18 odličnih idej za pričeske za elegantne fante

Postriženi lasje so moška pričeska, pri kateri se lasje počešejo, potisnejo nazaj in držijo na mestu s sredstvom za oblikovanje. Prirezane pričeske so zelo privlačne in kot nalašč za moške, ki si želijo novega trendovskega sloga.

Prihajajoče iz 20. stoletja so se prirezane pričeske za fante imele v različnih različicah. Od pompadurjev do vojaških pridelkov je vse odvisno od vaših osebnih želja. Strokovni brivec iz Teksasa Sonya Hernandez pravi: »Vedno preverite teksturo las in vzorec rasti. Morda bo težko usposobiti polizane lase, da bodo v nasprotju z njihovim naravnim vzorcem rasti. “

Slick deluje na vse dolžine las – kratke, srednje in dolge. In dobra novica je, da je to enostavno narediti! Če imate na vrhu dovolj las, vam preostane le lakiranje grive s sredstvi za oblikovanje. Sonya obožuje izdelke Layrite. Njena prednost za trdnjavo z mat površino bi bila Layrite Cement Clay. Za sijoč videz priporoča Layrite Superhold.

Hernandez vas spodbuja, da veste, kako visoko ali nizko želite, da bo vaše zbledelo. »Na primer, če zbledi na straneh previsoko, prameni na vrhu morda ne bodo dovolj dolgi, da bi poliznili lase. Izberite znanega frizerja, ki vam bo ponudil kroj in slog, ki ga želite, «svetuje.

Pred naslednjo frizuro si oglejte te fotografije najbolj priljubljenih frizur in idej za striženje:

Valovito in odrezano nazaj

Valovito in odrezano nazajInstagram @jakeburns_atb

Ta zalizani valoviti lasje z lepimi stranicami in tilnikom so bomba! Odlikuje ga klasičen, moker rezultat, ki dvigne vaš lep videz. Če želite oblikovati ohlapne, gladke lase, najprej počešite svoje temno blond lase in pustite, da vaša naravna tekstura naredi magijo.

Zmanjšano z nizkim zamikom

Odrezano nazaj z nizkim bledenjemInstagram @boostbarber

Zarezani hrbet z nizkim zamikom je odlična možnost, če si želite zalepljenega sloga. Je čist in zožen okoli robov, da ohrani polnost in telo las pri oblikovanju. Prosite svojega brivca, naj naredi nekaj britvic ali teksturira vrh, da lasje bolje izpadajo in jih olajšajo in hitreje oblikujejo.

Potisnjeno nazaj s stilom glavnika za prste

Zarezano nazaj s slogom prstnega glavnikaInstagram @goodfellasbarbers_ag

Zarezan hrbet s prstom v glavnem slogu dobro deluje za tiste, ki imajo radi dolžino na vrhu. Obledelo je tesno okoli dna reza in prehaja v lep, težek vrh. Za vzdrževanje tega sloga ves dan je potrebno vzdrževanje. Povratna pipa s sušilcem za lase in oblikovalsko pasto bo ostala videti ostra ves dan.

Potisnite nazaj Undercut

Potisk nazaj podrezanInstagram @jamik_sup

Mehka podrezanost nazaj je sodobna različica podreza. Kožno obarvanje ob strani daje dokončno ločitev na delnem grebenu od vrha in ob straneh. Slick back uporablja veliko izdelkov za ohranjanje las na mestu. Prosite svojega frizerja, naj nekoliko zbledi v hrbet. S tem lahko lasje, ki visijo na hrbtu, ležijo na najtemnejšem ali najdebelejšem delu zbledele barve in pustijo nemoten prehod.

Zmanjšano s srednjim bledenjem

Odrezano nazaj s srednjim bledenjemInstagram @mayakiselova

Zarezano nazaj s srednjim bledenjem je sprememba, ki obrača glavo na sredino bledenja. Pomembno si je zapomniti, da ne pretiravajte s polnostjo, ko prehajate na zadrgan hrbet. Lasje se ne položijo pravilno in lahko uničijo celotno frizuro. Ta rez je čist, profesionalen videz, ki ga morajo poskusiti mladi moški.

High Fade Slick Back Style za tanke lase s spuščeno linijo las

High Fade Slick Back Style za tanke lase s spuščeno linijo lasInstagram @vinnycleancuts

Kaj bi lahko bilo lepše in lepše od kratkih slogov nazaj? Videti svoje črne lase v eno smer se zdi brezhibno, kar se odlično poda čistim stranicam in zatilju. Ta vrsta visokega zbledečega reza deluje na moških s tankimi lasmi ali padajočo linijo las.

Dolgo zarezan hrbet

Dolgo zarezan hrbetInstagram @ommeeed

Vam je zmanjkalo idej, kaj storiti s svojimi dolgimi lasmi tokrat? Karizmatični dolgi zarezani lasje, sive barve in brade, bodo rešili vašo težavo. To ni dolga frizura stare šole za moške, ima pa sodoben pridih. Ne morete zgrešiti, ko si lase umivate z umirjenimi valovi za oblikovanje.

