaven za vzdrževanje, primeren je za aktivne fante. Ta podrezan umetni jastreb je kot nalašč tudi za goste lase, saj rez odstrani nasičenost, hkrati pa ohrani polnost in volumen las.

Long Faux Hawk

Long Faux HawkInstagram @asalon.bardoli

Dolg umetni jastreb pohvali moške z okroglimi oblikami obraza. Višina las podaljša celoten videz in slog. Držite ga tesno okoli ušes in odklopite od vrha, da dokončate celoten videz. Da se ohrani višina las, jih posušite s sušilcem za lase. Končajte z močnim držalnim izdelkom, kot je lak za lase, da bo slog trajal dolgo.

Shaggy Faux Hawk

Shaggy Faux HawkInstagram @summersharpshears

Ta sredina zbledelosti je izstopala sredi grozljivega videza tega umetnega jastreba. Ravnotežje teksture in aranžmaja, slog, ki ima pustolovsko vzdušje.

Skin Fade Faux Hawk

Skin Fade Faux HawkInstagram @cerberus.barbershop

Umetni jastreb z zbledelo kožo je enostaven za vzdrževanje in je primeren za moške, ki so stalno na zadrževanju in si prizadevajo za čisto, polirano površino. Obrito stranico vzamemo na kožo okoli ušes in visoko in tesno zbledimo v vrh las. Pomada bi bila dobra možnost, da na vrhu dobite sijajni premaz.

Buzz Cut Faux Hawk

Buzz Cut Faux HawkInstagram @javi_thebarber_

Buzz cut faux jastreb je svež in enostaven za vzdrževanje. Strani so odrinjeni visoko in tesno, prevzeti po grebenu glave, da ustvarijo vojaški rez. Za ta slog niso potrebni izdelki ali čas oblikovanja, vendar so potrebne redne obloge, da ostane svež in čist.

Taper Fade Faux Hawk

Taper Fade Faux HawkInstagram @john_manol

Ta koničasti zbledeli umetni jastreb je moška zbledela frizura z teksturiranimi plastmi na zgornjem delu. Frizer John Manol iz Londona pravi: »Ena stvar, ki mi je pri tem zelo všeč, je kontrast med zbledelo kožo na straneh in dolžino na vrhu. Imate zbledelo, a hkrati mešane dolžine, po drugi strani pa je agresivno in edinstveno. “

Moški s kvadratnim obrazom in finimi do srednjimi lasmi bodo videti laskavi v tem umetnem jastrebu s konusom. Če je v vašem življenjskem slogu lepa obleka in imate radi modo ter sledite slogom, je to pravi videz za vas.

Ta videz lahko ustvarite, če uporabljate izdelke, ki vam bodo dali volumen. “Moj predlog je, če so mokri lasje razpršeni z morsko soljo, nato jih posušite s fenom, nato pa za lepo definicijo uporabite vosek z mat teksturo,” omenja Manol.

Curly Faux Hawk

Curly Faux HawkInstagram @style_artist_rachel

Tukaj je kodrasti umetni jastreb, ki je oster in sodoben prizvok mohawku. To idejo je ustvarila Rachel Carlozzi, frizerka iz Santa Monice, CA. “To je moško z mehkobo, ki se mi zdi zanimiva, in všeč mi je androgini občutek glede na celoten videz,” poudarja Carlozzi.

Ko razmišljate o tej frizuri, pomislite, kako predani ste vsakodnevnemu oblikovanju, saj ima dramatičen učinek na osebni odnos do sloga. Upoštevajte tudi svojo garderobo, življenjski slog, kariero itd.

Carlozzi dodaja: »Kar zadeva izdelke za oblikovanje, bi za vlaženje kodrov uporabil vlažilno kremo, kot je Oribe Supershine, pa tudi peno za kodre, kot je Surbecomber by Oribe, da bi resnično ustvarila definicijo in jo obdržala ter dala mohawku njegovo strukturo. Tukaj se lahko resnično zabavate, če se poigrate z uporabo liberalne količine izdelka in difuzorja, da zgradite znatno strukturo kodra. “

Faux Hawk Fro za črne moške

Faux Hawk Fro za črne moškeInstagram @drewcutyou

To je srednje do visoko zbledelo mohawk/faux jastreb z majhno obliko v predelu zatilja, idealen za črne moške afro lase. Pri tej frizuri je super, da je preprosta in enostavna za vzdrževanje. Ustvarjalec videza s sedežem v Kaliforniji Andrew Milani je uporabil enake korake kot z bleščanjem kože, vendar ga je oblikoval kot mohawk.

Milani ugotavlja, da je ta frizura lahko malo vzdrževalna, odvisno od teksture in videza, ki ga želite.

»Lahko se nosi z izdelkom ali brez njega. Osebno mi je všeč suh, naraven videz in z majhnim kosom mat pomade dobim teksturo in rahlo oprijem, «pravi Milani.

Faux Hawk z nizko stopnjo bleščanja

Faux Hawk z nizko stopnjo bleščanjaInstagram @finessedstyles

Ta nizko zbledeli faux jastreb ima na vrhu bogato teksturo. Za ta slog je brivec Luke Disapio iz Newtowna, CT, najprej uporabil razpršilo z morsko soljo s kremo za enostavno držanje, nato pa še sušenje s sušilcem za lase, da je pridržal. Dodali so tudi nekaj teksturnega prahu, da bi poudarili teksturiran slog.

»Če imajo lasje težave pri oblikovanju, uporabite sušilec za lase. Nato uporabite glineno/mat kremo, da dobite želeno obliko, in jo dokončajte s teksturiranim pudrom, da ji dodate ta teksturiran videz, «predlaga Disapio za fante, ki želijo poustvariti videz.

Ti lasje so dobri za več življenjskih stilov in so lahko profesionalni in sproščeni. Disapio potrjuje, da bi bila najboljša oblika obraza ovalna in osebnost ni nič posebnega. “Lahko bi bil smešen ali resen človek, pa bi še vedno delovalo,” poudarja Disapio.

Srednji umetni jastreb

Srednji umetni jastrebInstagram @byortizbarber

Gre za srednje bledo kožo s teksturiranim fohawkom, ki ga je prerezal brivec iz Floride Adrian Ortiz. To je ena najboljših možnosti, ko moški zahteva frizuro visoke mode.

“Ko nekdo, podoben njemu, vpraša o slogu, ki zahteva uporabo sušilnika za lase ali sušilnika za lase, vedno priporočam uporabo dobrega šampona in balzama ter tudi termične zaščite,” pravi Ortiz.

About the author