37 najboljših pričesk za moške z debelimi lasmi (velik volumen) leta 2021

Moške frizure z debelimi lasmi so za nekatere blagoslov in prekletstvo. Čeprav imate veliko možnosti, je odbitke za moške z debelimi lasmi težko izvesti. Izkoristite svoje goste lase tako, da izberete odličen slog in uporabite prave izdelke za slog, ki ga želite.

Ne glede na to, ali iščete nov kroj ali samo želite zamenjati pričesko, imamo navdih!

Pred naslednjo frizuro si oglejte najboljše in najbolj priljubljene foto ideje pričesk za moške z debelimi lasmi:

Debela srednja bleda + frizura iz umetnega jastreba

Debela srednja bleda + frizura iz umetnega jastrebaInstagram @ferni_barber

Ta debela srednja fade + umetna jastrebova fade frizura je uravnotežena in ni videti preveč obsežna. V kombinaciji z dlakami na obrazu je videti drzno.

Moškim z debelimi lasmi je zagotovljeno, da imajo odlične pričeske. Končajte z močnim lakom za lase ali voskom, da bodo vaši lasje visoki in dramatični.

Clean High Fade za fante z debelimi lasmi

čista visoka fade frizura za moške z debelimi lasmiInstagram @13byblackstar

Ta čista visoka zbledelost za fante z debelimi lasmi je spomin na frizuro Jasona Stathama. Ti debelejši lasje so postriženi povsod in ohranjajo vse lase v območju kratkih do srednje debelih las.

Valovita sodobna debela srednja bleda frizura z moško brado

Valovita sodobna debela srednja bleda frizura z moško bradoInstagram @nickbarford

Ta valovita moderna debela srednja bleda frizura za moške poudarja njeno debelino. Debelo rezano kaže naravno lepoto debelih, zdravih las. Za dokončanje sloga si lahko zraste tudi gosta brada.

Debela teksturirana rastlina za starejše moške

Debela teksturirana rastlina za starejše moškeInstagram @limitlesshairco

Teksturiran pridelek za starejše moške je klasičen in kot nalašč za moške s srednjimi do debelimi lasmi. Tukaj je odličen primer stilistke Kimberly McKean iz Rockwalla, TX.

»Ta trendovski kroj traja 6-8 tednov, ne da bi bil videti neurejen. Sprednji deli so daljši z zaobljenimi robovi. Kratke moške pričeske lahko oblikujete na različne načine, da ustvarite moški moški slog, «navaja McKean.

Za moške z debelimi lasmi je to neurejen slog, s katerim je enostavno delati zjutraj. To je klasična oblika, zasnovana za povečanje moškosti in je namenjena različnim gospodom. McKean priporoča uporabo mat pomade za dvig takšne frizure za moške.

Moška pričeska High Pompadour

Moška pričeska High PompadourInstagram @vinsenthebarber

Ta moška pričeska za debele lase z visokim pompadourjem je klasična, a zelo elegantna. Ta močna frizura ima polno glavo z dolgim ​​vrhom. Barber Vinsen predlaga uporabo pomade za doseganje linij in višine glavnika.

“Debeli odbitki in slogi, kot je ta pompadour, so za moške, ki si želijo elegantnega sloga,” poudarja Vinsen.

Pričeska Ivy League Cut + Back-Swept

Pričeska Ivy League Cut + Back-SweptInstagram @history_cut

Debela frizura Ivy League + frizura, obrnjena nazaj, je uradna in tradicionalna klasična frizura, to pa je izjemna predstavitev brivca Nodarja Borovka iz Rusije.

“To je daljša različica posnetka posadke. Ta debela pričeska je dovolj dolga za ločitev s kratkimi stranicami. Nove brivnice se približujejo metroseksualnim krojem, vendar niso ravno pompozne, “pojasnjuje Borovko.

