22 idej za striženje moških na stranskem delu: klasično + moderno

Frizura na stranskem delu je moška pričeska, pri kateri se lasje ločijo na eno stran, odvisno od naravne rasti las. Če iščete 5-minutno pričesko, ki takoj doda volumen in finost, bi bil ta klasičen slog vaša najboljša možnost!

Odbitki na stranskih delih se imenujejo tudi običajno, profesionalno, standardno ali poslovno. Pomembno je, da s svojim frizerjem posnamete fotografije, da bo natančno razumel, kateri slog stranskih delov iščete.

Z lahkoto ni omejitev, kakšne vrste las lahko nosijo ta videz. Dokler imate nekaj dolžine in glavnik, se lahko odločite za tradicionalno, polirano različico, globok stranski del ali neurejen, sodoben zaključek.

Od vas je odvisno, kateri izdelek boste uporabili – vosek ali glino za dodatno teksturo ali gel ali lak za lase za najboljši oprijem. Le nekaj minut dopoldanskega oblikovanja vam bo prineslo ostrino tako v službi kot v nočnem izhodu.

Pred naslednjo frizuro si oglejte te priljubljene slike idej za striženje moških na stranskih delih.

Stranski del brez izginotja

Stranski del brez izginotjaInstagram @gabriele_the_barber_

Frizura z zbledelim stranskim delom z ničelnim bledenjem in trdi del je ena najbolj ostrih odbitkov za fante pri 20-ih.

Burst Fade in globok stranski del

Burst fade in globok stranski delInstagram @londonschoolofbarbering

Rafalen zbledeli in globok stranski del je čudovita poroka čistih profesionalnih in drznih umetnikov. Naredi se tako, da se lasje skrajšajo čez uho, se nagnejo navzdol in postrižejo na zatilju. Ta tehnika ustvarja pretočnost, hkrati pa poudarja obliko glave in krošnje, hkrati pa jo brezhibno meša. Stranski del je narejen z oblikovanjem las z ene strani na drugo. Za še bolj svež del se uporablja ravna britvica, da se del vtisne v slog.

Stransko pometanje z delom

Stransko pometano z delomInstagram @zaebis.haircuts

Stransko pometanje z delom je najboljša frizura za vsakega poslovneža. To je škarjasta frizura, ki poskrbi, da je dolžina primerna za pometanje las na stran pri oblikovanju. Ob robovih je lepo zožen, da naredi mehko lasnico, ki je naravni del delnega grebena.

Stranski del in slog krtače

Stranski del in slog s čopičemInstagram @ali_heydari_org

Stranski del in slog hrbta sta idealna odbitka za tiste z dolgimi oblikami obraza. Gladek in klasičen hladen videz povratnega čopiča s stranskim delom zmanjšuje nasičenost na straneh. Prinaša ravnovesje ostrejšim robovom in kondenzira dolžino obraza. Posvetujte se s frizerjem ali frizerjem, da se prepričate, ali je dosežena ustrezna gostota v templju in na lasišču.

Quiff frizura s stranskim slogom

Quiff frizura s slogom stranskega ločevanjaInstagram @seniorsasan

Frizura quiff s stranskim slogom je odličen način za posodobitev in individualizacijo frizure quiff. Ločitev je mogoče oblikovati ali obriti z britvico. Takoj zniža svobodomiselnost reza. Pri oblikovanju ne pozabite ločiti stranice, nato dvignite in oblikujte obrobje, da se quiff ne bo spremenil v slog s česanjem.

Stranski del zbledi za kodraste lase

Stranski del zbledi za kodraste laseInstagram @artlessdog

Stranski del s kodrastimi lasmi je tako sanjska stranska pričeska!

Klasični stranski del za debele lase

Klasični stranski del za debele laseInstagram @big_mels_barbershop

Včasih se človek za osvežitev potrebuje vrnitev k osnovam s klasičnim stranskim delom.

Stranski del za dolge lase

Stranski del za dolge laseInstagram @jess.cianci.beauty

Ustvarjanje ostrega stranskega dela zahteva večji kontrast ostriženih strani in morda kirurško črto tik pred delom.

Stranski del s podrezom

Stranski del z UndercutInstagram @kieronthebarber

Tukaj je ideja o profesionalni frizuri za moške, ki je oster način za izražanje sloga! Odstranite stranski del s podrezom in rezultat vam bo všeč.

Bledenje kože + stranski del

bledenje kože + stranski delInstagram @fogos_cutclub

Naredite to z britjem zelo blizu lasišča. Stranski del in bledenje kože sta medsebojno poudarjena s to zelo kontrastno mešanico.

Pompadour s stranskim delom za ravne lase

Pompadour s stranskim delom za ravne laseInstagram @mohammad___soleymani

Stranski del s pompadourjem deluje na moških z ravnimi lasmi, ki želijo pokazati nekaj dolžine. Srednje bledenje ustvarja lepo stopnjevanje od bleščeče, česane pompe do obritih strani.

Prečešite stranski del z nizkim izginjanjem

Prečešite stranski del z nizkim izginjanjemInstagram @anchorbarbershop

Počesajte lase na stran in se obrnite nekoliko bližje ušesom in tilniku, da dosežete ta čeden, pameten videz glavnika z nizko bleščanjem na stranskem delu!

