27 idej za moške frizure in pričeske v trdem delu leta 2021

pričeska lahko izrazi prefinjeno elegantno izjavo in vsaki pričeski da sodoben pridih! Debelino črte lahko prilagodite glede na vaš tip las in želeni slog. Redno vzdrževanje je potrebno, da ostane vedno izjemno.

Pred naslednjo frizuro si oglejte te priljubljene različice idej za striženje trdih delov.

Moška frizura s tankim trdim delom

Moška frizura s tankim trdim delomInstagram @hairby_caitlynrain

To je tanka trda frizura za moške. Njegov eleganten zaključek dela čudeže na ravnih laseh. Čeden in pameten videz-to je nekaj za obleči na uradni zmenek.

Trdi del s slogom naprej

Trdi del s slogom naprejInstagram @deco_thebarber

Trdi del s slogom, premaknjenim naprej, je čista različica česanja. Kodrasti lasje niso idealna tekstura za česanje, toda ko so striženi na ustrezno dolžino, bodo lahko kodrasti ali valoviti lasje ležali s trdega dela. Izdelek ni potreben, lahko pa pusti lase sijoč, če so narejeni dobro.

Stranski del +nizko bledenje

Stranski del +nizko bledenjeInstagram @ali_bar.ber

Takšno trdno trdo oblogo z nizko bledo pričesko zahteva potrpljenje, ustvarjalnost in celo steklenico laka za lase.

Frizura na trdi del s tempom izginjanja

trdi del Haircut with Temp FadeInstagram @cj_thebarber96

Pričeske iz trdega dela, ko so elegantno oblikovane, ustvarijo svež, čist in urejen videz.

Trdi del Pompadour Cut za debele lase

Trdi del Pompadour Cut za debele laseInstagram @abu_barber

To je trdi del pompadourja. Njegova privlačna višina in oster zbledeli slog sta kot nalašč za moške z debelimi lasmi. Oblikovanje frizure na trdem delu postane pomembno, ker ne želite vzeti stran od drugih funkcij. Dvig visoko je dokončna možnost.

Odklopljen spodrezan trdi del

Odklopljen spodrezan trdi delInstagram @nando.quaranta_barber

Ta odklopljen spodrezani del s trdim delom omogoča toliko vsestranskosti pri oblikovanju. Hrustljava linija lahko ustvari oster kontrast med kožo in funky dolgim ​​vrhom.

Hipster Hard Part Style z brado

Hipster Hard Part Style z bradoInstagram @nurii_b

Vse na tem hipsterskem trdem delu z brado je popolnoma na mestu. Močni koti, čiste stranice, vroč vrh in brada naredijo videz, ki ga je vredno pokazati svetu!

Bledenje kože trdega dela

Bledenje kože trdega delaInstagram @lucas_kemper_hair

Lastnik tega izjemno ostrega trdega dela kože zbledi, ko povežete plešasto zbledelo z elegantnim razcepom! Vsekakor pričeska za trden del za priložnostne in poslovne dogodke.

Dolgi lasje na vrhu Kratek stranski del

Dolgi lasje na vrhu Kratek stranski delInstagram @look.dw

Ti dolgi lasje na vrhu + kratek stranski del so zabaven način za osvežitev vašega sloga. Obrijane stranice ponujajo resnično ostro razliko med moškimi z teksturiranimi, dolgimi lasmi in vam omogočajo, da jih oblikujete tako, kot želite.

Kratki lasje z dvojnim trdim delom

Kratki lasje z dvojnim trdim delomInstagram @a.floreshair

Dvojni trdi del na kratkih laseh je eden tistih odbitkov za moške, ki povzročajo ekstremno duo. Pogovorite se s svojim frizerjem o tej res kul pričeski s trdim delom. Naredite to z dvema črtama na istem delu glave ali na nasprotnih straneh.

Nizka plešavost s trdim delom

Nizka plešavost s trdim delomInstagram @erikberto_diaztorres

To je nizka plešavost z trdim delom. To je zelo čedna in elegantna, a hkrati sodobna frizura s trdim delom.

Del za britvico z nizko plešavostjo

Del za britvico z nizko plešavostjoInstagram @big_rudy_da_barber

Zelo eleganten britvica z nizko plešavostjo, ki vas bo zagotovo postavila v središče pozornosti. Ta raztrgan trdi del učinkovito zagotavlja neposreden kontrast med stransko in zgornjo grivo.

Pričeska iz trdega dela z visokim bledenjem

Pričeska iz trdega dela z visokim bledenjemInstagram @devan_thebarber92

Če ste tip fanta, ki si želi bolj uglajenega videza, je za vas najboljše visoko zbledelo s trdim delom in takšnim česanjem. Naj bo bolj razburljivo, če ga ločite od strani, da ustvarite vidno obrito linijo in kontrast.