Ta debel pometani slog je namenjen moškim, ki želijo prihraniti čas pri česanju las. Ker na vrhu ni več kot 1,5 cm las in postopoma krajši rob, je odličen za vse dejavnosti.

Pri oblikovanju Borovko svetuje: “Za zaključek uporabite mat pasto ali pomado za lase za sijoč videz, zlasti za goste azijske lase.”

Clean High Fade French Crop

Clean High Fade French CropInstagram @adamwilcock_chambers

Čist visoko bled francoski pridelek na debelih laseh ima stranice in hrbet zbledele na 0,5, hkrati pa ohranja tesen, teksturiran vrh. Ohranjanje dolžine na vrhu frizure vam daje razliko med stranmi.

Brivec Adam Wilcock iz Združenega kraljestva predlaga, da svojega frizerja uporabite preskok skozi tehniko stražarja, da doseže čisto in ostro zbledelost. Uporabite dolžino na vrhu, da jo oblikujete v želeni položaj.

“Ta kroj je namenjen moškim z delimi lasmi, ki želijo ohraniti veliko dolžino las na vrhu. Visoko bledenje je za moške, ki radi oblikujejo ali pometajo rob, «ugotavlja Wilcock.

Če želite ohraniti bolj naraven neurejen videz, je tudi ta frizura odlična za to.

Wilcockov dodatni nasvet je, da uporabite pršila Chambers Shaper, ko so lasje mokri, nato pa jih temeljito posušite. Lak za lase z morsko soljo ne naredi las mastnih in lasem daje rahel oprijem.

Shaggy Brush Cut z umazano teksturo

Shaggy Brush Cut z umazano teksturoInstagram @herb_the_barber

Ta kosmat čopič z debelo grdo teksturo je enostavno ustvariti. Ker je tekstura neurejena, si dobesedno le potegnete roke skozi lase in oblikovanje je končano.

Za to debelo moško frizuro frizerski brivec Herbin Delgado s Floride priporoča uporabo Layrite pomade za slog. “Ta slog je za moške z debelimi lasmi, ki so seveda povsod. To pomeni, da si lasje seveda ne želijo česati na določen način, razen če uporabljate veliko izdelka, «pojasnjuje Delgado.

Idealno je uporabiti čim manj izdelkov in ohraniti slog ves dan. Ta neurejen teksturiran rez je odlična možnost za fante z debelimi lasmi!

Frizura Clean Line Up in Bald Fade za moške z debelimi lasmi

Frizura Clean Line Up in Bald Fade za moške z debelimi lasmiInstagram @mr_executive_barber

To čisto frizuro za moške z debelimi lasmi je enostavno vzdrževati. “Dobro izvedeno bledenje kože ne bo nikoli staromodno,” pravi ustvarjalec sloga Benny Machado iz Newport News, VA.

Če želite ponovno ustvariti to debelo pričesko, uporabite natančne tehnike striženja in sušenja las. Machado navaja: »Poskusite z vlakni gumi Skilledbarber. Ima nizko do srednje držanje. Ta linija zbledi za moške z ravnimi, debelimi lasmi. “

Sodobna kombinacija iz slame z ostrim trdim delom

Sodobna kombinacija iz slame z ostrim trdim delomInstagram @edubdatdude

Ta sodobna slamnata kombinacija z ostrim trdim delom je zelo tradicionalna debela pričeska, ki jo je ustvaril brivec Eric Soto iz Pensilvanije.

“Trdi del je črta v laseh, ki je ustvarjena s trimerjem ali britvico. To se naredi namesto, da se lasje ločijo ali sekajo z glavnikom ali krtačo, «pojasnjuje Soto.

Ta debel rez je prehod zbledelosti s svetlim do temnim kontrastom. Uporabite pomado s sijajem na daljših laseh, da dosežete to striženje za goste lase.

