40 moških tetovaž, ki so vse prej kot osnovne

Vem, da ste vsi čakali, da se spusti nov moški seznam, zato je tukaj. Iskal sem visoko in nizko, urejal in preurejal, da bi vam predstavil najboljše od tistega, kar se zadnje čase lebdi. Od ogromnih fresk do ustvarjalnih in izvirnih novih del, ki se prilegajo vaši dlani, vam bo ta seznam 40 modelov tetovaž vso noč pomagal pri načrtovanju naslednjega dela. Pomaknite se, delite in shranite. Vendar ne odlašajte zgodaj, saj veste, da vedno shranim najboljše za konec.

Ta japonski kos prsi.

avtor Shao

(Fotografija: Shao)

Tudi če po žilah ne teče japonska kri, je skušnjava, da bi dobili isti kos prsi, še vedno tam. Tako kot prizor iz Memoirs of Geisha, tudi ta izjemna ilustracija dolguje svoj lesk pametni postavitvi in ​​čudoviti kompoziciji.

Ta moški.

avtor Pawel Indulski

(Foto: Pawel Indulski)

Pawel Indulski je morda najboljši tetovator našega časa. Njegovo delo je čisto, ustvarjalno in vizionarsko. Zadnjih 6 let sem večino dneva gledal tetovaže (zato sem precej seznanjen s tem, kdo in kaj je tam zunaj), in če bi me danes kdo lahko prepiral, bi to bil Pawel. Tako je dober.

Groot.

avtor Kozo

(Foto: Kozo)

Guardians of the Galaxy je že nekaj časa zunaj, vendar še vedno ne naletite na preveč tetovaž, povezanih s franšizo. Mogoče si preprosto ne vzamem dovolj časa, a vseeno je v veselje videti, da se občasno pojavijo. Ta majhna tetovaža Groot je kakovostna in upam, da jo bom v prihodnje videla še več.

Ta skrivnost.

Avtor: Balazs Bercsenyi

(Foto: Balazs Bercsenyi)

V tej zgovorni gesti je nekaj, kar samo vzbuja spletke in namigovanja. Ta visoko kontrastni dizajn doda ravno pravo mero sloga, da temu dizajnu da estetsko privlačnost. Modeli, kot je zgornji, so tisto, zaradi česar je polnjenje rokavov tako zabavno.

Perzej.

avtor Pawel Indulski

(Foto: Pawel Indulski)

Pawel Indulski ima način, da tudi najboljši tetovatorji našega časa izgledajo povprečno. Ne glede na to, kaj je tema, lahko vedno računate, da jo bo izvedel natančno in s stilom.

Ti portreti.

avtor Oscar Akermo

(Fotografija: Oscar Akermo)

Čeprav je Bang Bang sodelovanje številnih različnih umetnikov, ne morete ne opaziti vpliva umetnikov, ki delajo pod isto streho, drug na drugega. Ta del je nedvomno navdihnil delo na hrbtu Balazsa Bercsenyija, ki je eden mojih najljubših del vseh časov. Oscar je od takrat zapustil Bang Bang.

Ta ladja.

avtor Darwin Enriquez

(Fotografija: Darwin Enriquez)

Rad bi mislil, da so bile tetovaže, kot je zgornja, povsod v Port Royalu v 1600 -ih. Toda po tem, kar sem prebral, tetovaže med takratnimi pirati niso bile tako pogoste.

Ti filmski prizori.

Filmski prizori Inala Bersekova

(Foto: Inal Bersekov)

Če še niste gledali filma Pogon, vas čaka prava poslastica. Težko je natančno določiti, zakaj je film tako privlačen, vendar bi lahko rekli, da ima na tone sloga. Dejansko toliko sloga, da je ta posameznikova misel ustrezala, da je nekaj fotk iz filma razstrelil na podlaket.

To kozmično ustvarjanje.

Kozo je vesoljsko ustvarjanje

(Foto: Kozo)

Ta tetovaža me spominja na tisto, kar se prebivalci mest vsak dan odrečemo. V velikih mestih imate srečo, da v jasni noči vidite eno ali dve zvezdici. Toda na bolj podeželskih lokacijah vas čaka čudovito nebo, polno zvezd, ki se lahko zdijo kot na zgornji sliki. Kozo je naredil nekaj teh kozmičnih mojstrovin, vendar je to daleč najboljše.

Ti bratje.

Kozo tetovaža Blues Brothers

(Foto: Kozo)

Če ste premladi, da bi se spomnili Blues Brothers, mi je žal. No, res ne, saj imaš vse življenje pred seboj, ampak res moraš preveriti, da je dobro za nekaj smeha, ne glede na to, koliko si star.

About the author