Neurejen stranski del

Neurejen stranski delInstagram @joeltorresstyle

S tem neurejenim slogom stranskih delov vam ni treba skrbeti, da boste to naredili odlično. Kodrasti zvitek s stranskim delom je rez, ki ga boste potrebovali!

Stranski del Ivy League za moške lase

Stranski del Ivy League za moške laseInstagram @hairby_kait_

Naj bo to z najprimernejšo frizuro za stranski ločitev. Stranski del lige bršljan je pripravljen za delo in igro!

Srednje dolgi lasje s srednjim bledenjem in stranskim delom

Srednje dolgi lasje s srednjim bledenjem in stranskim delomInstagram @andreymoskaliyk

Če ste v postopku rasti las, poskusite zahtevati, da se ta stranski del poreže s srednjim bledenjem. Dolžina je zadržana, hkrati pa je vse polirano.

Poslovni ali profesionalni rez s stranskim delom

Poslovni ali profesionalni rez s stranskim delomInstagram @ojackk

Za vsakega pridnega moškega, ki še najde čas za počitek, je tu moška frizura na stranskem delu. Časi žrtvovanja udobja za nošenje so zdaj mimo!

High Fade + Striženje s stranskim delom

High fade + Striženje s stranskim delomInstagram @henrique_romario123

Visoka zbledelost poudarja stransko ločen pomp, ki je narejen na vrhu. Poleg tega visoko bledenje s stranskim delom olajša oblikovanje!

Trdi stranski del

Trdi stranski delInstagram @jimthetrim_hair

Takšen trdi stranski del nikoli ne uspe navdušiti. Pojdite na bolj pustolovsko, ki vključuje srednji zoženec in glavnik, da dokončate videz.

Za moške, ki nosijo trde dele s konusom in glavnikom, bo pomada ali gel njihov najboljši prijatelj.

Slog stranskega dela za valovite lase

Slog stranskega dela za valovite laseInstagram @anthonythebarber916

Slog stranskega dela za valovite lase dobro deluje z bledenjem, kar omogoča, da se v predelu krošnje pusti več pramenov.

Brivec Anthony Giannotti iz Kalifornije pojasnjuje, da je »konusno zbledelo srednje do nizko zbledelo. Nagnjena je iz templja, spuščena pod okcipitalno kost. “

Giannotti ugotavlja, da rez prav tako pomaga pri tehtanju močne krčev za moške.

The Gentleman’s Cut with Hard Part

The Gentleman's Cut with Hard PartInstagram @miguel.ace_

To je nič zbledela stranska frizura z britvico, ki jo je ustvaril brivec Miguel Acevedo iz Toronta, ON. Obrazu doda veliko strukture in moške kotnosti. Ostaja videti polirano in hrustljavo, z malo truda, potrebnega za oblikovanje.

“To je stranska frizura, ki je raznolika in ustreza vsem, razen najbolj konzervativnim strokovnjakom. Predvsem zaradi tesnega zbledelega in ostriženega dela. Klasična je z robom. Razrezani del je idealen za oblikovanje z nizkimi stroški vzdrževanja, čeprav za vzdrževanje zahteva redne obiske brivcev, «pojasnjuje Acevedo.

Vsak izdelek bo deloval s pričeskami na stranskih delih, na splošno pa je gladek videz, ki dobro deluje s pomado ali voskom.

Ko zahteva to frizuro, Acevedo predlaga, da od svojega frizerja pustite nekaj teže pod lokom, da zagotovite uravnoteženo, pravokotno obliko.

Konusno zbledi s stranskim delom in glasnostjo na vrhu

Konusno zbledi s stranskim delom in glasnostjo na vrhuInstagram @hairbycodyj

To je konusna frizura s stranskim delom. To je za moškega, ki mora biti za delo urejen in profesionalen, a se vseeno želi malo zabavati s svojimi lasmi.

Izdelal ga je stilist Cody Johnson iz Kanade. Ta rez ima dolžino na vrhu, če je potrebno, ga lahko odrežete, oblikujete z nekaj volumna za sodobnejši videz ali celo pustite na obrazu za bolj teksturiran in neurejen videz.

“Zaradi krajših strani in hrbta bo ta slog zahteval vzdrževanje vsake 4 tedne, da boste ostali ostri,” ugotavlja Johnson.

Izdelek z zadrgo je prav tako nujen za ohranjanje zoženega stranskega dela ves dan. Johnson pojasnjuje: »Glina ali pasta s sijočo ali mat površino. Najprej lase osušite s sušilcem za lase, nato izdelek najprej nanesite v nasprotni smeri želenega videza in se vrnite nazaj ter izdelek vnesite v lase v pravi smeri.

Kratki lasje s kratkimi stranmi in stranskim delom

Kratki lasje s kratkimi stranmi in stranskim delomInstagram @ridleybarber

To je stranski del britvice z diplomo, ki na straneh ni preveč obrit do kože, in ga je ustvaril brivec Ridley Ribeiro iz Brazilije.

»Ta kroj je za moške, ki si želijo sodobnejšega pridiha. Za zaključek uporabite mazilo z mat učinkom in tudi razpršilo za fiksacijo, «navaja Ribeiro.

About the author