Stranski del + nizko bledenje z dolgim ​​kodrastim vrhom

Stranski del + nizko bledenje z dolgim ​​kodrastim vrhomInstagram @ron_talley

Ta stranski del + zbledi z dolgim ​​kodrastim vrhom je brezčasen. Gre za stvaritev brivca Rona Talleyja iz Riversidea v Kaliforniji. Nizko bledenje kože je kot nalašč za kratke do srednje debele lase.

Pri oblikovanju te kratke moške frizure poskusite Uppercut Deluxe Matt Clay. Talley pojasnjuje: “Najbolje deluje na valovitih pričeskah in pri moških, ki želijo obdržati to debelo naravno kodravost in val.”

Stranski del je klasičen kroj, ki ga lahko poljubi vsak moški. To nizko bledenje najbolje izgleda moškim z rahlim valom v laseh.

Spikasto in teksturirano z dolgimi debelimi lasmi na vrhu

Spikasto in teksturirano z dolgimi debelimi lasmi na vrhuInstagram @hairnotjaded

Spikasto in teksturirano z dolgimi debelimi lasmi na vrhu je čist slog za večino moških. To je ena lažjih pričesk za moške z debelimi lasmi, kot trdi stilistka Jade Kirkbride iz Utaha.

»Poskusite oblikovalsko pasto Kevin Murphy FREE.HOLD, da ustvarite to obliko. Izdelek prebodite skozi lase, odrežite določene pramene in jih zvijete. Tako boste dobili teksturiran, ne tako popoln slog, «pojasnjuje Kirkbride.

Za vzdrževanje prosite svojega brivca, naj z rezalnimi škarjami razredči vrh, in britvico, da ohrani teksturo. S kratkimi odbitki, kot je ta, je oblikovanje debelih, valovitih las obvladljivo. Če ste fant z debelimi lasmi, ki išče novo pričesko, to omenite svojemu frizerju. Morda ga boste lahko celo nosili kot mohawk, če ga pravilno razrežete.

Brušeno nazaj & Naravni kodrasti pridelek

Brušen hrbet & amp; Naravni kodrasti pridelekInstagram @z_ramsey

Ta brušen hrbet in naravni kodrasti pridelek je kombinacija velikega volumna in debelih las. Je teksturiran, brušen in ima naraven videz in občutek. To je oblikoval brivec Zach Ramsey iz New Yorka.

Za oblikovanje, pravi Ramsey, »uporabite majhno količino razpršila z morsko soljo in gline z mat površino. Bolj kot je naravni zaključek, tem bolje. “

Visoki in debeli odbitki so za moške z debelejšimi lasmi, ker jih je veliko lažje vzdrževati. Veliko več kot krajši rez.

Frizura z bleščanjem kože Cezar

Frizura z bleščanjem kože CezarInstagram @paddy_the_pomp

Ta frizura z bleščanjem kože Caesar je tudi posevek za debele lase. To je trenutno ena najbolj trendnih pričesk. To je slog 90-ih let s sodobnim zasukom, ki se zlije z lasiščem, hkrati pa ostane vrhunsko in naraven.

Ta poseben rez je izdelal brivec Paddy Corrigan iz Irske. “Uporabite razpršilo za teksturo in glino ter jo z difuzorjem počasi posušite v vlažne lase,” priporoča Corrigan.

Debele moške pričeske, kot je ta, dobro delujejo na moških z dobro lasjo na sprednjem robu. Corrigan opozarja, da imajo moški z ravnimi, debelimi lasmi težave pri pridobivanju teksture na vrhu.

Zbledelo britansko navdihovanje s kratkimi stranicami

Zbledelo britansko navdihovanje s kratkimi stranicamiInstagram @mikeyyyyyyyy_

Ta zbledelost s kratkimi stranicami, ki jo navdihuje Združeno kraljestvo, ustvarja debelo, valovito teksturo, ki je združena z gladkim izginjanjem. Takšne moške pričeske bodo sčasoma prišle v ZDA!

