24 najboljših stilov fade frizure / plešave frizure leta 2021

Frizura z zbledelo kožo je vrsta moške frizure, ki se postopoma zbledi pri vrhu glave in se postopoma skrajša, dokler ne doseže kože na izrezu. Ta čist videz, ki je bil prej povezan s petdesetimi leti in vojaškimi kroji, zdaj uživa v svojem neprimerljivem kontrastu.

Ne glede na dolžino in teksturo vaše grive na vrhu koža zbledi ali pleša ali nič ne zbledi in ne ustvari sodobnega, vsestranskega videza, primernega za vsa okolja. Vprašanje je le, kako oblikujete svoje vrhunske pramene in imate popoln nadzor!

Odločite se lahko za nizko, srednjo ali visoko bledenje glede na želeno moč. Eleganten, subtilen videz dopolnjujejo visoka bleščanja v primerjavi s priložnostnimi in športnimi pričeskami, ki najbolje delujejo s srednjimi do nizkimi izginjanji.

Angleški brivec Oscar Mcmillan ali koža zbledi pri številnih vrstah las-ravnih, valovitih, kodrastih in afro-ter jih združi z znanimi sodobnimi odbitki, kar dokazuje, kako vsestransko je lahko zbledelo!

Pred naslednjo frizuro si oglejte te elegantne fotografije najboljših idej za frizuro.

Slicked Back Style with Skin Taper Fade

Slicked Back Style with Skin Taper FadeInstagram @pejthebarber

Obilno gela ali pomade in lepo česanje je ključ do tega uspešnega izginotja kože z zoženim videzom. Frizura zbledele kože pri fantih je bolj cenjena s prijetnim poudarkom, kot je ta.

Odklopljena Fade Undercut

Odklopljena koža zblediInstagram @dyedhappy.byholly

Nepovezan izpad kože z bleščanjem kože je dobil novo priznanje zaradi oživitve kulture 1920 -ih v zadnjih letih. Podrezovanje je priljubljeno z dobrim razlogom, saj uporabniku daje številne ustvarjalne prilagoditve-zakrknjen, trdi del, stransko pometanje, quiff, kodrast, pompadour, francoski pridelek ali dolg z vrhom. Bledenje kože ima tesno zarezane stranice brez mešanja (ali odklopa) med kratkimi stranicami in daljšimi vrhovi. Slog deluje z rahlimi spremembami pri večini oblik obraza. Vsako 2-3 tedne načrtujte potovanje k stilistu ali frizerju, da bo rez videti tesen in čist.

Stransko poševno zoženje kože

Stransko pometanje kože se zblediInstagram @abstracthand_design

Konica z bleščanjem kože ob strani je odlična možnost za striženje vsakega poslovneža. Klasičen je in ponuja čisti rez, medtem ko je brez napora hladen. Konica z bleščanjem kože ob strani je primerna za vse tipe las. Oblikovanje tega reza zahteva nanos pomade na vlažne lase, medtem ko lase oblikujemo na stran.

Teksturirano obrezovanje s tempeljskim bledenjem

Teksturiran pridelek z templjem zblediInstagram @goodfellasbarbers_ag

Teksturiran pridelek z bleščanjem templja je najbolj primeren za tiste z močno lasjo in srednje grobimi lasmi. Bledenje templja zelo dobro deluje s tupim robom in združuje slog. Prašek za oblikovanje bo dal teksturo, potrebno za oblikovanje vrha.

Line-Up in High Fade za kodraste lase

Line-Up in High Fade za kodraste laseInstagram @mvsonthebarber

Kožni lasje, ki zbledijo, potrjujejo, da je na teh kodrih mogoče narediti več ukrepov, obenem pa ohraniti vse lepo z izbledelimi stranicami. Sedaj lahko to delate z nekaj čiste kože!

Fade Skin Fade za srednje dolge lase

Fade Skin Fade za srednje dolge laseInstagram @nickvoronin

Moška kapljica kože zbledi na srednje dolgih laseh. Odbitki in bleščeči odtenki kože, ki se odlično podajo dlakam na obrazu, so zelo idealni pri oblikovanju obraza in ustvarjanju robov.

Visoka fade frizura z resicami

Visoka fade frizura z resicamiInstagram @javi_nice

Obrobje spredaj pomaga zbledeti nekaj zbranosti, zaradi česar je ta visoka frizura zbledela.

Francoski pridelki z bledenjem kože

Francoski pridelek z bledenjem kožeInstagram @monefik

Kot da so bogovi izrezali te robove s tako božansko bleščanjem kože, kratkim vrhom in šiškami. Ta francoski pridelek z zbledelo kožo je priljubljen slog, ki je videti kreativen in zabaven za nošenje!

Skin Fade Buzz Cut

Koža zblediInstagram @dsbarbershop

Strižniki so vaš prijatelj, ko dosežete ta poseben rez z bleščanjem kože. Druga zahteva je vaš najbolj zaupanja vreden brivec z natančnimi rokami in dobrim slogom.

Plešasto bledenje z brado

Plešasto bledenje z bradoInstagram @myke.frost

Zakaj bi šli na pol poti, ko greš lahko do konca s plešasto frizuro z brado? Izgleda odlično, odlično se počuti in zagotovo dvigne vrhunec na povsem drugo raven.

Spikast, teksturiran quiff s kožo zbledelimi stranmi

Spikast, teksturiran quiff s kožami zbledelimi stranmiInstagram @bat_fade

Posnemajte špičastega umetnega jastreba z zbledelo kožo z nekaj občutljivega česanja in pene za lase.

Nizko bledenje kože

Nizko bledenje kožeInstagram @a13x__cuts_and_beards

Mladi fantje bi si privoščili to nizko frizuro. Znan tudi kot nizka plešavost, to prinaša mladosten učinek, ki je še vedno moden.

