36 popolnih tetovaž za rokave za fante s stilom

Moški tetovaže za popolne rokave | TattooBlend

Tetovažo z rokavi lahko pogosto opišemo kot kombinacijo ali zbirko različnih modelov, ki so strateško postavljeni na roko ali nogo posameznika, da tvorijo eno na videz neprekinjeno delo. Vendar pa so rokavi lahko sestavljeni tudi iz enega samega neprekinjenega vzorca ali barve.

Izrazi tetovažni rokav, polni rokav, polovični rokav itd. So splošni izrazi za tetovaže, ki pokrivajo roko ali nogo v tesno vezanem vzorcu, podobnem vzorcu rokava. Veljavnost tega izraza je občasno vprašljiva, vendar je z leti pridobila na širši sprejemljivosti, zlasti od začetka internetne dobe. “Polni rokav” je le malo lovilca in opisuje kot iskanje po spletu za “tetovaže s polno roko”. Večina sodobnih umetnikov je izraz sprejela in ga redno uporablja.

Tetovaže z rokavi so včasih načrtovane, pogosto pa so rezultat tega, da ena tetovaža vodi do druge, potem druga itd. Kot bo večina vas s črnilom potrdila, so tetovaže odvisne! Oglejmo si nekaj čudovitih primerov tetovaž na rokavih pri moških.

Ta čudovit črni rokav.

Blackwork tetovaža s polnimi rokavi znamke Nissaco

Tu imamo spektakularen črno -siv tuš s kombinacijo vrtljivih krogov, geometrijskih oblik in cvetov mandale.  (Fotografija: Nissaco)

Ta sveti geometrijski rokav.

Dotwork Sacred Geometry Full Sleeve, Helsinki

Od senčenja do dela z vzorci je ta obsežna zasnova z dotwork videti vse boljša, dlje od nje – ne zato, ker je očitno zanič. (Foto: Helsinki)

Ta črno -siv kos Prometeja.

Prometheus tetovaža s polnimi rokavi Jun Cha

To prvo renesančno kiparsko delo z grškim Titanskim Prometezom, ki ga pokriva strateško postavljen vijak iz platna, je delo mojstra tetovatorja Jun Cha, ki ga je delo, ki ga navdihuje renazija, zaslužilo kar naslednje.

Ta črni rokav s temo čebel.

Blackwork Sleeve by Zmierzloki Tattoo

Ne glede na to, kako težko je poimenovati zapletene rokave za tetoviranje, menimo, da smo se dobro odrezali. Eden naših najljubših modelov na seznamu, ta zapleten brezbarven rokav ima lepo enakomerno težo. (Foto: Zmierzloki Tattoo)

Ta barvit neo -tradicionalni rokav.

Barvita Neo tradicionalna tetovaža z rokavi znamke Nederland

Ženska si nadene čep z levjo glavo, medtem ko drži luč z notranjo podobo pokrajine z dvojno osvetlitvijo. (Foto: Nederland)

Ta Alex Grey je navdihnil polne rokave.

Tetovaža Alex Grey z rokavi Eric The Viking

Vedno smo bili veliki oboževalci Delo Alexa Greya Ko smo prišli, smo ga seveda morali uvrstiti na svoj seznam. Dobro je, da ta rokav ni v barvah, ker se ljudje verjetno ne bi mogli spopasti s kozmično čudovitostjo popolne mojstrovine Alexa Greya. (Foto: Erik Viking)

Ta črni Buda z lotosovim cvetom.

Tetovaža Blackwork Buddha z rokavi Jun Cha

Še en fantastičen kos Jun Cha. Oster kontrast, ki ga vidimo v sencah Chajevega dela, je postal ena najpomembnejših značilnosti njegovega dela. (Fotografija: Jun Cha)

Ta čudovit rokav z dvojno izpostavljenostjo.

Tetovaža zvezdnih nočnih rokavov Tylerja Maleka

O tem delu ne moremo povedati dovolj dobrih stvari. Vijolično in modro nebo, polno zvezd, prehaja v brezbarven ribnik v gozdu. (Foto: Tyler Malek)

Ta spiralni rokav.

Spiralna japonska/plemenska tetovaža z rokavi Christopherja Noogina

Tukaj imamo osupljivo spiralno zasnovo, ki vsebuje vzorce različnih stilov in vzorcev. Krepki obrisi in negativni prostori dajejo temu kosu nedvomno elegantno vzdušje. (Fotografija: Christopher Noogin)

 Ta grški bog.

Grški bog Mars s polnimi rokavi Jun Cha

Mars s svojo čelado, ki označuje njegov bojevniški status. (Fotografija: Jun Cha)

About the author