Po besedah ​​brivca Mikeyja Hengerja iz Pensilvanije je “vsak solni razpršilec ključni element za oblikovanje teksture vaših las. Dodajanje nekaj teksturirajočega in volumizirajočega pudra bo pomagalo tudi pri oblikovanju. “

Obrezan obrobni slog je odlična frizura za moške, ki želijo izstopati. To je srčkan kroj za debele lase, vendar enostaven za oblikovanje in še lažji za vzdrževanje.

Naravno kodrasti lasje z zoženimi stranmi

naravno kodrasti lasje z zoženimi stranicamiInstagram @shawn_barbz

To so naravno kodrasti lasje s srednjim izpadanjem za goste lase, ki jih je oblikoval stilist Shawn Barbz iz Kanade. Ta rez se dobro obnese pri kodrih, moški s kodrastimi ali ravnimi lasmi pa lahko nosijo to ostrino.

Barbz svetuje: »Uporabite Elegance Wax in Pomade za lase na vrhu glave. Uporabite minimalno količino, da dobite ta neurejen videz. Če imate brado, uporabite Elegance olje za lase in brado. Tako bo vaša brada mehkejša z rahlim sijajem. “

Ti debeli kodri z zoženimi stranicami so kot nalašč za gospoda, ki želi poskusiti nekaj novega. Z zgoraj omenjenimi izdelki za lase je priporočljivo tedensko vzdrževanje.

Mlada profesionalna kombinirana pričeska za moške

Mlada profesionalna kombinirana pričeska za moškeInstagram @itsmebarberdrake_aomc

Ta mlada profesionalna debela kombinirana pričeska za moške je ležerna, a prefinjena. Ta rez ima mehko mešanje ob straneh, pri čemer je del dovolj dolg, da se prepere nazaj, in ga je ustvaril brivec iz Arkansasa Drake Pieper.

»Če želite ustvariti ta slog, uporabite sušilnik za lase in mu dajte čim več telesa. Uporabite majhno količino izdelka iz mat gline, da ohranite slog skupaj in ohranite naraven videz, “navaja Pieper.

Pieper prav tako predlaga, da svojega frizerja pretiravate s pernatimi hrbti, da bi mu dali ta lep, mešan občutek. Poskrbite, da ga posušite skoraj naravnost nazaj od dela, ne pa navzdol in stran od njega.

Srednje dolgi lasje normalne do srednje debeline so idealno platno za to striženje. Poleg tega mora biti bolj ravna kot kodrasta. Z dovolj sušenja s fenom lahko s kodranimi ali debelimi lasmi še vedno manipulirate, da dosežete ta slog.

Rezanje teksture z poudarki in visokim sijajem

Rezanje teksture z poudarki in visokim sijajemInstagram @hairbyrebeccaf

Ta teksturiran kroj z poudarki in visokim sijajem doda debelino in zanimanje debelim lasem. Ustvarila ga je stilistka Rebecca Franklin iz Kanade.

»Za styling uporabite mat pasto s trdnjavo. American Crew Fiber je dobra, saj naredi vaše lase naravne, vendar ima še vedno trdnjavo, “pravi Franklin.

Vsak moški z debelimi lasmi se lahko zaljubi, saj je možnosti oblikovanja neskončno. Nekoliko oblikovan vrh bo zagotovo dodal nekaj višine. Če imate kodraste, ravne ali valovite lase, lahko še vedno imate to pričesko z rahlimi variacijami.

Franklin trdi: “To je za fante, ki imajo radi kratke lase, a si jih vseeno želijo oblikovati, ker so stranice lahko tako kratke, kot želite.”

Kratka stranska plešavost z naravnimi zvitki

Kratka stranska plešavost z naravnimi zvitkiInstagram @handsomefemalebarber

Ta debela frizura je kratka stranska plešavost z naravnimi zvitki, ki jo je odrezala frizerka Victoria Rivera iz Lancasterja, PA.