Klasični zarezani lasje z brado

Klasični zarezani lasje z bradoInstagram @nurii_b

Čas je, da raziščete sijaj tega zaljubljenega sloga! Gladek hrbet z brado ponuja klasičen zaključek. Temni in gosti lasje dajejo poudarek celotnemu slogu. Pri oblikovanju posušite z brisačo vlažne lase, da boste imeli čisto platno, preden delate z gelom ali pomado.

Hipster Slicked Back Style

Hipster Slicked Back StyleInstagram @iisakkinummi

Potreben je precej drzen in eleganten premik, da bi dosegli ta zalizani slog hipsterja. Obrišite tri črte z vsakega zalogaja in lase oblikujte po glavi s subtilno prostornino in teksturo. Ta hipsterski slog je videz, ki bi moral slediti trendu in nadgraditi rjave lase.

Debeli zarezani lasje

Debeli zarezani lasjeInstagram @gabriele_iervolino

Debeli, zarezani lasje zbledijo zelo gladko. Obrita stran in tilnik bi dobro delovala tudi z brado. Naredite to na svojih črnih laseh, da laskate svojemu svetlemu tonu kože.

Zarezan podrezan hrbet z daljšimi lasmi na vrhu

Zarezan podrezan hrbet z daljšimi lasmi na vrhuInstagram @yosef.n.j

Ta zarezana zadnjica je tako v stilu! Ustreza vam, še posebej, če imate temne, goste lase za bolj poln rob. Opazite vidni kontrast, ki ločuje daljše lase na vrhu in čeden rez na obeh straneh za ušesi. Dobra pomada in dovolj laka za lase bosta držala slog ves dan.

Ravni kratki zarezani lasje

Ravni kratki zarezani lasjeInstagram @matheusballester

Temne, ravne pričeske na hrbtu so vedno privlačne. Ta klasični slog ima brezhiben videz in je idealen za goste lase.

Pričeska z zadrgo + zbledelost kože

Pričeska z zadrgo + zbledelost kožeInstagram @bagir94

Ščetkanje in odrivanje las nazaj je čedna pričeska. Kaj pa se zgodi, če temu trendu las primerjate ostro izginjanje? Ta zbledela koža na zalizani frizuri bo zagotovo okrepila vaše fine, rjave lase.

Gangsterski gladek videz

Gangsterski gladek videzInstagram @amir.oxygen_

Kako kul je ta zalizana frizura? Gangsterski zapuščen pogled je izjava zase s tistimi obritimi črtami na straneh. Gladko zadaj, temni lasje na vrhu niso nujno vedno ravni. Podobnost slogu pompadourja lahko naredi veliko razliko.

Na srednjih dolgih laseh zbledi nazaj

Na srednjih dolgih laseh zbledi nazajInstagram @waxxapeldoorn

Postrižena frizura z izpadanjem velja za preprosto, vendar mora biti tudi presenetljiva. Tukaj je zarezan hrbet s konico zbledele frizure, razkošen z mehko teksturo, ki dopolnjuje vašo rjavo barvo las. Čeprav imate srednje dolge lase, bo zaradi ostrega zbledečega videza videti še posebej čedno.

Učinek volumna za polizane lase

Učinek volumna za polizane laseInstagram @fraternitybarbers

Obrezani lasje z volumnom in teksturo so veliko boljši. S srednje dolgimi temno rjavimi lasmi na vrhu in čistimi stranicami lahko brez težav dosežete ta trend z zadrgo. Postopek oblikovanja lahko traja nekaj časa pred ogledalom, vendar vam bo učinek glasnosti z veseljem poplačal.

Naravna zarezana zadnjica z odklopljenim spodrezom

Naravna zarezana zadnjica z odklopljenim spodrezomInstagram @jzepedathebarber

Naravna zapečena punđa z odklopljenim spodrezom je kul frizura, narejena naenkrat. Da bi dosegli tisto elegantno končno obrisane lase za moške, je potrebno malo truda. Moške žemljice so kot nalašč za fante, ki še vedno želijo čeden slog, ne da bi si odrezali dolžino las.

Neurejen zarez nazaj ‘Do + kodrasti lasje

Messy Slicked Back 'Do + kodrasti lasjeInstagram @twistedmisster

Ta kodrasti slog z zadrgnjenim hrbtom vam bo omogočil, da sprejmete svojo naravno teksturo las. Tako kot vaš običajni neurejen videz tudi ta neurejena pričeska na kodrastih laseh ponuja enako eleganco, vendar v bolj urejeni obliki. Prepričajte se, da so vaše strani in tilnik zbledele, da poudarite teksturirane rjave lase z vrhami.

About the author