22 najboljših glavnikov za nizko bledenje las pri odbitkih leta 2021

Česen z nizko zbledelostjo je kombinacija dveh klasičnih odbitkov za moške, ki se zbledijo, ki se začnejo nižje v bližini ušes, in zgornji lasje počesani ali globoko razdeljeni na eno stran. S pametnim zaključkom tega bledišča bi vsaka kombinirana pričeska imela izrazito svežino in individualnost.

Brivec Nataly Medina iz Teksasa oblikuje nekaj gladkih klasik, ki dokazujejo vsestranskost česanih čevljev, ki jih izrazito povečuje čista zbledelost. Z dovolj dolžine na vrhu lahko preprosto spremenite stvari tako, da jih oblikujete na različne načine.

Usposobljene roke so pogoj za lastništvo tega videza, zato se prepričajte, da greste k najboljšemu brivcu v mestu. Ta lepo urejen slog potrebuje izdelke za oblikovanje. Vaša pomada, vosek ali gel, ki ga priporočajo brivci, bi zagotovo pomagala, poleg tega pa seveda še priročen glavnik.

Pred naslednjo frizuro si oglejte te fotografije najbolj priljubljenega glavnika z nizko bleščanjem pri moških odbitkih.

Kratek glavnik čez z Skin Fade vojaškim krojem

Kratek glavnik čez z Skin Fade vojaškim krojemInstagram @brihanna_jayde

Zelo strog glavnik z nizkim bledenjem čez rez ima različna kontrastna področja, ki omogočajo lep videz vnaprej. Temu kratkemu glavniku čez zbledi dodaj obrito ukrivljeno črto, da bo videti bolj oster.

Low Fade Messy Comb Over

Neskončen neurejen glavnikInstagram @officialjoeyedge

Neurejen češalj z nizkim izginjanjem je klasičen kroj, ki ustreza večini življenjskih slogov, tipom las in ponuja enostavno vzdrževanje. Z uporabo škarj lahko ustvarite nizko bledenje. Če želite, da je bližje koži, lahko uporabite tudi ščipalke. Zgornji del je mogoče volumsko oblikovati s čopičem ali pa ga oblikovati gladko in gladko s sijajnim gelom ali pomado.

Low Fade Comb Over za azijske moške

low-fade-comb-over-for-Asian-menInstagram @coup__asuma

Azijski moški z nizkim zbledečim glavnikom ustvarijo privlačen pridih do močnih las, ki jih ima večina azijskih moških. Zbledelost je nizka in zbledela, tako da ostane težka, klinasta teža. Ta rez ustvari dovolj teže, da lasje na vrhu ostanejo na svojem mestu. Hitro sušenje bo pomagalo ohraniti obliko, močna pomada pa jo bo držala ves dan.

Slick Comb Over + Low Bald Fade

Gladki glavnik + nizka plešavostInstagram @ricanbarber_

Gladki glavnik čez + nizka plešavost je odličen način za predstavitev temnih, gostih las. Lasje so okrašeni okoli robov in zbledijo v nizko težo, pri čemer lasje ustvarijo obliko. Zgornji del ostane daljši, kar pusti dobro dolžino, da se gladko prečesa. Sijajna pomada ali dobra styling pasta bo zaključila slog in obdržala vse na svojem mestu.

Low Fade Long Textured Comb Over

Dolg teksturiran glavnik z nizko bleščanjemInstagram @goodfellasbarbers_ag

Česen z nizko bleščanjem je zelo primeren za moške s srednjo gostoto las. Zbledelost se vzame na kožo okoli ušes, pri čemer ostane dovolj dolga, da jo preide v glavnik. Na vrhu ostane več dolžine za ustvarjanje volumna in teksture, potrebne za izvedbo tega sloga. Spray za volumen vas bo dvignil, puder za oblikovanje pa bo ustvaril dodatno teksturo in dolgo obstojnost.

Comb Over Fade z obrito linijo za dolge lase

Comb Over Fade z obrito linijo za dolge laseInstagram @christinaxclips

Odločitev za nizko bledenje z glavnikom se morda zdi tvegana stvar. Zakaj torej ne bi šli v drugo skrajnost z glavnikom nad bledenjem in dolgimi lasmi, odnesenimi na drugo stran?

Glavnik za nizko bledenje s podrezom

nizko zbledelo glavnik s podrezomInstagram @stebbicutter

Da, glavnik z nizkim bledenjem brez črte ne obstaja! To je odličen nizek in zbledel glavnik za podrezovanje, ki poveča površino glave. Prav tako vam daje veliko prostora za delo pri različnih stilih.

Srednje dolg nizko bledenje in glavnik

Srednje dolg nizko bledenje in glavnikInstagram @cjdabarber_

Ta glavnik z nizko bleščanjem čez pričesko ima vsestranskost in enostavno vzdrževanje, ki ga lahko preizkusi vsak fant ali moški.

Glavnik čez bledi z ostrim stranskim delom

Glavnik čez bledi z ostrim stranskim delomInstagram @king_hollywood_barber

Glasnost, ki jo daje ta frizura z nizkim izpadanjem, je popolnoma uravnotežena z zadovoljivim kirurškim delom. Vsekakor izgleda čisto in pravilno, zato je primeren za mlajše ali starejše moške!