»Za to pričesko bi se lahko odločil vsak moški, zlasti črni moški z naravnim vzorcem kodra. Je zelo preprosta in ne zahteva vzdrževanja, «poudarja Rivera.

“Pri oblikovanju uporabite Twist Sponge in kremno kremo,” pravi Rivera. “Najprej začnite z vodo, dodajte smetano, nato zvijte in sušite na suhem na toplem.”

Cool Combover kratka frizura za debele lase

Kul kombinirana frizura za debele laseInstagram @cut4sale

Ta kul kombinirana kratka frizura za debele lase uporablja vse vidike frizerstva. Podroben opis tega kroja bi bil kombinacija s sredino plešavosti in zgornjim robom.

Barber Yoshi s Floride moškim, ki želijo nositi ta kroj, svetuje uporabo lahke pomade. “Mnogi fantje preveč nasičijo svoje lase s pomado ali gelom, v idealnem primeru pa je potrebna le majhna količina,” pravi Yoshi.

Ta pričeska je za fanta z debelejšimi lasmi, vendar jo je mogoče prilagoditi vsakemu moškemu. Če ste aktivni, prosite svojega frizerja, naj vam skrajša vrh las.

Sodobni zarezani lasje s konusom

Sodobna pričeska za debele laseInstagram @mr_executive_barber

Ta debela moderna gladek las z zoženim bledenjem je klasičen slog. Oblikoval ga je brivec iz Virginije Benny Machado.

»Če želite doseči te zalizane lase, jih posušite z rokami. Po sušenju nanesite mat kremo, kot je Layrite Matte Cream, «poudarja Machado.

Čeprav je to pričeska za moške z debelimi in ravnimi lasmi, je univerzalni videz, ki lahko deluje tudi na tanke lase! Ta konusna zbledelost je ena tistih moških pričesk, ki jih vsakodnevno oblikujete.

Raztrgana srednje dolga tekstura za goste valovite lase

Raztrgana srednje dolga tekstura za goste valovite laseFotografija: Shutterstock.com

Ta razmršena srednje dolga tekstura za debele valovite lase kaže na tone gibanja.

Za razmršene debele, valovite lase:

 1. Lase posušite z brisačo, da odstranite odvečno vlago.
 2. Skozi lase nanesite četrtinsko veliko kremo z visoko obstojno teksturo.
 3. Za oblikovanje las uporabite konice prstov.
 4. Za najboljše rezultate pustite, da se lasje do konca posušijo na zraku.

Pri oblikovanju poskusite Aveda Control Paste. Debelim lasem daje zelo teksturiran, a nizek sijaj, ki je gladek, ne lepljiv.

Če uporabite kremo za teksturo na laseh, posušenih z brisačo, in pustite, da se posuši na zraku, boste dobili najbolj naraven videz. Če imate radi bolj nadzorovano držanje, namesto tega uporabite gel za oblikovanje.

Pompadour Prep pričeska za moške z debelimi lasmi

Pompadour Prep pričeska za moške z debelimi lasmiFotografija: Shutterstock.com

Ta pričeska za moške z debelimi lasmi pompadour je visoka, a mehka.

Če želite oblikovati ta pompoz za debele lase:

 1. Sveže oprane in kondicionirane lase posušite z brisačo.
 2. Skozi lase nanesite četrtinsko veliko količino kreme za oblikovanje.
 3. S srednje okroglo krtačo oblikujte lase nazaj od obraza in ustvarite dvig, potreben za vaš dokončan videz.
 4. Ko se vsi lasje posušijo, dodajte še malo kreme za oblikovanje las, da bodo vaši lasje izraziti.
 5. Slog dopolnite s srednjim do visokim lakom za lase za nadzor.

Poskusite lak za lase s trdo glavo Bed Head. Deluje dvojno, zagotavlja visoko oprijemljivost in srednji sijaj. Oblikovanje las z okroglo krtačo med sušenjem s fenom je bistveno za ustvarjanje sloga, ki ostane na mestu ves dan.

