19 najboljših idej za frizuro Ivy League za moške leta 2021

Frizura Ivy League, imenovana Harvard Clip ali Princeton Haircut, je vrsta striženja, pri kateri so lasje na vrhu dovolj dolgi, da jih lahko ločimo in ponesemo na stran. Ta univerzitetna frizura je nastala v šestdesetih letih prejšnjega stoletja in je bila vedno med najbolj iskanimi videzi elegantnih, pametnih moških.

Vrhunski kroj Ivy League je prestižen, saj omogoča toliko možnosti pri oblikovanju! Izbire vključujejo elegantne stranske dele, teksturirane vrhove, krtačo naprej, zbledele stranice, pompadoure in še veliko več.

Ko gre za sloge Ivy League, je oblikovanje las na vrhu glave z izdelki, kot sta vosek in pomada, zelo koristno! Vzdrževanje je minimalno, saj lahko zrastete in imate še vedno impresiven videz.

Vrhunski igralci Ryan Gosling, Channing Tatum in Ryan Reynolds so nosili to poslovno pričesko in dokazali, kako nikoli ne pride iz mode!

Zato si pred naslednjo frizuro oglejte te trendovske fotografije najbolj modnih idej za frizuro Ivy League za moške!

Frizura v neurejeni ligi Ivy League

Frizura v neurejeni ligi Ivy LeagueInstagram @lrh_barber

Neurejen rez bršljanske lige je razmršena oblika na rezu Princetona. Samo ne ustvarjajte preveč grdega sloga.

Elegantna Ivy League z Undercut

Moška elegantna liga bršljana z nelojalno obrezovanjemInstagram @csar_cutz

Elegantna Ivy League z nerezano podlago ustreza moškim iz vseh družbenih slojev zaradi enostavnosti, sloga in urejenosti, ki jih ponuja. Bled je vzet visoko in tesno ter se zlije z vrhom. Strani zadržujejo podrezovanje, tako da ostane dovolj dolga, da se lahko zgornji del zdrsne navzdol. Je hiter in enostaven za oblikovanje in vzdrževanje. Močna pomada in glavnik za oblikovanje sta vse, kar potrebujete pri oblikovanju, potem ste pripravljeni!

Frizura Ivy League s trdim delom

Frizura Ivy League s trdim delom za moškeInstagram @gary_cutshair

Frizuro lige Ivy s trdim delom lahko zibajo moški vseh starosti z različnih področij življenja. Zbledelo se spusti na kožo okoli ušes in se lepo preklopi v vrh, pri čemer se razreže na trdi del. Relativno enostaven za vzdrževanje, hiter udarec s sušilcem in pomada, ki zadrži slog za dan, so bistvene stvari, ki jih potrebujete.

Frizura azijske Ivy League

Moška frizura v azijski ligi bršljanInstagram @koburay

Če imate debele, ravne lase, pojdite na frizuro Azijske lige bršljanov. Strani se razrežejo in zlijejo na vrh. Ustvari se ločitev, ki pusti več dolžine, da jo olajša in hitreje oblikuje. Močan izdelek, kot je pomada, je potreben za ohranjanje tega sloga ves dan.

Pričeska s stransko pometanjem Ivy League

Pričeska s stransko pometanjem Ivy LeagueInstagram @bishop_hairstyle

Čudovita, elegantna frizura iz Ivy League daje stranski česalu večjo definicijo in ustvarja volumen in obliko tega dela reza.

Konična kolegijska frizura s stranskim delom

Konična kolegijska frizura s stranskim delomInstagram @awethebarber

Priljubljen kroj Ivy League s stranskim delom ima obrito stranico in zatilje. Za največji oprijem in sijaj nanesite izdelke za oblikovanje.

Crew Ivy League Cut

Frizura Crew Ivy LeagueInstagram @barbeariasapompeiasp

Odločite se za gladek konus in debelejši vrh s tem trendovskim videzom za goste lase.