Ivy League with Low Taper Fade

Ivy League with Low Taper FadeInstagram @salondejavunj

Ta česen z bleščanjem z zoženim rezom z bršljanom dokazuje, da vsakdanji videz ne žrtvuje sloga. Za delo je udobno, za igro pa udobno.

Low Shadow Fade

Low Shadow FadeInstagram @marcos_barber27

Preizkusite ta zbledeli nizki glavnik čez frizuro, ko začnete rasti dlje, vendar še vedno želite, da koža zbledi. Kratki lasje se brezhibno zlijejo s celotnim vrhom.

Valovit glavnik čez bledenje in trdi del

Valovit glavnik čez bledenje in trdi delInstagram @paul_barbercode

Čista kirurška črta ob strani glave daje iluzijo popolnejšega in bolj organiziranega nizkega zbledela s kratkim valovitim glavnikom nad frizuro. Svež in ležeren, ta nizko zbledeči glavnik s trdim delom bi se odlično podal tudi k bradi.

Nizko bledenje in česanje z brado

Nizko bledenje in česanje z bradoInstagram @criminal__barber

Česen z nizkim bledenjem nad pričeskami, kot je ta, postavi navaden rez na višjo raven zaradi splošne vizualne privlačnosti brade z nizkim izpadanjem.

Zmanjšanje nizkega padca z Line Up

Zmanjšanje nizkega padca z Line UpInstagram @elizuniga14

Kombinacija drop fade in line up je čist pogled na klasičen nizki fade kroj, ki laska večini moških. Ta glavnik zbledi z linijo in pusti vse, da bi se zmotili nad vami.

Počistite z Razor Fade

Počistite z Razor FadeInstagram @jr_blurrystyles

Ostrena rezila bodo vaš prijatelj, če želite preizkusiti ta žareči kratek glavnik z bleščanjem britvice. Čisto britje, ki se ustavi na sredini, ustvarja čudovit kontrast polnosti las.

Zero Fade na Comb Over Crew Cut

Zero Fade na Comb Over Crew CutInstagram @cutsbyjenniferlynn

Podobno kot zoženo bledenje, ta nizka zbledelost kože z glavnikom ohranja lase na vrhu ločene s trdim delom in srednje obritimi stranicami.

Nizko izpadanje plešavosti in prečesavanje

Nizko plešavost zbledi in se počešeInstagram @saynomore_barbers

Ne bojte se, da boste prenesli ta nizko plešasti glavnik. Občasno razkrivanje lasišča je svež in enostaven način za vzdrževanje las na vrhu. Ta nizko plešasti česen z bleščanjem ponuja čeden rez, ne da bi žrtvoval preveč dolžine.

Dolg glavnik čez plešavost

Dolg glavnik čez plešavostInstagram @davidmarchant_hair

Ta dolg glavnik čez zbledi je stransko razčlenjena pričeska s potopljenim obrisom za krepitev oblike. Berberski brivec David Marchant je tisti, ki je ustvaril ta videz tega gospoda.

“Stranski del smo vzeli precej tesno in pravokotno na glavo, zato teža tehta blizu glave z uporabo oblike njegove glave, da določi dolžino in velikost. Če zapustite vogalni kvadrat, ločitev ne skoči ali ne štrli, «pojasnjuje Marchant.

Zmanjšanje pri nizki temperaturi

Zmanjšanje pri nizki temperaturiInstagram @jeffthebarber

Ta nizkotemperaturna frizura izgleda čedno in preprosto, a hkrati elegantno! Priljubljena izbira je, da moškim damo pameten in navihan slog. Odsek bolje deluje na debelih, črnih laseh, da pokaže svoj polnejši rob.

Pričeskajte čez zbledelo pričesko s trdo črto

počesajte čez Fade Haircut With Hard LineInstagram @isacmagno

Morda bodo morali glavnik stopnjevati s trdim delom ali kirurško linijo, da pospešijo svojo igro! Enostavni slogi, kot je ta, zbledijo in se razčesajo, bi lahko dobili novo podobo z eno samo, čisto črto.

Low Fade Comb Over za kodraste lase

Low Fade Comb Over za kodraste laseInstagram @charmiguel

Ta frizura je česanje z nizkim bledenjem za kodraste lase. Najboljša stvar pri tej frizuri je zagotovo naklon zbledela na straneh in kako lepo dopolnjuje obliko moške glave. Barber Charleen Miguel iz Las Vegasa omenja, da je ta frizura za goste kodraste lase odličen slog, ki ne potrebuje vzdrževanja in ga je treba obrezati vsaka 1-2 tedna.

Ta glavnik s frizuro za zbledelo kožo vključuje tudi trdi del, kjer je tanka črta zarezana v naravni del las, kar daje delu določen, oster videz. Miguel tudi opozarja, da je za to potrebno tudi več vzdrževanja, saj del zraste.

Srednje nizko bledenje in česanje čez frizuro

Srednje nizko bledenje in česanje čez frizuroInstagram @francesco.amoroso_barber

Obstaja toliko vrst zbledenj, a prava zbledelost je prehod na nižjo zbledelost, združeno z glavnikom. Tako pravi stilist Francesco Amoroso, ki je ustvaril to frizuro.

Na vprašanje za nasvete Amoroso navaja: »Razmislite o višini zbledelosti. Vedno priporočam lepo senco z diplomo, ki je zelo čista. “

About the author