Klasični stranski del za debelejše moške

Klasični stranski del za debelejše moškeInstagram @rafaysmensalon

Klasični stranski del za goste lase ne potrebuje vzdrževanja v salonu. Samo vzemite glavnik in izberite stran in pripravljeni ste biti razkošen gospod.

Fresh Faux Hawk Short Cut

Svež Faux HawkInstagram @juanfrangonzalez20

Ta sveža kratka frizura iz umetnega jastreba je ena tistih elegantnih pričesk za moške z debelimi lasmi.

Njegove obrito stranico in špičasti kratki lasje spredaj naredijo vsakega fanta z debelejšimi lasmi videti mladostnega.

Kombinacija debele slojne frizure za starejše moške

Kombinacija debele slojne frizure za starejše moškeFotografija: Shutterstock.com

Ta večplastna kombinacija frizure za starejše moške z debelimi lasmi je ostra! Zaradi daljše dolžine na vrhu in ob straneh je klasika.

Če želite oblikovati večplastno kombinacijo za debele lase:

 1. Lase posušite z brisačo.
 2. Nanesite kremo za teksturo, tako da izdelek enakomerno porazdelite po vseh laseh.
 3. Pustite, da se posuši na zraku.

Preizkusite kremo za oblikovanje Gage for Men za oprijem, fleksibilnost in srednjo površino. Izdelke vedno razpršite po celotni dolžini las. Delo izdelka v samo enem odseku bo povzročilo neenakomeren slog in zaključek.

Debel Buzz Cut

Debel Buzz CutInstagram @buckythebarber

Enostaven debel buzz cut je osvežujoč in eleganten in ga lažje potegnejo fantje z debelimi lasmi.

Kratek Faux Hawk

Enostaven kratek umetni jastrebFotografija: Shutterstock.com

Kratek fauxhawk v gostih, temnih laseh daje čist, a sodoben zaključek.

Za oblikovanje:

 1. Lase posušite z brisačo.
 2. S prsti usmerite lase proti sredini, medtem ko s sušilcem za lase popolnoma posušite lase.
 3. Skozi lase nanesite četrtinsko veliko količino kreme za oblikovanje. Pustite sprednji del navzdol, vendar postopoma pretlačite lase na vrhu glave v nizko ležečega jastreba.

Poskusite oblikovalsko glino American Crew Molding Clay. Zagotavlja koncentrirano moč oblikovanja, ki vam omogoča manipulacijo z lasmi.

Ovalne, kvadratne in okrogle oblike z debelejšimi, grobimi lasmi lahko razkosajo to pričesko.

Naj vaš frizer ali stilist podrobno opiše debele lase okoli obraza, da ustvari lepo svežo linijo, kot je prikazano na sliki. To bo zagotovilo odličen okvir za vaš obraz in okrepilo vaše močne lastnosti.

Poslovno prijazna frizura za debele valovite lase

Poslovno prijazna frizura za debele valovite laseFotografija: Shutterstock.com

Ta poslovno prijazna frizura za debele valovite lase je kot nalašč za moške sive lase. Še posebej debeli lasje, ki si želijo korporacijsko prijazne coif. Debeli moški z valovitimi lasmi lahko s to debelo pričesko ostanejo tudi mladostni.

Za oblikovanje debelih valov:

 1. Lase posušite z brisačo.
 2. Po laseh nanesite količino gela za oblikovanje velikosti niklja.
 3. Povlecite malo las spredaj navzgor.
 4. Pustite, da se lasje posušijo na zraku.

Poskusite tudi gel za držanje American Crew Firm Hold Gel. Ne lušči se, ne vsebuje alkohola in ima nizek pH, da prepreči izsušitev lasišča.

Delo z valovitimi lasmi je lahko težavno. Če imate radi več nadzora, uporabite lase za sušenje las, potem ko gel nanesete na gel.