Če menite, da je bledenje previsoko, si oglejte več slik glavnika z nizkim bledenjem.

Posadka s trdim delom na kratkih laseh

Posadka s trdim delom na kratkih lasehInstagram @leh_0liveira

Tudi ti kratki lasje s trdim delom in striženim odsekom imajo nizko bledenje.

Bledenje na srednji koži s stranskimi lasmi

Bledenje na srednji koži s stranskimi lasmiInstagram @rippers_yanagawa

To je zbledela srednja koža s stranskim delom las. Bledenje las, začenši s srednjim delom, se osredotoči na zgornje lase in olajša nošenje katere koli vrste striženja.

Military Buzz Cut s trdim delom

Military Buzz Cut s trdim delomInstagram @milenahairtattoo

To je preprosta vojaška frizura s trdim odbitkom. Ta privlačna podrobnost, ki jo je ustvarila moskovska stilistka Milena Lazareva, lahko pomaga poudariti dostojanstvo ali skriti pomanjkljivosti oblike glave.

»Poskrbite za lasišče, ne glede na to, ali razmišljate o takšnem moškem težkem delu ali ne. Vse vaše kožne pomanjkljivosti bodo opazne, «pravi Lazareva.

Za to frizuro je dejansko veliko možnosti oblikovanja. Pri pripravi na dogodek uporabite vosek ali gel. Odločite se, kateri izdelek boste uporabili glede na učinek, ki ga želite doseči: sijajni, mat ali nekje vmes. Za takšne odbitke, kot je ta buzz, je styling resnično pomemben.

👉 Oglejte si več vojaških odbitkov.

Odstranjena frizura s trdo linijo nazaj

Odstranjena frizura s trdo linijo nazajInstagram @danidoeshair5280

To je strižena frizura s trdo linijo, znana tudi kot nepovezana frizura pompadour s trdim delom. Najboljša stvar pri tem videzu je trdi del, ki lahko dobesedno spremeni celoten videz v 3 sekundah.

Pri oblikovanju stilistka Dani Ernst iz Kolorada predlaga uporabo pene pri vlažnih laseh in okroglo krtačo za volumen. Ernst pravi: »nato uporabite mešanico teksturne paste, da jo razrežete, in suho teksturo razprši za nekaj peska, da ohrani volumen. Nato ga dokončajte z močnim lakom za lase, da se ne premakne. “

To je frizura za moške, ki imajo veliko in/ali goste lase za namene oblikovanja.

Visoko konusno bledenje z obritim delom

Visoko konusno bledenje z obritim delomInstagram @garycorry11

Ta slog trdega dela je klasična frizura iz štiridesetih/petdesetih let, ki je okrašena s sodobnim pridihom, in jo je izdelal Gary Corry, brivec iz Anglije. To je krepko zbledelo kožo s trdim delom, znano tudi kot britje z visokim zoženjem. “Pogovorite se s svojim brivcem o tem, da ohranite bledenje sredi do nizko, da povlečete bledenje in okrepite zbledeli videz s trdim delom,” predlaga Corry.

Pravilna oblika obraza je pomembna za rez, saj najbolje dopolnjuje ovalno obliko obraza. Pomemben je tudi sam tip las. Najboljši lasje, ki delujejo, so ravni težki lasje. Enak videz lahko dobite z lepšimi lasmi, vendar za Corryja težji lasje najbolje delujejo.

Faux Hawk s klasičnim konusom in linijo trdih delov

Faux Hawk s klasičnim konusom in linijo trdih delovInstagram @esebigtrimmer

To je zelo priljubljen umetni jastreb s klasično konusno trdo linijo brivca Anthonyja Jaimeja iz Victorvillea, CA.

“Ta frizura se prilega kateri koli obliki obraza. Za izdelke za oblikovanje uporabite sijoč trd gel za držanje ali videz suhe paste in mu dajte volumen, «svetuje Jaime.

Visoka konusnost z dolgim ​​ravnim delom

Visoka konusnost z dolgim ​​ravnim delomInstagram @momoneythebarber

Ta pričeska se imenuje plešast kombajn s trdim delom. Barber Mo iz Floride predlaga, da svojega frizerja zaprosite za dolg, raven črtast del, ki bo zbledel, da bi dobil to posebno pričesko.

Ko sprejme ta rez, Mo poudarja, da se morate navaditi na uporabo sušilnika za lase.