Srednje dolga frizura iz Ivy League z bledenjem kože

Srednje dolga frizura iz Ivy League z bledenjem kožeInstagram @barberbysinan

Zbledelost kože ustvari močnejšo srednje dolgo frizuro Ivy League. Kratek hrbet in stranice se odlično podajo s polnim vrhom!

Kolegijska frizura in glavnik

Kolegijska frizura z glavnikom čezInstagram @janikatuovila

Bratranec posadke, v tem slogu dobite več vsestranskosti z malo puha na vrhu.

Frizura iz teksturirane Ivy League

Frizura iz teksturirane Ivy LeagueInstagram @wit.salon

Najboljši odbitki Ivy League za fante s tankimi lasmi imajo na vrhu večplastne lase. Razburite ga zaradi tistega grdega gospodskega videza. in imeli boste najbolj močne frizure Ivy League za moške.

Pričeska Curly Ivy League

Pričeska Curly Ivy LeagueInstagram @rachelringwood

Če želite doseči popolne neurejene pričeske Ivy League za moške s kodrastimi lasmi, morajo imeti veliko teksture. Kul kodrasta frizura iz Ivy League prikazuje čudno plat te poslovne obleke.

Odsek vojaške lige Ivy

Vojaška frizura Ivy LeagueInstagram @gjack907

Brenčane stranice in kratek vrh pomenijo manj vzdržljivosti pri najkrajših kosih. Najstrožji med najstrožjimi kosi je modno lepši!

Modna frizura Ivy League

Modna frizura Ivy LeagueInstagram @barbershop_port

Izboljšanje Harvard posnetka pomeni zbledele stranice in dobro česanega pompadourja! Pompadour je stara klasična frizura Ivy League, ki ni nikoli izginila.

Frizura Ivy League z bleščanjem

Frizura Ivy League z bleščanjemInstagram @gentlemens_evoke

Frizura Ivy League z bleščanjem izgleda ostro za moške, ki si želijo britkega sloga. Z zožitvijo stranic se poudari styling na vrhu. Poleg tega je lažje upravljati!

Kratka frizura Ivy League

Kratka frizura Ivy LeagueInstagram @nick_barber_arts

Kratke kolegijske odbitke za moške, kot je ta, je lažje vzdrževati in oblikovati. Uživajte v videzu na poti, ki ga lahko vsak gospod nosi kadar koli.

Frizura Long Ivy League

Frizura Long Ivy LeagueInstagram @javi_thebarber_

Cool dolgi odbitki Ivy League se odlično ujemajo s čistim stranskim britjem in želiranim vrhom.

Frizura Ivy League za odstranjevanje las

Frizura Ivy League za odstranjevanje lasInstagram @bobbybanks

Ta frizura Ivy League za umikanje las je v obliki teksturiranega sloga, ki jo je naredila stilistka Robyn Pape iz Calgaryja, AB.

Frizura lige Ivy League je odlična za moške, ki želijo izgledati skupaj in profesionalno, vendar se ne želijo ukvarjati s stylingom.

Pape predlaga: »Za izdelek imam raje nekaj mat in teksturirano, na primer Schwarzkopfovo‘ Mess Up ’. Ta slog je videti tudi zelo lepo z obrezanimi stranicami namesto z visokim bledenjem, za moške, ki menijo, da je bled preveč oster. “

Pričeska s stransko ločeno Ivy League

Stranska frizura Ivy LeagueInstagram @rais__craftsman

To elegantno in stransko razdeljeno frizuro Ivy League je ustvaril brivec Rais iz Rusije.

»Oblikujte ga mat ali rahlo sijoče za ravne ali kodraste lase. Najboljša oblika obraza za takšno frizuro Princeton je ovalna ali podolgovata, «pojasnjuje Rais.

Frizura Classic Ivy League

Frizura Classic Ivy LeagueInstagram @rodzstyle

Klasični printonski kosi so vedno v trendu. To je popoln kroj za fanta, ki ima poklicno službo in rad ohranja čist videz ves dan in vso noč.

About the author