Crew Cut with Low Fade

Crew Cut with Low FadeInstagram @matheus.silvabarber

Klasično gospodsko frizuro najdete v tem striženju za bleščanje kože. Takšni odbitki z nizkim bledenjem nikoli ne prinesejo visoke stopnje prefinjenosti.

Dolgi lasje s podrezano in zbledelo kožo

Dolgi lasje s podrezano in zbledelo kožoInstagram @hosseinsarv

Plešasti podtiki so zelo koristni, če se povežete z dolgimi lasmi. V tem primeru gospodska brada prispeva k zdravemu dapper podrezanemu videzu.

Bledenje sredi kože

Moška frizura na srednji kožiInstagram @barberia_jmara

Tako kot zbledelost v Brooklynu se tudi zbledelost začne okoli templja in sega po predelu tilnika in ušes. S kakšnim odličnim in preprostim stilom zbledele kože do sredine kože.

Neurejen, teksturiran vrh z bledenjem kože in stranskim delom

Neurejen, teksturiran vrh z bledenjem kože in stranskim delomInstagram @behrooz.moda

Pokažite to nizko bledenje s stranskim učinkom ravno tam, kjer se britje začne! Na ta način je mogoče poudariti obe lastnosti las. Neurejen, teksturiran vrh bi bil odličen tudi pri tej frizuri na stranskem delu!

Fade Cut za valovite lase

Fade Cut za valovite laseInstagram @yanielbarber

Odmaknite svoje valovite lase in jih povežite z odrezanim kosom za zabaven in oster zaključek. Odbitki zbledele kože za moške, kot je ta, pomagajo ohraniti ta kontrast za dobro vzdrževano striženje.

Umetni jastreb z bledenjem kože

faux hawk with Skin FadeInstagram @aldierbarber

Če želite krepko zbledelo kožo, poskusite s tem vzorcem umetnega jastreba, v katerega lahko v eno, neurejeno striženje vstavite več trendov las. Tako oblikovanje las je zelo priročno za osvežitev sloga. Če imate goste lase, bodo videti še bolje.

Koža zbledi z mohawk frizuro

Fade kože na Mohawk HaircutInstagram @markyblvdez

Ta trend mohawka je vse vrste domišljija, zlasti z zbledelo kožo! Večplastni valovi delujejo skozi jastreba, seveda poudarjen z izrazitim stilom plešavosti.

Kratki lasje na vrhu z izbledelo kožo

kratki lasje na vrhu z izsušenimi stranmi kožeInstagram @alexandr_berezovsky

Obrita in zbledela stran se dobro ujemata s kratko dolžino na vrhu. To je zelo enostavna pričeska za zbledelo kožo.

Skin Pompadour Fade

Kožni pompadour zblediInstagram @barberobengie

Podprite lase s pompadourjem za zbledelo kožo. Ta trik daje dimenzijo in variabilnost, kot nalašč za pustolovske moške!

Srednje bledenje kože

Srednje bledenje kožeInstagram @juanmapeluka

To je sveža frizura z zbledelo kožo in enostavna moška pričeska z učinkom prstov. To je mešanica stare in nove šole, kot jo je opisal brivec Juan Manuel Ortiz Abad iz Španije.

Naj bodo vaši lasje dolgi na vrhu, da jih lahko tako oblikujete.

Abad navaja: »Uporabil sem mat mazilo in volumen v prahu, nato pa pompadour oblikoval s prsti. Odlična je za ravne lase, najboljša oblika obraza pa je kvadratna. “

Trdi del z glavnikom čez in plešavostjo

Trdi del z glavnikom čez in plešavostjoInstagram @barbeariaalves

Ta plešast zbledeli rez ima stranski del britvice, kjer so stranice dobro strgane. Slog Jefferson Alves iz Bombinhasa, BR je ustvaril ta videz.

»Začel sem s strojem» 0 «in postopoma sem se podrobno lotil oddelka za lase. V diviziji sem naredil šop z nizom, ki je dobro črtast in eleganten, «pripoveduje Alves.

Za to, da koža s trdim delom zbledi in se počesa, Alves svetuje, da imate bolj gladke in nekoliko večje lase, ki jih lahko oblikujete na stran. Za daljšo obdržljivost pričeske je treba uporabiti tudi mazilo in fiksir za lase.

»Črta na strani pomaga razbiti lase. Nanesite mazilo za lase in preprosto potegnite šopek nazaj. Svetujem vam, da lase posušite s sušilcem za lase, da dobite bolj črtast učinek, «dodaja Alves.

High Top Fade z definirano linijo las za črne moške z afro

High Top Fade z definirano linijo las za črne moške z afroInstagram @jj.blendz

To je frizura, imenovana visok vrh s srednjim izginjanjem kože. Brivnik Justin Johnston iz Kalifornije je na novo zasukal lase z namenom visokega bledenja las.

“Moja najljubša stvar pri tej koži, ki je zbledela, je kontrast. Ta zbledelost izgleda lepo in gladko ter se dobro ujema z njegovo črno barvo kože, da je nekoliko zamegljena. Poravnavanje las je ključnega pomena za to, da bo frizura postala bolj čista, kot bi bila s čistim izpadanjem. Sveža linija dopolnjuje rez, “pojasnjuje Johnston.

Če želite kodre na vrhu in so vaši lasje grobi, Johnston priporoča, da kupite gobo za kodranje. Za pritrditev kodrov boste potrebovali gobo za kodranje s srednjim do močnim lakom za lase.

»Moški s kodrastimi lasmi lahko zbledijo. Odrastite lase, če še niso dovolj dolgi, «omenja Johnston.

About the author