Mo dodaja: »Izdelki so dobri, kot so pomade ali vosek, vendar bo sušilec las dalo prvotno smer. Izdelki vam bodo zagotovili daljši obstoj, še posebej za pričesko pompadour. To vam bo dalo dodatno prefinjen videz, poleg tega, da ste elegantni in dobro zbledijo. To je vrhunska klasična pričeska. “

Brušen hrbet Undercut s trdim delom

Brušen hrbet Undercut s trdim delomInstagram @stirlingstacey

To je za sodobnega človeka odličen brušen podrezan trdi del! Konične strani in hrbet dajejo lep čist videz, medtem ko ima vrh dolžino in slog! Lahko dosežete pompadour, quiff, gladek videz ali stranski videz.

“Za moškega s kodrastimi lasmi in všeč mi je, da lahko dobimo odlično obliko črke” S “, ki bo ločila videz in dala malo osebnega sloga,” pravi frizerka Stacey Stirling-Brown iz Kanade.

Stirling-Brown predlaga: »Če razmišljate o takšnih odbitkih na trdih delih, si priskrbite krtačo in sušilnik za lase s trdno pasto. To bodo najboljša orodja za uspeh! “

Mid Fade s trdim delom

Mid Fade s trdim delomInstagram @oscvrthebvrber_

Ta srednji zbledeli del s trdim delom je klasičen, brezčasen in tradicionalen, prerezal ga je brivec Oscar Gonzalez iz Mauija, HI. Najbolj kul pri tem trendu je vsestranskost sloga, ki ga dobite s tem krojem.

Gonzalez ugotavlja: »Za moške z zaobljenim obrazom si s trdim delom popestrite glasnost. Moški, ki iščejo neurejen slog, naj poskusijo izdelek Suavecit (trdna glina ali mat). Za moške, ki želijo bolj gladek in oster videz, poskusite uporabiti Suavecito (izvirno).

High Bald Fade s trdim delom

High Bald Fade s trdim delomInstagram @detroit_dzikus

Ta rez je nekoliko klasičen trdi del kombiniranega/pompadourja s srednjim do visokim plešavostjo s hibridom trde linije. Gre za stvaritev Aarona Kieltyke, brivca iz Detroita, MI.

“Ta moški trdi del je enostavno česati. Dodajte malo pomade na vodni osnovi za bolj sijajni videz ali nekaj gline za bolj naraven videz, “pravi Kieltyka.

High Fade Skin with Line-Up in Hard Part Comb Over

High Skin Fade with with Line-Up in Hard part Comb OverInstagram @the_barber_aaron

To je sodobna frizura z ravnim glavnikom za britje na trdem delu! To je velik bled in trd del z zasedbo. Barber Aaron Tamayo iz Kalifornije pravi: »Ta frizura ustvarja ostrino, simetrijo in čistočo. Linija trdega dela dodaja še dodatno ostrino, ki dopolnjuje ta slog. “

Lepa stvar pri moških odbitkih na trde dele je, da se vam ni treba nujno spustiti na nič ob straneh, da jih dobite. “Trdi del je lepa podrobnost pri odbitku, ko je vrh las dovolj dolg za oblikovanje,” pojasnjuje Tamayo.

Fantovska frizura na trdi del

Fantovska frizura s trdim delomInstagram @hairrockerbet

Ta podrezani del s težkim delom je oster in poslovni hkrati. To je odlična izjava za modne fante in moške. Potisnite ga nazaj ali povečajte glasnost s hladnim pompadourjem.

Stilistka iz Ohioja Bet Vannoy opozarja, da je fantovski trdi del zelo vzdržljiva frizura. »Če želite ostati ostri, sledite rezu vsake 3-4 tedne. Styling glina ali krema bo vaš najboljši prijatelj za naravno ali mat površino. Za ta gladek in sijajni rocker-do uporabite gel z visokim sijajem in visoko obstojnostjo, «dodaja.

Kodrasti lasje s trdim stranskim delom

Kodrasti lasje s trdim stranskim delomInstagram @jojo.larae

Ta rez je kodrast trdi del z bleščanjem kože, ki ga je ustvarila frizerka Jovanna Hamilton s Floride. Najboljši del tega trdega stranskega dela je britvica, zaradi katere je vse videti čisto in ostro.

Hamilton poudarja, da ta trdi del na kodrastih laseh naredi slog, primeren za tipe, katerih lase je mogoče enostavno manipulirati z izdelkom ali dovolj dolge, da se premaknejo na stran.

“Večina fantov bi za te sloge uporabila pomado ali pasto, če pa imate kodraste lase, bi bila krema za kodre ali balzam za nego las popoln za kodre in jih je enostavno oblikovati,” dodaja Hamilton.

Del črte britvice Mid Bald Fade

Del črte britvice Mid Bald FadeInstagram @mr_barber91

Del britvice na srednji plešavosti je odličen za moške s tankimi lasmi. Poudarja lase navzgor, hkrati pa ustvarja kontrast z bledenjem kože in trdim kirurškim delom.

About the author