Kratek ročaj s plastmi

Kratek ročaj s plastmiFotografija: Shutterstock.com

Ta kratka dlaka s plastmi je srednje do kratka, narejena okoli glave, da ustvari tone gibanja. Dodaja tudi razbit občutek okoli koncev.

Pri oblikovanju:

 1. Lase posušite z brisačo.
 2. Med sušenjem lase uporabite okoli krtače za veslanje. Tako boste ustvarili gibanje, ki ga vidite na fotografiji.
 3. Skozi lase naredite malo voljne kreme za oblikovanje, da definirate gibanje, ustvarjeno v prejšnjem koraku.

Uporabite posteljno glavo B za moške večopravilno negovalno kremo. To je lahka krema, ki daje naravno definicijo in nadzor. Za dodatno držanje se raje odločite za upogljivo oblikovalsko pasto za srednje držanje.

Moški z ovalno, kvadratno ali hruškovo obliko obraza z debelimi ravnimi lasmi bodo dobro nosili ta slog.

Skrtačeni špičasti lasje + koničasta oblika quiff

Načrpano ščetkasto (lasje + koničasto oblikovan videzFotografija: Shutterstock.com

Ta pričeskasto oblikovan konic las + koničast slog je podoben spodrezanemu. Razlika je v mešanju skozi debele stranice.

Če ga želite oblikovati:

 1. Lase posušite z brisačo.
 2. Kožo za oblikovanje pene za lase oblikujte v velikosti žogice za golf.
 3. Med sušenjem s konicami prstov dvignite lase pri koreninah.
 4. Ko so lasje popolnoma suhi, zaključite z nanosom gela za visoko držanje po vrhu in ob straneh ter lase usmerite na zadnji strani glave naprej.

Preizkusite OSiS Grip za dodatno podporo slogu med sušenjem.

Ta debel quiff s podrezano je včasih težko opisati stilistu ali frizerju. S seboj vedno prinesite fotografije, ki bodo vašemu stilistu ali brivcu pokazale, kakšen slog iščete za svoje goste lase.

Ležerni kodri za moške srednje debele lase

priložnostni kodri za moške srednje debele laseFotografija: Shutterstock.com

Ležerni kodri za moške srednje debele lase? Da, prosim! Valoviti lasje, skrajšani ob straneh in daljši na vrhu, ustvarjajo sproščen slog. To je odličen razlog, da svoje debele lase okrepite s pol kodrasto teksturo!

Za oblikovanje:

 1. Lase posušite z brisačo.
 2. Nanesite majhno količino srednje obstojne kreme za oblikovanje las skozi lase.
 3. Med dvigovanjem las blizu korenin uporabite sušilnik za lase, da ustvarite dodaten volumen.
 4. Končajte tako, da po laseh razdelite približno nikljevo količino kreme za oblikovanje las od korenin do konic.

Nato poskusite s pršilom za nego las American Crew Grooming Spray. To je spremenljiv zaključni sprej, ki ga lahko uporabite na vlažnih ali suhih laseh, da ohranite svoj slog. Zagotavlja nadzor z mehko, dotikljivo končno obdelavo.

Brushed Up Crew Cut

Brushed Up Crew CutFotografija: Shutterstock.com

Ta brušena frizura za britje je odlična na laseh z zelo grobo teksturo ali na zelo debelih laseh.

Pri oblikovanju:

 1. Lase posušite z brisačo.
 2. Nanesite gel za oblikovanje z visokim obstojem po laseh, le sprednjo stran obrnite navzgor.

Poskusite Bed Head B za moške Power Play Firm Finish Gel. Zagotavlja nadzor brez luščenja.

Gel na takšni debelini teksture deluje bolje kot kateri koli kremni izdelki. To je zato, ker geli ponavadi ponujajo nekoliko več nadzora in strukture trdovratnim teksturam las.

