22 najboljših idej za frizuro in frizuro za moderno in robustno podobo

Fade brada je moška pričeska, pri kateri se dlake na obrazu nemoteno premikajo z lasmi okoli ušes in templjev. Konec koncev je dobro podrejena brada odličen način, da pokažete svojo elegantno moškost!

Ne glede na to, ali želite jasne linije ali naravno zbledelo, se lahko moderne frizure z bledo brado dobro ujemajo s to zbledelostjo. Polirano združevanje, ostro podrezovanje ali neformalni pridih – to je le predogled neomejenih možnosti, ki jih boste imeli!

Poskrbite, da vaš brivec deluje z dobrim prirezovalnikom, da učinkovito združi vašo brado s svojo grivo. Oglejte si dela veteranov brivcev Robert Marcotte. Naj vas navdihnejo njegove odlične bradate kreacije!

Njegov najboljši nasvet za moške, ki si želijo postriči brado? “Pri roki imejte več različnih referenc, tudi če prihajajo neposredno iz brivnikovih družabnih medijev, da vam pomagajo doseči želeni videz,” deli.

Kar zadeva vzdrževanje, Marcotte pravi: »Lasje na bradi so suhi. Poskrbite, da lase navlažite z dostojnim balzamom, oblikovanim za suhe lase. Priporoča balzam za brado na osnovi kokosovega olja. “Koža ne bo samo hidrirana ves dan, ampak tudi ne pušča mastnih ostankov na obrazu,” pojasnjuje.

Pred naslednjim pohodom k frizerju si oglejte te navdihujoče fotografije najbolj trendovskih odbitkov in pričesk za brado.

Mohawk z bradico

Mohawk z bradicoInstagram @ali_heydari_org

Mohawk z bledo brado daje moškim veliko možnosti za oblikovanje. Za oblikovanje ne pustite nič manj kot tri centimetre las na vrhu. Ne pozabite povedati svojemu brivcu, naj si zoži brado, da naredi brezhiben prehod od brade do frizure.

Oglejte si več mohawk fade odbitkov in pričesk.

Kratek kodrast vrh in oblikovana brada

Kratek kodrast vrh in oblikovana bradaInstagram @rogerioaraujobarber

Kratek kodrast vrh in oblikovana brada sta dobra izbira, ko razmišljate o novi frizuri s kodrastim vrhom. Kodraste lase je včasih težko vzdrževati. Zmanjšanje strani v senco je možnost raziskovanja za moške s kodrastimi lasmi.

Blurry Fade z brado

Blurry Fade z bradoInstagram @the_real_ayydot

Zabrisano bledenje z brado je zapletena, a odlična frizura za moške. Predlagam, da dobro izkušen brivec izvede zamegljeno bledenje. Imeti mora brezhiben prehod s kože na želeno dolžino in ne pušča prostora za mešanje napak. Z britvico ostro lasišče to zamegljeno bledenje popelje na naslednjo stopnjo odličnosti.

Brada zbledi v kozjo brado

Brada zbledi v kozjo bradoInstagram @chechecuts

Svojo frizuro za zbledelo brado spremenite v kozjo brado in si oglejte edinstven pridih, ki vam ga lahko ponudi. Od drugih stilov brade je edinstven zaradi koničastih obraznih dlak na bradi. Omogočil bo celo, da bodo vaša lica videti čedna in elegantna, kar je popolno z ostro zbledelo frizuro.

Visoko zbledelo z ostrim izrezom za brado

Visoko zbledelo z ostrim izrezom za bradoInstagram @omithebarber_

Se želite s stilom razmetati s svojimi srednje dolgimi pregibi? Tu je bleščanje na vrhu z ostrim izrezom brade, ki poudarja naravno teksturo vaših črnih las. Strani in tilnik postopoma zbledijo, da ustrezajo obliki vaših čednih obraznih dlak.

