40 moških tetovaž, ki so vse prej kot osnovne

Ti zmaji.

avtor Kamil Mokot

(Foto: Kamil Mokot)

Kamil Mokot je eden redkih tetovatorjev, ki deluje izključno v sketch slogu oblikovanja. Zdi se, da je ta grad ob dveh ogromnih zmajih poklon HBO -jevi igri prestolov, vendar nisem prepričan. Če vas zanima ta slog oblikovanja, je Inez Janiak še en umetnik, ki vas morda zanima.

Ta okostnjak.

avtor Pawel Indulski

(Foto: Pawel Indulski)

Tukaj imamo še en spektakularen kos poljskega tatu umetnika Pawela Indulskega. Prizori iz grške mitologije in antike so pogosta tema v njegovem portfelju. Pawellovo razumevanje svetlobe in sence je nekaj, kar je treba slaviti.

Ta superjunak.

avtor Jefree

(Fotografija: Jefree)

Jefreejev slog je drugačen. Kot pri, je sam nekoliko super junak, ko gre za vtiskanje modelov v kožo. Ta epski Marvelov tat niti ne pokaže svojega resničnega potenciala – zato toplo priporočam, da se seznanite z vsakim Jefreeinim delom.

To moderno Adamovo stvarstvo.

avtor Pawel Indulski

(Foto: Pawel Indulski)

Poškodba verjetno edine slike na stropu Sikstinske kapele, ki jo poznate, ta sodobni pogled na Michelanglovo Stvarjenje Adama je tako močan ali morda celo bolj kot sam izvirnik.

To oko.

prek Recycle

(Fotografija: Recycle)

Ti modeli Eye of Ra so bili včasih povsod, vendar jih danes ne vidimo preveč pogosto. Kot nekdo, ki vsak dan gleda tetovaže, sem videl svoj pravičen delež teh egipčanskih oči in moram reči, da je to verjetno najbolj fascinanten primer, na katerega sem še naletel..

Te tetovaže na vratu.

Gospod K

(Fotografija: g. K)

Vsaka tat vratu bo ustrezala. Resno, če je majhno in črno črnilo, je videti dobro, ne glede na to, kaj je tema. Seveda so ti kosi naglašeni s pravo količino belega črnila, kar naredi še večjo izjavo.

Ta X.

avtor Bryan Gutierrez

(Fotografija: Bryan Gutierrez)

To je repost, vendar sem pred nekaj dnevi naletel nanj in mislil, da si zasluži malo več izpostavljenosti. Barvno ustvarjanje, ki spominja na mlako vode na bencinski črpalki, dokazuje, kako lepo sliko lahko nariše mati narava.

To.

avtor Kozo

(Foto: Kozo)

Pogosto je lahko najbolj laskavo oblikovanje, ki bi lahko zasedlo določeno lokacijo, samo okrasne narave – zasnovano posebej za to določeno lokacijo. In to je odličen primer le tega.

To je voda.

Avtor: Julim Rosa

(Foto: Julim Rosa)

Velika platna omogočajo velike ideje. To je eden tistih kul in ustvarjalnih modelov, ki samo prosi za prikaz 24 ur na dan. Te triple spremembe pisave so kruh in maslo Julim Rosa. Vsak dizajn je tako izviren kot ustvarjalen.

Ta stol.

prek Reddita

(Fotografija: Reddit)

Poskušam na vsak seznam vključiti pošteno količino “zabavnih” tetovaž in ta vsekakor označi to polje. Ta oblika je bila na Redditu kar nekaj časa precej hrupna, zato se mi je zdelo primerno, da jo čim prej stisnem na seznam.

About the author