Punk-navdihnjeni sekani lasje z resicami

Punk-navdihnjeni sekani lasje z resicamiFotografija: Shutterstock.com

Ta punk-navdihnjeni razcepljeni lasje z resicami kričijo punk rock! Debela pričeska ima resen slog, ki združuje gladko in razdrobljeno teksturo.

Za slog:

 1. Lase posušite z brisačo.
 2. S čopičem za veslo zgladite sprednjo polovico las naprej.
 3. S konicami prstov dvignite lase na hrbtu in ustvarite oster in kontrastni videz.
 4. Količino teksturne kreme v velikosti niklja razpršite spredaj, jo usmerite naprej in razrežite konce.
 5. Za dvig in ločevanje las na hrbtu uporabite sredinsko do visoko obstojno pasto za oblikovanje.

Vbrizgajte svoje goste lase s posteljno glavo. To je kot sijaj adrenalina s super fino meglo!

Spredaj dodajte dodaten odsev z lahkim aerosolnim sijajem na obrobljeno obrobje.

Debeli surferski lasje s podrezano

Debeli surferski lasje s podrezanoFotografija: Shutterstock.com

Ti debeli deskarski lasje s podrezano dlako so super preprosto dolgi slogi za debele lase. Dobro deluje tudi pri moških z ravno teksturo las.

To oblikujte tako, da sledite tem korakom:

 1. Lase posušite z brisačo.
 2. Četrtinsko veliko količino tekočine za oblikovanje razpršite po laseh od korenin do konic. Ne pozabite nanesti izdelka skozi vse lase za enakomerno oblikovanje.
 3. S sušilcem za lase nastavite izdelek in svoj slog, medtem ko lase počešite s prsti nazaj in rahlo na eno stran.

Poskusite Aveda Men Pure-Formance tekoči pomade. Dodaja sijaj in zmerno držanje, hkrati pa ohranja naravno gibanje.

Lase rahlo razcepite (ne ustvarjajte očitnega stranskega dela) čez eno oko in ne naravnost po sredini. Izogibajte se ločevanju las na sredini. To ponavadi reče “geek” in ne “chic”.

Kombinacija globokih stranskih delov

Kombinacija globokih stranskih delovFotografija: Shutterstock.com

To je kombinacija globokih stranskih delov na bolj grobih laseh. Ta debel slog je globoko razmaknjen na eno stran, kar mu daje na tone dotika in visok rez.

Za slog:

 1. Lase posušite z brisačo.
 2. Del lase na eno stran. Zunanji kot enega očesa uporabite kot vodilo do tega, kje naj bi bil del.
 3. Med sušenjem s konicami prstov dvignite lase pri koreninah.
 4. Končajte tako, da po laseh razdelite količino voljne kreme za oblikovanje velikosti niklja. S prstom počešite lase na stran.

Poskusite Redken for Men Loose Ends Liquid Pomade. Daljšim dolžinam daje blag, prilagodljiv zaključek.

Za dodaten nadzor dodajte malo aerosolnega laka za lase srednjega ali visokega zadrževanja.

Čist in brušen naprej posadka

Čist in brušen sprednji rez posadkeFotografija: Shutterstock.com

Ta čeden in ščetkan kos za posadko je izredno gost temnih las. Oblikovan je blizu glave za poliran, čist rez.

Pri oblikovanju:

 1. Lase posušite s sušilcem za lase z nastavitvijo srednje vročine. Med sušenjem dvignite sprednji del (blizu las).
 2. Za popoln nadzor uporabite lase za oblikovanje gela za oblikovanje z visokim sijajem in niklja do četrtine.

Zgrabi OSiS Gelastic za trdno držanje z visokim sijajem.

Moški z debelejšimi lasmi katere koli teksture lahko izvlečejo ta slog.

Prosite svojega frizerja, naj ustvari to debelo pričesko s ščipalkami po straneh in nazaj. Nato prosite za škarje na zgornjem delu. Dve dolžini lahko nato zmešate s teksturiranimi škarjami.

About the author