Popolna brada in podrezana bleda pričeska

Popolna brada in podrezana bleda pričeskaInstagram @barber_gin

Popolna brada in podrezano bledenje sta odlična kombinacija za moške s srednje dolgimi črnimi lasmi na vrhu. To je sodoben pogled na to, kako izgleda moški slog brade.

Brada s srednjim bledenjem

Brada s srednjim bledenjemInstagram @junior___barber

Rafiniran zaključek brade s srednjim izpadanjem bo videti kot droga. Oblikovanje s teksturo daje vašim črnim lasem popolnejši učinek.

Nizko bledenje brade

Nizko bledenje bradeInstagram @_cristianbarber

Naj vaša naravna tekstura opravi svoje. Nizko bledenje brade bo zagotovo lepo delovalo na vaših črnih in valovitih laseh. Za vzdrževanje je treba imeti dobro kosilnico za brado.

Plešasto bledenje z brado

Plešavost z rezanjem bradeInstagram @nik_hairdesign

Pomislite na lepo obledelo brado za vaše fine rjave lase! To plešasto bledenje z brado vam bo zagotovilo ostrejši rob, ki ga je zelo enostavno vzdrževati.

Srednje bleščeča frizura z brado

Srednje bleščeča frizura z bradoInstagram @re_malia

Najbolje deluje na debelih in črnih laseh, srednje močna frizura z brado je zelo moška! Tekstura tvori tok in gibanje ter ustvarja kontrast med lasmi na vrhu in ob straneh.

Buzz Cut z nizkim vzdrževanjem z bledenjem brade

Buzz Cut z nizkim vzdrževanjem z bledenjem bradeInstagram @barberodessa

Oblika s polno frizuro ne bo škodovala celotnemu slogu. Vprašajte svojega frizerja, naj vam pobriše z bleščanjem brade, da pokaže, kako elegantni so lahko vaši črni lasje.

Glavnik čez bledenje z brado

Pričeska za brado se počisti z bleščanjemInstagram @17cuts

Če želite razmišljati o elegantnem slogu, pojdite na česanje z brado. Razdelite lase na eno stran, jih počešite in položite skupaj z gelom. Zdaj pa tako zakopljete sodobno moško pričesko.

Beard Fade for a White Guy

Beard Fade for White GuyInstagram @joey_shakes

Če ste bel človek, razmislite o zbledenju brade, ki poudarja goste, črne lase na vrhu. Dodajte malo teksture za lepši slog.

Brad Fade za črnega moškega

Bear Fade Cut za črnega moškegaInstagram @aaronmybarber

Za črnega moškega vedno obstaja popolna bleda brada. Pridobite ta umirjen videz tako, da lase uredite čiste in kratke. Vaši kodrasti lasje bodo oblikovali valove, ki bodo v vašem slogu ustvarili pomišljaj in karizmo.

Konusna brada zbledi

Konusna brada zblediInstagram @khalife.stylist

Izkoristite priložnost, da izvlečete konus. Vse, kar potrebuje, je zoženo bledenje brade ter dobro oblikovani in teksturirani lasje na vrhu.

Brada s Temp Fade

Brada s pričesko Temp FadeInstagram @jeffthebarber

Uprejte se vsakemu svojemu razpoloženju tako, da nosite brado s temnim bledenjem. Njegova ostrina in sijoč videz ustrezata vsem vzdušjem, ki jih želite.

Kodrasti lasje z bledenjem brade

Kodrasti lasje srednje dolžine z bledenjem bradeInstagram @barbermour

Tu se dogaja veliko gibanja. Odločite se za kodraste lase z bledo brado, da se ponašate s svojo prirojeno teksturo. Črni lasje so v kontrastu s kožo, ki lepo zbledi.

Zbledi kratka brada

Fade Cut na kratki bradiInstagram @rikzothebarber

Z zoženimi stranicami, ki dopolnjujejo oblikovane dlake na obrazu, ena kratka brada zbledi s tesnim in čistim izrezom. Črni lasje na vrhu ne smejo biti prekratki ali predolgi – ravno toliko dolžine, da nastane teksturiran videz s kratkimi šiškami.

Drop Fade z brado

Drop Fade z bradoInstagram @aztroo

V tem rezu morate ljubiti postopno zbledele strani! S takšnim bradanjem v partnerstvu z bledenjem kapljice boste izboljšali svojo oblikovalsko igro.

Frizer Enrique Tapia iz Hesperije v Kaliforniji je ustvaril to frizuro. “To se imenuje mid fade s kavlji na strani, teksturiranim vrhom in linijo brade. Ta rez bi opisal kot enostaven za oblikovanje, saj je bil vrh izrezan s konicami in sledi temi robustnega videza razpokane teksture. Moja najljubša stvar pri tem kroju je, kako zbledi izžareva jasen kontrast po dolžini, ki izstopa na oko. To je osrednja točka tega reza, “navaja Tapia.

»Tipu, ki ga zanima striženje brade, bi svetoval, naj najprej razmisli o izginotju sence (zbledi, ne da bi šel na kožo), da bi se izognil porjavelosti na koži. Po tem, ko senca zbledi, se lahko počasi spustite do plešaste sredine. Iz izkušenj bo to pomenilo, da bo prehod na dolgi rok videti bolj postopen. Na splošno so pričeske za bledenje brade zelo priljubljene in trenutno v trendu, «pojasnjuje Tapia.

Visoka brada zbledi

Frizura z visoko bradoInstagram @jazthebutcher

Odstranite to visoko bledo brado z dovolj dolgimi lasmi na vrhu za enostavno oblikovanje. Ta videz se imenuje brivec Jaz Bailey iz Toronta, ON, zbledi 0,5 v brado s konico na vrhu.

»Moja najljubša podoba je brezhiben prehod od sredine glave od svetle do temne, v obe smeri. Lasje zbledijo tako na vrhu kot na dnu, «ugotavlja Bailey.

Nasvet, ki bi ga Bailey dala moškemu, ki si želi takšnega videza, je, da razmisli o vrhu las. Dodaja: “Trudim se, da bi videl, kako lahko dosežemo, da bo vrh videti točno tako, kot si želijo, ne glede na to, ali gre za teksturiranje ali oblikovanje s sušilcem za lase in izdelkom.”

Zbledi dolga brada

Frizura z dolgimi bradamiInstagram @zaebis.haircuts

Združite dolgo bledo brado z občutljivo zbledelo rezino, da popestrite rjave lase.

Ustvaril ga je ruski stilist Gleb Morozov, to je videz sodobnega junaka, človeka, ki si ne more privoščiti, da bi veliko časa skrbel za svoje lase. “Res mi je všeč, da ima kljub preprostosti oblikovanja ta lok svoje podrobnosti, gostota in struktura las in brade pa vam omogočata, da podobi dodate osebnost,” poudarja Morozov.

Pri frizurah za bledenje las je odlična njihova vsestranskost. Morozov pojasnjuje: “Z združevanjem oblike brade in frizure lahko dosežemo popolno ravnovesje na vsaki glavi s katero koli kostno strukturo obraza, zbledelo brado pa bo poudarilo natančnost in značaj osebe.”

Bledenje kože s kratkimi šiškami in bledenje brade

Bledenje kože s kratkimi šiškami in bledenje bradeInstagram @eseesvita

Kratke šiške naredijo to kožo zbledelo frizuro, polno duha.

Ta rez zbledele brade se imenuje izginjanje pridelka z zbledelo brado, ki jo je oblikoval brivec Gabriel Silvagnoli iz Poncea, PR.

»Prvič sem videl, kako pridelek zbledi pri evropskih moških. Najboljši del je, da za oblikovanje doma res ne traja veliko časa. Če imate hitro življenje in se menite, da ste drzni, drzni in modni, potem je ta slog za vas, “pravi Silvagnoli.

About the author